Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

to kinito mou(N73 me) einai paraisagogis (code:0544952 an mporite na mou pite apo pia xora einai gia na kserw an exw egkiisi esto!plz!)

8elw na mou pite pws 8a perasw to elliniko code gia N73 me k pio einai auto????

twra prospa8w na kanw update to logismiko me to Nokia Software Updater k prin to telos tis egkatastasi kolei k den kanei tpt mou eipan oti fteei pou den exei to elliniko code!meta 8a mporw na kanw kanonika update to logismiko?

episeis 8a i8ela na mou pite ti 8a sbistei apo to kin mou otan 8a tou perasw to elliniko code gia N73 me gia na kserw na ta soso kapou! k episeis ti 8a xa8ei kata to update tou logismikou! perimeno ti boh8eiasas!

Για να περάσεις τα Ελληνικά θα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά αυτό τον οδηγό, βάζοντας όμως αυτό το product code: 0529782.

• Το Nemesis Service Suite το κατεβάζεις από εδώ.
  • Το Nokia Software Updater το κατεβάζεις από εδώ.

Σημείωση 1: Κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης δεν πειράζεις το κινητό για κανένα λόγο.

Σημείωση 2: Για να δουλέψει το NSS θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου το Nokia PC Suite και να έχεις συνδεθεί τουλάχιστον μια φορά με αυτό.

Περνώντας το ελληνικό product code δεν χάνεις τίποτα, φίλε.

Όταν κάνεις την αναβάθμιση θα χάσεις τα πάντα από τη μνήμη της συσκευής, όχι από τη κάρτα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να περάσεις τα Ελληνικά θα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά αυτό τον οδηγό, βάζοντας όμως αυτό το product code: 0529782.
  • Το Nemesis Service Suite το κατεβάζεις από εδώ.
  • Το Nokia Software Updater το κατεβάζεις από εδώ.

Σημείωση 1: Κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης δεν πειράζεις το κινητό για κανένα λόγο.

Σημείωση 2: Για να δουλέψει το NSS θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου το Nokia PC Suite και να έχεις συνδεθεί τουλάχιστον μια φορά με αυτό.

Περνώντας το ελληνικό product code δεν χάνεις τίποτα, φίλε.

Όταν κάνεις την αναβάθμιση θα χάσεις τα πάντα από τη μνήμη της συσκευής, όχι από τη κάρτα.

otan alakso to code prepei na bgalw tin kartaa mnimis tou kinitou ?

episeis otan kano update to kin prepei pali na bgalo tin karta mnimis tou kin?

http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!!

Όχι και στις δύο περιπτώσεις, δεν χρειάζεται.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Όχι φίλε μου και στις δύο ερωτήσεις, δεν παίζει ρόλο εάν θα βγάλεις την κάρτα μνήμης.. :)

Edit: Με πρόλαβε ο Itchrist86

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

paidia sigoura to code gia to N73 music edision einai auto pou lete giati mesa stis odigies leei oti to code einai 0539293

pitemou sigoura min balo kana allo k meta psaxnome?

http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!!

paidia sigoura to code gia to N73 music edision einai auto pou lete giati mesa stis odigies leei oti to code einai 0539293

Αυτό που σου έδωσα είναι του απλού.

Αν θέλεις του music edition, βάλε εκείνο.

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα!

Το product code για το Ελληνικό Ν73 Music edition είναι αυτό που αναφέρεις (#0539293: RM-133 CUST.TRX GREECE CYPROS Black). Αυτό θα βάλεις και θα κάνεις update ;)

Edit: Και πάλι πρόλαβε ο Itchrist86 :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

re paidia to ekana anaba8misei k twra exei aggliko menou ti na kanw helppppppppp! plz 8elw ellinika1

Άλλαξες το product code;

Δεν μπορεί να το άλλαξες και να μην πέρασε τα ελληνικά...:rolleyes:

Άλλαξες το product code;

Δεν μπορεί να το άλλαξες και να μην πέρασε τα ελληνικά...:rolleyes:

Isws stin allagi tou product code dn to tsekare kai dn patise write;)

Auto upopteuomai:)

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Paidia help plz. Anoigw to nss gia na dw ti product code exei to n 73 mou kai afou kanw scan device meta paw phone info alla h epilogh READ den einai energh(den mporw na tin patisw).Ti mporei na ftaiei kai me poion mporei na diorthwthei ?thanks

Akuro paidia ksekolise mallon kai mou ebgale kanonika to product code omws to parakseno einai oti to product code einai to eksis:0529796

den tha eprepe na einai to kanoniko auto pou anaferei o odigos? milaw panta gia to aplo n73 oxi to m.e.

Akuro paidia ksekolise mallon kai mou ebgale kanonika to product code omws to parakseno einai oti to product code einai to eksis:0529796

den tha eprepe na einai to kanoniko auto pou anaferei o odigos? milaw panta gia to aplo n73 oxi to m.e.

Έχει το product code του κόκκινου Ελληνικού Ν73.

0529796: RM-133 CUST.TRX GREECE (Met Red)

Κόκκινο έχεις...;

oxi to asimenio .Akolouthisa ton odigo kai molis ekana me epitixia egkatastasi kainourias ekdwshs me ellinika. eixa ksanadokimasei pio palia me to proigoumeno product code kai nai men ekane kanonika update den eixe ellinika ...twra ola kala toulaxiston pros to paron...

oxi to asimenio .Akolouthisa ton odigo kai molis ekana me epitixia egkatastasi kainourias ekdwshs me ellinika. eixa ksanadokimasei pio palia me to proigoumeno product code kai nai men ekane kanonika update den eixe ellinika ...twra ola kala toulaxiston pros to paron...

Εφόσον πέρασαν τα ελληνικά, όλα ok λοιπόν. :)

Παιδιά, να ρωτήσω κάτι: πήρα το N73 ME και εκ πρώτης δε βλέπω κάποιο πρόβλημα (ok, δεν το έχω χρησιμοποιήσει και σχεδόν καθόλου). Μου έκανε όμως κάτι εντύπωση, που δεν ξέρω αν είναι λογικό: η εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου που είναι γύρω στα 45MB έχει από δεδομένα μόνο το μουσικό κομμάτι που είχε το τηλέφωνο εξ' αρχής (6MB) + αστείο μέγεθος από contacts, calendar entries κτλ. Άντε σύνολο 7MB. Όμως, ως "Memory in use" μού εμφανίζει... 18+ MB! Είναι φυσιολογικό αυτό; Τα υπόλοιπα 11MB ποιος τα απασχολεί; Το λειτουργικό;

Ρωτάω περισσότερο γιατί του έδωσα προσοχή ως εξής: έχω κι ένα N71 απ' το οποίο έκανα synchorization επαφές, αρχεία κτλ. Πριν το sync όλα καλά... μετά το sync, το N71 μου πετάει message... out of memory! Και πράγματι κοιτάω και βλέπω και τα 14MB να είναι in use (ενώ εκεί έχω μόνο τις επαφές κτλ. τα υπόλοιπα αρχεία που πιάνουν χώρο είναι στην κάρτα του). Βάσει αυτού πήγα και κοίταξα και το N73 και βλέπω τόση μνήμη απασχολημένη. Βέβαια στο N73 δεν έχω πρόβλημα γιατί υπάρχουν ακόμα περί τα 26MB ελεύθερα, αλλά μου έκανε εντύπωση τι πιάνει τόσο χώρο. Το κοιτάω με το PC suite και μου βγάζει ότι όντως η μνήμη έχει reserved τα 18MB, αλλά τα folters μέσα + επαφές, μηνύματα πιάνουν μόνο 6-7MB. Κάτι αντίστοιχο και στο N71, η μνήμη full, αλλά μόνο 1MB πιάνουν τα folders... Είναι λογικό να πιάνει τόση μνήμη;

Επίσης, αν και εκτός θέματος (θα ρωτήσω και στο αντίστοιχο thread) δεν είναι κουφό που το N71 πριν ήταν μια χαρά και μετά το sync (από Ν71 -> Ν73) γέμισε η μνήμη του (βέβαια δεν είχα κοιτάξει πριν αν είναι οριακή); Περίεργο...

EDIT: να σημειώσω ότι το sync το έκανα απευθείας από κινητό σε κινητό με την εφαρμογή Sync που έχει μέσα (με Bluetooth σύνδεση). Την πρώτη φορά το διέκοψα κανονικά απ' την επιλογή που σου δίνει το κινητό, τη δεύτερη το άφησα να τελειώσει (που δεν τελείωσε ακριβώς γιατί πέταξε μήνυμα το N71 ότι είναι out of memory...).

Αν καταλαβαίνω καλά, πρέπει να έχει να κάνει με το memory handling, δηλ. η μνήμη που είναι δεσμευμένη δεν είναι από χωρητικότητα, αλλά λόγω της χρησιμοποιούμενης RAM (από λειτουργικό; δεν έχω applications που τρέχουν, ακόμα και το music player έκλεισα).

Αν καταλαβαίνω καλά, πρέπει να έχει να κάνει με το memory handling, δηλ. η μνήμη που είναι δεσμευμένη δεν είναι από χωρητικότητα, αλλά λόγω της χρησιμοποιούμενης RAM (από λειτουργικό; δεν έχω applications που τρέχουν, ακόμα και το music player έκλεισα).

Όχι δεν είναι από αυτό.

Τα S60 κινητά έχου RAM κανονικά σαν τους υπολογιστές, δλδ διαφορετικό module μνήμης.

Κάτι άλλο παίζει..

Μάλιστα... παίζει κανένα reset/format; Γενικά υπάρχει τρόπος να κάνω κάτι τέτοιο χωρίς να χαθεί το λειτουργικό και γενικά το αρχικό installation; Να χάσω επαφές, calendar κτλ. δε με πολυπειράζει, τα έχω backup.

Μάλιστα... παίζει κανένα reset/format; Γενικά υπάρχει τρόπος να κάνω κάτι τέτοιο χωρίς να χαθεί το λειτουργικό και γενικά το αρχικό installation; Να χάσω επαφές, calendar κτλ. δε με πολυπειράζει, τα έχω backup.

Μπορείς να κάνεις format, και να επαναφερθεί το λειτουργικό καθαρό, χωρίς σκουπίδια, αλλά θα χάσεις ότι έχεις στη μνήμη της συσκευής (μηνύματα, επαφές, κατ. ημερολογίου κλπ).

Δε με πειράζει αυτό... αρκεί να μη χρειάζεται επανεγκατάσταση λειτουργικού. Ερώτηση: θα χαθούν και τα applications που ήταν installed στο τηλέφωνο (όχι από εμένα, από τη "μαμά" - κάτι Search, Anti-Virus Installer, SettingWizard κτλ.). Επίσης, format πώς κάνω; Thanks!

Δε με πειράζει αυτό... αρκεί να μη χρειάζεται επανεγκατάσταση λειτουργικού. Ερώτηση: θα χαθούν και τα applications που ήταν installed στο τηλέφωνο (όχι από εμένα, από τη "μαμά" - κάτι Search, Anti-Virus Installer, SettingWizard κτλ.). Επίσης, format πώς κάνω; Thanks!

Όλα αυτά έρχονται με το λειτουργικό, μην ανησυχείς!

Ταυτόχρονα με το format επαναφέρεται και το λειτουργικό, δεν του κάνεις εσύ εγκατάσταση!

Format γίνεται πατώντας στην οθόνη αναμονής *#7370#.

Επίσης όταν είναι κλειστό το κινητό, πατάς «3», «*», «πράσινο πλήκτρο κλήσης» και ταυτόχρονα ανοίγεις το κινητό χωρίς να αφήσεις τα πλήκτρα. Δύσκολα πιάνει με την πρώτη, οπότε θέλει υπομονή. Αν σου ζητήσει ρυθμίσεις ώρας και ημερομηνίας, τότε έχει πετύχει.

Ok, σ' ευχαριστώ πολύ! Προφανώς πάω για format από οθόνη αναμονής, πού να πετύχω τον άλλο συνδυασμό :-)

Βέβαια βλέπω τώρα το εξής άλλο: κάνω backup του τηλεφώνου στη memory card και βλέπω ότι το used space της κάρτας αυξάνεται κατά 5MB. Άρα σαν δεδομένα το τηλέφωνο έχει 5MB (θα μου πεις ποια είναι αυτά... πάντως κάτι βρίσκει και το backup). Συν το μουσικό κομμάτι που υπήρχε στο τηλέφωνο (6 MB) σύνολο 11 MB. Άρα μένουν 7MB... αδιευκρίνιστης προέλευσης. Τα 7 επιπλέον όμως MB, μήπως είναι φυσιολογικά εν τέλει και το πρόβλημα που έχω είναι μόνο στο N71; Βέβαια κι ένα format δε βλάπτει, απ' ό,τι καταλαβαίνω...

Aυτα τα MB λογικα ειναι καποια αρχεια που εγκαθιστωνται στην συσκευη οταν κανεις εγκατασταση τα sis στην καρτα, ρυθμισεις, μυνηματα εαν τα εχεις στην συσκευη..

Δοκιμασε αυτο που εκανα εγω μολης τωρα! ανοιξα τον x-plore μαρκαρα ολους τους φακελους στο C και πατισα το 5 μου εμφανιζει 5.7 ΜΒ και η μονη εφαρμογη που εχω στο C ειναι το Python :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παιδιά βοήθεια!!!

το κινητό , ενώ του είχα κάνει αναβάθμιση , μετά απο 2 μήνες περίπου άρχισε να βγάζει το μήνυμα "ανεπαρκής μνήμη ....." προκαλώντας σημαντικές καθυστερήσεις.

σήμερα αρνείται να εκτελέσει οποιαδήποτε λειτουργία,και στη διαχείρηση μνήμης γράφει οτι είναι σε χρήση 44ΜΒ χωρίς όμως να εχω ανοιχτή καμία εφαρμογή.Έκανα το κόλπο με το *#7370# αλλά πάλι τα ίδια.

Μπορεί να βοηθήσει κανείς???