stendor Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Καλημερα εχω στα χερια μου ενα Ν73 ενος φιλου μου και βλεπω πως η πανταρια δεν κρατα καθολου και κοιταξα στο skroutz http://www.skroutz.gr/c/582/mpataries-kinhtwn-tilefwnwn.html?from=catspan&keyphrase=n73 και ιδα κατι τιμες γελιες 5ευρο η πανταρια τι λετε να ειναι γερες ; Από την στιγμή που θα είναι original οι μπαταρίες τότε δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορείς να επικοινωνήσεις με κάποιο από τα καταστήματα και να ρωτήσεις αν όντως είναι αυθεντικές ή όχι. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Καλησπέρα και από μένα.. Έχω το εξής πρόβλημα, έχω ένα N73 το οποίο είχε πέσει και είχε ραγίσει η οθόνη του.. Παρήγγειλα μία καινούρια από το ebay και του την άλλαξα.. Τώρα το κινητό ανάβει και βλέπω μόνο μια λευκή οθόνη, ενώ ακούγονται κανονικά οι ήχοι (nokia welcome, του φορτιστή).. Καμιά ιδέα? Διάβασα κάπου για hard reset ή και αναβάθμιση λογισμικού.. μήπως? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 9/10 τετοιες περιπτωσεις ειναι οτι δεν εχει κουμπωσει καλα το κλιπακι της οθονης στην υποδοχη. Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 (edited) 9/10 τετοιες περιπτωσεις ειναι οτι δεν εχει κουμπωσει καλα το κλιπακι της οθονης στην υποδοχη. Πως μπορω να το κουμπωσω καλα καλα? Φοβαμε μην του κανω ζημια μωρε.. Edit.1: Το άνοιξα πάλι με την μπαταρία μέσα, ώστε να βλέπω τι δείχνει η οθόνη.. Σε κάποιο σημείο μου έδειξε εικόνα, το κούμπωσα όλα και έβγαλα και φωτογραφία.. Είπα να το σβήσω και να το ξανά ανάψω και πάλι άσπρη οθόνη.. :blink: Με δουλεύει το κινητό μου φαίνεται.. :wacko: Edit.2: Ξαναεβγαλα την οθονη και φυσηξα καλα καλα τις υποδοχες, ενω με μια μπατονετα βρεγμενη με οινοπνευμα , καθαρισα τις υποδοχες.. Ολα δειχνουν καλα μεχρι τωρα.. Μαλλον τα καταφεραμε.. :D Edited October 6, 2012 by Giov87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Οι "καινούργιες" οθόνες του ebay δεν είναι σχεδόν ποτέ καινούργιες, συνήθως προέρχονται από παλιά κινητά τα οποία έχουν διαλυθεί για ανταλλακτικά. Είχα κι εγώ παρόμοια προβλήματα με οθόνη για άλλο Nokia από ebay. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fondoll Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Tυχαία, διάβασα αυτά που γράφετε εδώ. Είχα αγοράσει ένα καινούργιο το 2007, αν θυμάμαι καλά. Μου έκανε εντύπωση ο ήχος(δύο ηχεία stereo) και η μπαταρία. Δύο χρόνια μετά χάλασε το joy-stick. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Η γνώμη μου.. Αν η συσκευή έχει πρόβλημα μόνο με το joystick αξίζει να την φτιάξεις :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 και μάλιστα με ενα ανταλλακτικό από ebay συμφέρει πολύ η επισκευη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Κορυφαίο κινητό για κάποιον που θέλει ένα απλό κινητό με καλό ήχο και καλή φωτογραφική. Ακόμα το έχω, απλά άλλαξα μπαταρία και το χρησιμοποιεί μέλος της οικογένειας. Το είχα αγοράσει ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του. Το χρησιμοποιούσα και σαν gps με σύνδεση εξωτ ερικού δέκτη μέσω blutooth. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Εμένα ακόμα δουλεύει σαν δεύτερο όποτε έρχομαι Ελλάδα! Σκυλί αλλά απελπιστικά αργό πλέον.. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Και αυτο το τηλεφωνο το ειχα θυμαμαι :) αχ αναμνησεις. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts