Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα εχω στα χερια μου ενα Ν73 ενος φιλου μου και βλεπω πως η πανταρια δεν κρατα καθολου

και κοιταξα στο skroutz

http://www.skroutz.gr/c/582/mpataries-kinhtwn-tilefwnwn.html?from=catspan&keyphrase=n73

και ιδα κατι τιμες γελιες 5ευρο η πανταρια

τι λετε να ειναι γερες ;

Από την στιγμή που θα είναι original οι μπαταρίες τότε δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορείς να επικοινωνήσεις με κάποιο από τα καταστήματα και να ρωτήσεις αν όντως είναι αυθεντικές ή όχι.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• 3 months later...
  • Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και από μένα.. Έχω το εξής πρόβλημα, έχω ένα N73 το οποίο είχε πέσει και είχε ραγίσει η οθόνη του.. Παρήγγειλα μία καινούρια από το ebay και του την άλλαξα.. Τώρα το κινητό ανάβει και βλέπω μόνο μια λευκή οθόνη, ενώ ακούγονται κανονικά οι ήχοι (nokia welcome, του φορτιστή).. Καμιά ιδέα? Διάβασα κάπου για hard reset ή και αναβάθμιση λογισμικού.. μήπως? :rolleyes:

9/10 τετοιες περιπτωσεις ειναι οτι δεν εχει κουμπωσει καλα το κλιπακι της οθονης στην υποδοχη.
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

9/10 τετοιες περιπτωσεις ειναι οτι δεν εχει κουμπωσει καλα το κλιπακι της οθονης στην υποδοχη.

Πως μπορω να το κουμπωσω καλα καλα? Φοβαμε μην του κανω ζημια μωρε..

Edit.1: Το άνοιξα πάλι με την μπαταρία μέσα, ώστε να βλέπω τι δείχνει η οθόνη.. Σε κάποιο σημείο μου έδειξε εικόνα, το κούμπωσα όλα και έβγαλα και φωτογραφία.. Είπα να το σβήσω και να το ξανά ανάψω και πάλι άσπρη οθόνη.. :blink: Με δουλεύει το κινητό μου φαίνεται.. :wacko:

Edit.2: Ξαναεβγαλα την οθονη και φυσηξα καλα καλα τις υποδοχες, ενω με μια μπατονετα βρεγμενη με οινοπνευμα , καθαρισα τις υποδοχες.. Ολα δειχνουν καλα μεχρι τωρα.. Μαλλον τα καταφεραμε.. :D

Edited by Giov87

Οι "καινούργιες" οθόνες του ebay δεν είναι σχεδόν ποτέ καινούργιες, συνήθως προέρχονται από παλιά κινητά τα οποία έχουν διαλυθεί για ανταλλακτικά. Είχα κι εγώ παρόμοια προβλήματα με οθόνη για άλλο Nokia από ebay.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

• 4 weeks later...

Tυχαία, διάβασα αυτά που γράφετε εδώ.

Είχα αγοράσει ένα καινούργιο το 2007, αν θυμάμαι καλά. Μου έκανε εντύπωση ο ήχος(δύο ηχεία stereo) και η μπαταρία.

Δύο χρόνια μετά χάλασε το joy-stick.

Η γνώμη μου.. Αν η συσκευή έχει πρόβλημα μόνο με το joystick αξίζει να την φτιάξεις :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• 1 year later...
Κορυφαίο κινητό για κάποιον που θέλει ένα απλό κινητό με καλό ήχο και καλή φωτογραφική. Ακόμα το έχω, απλά άλλαξα μπαταρία και το χρησιμοποιεί μέλος της οικογένειας. Το είχα αγοράσει ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του. Το χρησιμοποιούσα και σαν gps με σύνδεση εξωτ ερικού δέκτη μέσω blutooth.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εμένα ακόμα δουλεύει σαν δεύτερο όποτε έρχομαι Ελλάδα! Σκυλί αλλά απελπιστικά αργό πλέον..
Shit Happens!!!

• 9 months later...
Και αυτο το τηλεφωνο το ειχα θυμαμαι :) αχ αναμνησεις.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue