XL_31 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 μολις το βρηκα. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Παιδιά εσείς τα sis αρχεία τα έχετε αποθηκευμένα στο κινητό ή στο PC; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Tα περισσοτερα στο pc στο κινητο εχω αποθηκευμενα μονο αυτα που θελω να στελνω σε αλλα κινητα.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Γεια σας και από εδώ ... Σκέφτομαι να το πάρω αρκεί κάποιος που το έχει να μου πει αν καλύπτει τα παρακάτω: 1. Σε κατάσταση αναμονής η οθόνη να μην μαυρίζει εντελώς. Θέλω να φαίνεται η ώρα ή ακόμα και η ημερομηνία (όπως τις παλιές καλές εποχές) 2. Θέλω από τον υπολογιστή να μπορώ να επεξεργαστώ τα τηλέφωνα της SIM κάρτας. 3. Θα ήθελα να μπορεί να διαβάζει TXT αρχεία που θα μεταφέρω από το PC. Αν διαβάζει και PDF , WORD , POWERPOINT, EXCEL ακόμη καλύτερα. 4. Κατα προτίμηση ψάχνω να βρω κάποιο σε ασημένιο χρώμα ... (...βίτσια... ) Τι λέτε; Καλύπτει το N73 τα παραπάνω; Ποια είναι τα κύρια αρνητικά του ... αν έχει ... Θα εκτιμούσα αν κάποιος μπορούσε επιγραμματικά να μου πει... Ευχαριστώ πολύ... Νίκος Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Θα εκτιμούσα αν κάποιος μπορούσε επιγραμματικά να μου πει... Νίκος 1)Γινεται αμα βγαλεις την λειτουργια ναρκης.2)Της sim τα τηλεφωνα απο το pc δεν νομιζω να γινεται.Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.3)txt,pdf σιγουρα ναι αν και εξαιτιας της ram μην περιμενεις και πολλα στα pdf.4)Και εγω σε ασημενιο το ειχα και μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα.Επισης εχει πολυ καλη μπαταρια.Με το n82 στην κατοχη μου πλεον,σαν αρνητικα του n73 μπορω να πω μικρη ram,περιορισμος στα 2giga μνημης,σχετικα αργο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Τα τηλέφωνα της SIM όντως δεν μπορούν να διαβαστούν από το PC Suite. Αντιγράφω από το help της έκδοσης 1.0 του Nokia Communication Center: "Μόνο οι επαφές που είναι αποθηκευμένες στην εσωτερική μνήμη της φορητής συσκευής εμφανίζονται στην προβολή 'Επαφές'. Εάν έχετε αποθηκεύσει αριθμούς τηλεφώνου μόνο στην κάρτα SIM πρέπει να τους αντιγράψετε πρώτα στην εσωτερική μνήμη της συσκευής προκειμένου να τους δείτε στην προβολή 'Επαφές'." Για τα PDF δεν υπάρχει πρόβλημα με τη μνήμη, αρκεί να χρησιμοποιήσεις το pdf+ και όχι το ενσωματωμένο reader της Adobe. Κατά τα φαινόμενα το πρώτο φορτώνει μόνο τη σελίδα που βλέπεις στη μνήμη και όχι όλο το αρχείο, όπως κάνει το δεύτερο. Έχω ανοίξει έτσι αρχείο pdf 10MB (1536 σελίδες) το οποίο δεν άνοιγε με το Adobe. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Ωραία ευχαριστώ!...! Για τις επαφές της SIM μου αρκεί που μπορώ να αντιγράψω πρώτα στην εσωτερική μνήμη και μετά να τις επεξεργαστώ. Το παρήγγειλα το N73 χθες σε ασημένιο... Πιστεύω, σήμερα αύριο να το έχω... Το καλό είναι ότι το ebay έχει χιλιάδες αξεσουάρ οπότε θα εφοδιαστώ με πολλά πραγματάκια... Αν κάποιος πάρει είδηση καμιά θήκη διαφανή μαλακό πλαστικό και όχι από σκληρό πλαστικό (crystal case) ας μας ενημερώσει... Κάτι τέτοιο δηλ. http://www.volte-tel.gr/pics/CASE-DIA-WHITE-ZI-8310b.jpg Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Δεν και αυτες της θηκες την εχω εγω στο Ν82 και ενας φιλος μου στο Ν73 μας εχουν αρεσει παρα πολη. http://cgi.ebay.com/New-Silicon-Case-Dark-Screen-Protector-for-Nokia-N73_W0QQitemZ350088210375QQihZ022QQcategoryZ20336QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Tις ξέρω αυτές τι θήκες. Το κακό με αυτές είναι ότι μπαίνουν και βγαίνουν δύσκολα... Θέλω θήκη που να βγαίνει εύκολα για να αλλάζω μπαταρίες. Αυτές οι διαφανείς με το φερμουάρ είναι ότι πρέπει. Θα το ψάξω μπας και βρω τίποτα... Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Καλό! Τελικά μάλλον πήρα το τελευταίο κομμάτι Ν73 που κυκλοφορεί στην αγορά... Μου ακύρωσαν την παραγγελία στο 1ο eshop που είχα κάνει. Μου είπαν ότι ΔΕΝ υπάρχει διαθεσιμότητα πλέον... Μπήκα στο eshop είχε ένα τελευταίο κομμάτι ... Το έκλεισα και τώρα λέει ότι το μοντέλο είναι εξαντλημένο και ΔΕΝ μπορεί να παραγγελθεί ... ΤΕ-ΛΟΣ Στο "τσακ" το πρόλαβα το τελευταίο το καλό !... ! ... ! Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Tις ξέρω αυτές τι θήκες. Το κακό με αυτές είναι ότι μπαίνουν και βγαίνουν δύσκολα... Στο πιο πάνω λινκ είχε και αυτό το βίντεο για το πώς μπαίνουν: http://www.obostore.com/silicon_cases/testing.wmv Φαίνεται πολύ απλό και γρήγορο. Πάντως όσον αφορά το ebay και αξεσουάρ πρόσεξε πολύ γιατί τα περισσότερα είναι μαϊμούδες αμφιβόλου ποιότητας, άσχετα αν ο πωλητής ισχυρίζεται ότι είναι γνήσια Νόκια (π.χ. προσόψεις, bluetooth). Γενικά αν η διαφορά τιμής είναι μεγάλη σε σχέση με το πόσο κοστίζει το γνήσιο στα καταστήματα στην Ελλάδα, τότε μην το ταΐσεις μπανάνες.... Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 ferengi που λες τέτοιες θήκες σιλικόνης έχω πάρει αρκετές για ένα Sony/Ericsson και το κινητό που έχω τώρα (Nokia 6085)... To μειονέκτημά τους είναι ότι όταν τις βάλεις και τις βγάλεις σύντομα σκίζονται ... Επειδή θέλω να αλλάζω μπαταρίες το βάλε-βγάλε είναι δεδομένο... Τέλος πάντων ... παρήγγειλα από ebay θηκούλα φτηνή με κλιπάκι για τη ζώνη και όλα μια χαρά. α! είδα ότι στο ebay ότι κυκλοφορούν πολλές προσόψεις μπρος και πίσω. Ξέρετε αν βγαίνουν εύκολα οι εργοστασιακές και κυρίως η πίσω; Θα ήθελα να βάλω και πίσω ασημένιο backplate... Και κάτι άλλο... σε πολλά κινητά είχα και έχω μπαταρίες από το ebay και κυρίως της εταιρείας SIDO. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα ούτε με την διάρκεια ούτε με την ποιότητα... Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Αυτες οι θηκες δεν βγαινουν δυσκολα αναλογα πως την εχεις.. Την προηγουμενη θηκη που ειχα την εβγαζα αμεσως κρατησε για 3 μηνες αλλα προστατευει πολυ το τηλ. και δεν το χοντρενει παρα πολυ. Για να δεις πως μπορεις να αλλαξεις προσοψη στο Ν73 :) http://rapidshare.com/files/138441059/N73_RM_132_schematics_v1.pdf.html Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Για να δεις πως μπορεις να αλλαξεις προσοψη στο Ν73 :) Eυχαριστώ!...! :!: Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_tec Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Άνοιγμα των φακέλων Sys και Private μέσα από το κινητό: Κι όμως τα ανοίγει ο file manager του κινητού (Διαχείριση αρχείων) σήμερα το ανακάλυψα κι εγώ κάπου στο δίκτυο και το επιβεβαίωσα: Ανοίγεις τη Διαχείριση αρχείων* > Επιλογές > Εύρεση και στην ερώτηση για επιλογή μνήμης επιλέγεις την κάρτα. Στο πεδίο για εύρεση γράφεις "Sys" ή "Private" και βουαλά. Ανοίγουν κανονικότατα και από ό,τι λένε μπορείς κανονικά να κάνεις copy, paste, move, delete κτλ. (εφόσον βέβαια τα αρχεία δεν χρησιμοποιούνται εκείνη τη στιγμή). Καλησπέρα παιδιά , προσπαθούσα να βρω τον φάκελο <<Private>> με βάση τις παραπάνω οδιγίες στο N73 ME που έχω.. κατάφερα να βρώ τον φάκελο << Sys>> αλλά τον Private δεν τον έβρησκε με τίποτα.. μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Για να δεις το φακελο Private θα πρεπει να βαλεις στο κινητο σου εναν αλλο Διαχ. αρχειων οπως ο x-plore Δες και τον σχετικο οδηγο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2363399#post2363399 Καλυτερα να συνεχισουμε στο επισημο θεμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Παιδιά καλημέρα, Χθες πήρα το εργαλείο. Το κινητό δίνει ρέστα. Κάνει ότι ακριβώς ήθελα!...Πολύ δυνατό! Και τελικά δεν είναι τόσο μεγάλο όσο περίμενα. Μια χαρά είναι!... Μία ερώτηση. Παρατήρησα ότι δεν έχει κλείδωμα πληκτρολογίου ή κάνω λάθος; Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Με τον συνδυασμό πλήκτρων αριστερό soft key + αστεράκι (*) κλειδώνει. Αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογίου δεν έχει. Βέβαια γίνεται και αυτό μέσω της εφαρμογής Handy Keylock. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Ευχαριστώ! Για αυτό μου αρέσει αυτό το κινητό. Λείπει, κάτι; Βάζεις εφαρμογή και πλέον το έχει...! Ωραία πράγματα! Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 παντως μετα την τελετευταία ανβάθμιση μπολκάρει συνέχει το BT Με τη νεκφραση "αδυναμία εκτέλεσης ενέργειας Bluetooth" Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 παντως μετα την τελετευταία ανβάθμιση μπολκάρει συνέχει το BT Με τη νεκφραση "αδυναμία εκτέλεσης ενέργειας Bluetooth" Δοκιμασε να κανεις Hard format στην συσκευη σου και format στην καρτα! Λογικα θα στρωσει.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Παιδιά,καταλάθως μου διαγράφτηκαν τα πρότυπα.Υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρω χωρίς format; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Για δοκίμασε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το δοκίμασα δεν έπιασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Μόλις γύρισα απο διακοπες και με περιμενε στο σπιτι μου ενα Ν73 music edition:pΗθελα να σας ρωτησω κατι σχετικα με τις εικονες....ενω βαζω εικονες στο κινητο αναλυσης 240Χ320 και επιλεγω για φοντο μια εικονα δεν μου την εμφανιζει σε ολη την οθονη του κινητου αλλα σε σμικρυνση στο κεντρο της οθονης:(Ξερετε τι μπορω να κανω για αυτο??Και κατι τελευταιο,αν γνωριζεται πως μπορω να οργανωσω τους φακελους με τις εικονες μου για να μην μου τις δειχνει στην εκθεση διασπαρτες.Ευχαριστω για τον χρονο σας:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts