tom12 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 3)ΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!;) οοπς συγνωμη:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 pados poly kalo auto me tin alagi prosopsis. tha xrisimeysei arketa kai se polous. kati allo. epidi akousa pos to n73 argei ekneuristika sto menu kai stin ekthesi, ithela na rotiso an auto alitheui?? i an argei mono otan einai perasmenes para polles efarmoges... tote einai logiko. aurio-methaurio to pairno (to ME) Την πρώτη μέρα που το άνοιξα και το χρησιμοποίησα μου φαινόταν αρκετά αργό!Είχα συνηθίσει με το 6280 βλέπεις!Αλλά στην πορεία το συνήθισα και τώρα δεν μου φαίνεται καθόλου αργό! Και στην έκθεση είναι πιο γρήγορο στο άνοιγμα εικόνων σε σχέση με το 6280! Έχει και προβολή διαφανειών που θα σε καταπλήξει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvidios102937544 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 από που την πήρες? Την πηρα απο ενα κατατστημα στην Αγιου μελετιου 141 στην Αθηνα(king phone λεγεται και για οποιον θελει θα φερει την τριτη):up: Παράθεση παναθηναικος! ! !4ever:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Μήπως έχει βγει κανένα έξτρα φλας (όπως θυμάμαι για το Κ750)? Σαν αξεσουάρ δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrigonis Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Παιδια θελω τα φωτα σας!! Σκεφτομαι να αγορασω ενα δεκτη gps για το n73. Εκτος απ'το ld-4w της νοκια που φαινεται πολυ καλο, εχετε να μου προτεινετε κανενα αλλο (οχι μονο νοκια) με SIRFSTAR III?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Παιδια θελω τα φωτα σας!! Σκεφτομαι να αγορασω ενα δεκτη gps για το n73. Εκτος απ'το ld-4w της νοκια που φαινεται πολυ καλο, εχετε να μου προτεινετε κανενα αλλο (οχι μονο νοκια) με SIRFSTAR III?? φιλε μου εγω μολις χθες πηρα το ld-4w και χω μεινει εντυπωσιασμενος.ειναι πολυ καλο και με πολυ καλο design:D Παράθεση nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eudel Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 παιδιά μιας και μιλάτε για gps σκέφτομαι το nokia ld-3w το βρήκα 50 ευρώ στο ebay η ερώτηση που έχω είναι εαν συνδέεται παράλληλα με bluetooth handset στο n73 δηλαδή αν είμαι στο αυτοκίνητο και έχω το n73 συνδεδεμένο με bluetooth ακουστικά, μπορεί να συνδεθεί και με το gps χωρίς να αποσυνδεθεί από το ακουστικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 παιδιά μιας και μιλάτε για gps σκέφτομαι το nokia ld-3w το βρήκα 50 ευρώ στο ebay η ερώτηση που έχω είναι εαν συνδέεται παράλληλα με bluetooth handset στο n73 δηλαδή αν είμαι στο αυτοκίνητο και έχω το n73 συνδεδεμένο με bluetooth ακουστικά, μπορεί να συνδεθεί και με το gps χωρίς να αποσυνδεθεί από το ακουστικο; file molis to dokimasa kai ginetai. Παράθεση nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eudel Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 άψογα! οπότε η μοναδική ερώτηση που μένει είναι πιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω θέλω καλή κάλυψη της Θεσσαλονίκης αν είναι δυνατό ποιο προτείνετε; επίσης έχει τρόπο στερέωσης στο ταμπλώ του αυτοκινήτου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 άψογα! οπότε η μοναδική ερώτηση που μένει είναι πιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω θέλω καλή κάλυψη της Θεσσαλονίκης αν είναι δυνατό ποιο προτείνετε; επίσης έχει τρόπο στερέωσης στο ταμπλώ του αυτοκινήτου; egw exw to ld-4w tou opoiou i siskeuasia perilambanei ventouza gia to tzami tou autokinitou,klip zwnis kai klip gia ta kleidia kai fortisti autokinitou.to ld-3w de xerw ti exei mesa.egw ebala to tomtom kai einai poli kalo gia tin athina toulaxiston. Παράθεση nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eudel Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 απο xxxxxxxxxxxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 απο xxxxxxxxxxx apo xxxxxxxxxxx to eixa katebasei Παράθεση nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 ρε παιδια μπορουμε να δημιουργησουμε υποφακελους μεσα στις εικονες?οπως στα sony ericsson?υπαρχει καποια εφαρμογη? Νεα Αναβαθμιση Λογισμικου Για Ν73 ΜΕ με bugs στην καμερα.....νομιζω οτι δεν εχει βγει ακομα online για το ελληνικο product code....αναμενεται τις προσεχεις ημερες....δειτε παρακατω.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy14 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Ξερει κανένα αν μπορώ να μεταφέρω επαφές από Sony Ericsson κ750 sto n73; Το πηρα χτες και ψαχνομαι. Εχω το myphone explorer της ericrsson. Και κάτι άλλο, μου ειπανε από τη vodaone να το φορτήσω 10 ώρες αλλα στη 1,5 γεμίζει και δε φορτίζει άλλο (φυσιολογικό). Επίσης μου είπανε ένα κουφό, για να ισχύει η εγγύηση δεν πρέπει το πρωτο 7ημερο να υπερβώ τα 30 λεπτά χρόνου ομιλίας. Μπας και μου κάνουν πλάκα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Ξερει κανένα αν μπορώ να μεταφέρω επαφές από Sony Ericsson κ750 sto n73; Το πηρα χτες και ψαχνομαι. Εχω το myphone explorer της ericrsson. Και κάτι άλλο, μου ειπανε από τη vodaone να το φορτήσω 10 ώρες αλλα στη 1,5 γεμίζει και δε φορτίζει άλλο (φυσιολογικό). Επίσης μου είπανε ένα κουφό, για να ισχύει η εγγύηση δεν πρέπει το πρωτο 7ημερο να υπερβώ τα 30 λεπτά χρόνου ομιλίας. Μπας και μου κάνουν πλάκα; 1)Κάνε συγχρονισμό μέσω outlook(πρώτα θα μεταφέρεις τις επαφές απο το Κ750 στον υπολογιστή και μετά θα τις περάσεις στο Ν73)Είναι ο πιό σίγουρος τρόπος να μεταφέρεις επαφές-γενικά-και θα έχεις και ένα back up στον υπολογιστή σου για κάθε ενδεχόμενο... 2)Πέσ'τους οτι είναι άσχετοι..αυτές είναι πρακτικές της περασμένης δεκαετίας..Μόλις φορτίσει πλήρως βγάλτο..απλά καλό είναι τις 3-4 πρώτες φορές να περιμένεις να αποφορτιστεί τελείως η μπαταρία και μετά να το φορτίσεις... 3)Αυτό για την εγγύηση τώρα πρώτη φορά το ακούω!!:confused::confused: Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Επίσης μου είπανε ένα κουφό, για να ισχύει η εγγύηση δεν πρέπει το πρωτο 7ημερο να υπερβώ τα 30 λεπτά χρόνου ομιλίας. Μπας και μου κάνουν πλάκα; Μάλλον εννοούσανε ότι στο πρώτο 7ήμερο αν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα και τους το πας και δεν έχεις μιλήσει πάνω από 30 λεπτά θα σου το αλλάξουνε με καινούργιο.Αν όμως έχεις υπερβεί τα 30 λεπτά τότε απευθύνεσαι στην Νοκια με την εγγύηση κανονικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Ξερει κανένα αν μπορώ να μεταφέρω επαφές από Sony Ericsson κ750 sto n73; Το πηρα χτες και ψαχνομαι. Εχω το myphone explorer της ericrsson. Και κάτι άλλο, μου ειπανε από τη vodaone να το φορτήσω 10 ώρες αλλα στη 1,5 γεμίζει και δε φορτίζει άλλο (φυσιολογικό). Επίσης μου είπανε ένα κουφό, για να ισχύει η εγγύηση δεν πρέπει το πρωτο 7ημερο να υπερβώ τα 30 λεπτά χρόνου ομιλίας. Μπας και μου κάνουν πλάκα; για τα 2 πρωτα ειναι οπως τα λεει ο φιλος παραπανω..... για το 3ο που σου ειπανε,δεν καταλαβες καλα....δεν ειναι για την εγγυηση αλλα για την αντικατασταση εντος 7 ημερων....αν για οποιοδηποτε λογο το πας πισω για αντικατασταση εντος 7 ημερων απο την ημερομηνια αγορας, ο χρονος ομιλιας που πρεπει να εχεις παραγματοποιησει πρεπει να ειναι απο 0-30 λεπτα.αλλιως δεν ισχυει η αντικατασταση... για την εγγυηση ισχυουν ολα κανονικα....καλοριζικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 για τα 2 πρωτα ειναι οπως τα λεει ο φιλος παραπανω..... για το 3ο που σου ειπανε,δεν καταλαβες καλα....δεν ειναι για την εγγυηση αλλα για την αντικατασταση εντος 7 ημερων....αν για οποιοδηποτε λογο το πας πισω για αντικατασταση εντος 7 ημερων απο την ημερομηνια αγορας, ο χρονος ομιλιας που πρεπει να εχεις παραγματοποιησει πρεπει να ειναι απο 0-30 λεπτα.αλλιως δεν ισχυει η αντικατασταση... για την εγγυηση ισχυουν ολα κανονικα....καλοριζικο... *με προλαβε ο billy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 άψογα! οπότε η μοναδική ερώτηση που μένει είναι πιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω θέλω καλή κάλυψη της Θεσσαλονίκης αν είναι δυνατό ποιο προτείνετε; επίσης έχει τρόπο στερέωσης στο ταμπλώ του αυτοκινήτου; Για πρόγραμμα, αυτό που παίζει πολύ τελευταία είναι το Garmin, σχεδόν πλήρης κάλυψη σε όλη την Ελλάδα. Αλλά καλύτερα διάβασε εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2178712#post2178712 Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagosM Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 για σας προγράμματα που μπορώ να βρώ για το Ν73. Παράθεση Η Μακεδονία είναι μια, ή Ελληνική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 για σας προγράμματα που μπορώ να βρώ για το Ν73. Αν εριχνες μια ματια εστω και μια φορα,στο θεμα των εφαρμογων ,θα εβρισκες αυτο : xxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 New firmware update for N73 v 4.0750.31.2.1 15-12-2007 RM-133 http://www.symbian-freak.com/images/news/08/01/n73newfirm01.jpg Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orin2 Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Μάλλον εννοούσανε ότι στο πρώτο 7ήμερο αν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα και τους το πας και δεν έχεις μιλήσει πάνω από 30 λεπτά θα σου το αλλάξουνε με καινούργιο.Αν όμως έχεις υπερβεί τα 30 λεπτά τότε απευθύνεσαι στην Νοκια με την εγγύηση κανονικά!! αυτό ακριβώς εννοούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 New firmware update for N73 v 4.0750.31.2.1 15-12-2007 RM-133 http://www.symbian-freak.com/images/news/08/01/n73newfirm01.jpg Ο πρώτος που θα το βάλει, please ας ενημερώσει αν διορθώθηκε το πρόβλημα με τη λάθος ώρα της αποστολής των αναφορών λήψης των μηνυμάτων. Ο μόνος λόγος που θα με κάνει να κάνω αναβάθμιση, μιας και δεν μπορώ να κάνω "υποβάθμιση". Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 http://rapidshare.com/files/24138719/200_Java_Games_and_184_Themes.rar merika themes kai games gia s60. fysika symperilamvanetai kai to n73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts