OculatusAbis Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Δηλαδη ρε παιδια το Ν73 του Γερμανου ειναι παραεισαγωγη??? εκτος του λογισμικου εχει και αλλες διαφορες??? Και τι διαφορετικο εχει το music edition απ το απλο??? Επειδη δεν θα το χρησιμοποιησω σαν music player θα θελα να ξερω αν ειναι πιο γρηγορο το μενου του ΜΕ. Δεν είπαμε ότι ΟΛΑ τα Nokia του Γερμανού είναι παραεισαγωγή, απλώς επειδή το απλό Ν73 (ασημί) αρχίζει πλέον να έχει μειωμένη διαθεσιμότητα (όμως δεν έχει καταργηθεί), προκειμένου να μην χάσουν τον πελάτη, του δίνουν ένα παραεισαγωγής αν δεν βρουν ελληνικό σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα, συνάδελφός μου που πήρε το απλό Ν73 από Alpha Copy πριν 3 εβδομάδες, περίμενε σχεδόν 1 μήνα για να του το φέρουν, ενώ απλό Ν73 από ανανέωση συμβολαίου στον Γερμανό ήρθε μέσα σε 6 μέρες! Λέτε να είναι πιο έξυπνος ο Γερμανός και να παίρνει πρώτος τα κινητά από την Alpha Copy σε σχέση με τα Nokia Shops; ;) Πλέον, ανεξαρτήτου χρήσης, και τα δύο κινητά είναι ολόϊδια στο λειτουργικό τους. Όμως το ΜΕ χάνει τις 4 (επιλεγόμενες από τον χρήστη) συντομεύσεις του πολυπλήκτρου, το οποίο είναι "δεσμευμένο" στην πρόσβαση στον Media Player. Αν αγόραζα το ΜΕ, θα το μετέτρεπα αμέσως σε απλό Ν73 :shifty: :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 την αναβαθμιση την εχεις κανει μονος σου?για πατα στο κινητο *#0000# και δωσε μας τις πληροφοριες που λεει.επισης στο πληκτρολογιο του κινητου εχεις λατινικους και ελληνικους χαρακτηρες? ναι μονος την εκανα, και ολα ειναι σωστα. ειναι η τελευταια εκδοση. και ειναι rm-133. το πληκτρολογιο εχει και ελληνικους και λατινικους χαρακτηρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Δηλαδη ρε παιδια το Ν73 του Γερμανου ειναι παραεισαγωγη??? εκτος του λογισμικου εχει και αλλες διαφορες??? Και τι διαφορετικο εχει το music edition απ το απλο??? Επειδη δεν θα το χρησιμοποιησω σαν music player θα θελα να ξερω αν ειναι πιο γρηγορο το μενου του ΜΕ. εγω περιμενω απο τα κεντρικα των καταστηματων Γερμανος μια απαντηση για το n73 που πηρα και ειναι παραεισαγωγης.1 εβδομαδα τωρα και πηρα εγω σημερα τηλεφωνο να μαθω τι γινεται.μου ειπε μια κοπελια οτι εχουν επικοινωνησει με τον υπευθυνο του καταστηματος αλλα δεν εχουν παρει καποια απαντηση ακομη...επικοινωνουν μαζι του καθε μερα....τωρα πως γινεται αυτο...μαλλον φιλοι θα ειναι και θα λενε τα δικα τους και ξεχνανε την απαντηση που θα δωσουν σε εμενα ή μαλλον περιμενουν ελληνικο n73 απο alpha copy για αντικατασταση του δικου μου και το τρεναρουν για να μην φανει οτι πουλει μονο παραεισαγωγη..παντως εγω τους ανεφερα οτι αν δεν εχω συντομα καποια απαντηση θα πραξω αναλογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Υπάρχει το shazaam iD, το οποίο διατίθεται προς το παρόν μόνο στη Βρετανία, αλλά βρήκα και μια java έκδοση του track id, η οποία κυκλοφορεί σε διάφορα φόρουμ (βάλε track id java nokia στο google και θα το βρεις). Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα δύο για να ξέρω πόσο καλά δουλεύουν. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την γρηγορη απαντηση σου, θα το δοκιμασω τωρα !;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Οταν εχω κλειστο το τηλεφωνο και εχω sms οταν το ανοιξω θα μου εμφανιζει σαν ωρα παραλαβης την ωρα που ανοιξα το τηλεφωνο και οχι την ωρα που μου εστειλαν το μηνυμα. Διορθωνεται αυτο; Επισης επειδη και εμενα ειναι παρα εισαγωγης (microland) υπαρχει θεμα με την εγγυηση αν περασω εγω τα ελληνικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Οταν εχω κλειστο το τηλεφωνο και εχω sms οταν το ανοιξω θα μου εμφανιζει σαν ωρα παραλαβης την ωρα που ανοιξα το τηλεφωνο και οχι την ωρα που μου εστειλαν το μηνυμα. Διορθωνεται αυτο;δε διορθωνεται, σε ολα τα νεοτερα s60 συμβαινει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Οταν εχω κλειστο το τηλεφωνο και εχω sms οταν το ανοιξω θα μου εμφανιζει σαν ωρα παραλαβης την ωρα που ανοιξα το τηλεφωνο και οχι την ωρα που μου εστειλαν το μηνυμα. Διορθωνεται αυτο; Τι μου το θύμισες πάλι και αρχίζω να βρίζω τη Nokia. :X Είναι δυνατόν να μην μπορούν να το κάνουν να δουλέψει σωστά και να γράφει την ώρα αποστολής του μηνύματος; Αλλά από την άλλη μπορεί κάποιος να βρει μια λογική ερμηνεία στην περίπτωση που το κάνουν επίτηδες; Οι συσκευές με τα 50 - 60 ευρώ (της Nokia πάλι) τα καταφέρνουν μια χαρά. Τι να πει κανείς. :what: Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 ναι μονος την εκανα, και ολα ειναι σωστα. ειναι η τελευταια εκδοση. και ειναι rm-133. το πληκτρολογιο εχει και ελληνικους και λατινικους χαρακτηρες.. παιδια κανεις δε ξερει τι μπορει να φταιει; Οποιος γνωριζει κατι παρακαλω να το πει:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Επισης επειδη και εμενα ειναι παρα εισαγωγης (microland) υπαρχει θεμα με την εγγυηση αν περασω εγω τα ελληνικα; Αν το κινητό σου προέρχεται από ευρωπαϊκή αγορά καλύπτεται από την εγγύηση ως προς το hardware αλλά όχι για software (αναβαθμίσεις κλπ...). Δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάνουν πρόβλημα σε Nokia Shops. Όσο αγορά τα ελληνικά βάζοντας τα με τη γνωστή διαδικασία του NSS, όχι δεν χάνεις την εγγύησή σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 και γω απο τον γερμανο το πηρα και ειναι αλφα κοπη και made in germany ,,,παντως εχω δει πολες φορες νοκια απο γερμανο που δεν ειναι αλφα κοπη.ειναι λιγο απατη ο γερμανος τελικα:lol: Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Έχω το εξής πρόβλημα. Μου έπεσε το κινητό κάτω και ράγισε η οθόνη αν και το κινητό δουλεύει κανονικότητα. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πόσο κοστίζει η αλλαγή του τζαμιού που έσπασε ή θέλει αλλαγή οθόνης και πόσο χρονικό διάστημα το κρατάνε για να το φτιάξουν ή το φτιάχνουν στα nokia shops; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Έχω το εξής πρόβλημα. Μου έπεσε το κινητό κάτω και ράγισε η οθόνη αν και το κινητό δουλεύει κανονικότητα. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πόσο κοστίζει η αλλαγή του τζαμιού που έσπασε ή θέλει αλλαγή οθόνης και πόσο χρονικό διάστημα το κρατάνε για να το φτιάξουν ή το φτιάχνουν στα nokia shops; Αν η γρατσουνιά δεν είναι στην πρόσοψη, αλλά μέσα στην οθονή, τότε θέλει άλλαγμα, η ζημιά αργά η γρήγορα θα προχωρήσει. 50~60€(απ'οτι θυμάμαι) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g2306p Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Χτες αγόρασα το Ν73 ΜΕ. Το λογισμικό που "φοράει" είναι το V 3.0638.0.0.30. Ακολουθώντας τις οδηγίες το site της nokia κατέβασα τo nokia software updater για να κάνω αναβάθμιση του λογισμικού. Η εφαρμογή όμως διαπίστωσε ότι το κινητό μου διαθέτει ήδη την νεότερη έκδοση λογισμικού που υπάρχει στο web. Τι κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Δηλαδή δε σου εμφανίζει, αφού η εφαρμογή αναγνωρίσει το Ν73, στο update την καινούρια έκδοση; Συνδέεις τη συσκευή σωστά στον υπολογιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Υπαρχει περιπτωση να κολλησει ιο η memory card του κινητου με καποιο τροπο? Π.χ. αν διαβασουμε τη καρτα στο pc με ενα USB card reader και ο υπολογιστης εχει ιο που μεταδιδεται στις αφαιρουμενες συσκευες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g2306p Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Η σύνδεση έχει γίνει σωστά, μάλιστα μου δείχνει τη ver. του λογισμικού του κινητού, απλώς μου την βγάζει ίδια με την νεότερη διαθέσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Η σύνδεση έχει γίνει σωστά, μάλιστα μου δείχνει τη ver. του λογισμικού του κινητού, απλώς μου την βγάζει ίδια με την νεότερη διαθέσιμη. Η τελευταία έκδοση του Ν73 Music Edition πάντως είναι αυτή 4.0736.3.2.1 (04-09-2007) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pladel19 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 pedia kalispera mia erwtisw pws pernaw efarmoges me ligmeno pistopoiitiko euxaristo pedia:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g2306p Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Η τελευταία έκδοση του Ν73 Music Edition πάντως είναι αυτή 4.0736.3.2.1 (04-09-2007) Από που μπορώ να κατεβάσω την συγκεκριμένη έκδοση του λογισμικού, σαν αρχείο? Υ.Γ.: Το φλας της φωτογραγικής μηχανής υπάρχει τρόπος να μένει ανοιχτό (σαν φακός)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Toυ εκανα αναβαθμιση,εγινε πραγματι σε ME,ενω παραλληλα αναβαθμιστηκε κι ο Music player,ολα τελεια,γρηγοροτερα τρεχει το καθε μενου,μονο οταν πηγα να δω τις σχετικες φωτογραφιες μου,περιμενα γυρω στο 1 λεπτο,μου εγραφε η οθονη''ανοιγμα'',το σχετικο,μηπως χρειαζεται να διαγραψω τιποπτα αχρηστο για να αφησω επιπλεοω ελευθερη μνημη???Και μια ερωτηση:Το ΝΟΚΙΑ ΜΑPS,πλεον εμφανιζετε στις εφαρμογες,πρεπει να συνδεθω με το δικτυο μου(εν προκειμενη περιπτωση WIND)για να τη χρησιμοποιησω??Θα χρεωθω γι αυτη??Αν και ειμαι σιγουρος οι ερωτησεις μου εχουν απαντηθει σε προηγουμενα posts,θα εκτιμουσα να μου απαντουσατε αλλη μια φορα.:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 pedia kalispera mia erwtisw pws pernaw efarmoges me ligmeno pistopoiitiko euxaristo pedia:) Άλλαξε την ημερομηνία του κινητού κανα εξάμηνο πίσω και ξανακάνε εγκατάσταση. Αν δεν γίνει και πάλι τίποτα βάλε τη ακόμη πιο πίσω. Θα πρέπει να πέσεις σε περίοδο που ίσχυε το πιστοποιητικό. Μετά το πέρας της εγκατάστασης ξαναγύρνα στη σωστή ημερομηνία. Επίσης πήγαινε τις ρυθμίσεις της Διαχείρισης Εφαρμογών και βάλε στο Εγκατάσταση Λογισμικού->Όλα και στο Έλεγχος Πιστοποιητικών->Απενεργοποίηση. Από που μπορώ να κατεβάσω την συγκεκριμένη έκδοση του λογισμικού, σαν αρχείο? Υ.Γ.: Το φλας της φωτογραγικής μηχανής υπάρχει τρόπος να μένει ανοιχτό (σαν φακός)? Δεν γνωρίζω να σου πω από πού θα τη κατεβάσεις, αλλά για να μη σου δείχνει τη τελευταία έκδοση το Nokia Software Updater κάτι τρέχει με το product code σου. Για πες ποιο έχεις εσύ; Βρίσκεται στην ετικέτα πίσω από τη μπαταρία και είναι ένας επταψήφιος κωδικός. Για να χρησιμοποιήσεις το flash ως φακό βάλε την εφαρμογή NTorch Lite. Toυ εκανα αναβαθμιση,εγινε πραγματι σε ME,ενω παραλληλα αναβαθμιστηκε κι ο Music player,ολα τελεια,γρηγοροτερα τρεχει το καθε μενου,μονο οταν πηγα να δω τις σχετικες φωτογραφιες μου,περιμενα γυρω στο 1 λεπτο,μου εγραφε η οθονη''ανοιγμα'',το σχετικο,μηπως χρειαζεται να διαγραψω τιποπτα αχρηστο για να αφησω επιπλεοω ελευθερη μνημη???Και μια ερωτηση:Το ΝΟΚΙΑ ΜΑPS,πλεον εμφανιζετε στις εφαρμογες,πρεπει να συνδεθω με το δικτυο μου(εν προκειμενη περιπτωση WIND)για να τη χρησιμοποιησω??Θα χρεωθω γι αυτη??Αν και ειμαι σιγουρος οι ερωτησεις μου εχουν απαντηθει σε προηγουμενα posts,θα εκτιμουσα να μου απαντουσατε αλλη μια φορα.:O:O Όχι δεν χρειάζεται να συνδεθείς με το δίκτυο. Απλά πέρασε το χάρτη της Ελλάδος μέσω του Map Loader και θα είσαι ok. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Aν και δεν πολυασχολουμαι,μολις παρατηρησα οτι μετα την αναβαθμιση ''χαθηκε''απο τα παιχνιδια,το ''snake''.Εχει παθει και κανενας αλλος κατι παρομοιο??Βασικα δεν ειχα κατεβασει αλλο παιχνιδι,οποτε αν το ειχα κανει υποθετω θα εχανα οτι κι αν κατεβαζα...Ευτυχως δηλαδη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Aν και δεν πολυασχολουμαι,μολις παρατηρησα οτι μετα την αναβαθμιση ''χαθηκε''απο τα παιχνιδια,το ''snake''.Εχει παθει και κανενας αλλος κατι παρομοιο??Βασικα δεν ειχα κατεβασει αλλο παιχνιδι,οποτε αν το ειχα κανει υποθετω θα εχανα οτι κι αν κατεβαζα...Ευτυχως δηλαδη... Ναι, πλέον δεν έρχεται μαζί με το λειτουργικό. Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g2306p Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Άλλαξε την ημερομηνία του κινητού κανα εξάμηνο πίσω και ξανακάνε εγκατάσταση. Αν δεν γίνει και πάλι τίποτα βάλε τη ακόμη πιο πίσω. Θα πρέπει να πέσεις σε περίοδο που ίσχυε το πιστοποιητικό. Μετά το πέρας της εγκατάστασης ξαναγύρνα στη σωστή ημερομηνία. Επίσης πήγαινε τις ρυθμίσεις της Διαχείρισης Εφαρμογών και βάλε στο Εγκατάσταση Λογισμικού->Όλα και στο Έλεγχος Πιστοποιητικών->Απενεργοποίηση. Για να χρησιμοποιήσεις το flash ως φακό βάλε την εφαρμογή NTorch Lite. Το product code μου είναι 0545133... Ευχαριστώ για την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Χτες αγόρασα το Ν73 ΜΕ. Το λογισμικό που "φοράει" είναι το V 3.0638.0.0.30. Ακολουθώντας τις οδηγίες το site της nokia κατέβασα τo nokia software updater για να κάνω αναβάθμιση του λογισμικού. Η εφαρμογή όμως διαπίστωσε ότι το κινητό μου διαθέτει ήδη την νεότερη έκδοση λογισμικού που υπάρχει στο web. Τι κάνω λάθος? Το πρόβλημα μάλλον υπάρχει γιατί χρησιμοποιείς την Ελληνική έκδοση του NSU. Καλύτερα κατέβασε την αγγλική από εδώ και ξανακάνε τη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts