Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλοριζικο..

Eχει απαντηθει χιλιαδες φορες!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253365#post2253365

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όλες οι εφαρμογές 3rd edition τρέχουν.

Δεν έχει σχέση η ανάλυση της οθόνης.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλησπερα, ψαχνω μια εφαρμνογη που ειχα κατεβασει παλιοτερα αλλα δεν θυμαμαι καθολου το ονομα της.

Εβαζε συντομευσεις προγραμματων στα soft keys. Αυτο που θυμαμαι ηταν πως ειχα βαλει μια μονταρισμενη εκδοση που ονομαζε την εφαρμογη "Go Tο"....

Το ξερω πως δεν βοηθαω αλλα....

Κ κατι αλλο, στο ν96 που δεν χακαρεται, υπαρχει τροπος για παιχνιδια Ενγκεητζ?

ευχαριστω

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Prattein_Aloga said:

ευχαριστω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2647981#post2647981\

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Prattein_Aloga said:
Καλησπερα, ψαχνω μια εφαρμνογη που ειχα κατεβασει παλιοτερα αλλα δεν θυμαμαι καθολου το ονομα της.

Εβαζε συντομευσεις προγραμματων στα soft keys. Αυτο που θυμαμαι ηταν πως ειχα βαλει μια μονταρισμενη εκδοση που ονομαζε την εφαρμογη "Go Tο"....

Smart settings....;)
http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Prattein_Aloga said:

Η εφαρμογή που ζητάς λέγεται Smart Settings. :)

Κυκλοφορεί πλέον η έκδοση 2.10 και έχει επιλογή με τι όνομα θα εμφανίζεται στα soft keys.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Prattein_Aloga said:

ευχαριστω

Προφανως εκ παραδρομής ο φιλος Itchrist86 έδωσε το Link με το post παραπάνω. Αυτά τα παιχνίδια στα οποία αναφέρεται ο navi55 δεν τρέχουν σε unhacked συκευές. Βγάζουν σφάλμα κατά την εγκατάσταση.

Ο μόνος τρόπος που υπάρχει εως τώρα να περαστούν ΟΡΙΣΜΕΝΑ full παιχνιδια σε FP2 συσκευες, είναι αυτός που υπάρχει σε ειδικό θρεντ στο xxxxxxxxx που λέγεται:

xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Νομίζω ότι το συγκεκριμένο θρεντ πρέπει να υπάρχει αντεγραμμένο και στο xxxxxxxxxxxx

Και πάλι βέβαια όλα τα παιχνίδια που δίνονται εκεί δεν παίζουν full σε FP2 συσκευές. O thread starter υποστηριζει οτι ολα αυτά που δινει παιζουν κανονικα σε Ν82(πολύ πιθανον να ισχύει) αλλά το σίγουρο ειναι ότι ΔΕΝ παίζουν όλα σε FP2 συσκευές.

Εγω δεν εχω προλαβει να τα δοκιμασω ολα αλλα φαινεται οτι τα λιγο πιο παλια τρεχουν κανονικα σε FP2, τα πιο καινουρια ειτε τρεχουν ως trial ειτε βγαζουν καποιο σφαλμα. Παντως οπως και ναχει με το συγκεκριμενο τροπο θα καταφερεις να περασεις καποια παιχνιδακια στο κιν σου :)

Εμενα παντως στο 6210 με αυτο το τροπο καποια παιχνιδια δουλεψαν ολοκληρα και καποια δεν δουλεψαν ακομα θελει δουλεια να το λυσουν...
Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold

Παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς το jeyo mobile extender, το οποίο μεταφέρει και αποθηκεύει τα sms στο outlook, όπως ακριβώς τα mail.

Βασικά είναι πρόγραμμα κυρίως για windows mobile συσκευές, αλλά ο κατασκευαστής επιμένει οτι είναι συμβατό με symbian s60 συσκευές......

[sIGPIC][/sIGPIC]

μιας και στο garmin δεν μπορω να εχω τον φωτισμο συνεχως ανοιχτο, ψαχνω μια εφαρμογη που να κραταει τον φωτισμο στο on.

υπαρχει?

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

ilias_7610 said:
μιας και στο garmin δεν μπορω να εχω τον φωτισμο συνεχως ανοιχτο, ψαχνω μια εφαρμογη που να κραταει τον φωτισμο στο on.

υπαρχει?

Νομίζω πως υπάρχει αυτή η επιλογή στο garmin :confused:

Απαντήθηκε στο θέμα του Garmin

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Ειναι ασφαλες να γινεται reboot της συσκευης μεσω εφαρμογης? πχ jbak

Ειναι λιγοτερο ενεργοβορο ετσι? Γιατι αποτι ξερω οταν κανεις reboot παραδοσιακα τρωει αρκετη μπαταρια.

Ναι είναι απόλυτα ασφαλές.

Πλέον δεν είναι τόσο πολύ ενεργοβόρο όσο στο παρελθόν.

Θα έχεις προσέξει και εσύ ο ίδιος πως η εκκίνηση γίνεται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα πλέον.

Καμία φορά χρειάζεται, ειδικά όταν δεν το κλείνεις το βράδυ και το βάζεις στο προφίλ Εκτός σύνδεσης για να καθαρίζει η ram.

Δε μου δουλεύει το PowerMP3 μετά το Hard format δε μου βρίσκει τα τραγούδια με τίποτα, πριν δούλευε τέλεια
3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

ilias_7610 said:

υπαρχει?

Aπο οτι διαβασα εχεις βρει την λυση. Εαν ενδιαφερετε καποιος για μια τετοια εφαρμογη:

S60SpotOn

NiceLight

NTorch Lite

SmartLight

dmarccos said:
Δε μου δουλεύει το PowerMP3 μετά το Hard format δε μου βρίσκει τα τραγούδια με τίποτα, πριν δούλευε τέλεια

Μηπως δεν εκανες format στην καρτα?

gianpithio said:
Μηπως δεν εκανες format στην καρτα?

Έκανα κι εκεί format

Ολο περιεργα πραγματα σου συμβαινουν :p

Δοκιμασες να κανεις απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση του .sis? Αλλη εκδοση του προγραμματος ακομη και παλιοτερη?

gianpithio said:
Δοκιμασες να κανεις απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση του .sis? Αλλη εκδοση του προγραμματος ακομη και παλιοτερη?

Τίποτα από αυτά δεν έπιασε, δυστυχώς..

gianpithio said:
Ολο περιεργα πραγματα σου συμβαινουν :p

Πές το ψέμματα, κι όλα πιθανόν άρχισαν από όταν άλλαξα τη kingston με τη Sandisk :mad:

To μονο που μπορεις να κανεις (εαν δεν το εχεις κανει!) ειναι να αλλαξεις μνημη την εφαρμογη! Δεν ξερω εαν ειναι θεμα καρτας αλλα με την Sandisk ακομη δεν ειχα κανενα προβλημα. Μπορει η kingston να ειναι καλυτερη δεν την εχω δοκιμασει αλλα αφου πιστευεις οτι ειναι αυτο κανε εγκατασταση την εφαρμογη στην μνημη της συσκευης και δοκιμασε με την kingston για να δουμε τι γινετε..

Itchrist86 said:
Ναι είναι απόλυτα ασφαλές.

Πλέον δεν είναι τόσο πολύ ενεργοβόρο όσο στο παρελθόν.

Θα έχεις προσέξει και εσύ ο ίδιος πως η εκκίνηση γίνεται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα πλέον.

Καμία φορά χρειάζεται, ειδικά όταν δεν το κλείνεις το βράδυ και το βάζεις στο προφίλ Εκτός σύνδεσης για να καθαρίζει η ram.

Ναι οντως χρειαζεται, οσο παιζεις με διαφορες λειτουργιες του κινητου βλεπω οτι ολο και περισσοτερες διεργασιες προστιθονται και συνεχιζουν και τρεχουν στο background. Και εφοσον ειναι ασφαλες και γρηγορο θα το προτιμησω απο το παραδοσιακο "σου βαζω δακτυλο" (το δακτυλο στο κουμπακι του power εννοειται):D

gianpithio said:
To μονο που μπορεις να κανεις (εαν δεν το εχεις κανει!) ειναι να αλλαξεις μνημη την εφαρμογη! Δεν ξερω εαν ειναι θεμα καρτας αλλα με την Sandisk ακομη δεν ειχα κανενα προβλημα. Μπορει η kingston να ειναι καλυτερη δεν την εχω δοκιμασει αλλα αφου πιστευεις οτι ειναι αυτο κανε εγκατασταση την εφαρμογη στην μνημη της συσκευης και δοκιμασε με την kingston για να δουμε τι γινετε..

Εγκατέστησα την εφαρμογή και στη μνήμη του τηλ, πάλι τα ίδια

Δυστυχώς την Kingston δε την έχω τώρα να τη δοκιμάσω, θα την έχω σύντομα και θα δούμε

Καλημερα

εχω στο κινητο τα smartmovie & coreplayer μπορω να δω ταινιες με υποτιτλους αλλα δεν εχω ηχο? ετσι ειναι ή μου λειπει τπτ?

Έλυσα το πρόβλημα με το PowerMP3, έκανα ένα scandisk στη κάρτα μνήμης από τον υπολογιστή κι όλα οκ

(υπαίτιο ήταν ένα αρχείο στο φάκελο E:\System\Temp\Catalogs\NCD)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2660310#post2660310