Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδία Καλησπέρα ξέρετ αν υπάρχει εφαρμογή που να σου δειχνει την οθόνη του κινητού ν95 στο pc. Θέλω να βλέπω Tv από το κινητό μέσω οθόνης pc

ναι, κατι τετοιο. στο μαγαζακι ομως δεν βρισκω κατι.

Πήγαινε στην πρώτη σελίδα του παρόντος θέματος. Το moboLex θα το βρεις αν σκρολάρεις προς τα κάτω.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

το slovoed, ειναι λεξικο μεταφρασης.

υπαρχει ελληνικο λεξικο επεξηγησεων λεξεων? στυλ μπαμπινωτη, φυτρακη.

ναι, κατι τετοιο. στο μαγαζακι ομως δεν βρισκω κατι.

Και φυσικά δεν θα το βρεις στο γνωστό μαγαζάκι...

Η εφαρμογή αυτή είναι του φίλου και συμφορουμίτη Porfyras.

Δες στο πρώτο post του παρόντος θέματος.;)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

ευχαριστω παιδια. και το μελος που το εφτιαξε (porfyras). απο αυτα που διαβασα πρεπει να ειναι πολυ καλο.
http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

Φυσικά υπάρχει!

Για pdf βρες το Pdf+ (for Series 60 smartphones) και για αρχεία word-excel το MobiSystems OfficeSuite S60 ή Quick Office.

ΥΓ: Έχει αναφερθεί πολλάκις... μην τα περιμένουμε όλα στο χέρι.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλημερα, ψαχνω 2 μερες τωρα και δεν το βρισκω πουθενα. Ειχα προσεξει παλιοτερα, πως υπαρχει προγραμμα για αλλαγη εικονιδιων, στο μενου. Ποιο ειναι αυτο?

Καλημερα, ψαχνω 2 μερες τωρα και δεν το βρισκω πουθενα. Ειχα προσεξει παλιοτερα, πως υπαρχει προγραμμα για αλλαγη εικονιδιων, στο μενου. Ποιο ειναι αυτο?

Δες εδώ.

Το εχω διαβασει το συγκεκριμενο θεμα, απλως επειδη εχω κακες αναμνησεις απο αναλογα "σπασιματα" στο SX1, δε θελω να προχωρησω σε hack. Δεν υπαρχει κατι σ'εφαρμογη??

Παιδια εχω ενα Ν82 και θα ηθελα ενα προγραμματακι για να μου δειχνει στο today screen τα μελλοντικα ραντεβου και tasks (σαν το Moby Date αλλα δεν κανει για Ν82) και ενα καλο προγραμματακι για το καιρο:rolleyes:Καμια ιδεα?????

Για το πρώτο επέλεξε απο τις ρυθμίσεις την ενεργή αναμονή. Φαίνονται και οι καταχωρήσεις ημερολογίου και οι υποχρεώσεις.

Για καιρό, μπες απο το Ν82 σου στο μενού Λήψη και κατέβασε το Weather Bug.

Για το πρώτο επέλεξε απο τις ρυθμίσεις την ενεργή αναμονή. Φαίνονται και οι καταχωρήσεις ημερολογίου και οι υποχρεώσεις.

Για καιρό, μπες απο το Ν82 σου στο μενού Λήψη και κατέβασε το Weather Bug.

Σε ευχαριστω φιλε μου αλλα στην ενεργη αναμονη φαινεται μονο η επομενη υποχρεωση και οχι π.χ οτι υπαρχει σε 2-5 ημερες...καμια ιδεα????Και για τον καιρο χρεωνομαι με το κατεβασμα και το update γινεται μεσω WLAN η GPRS????:O

Σε ευχαριστω και παλι...

Το εχω διαβασει το συγκεκριμενο θεμα, απλως επειδη εχω κακες αναμνησεις απο αναλογα "σπασιματα" στο SX1, δε θελω να προχωρησω σε hack. Δεν υπαρχει κατι σ'εφαρμογη??

Yπαρχει μια εφαρμογη αλλα για να λειτουργησει θα πρεπει να παλη να κανεις hack την συσκευη σου.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

τα σπασιματα στο SX1 ηταν λιγο διαφορετικα..εδω δεν παρεμβαινεις καθολου στο λειτουργικο, απλα παρακαμπτεις καποια πραγματα. αν κατι δε σ'αρεσει ή δε δουλευει καλα, μπορεις παντα να κανεις ενα φορματ και να τελειωσει εκει η υποθεση :)

τα σπασιματα στο SX1 ηταν λιγο διαφορετικα..εδω δεν παρεμβαινεις καθολου στο λειτουργικο, απλα παρακαμπτεις καποια πραγματα. αν κατι δε σ'αρεσει ή δε δουλευει καλα, μπορεις παντα να κανεις ενα φορματ και να τελειωσει εκει η υποθεση :)

Ακριβως οπως τα γραφει ειναι. Κανε τη hackια και μην φοβασαι τιποτα με ενα format καθαρισες

[sIGPIC][/sIGPIC]

κυριε moderator καμια σκεψη??????:p

Περασε καιρος απο τοτε που εβαλα αυτη την εφαρμογη εγω εχω στην συσκευη μου το Foreca Weather και συνδεομαι μεσω WLAN εαν θελω εχει και την επιλογη να συνδεθω και με GPRS αλλα δεν το κανω γιατι εχω επιλεξει κινουμενες εικονες και κατεβαζω γυρο στα 500 kb καθε φορα που το κανω ανανεωση. Η χρεωση ειναι αναλογα με την εφαρμογη και τις ρυθμισεις που εχεις κανει σε αυτην. Εαν βαλεις το Handy weather κατεβαζει μερικα kb η εαν εχεις το Foreca Weather μπορεις μεσα απο τον τυπο προγνωσης να επιλεξεις ανενεργη και η χρεωση να ειναι ελαχιστη οταν και εαν χρειαστει να κανεις ανανεωση μεσω GPRS. Καπως ετσι δουλευουν ολες οι εφαρμογες για τον καιρο. Εγω θα σου προτεινα να δοκιμασεις το Foreca Weather. Περα απο αυτο οταν κανεις ανανεωση μεσα απο αυτα τα προγραμματα σου λεει ποσα kb κατεβαζεις μετα μπορεις να κανεις μια ερωτηση στο δικτυο σου για να μαθεις ποσο χρεωνεσαι. :)

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=24

@basildits σε ευχαριστουμε για την πληροφορια. Μολης τωρα το δοκιμασα.. :)

Mπορει να το εχει γραψει ελληνας !

http://img101.imageshack.us/img101/6063/weacf4.jpg

Kριμα που δεν εχει ελληνικα :( To Foreca Weather εχει !

Οποιος θελει να δοκιμασει το Mobile Weather μπορει να το κατεβασει απο εδω:

http://www.ubahnstation.net/mweather/

Καλησπερα

Την επομενη βδομαδα θα κανω ενα πολυωρο ταξιδι κ θελω να μου προτεινετε καποιο προγραμμα για το Ν73 με το οποιο μπορω να δω αρχεια video στο κινητο. Εχω να ασχοληθω καιρο με εφαρμογες Symbian, αλλα θυμαμαι απο παλια μια εφαρμογη SmartMovie ή καπως ετσι τελος παντων. Υπαρχει κ τωρα; Αν οχι υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη, καλυτερη; "Δωρεαν" παντα...

Υ.Γ. Ποση ωρα κραταει η μπαταρια οταν βλεπεις βιντεο; Μπορεις να δεις μια ταινια;

Ευχαριστω

Smartmovie, divx player και coreplayer οι εφαρμογές αναπαραγωγής.

Smartmovie converter και super τα προγράμματα μετατροπής.

Βλέπεις ταινία. Σου βγαίνουν τα μάτια όμως σε τόσο μικρή οθόνη.

Smartmovie, divx player και coreplayer οι εφαρμογές αναπαραγωγής.

Smartmovie converter και super τα προγράμματα μετατροπής.

Βλέπεις ταινία. Σου βγαίνουν τα μάτια όμως σε τόσο μικρή οθόνη.

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Βρηκα την εφαρμογη στο γνωστο site. Την ποσταρω μηπως την χρειαστει κανενας αλλος.

xxxxxxxxxxxxx

Κ παλι ευχαριστω

παιδια εβαλα το messenger και μου εμφανιζει κατι εικονιδια στην εκθεση απο αυτο.αλλα δε ξερω που ειναι αποθηκευμενα μπορει καποιος να βοηθησει για το που θα τα βρω για να τα κανω Hidden?