Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστω.καταρχην μην βαρας.δεν εχουμε ολοι τις γνωσεις τις δικες σας.δεν μου ειπες ομως η εφαρμογη ειναι free

Να'σαι καλα. :) (δεν βαραω :chair:)

Δεν χρειαζεται ιδιαιτερες γνωσεις φιλε μου για να διαβασεις αυτο ομως

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253361#post2253361

απο που μπορω να το κατεβασω???

το οποιο δινεται συνεχως ...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να'σαι καλα. :) (δεν βαραω :chair:)

Δεν χρειαζεται ιδιαιτερες γνωσεις φιλε μου για να διαβασεις αυτο ομως

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253361#post2253361

το οποιο δινεται συνεχως ...

ειναι τοσα πολλα τα μηνυματα φιλε μου που πολλες φορες εμεις οι ασχετοι χανουμε την μπαλλα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια σας.

Έκανα πρόσφατα hard reset και format στην κάρτα του κινητού και αντιμετωπίζω το εξής. Καταρχάς έχω κάνει πάλι εγκατάσταση τις ίδιες ακριβώς εφαρμογές που είχα και πριν.

Ενώ έχω βάλει από τα settings των εφαρμογών Smartphoneware Best KeyLocker και Ultimateportable Ultimate Voice Recorder να ξεκινούν στην εκίνηση του κινητού αυτόματα, όταν κάνω restart, χρησιμοποιώντας το restart tool που είχε μέσα στο Mobilex ή κι από την ίδια δυνατότητα μέσα από το Lonely Cat Games X-Plore, δεν ξεκινούν. Πρέπει πάλι χειροκίνητα να τις ξανανοίξω, πράγμα πολύ ενοχλητικό.

Όταν όμως το κλείνω εντελώς το κιντητό και μετά το ξανανοίγω από την αρχή, φορτώνονται και τα 2 κανονικότατα. :blink:

Αυτό το πρόβλημα δεν το είχα ποτέ στο παρελθόν, όσες φορές κι αν έκανα format, με το που έκανα restart, φορτώνονταν μια χαρά.

Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?

Ευχαριστώ.

Τουλαχιστον μυνηματα,Log κλησεων,και ρυθμισης συσκευης δεν μπορω να τα διατηρησω?

Μπορείς να κάνεις αντίγραφο ασφαλείας απο το μενού μνήμη αλλά υπάρχει περίπτωση να σώσει και πράγματα που δημιουργούν τώρα το κόλλημα.

Κάντο δεν χάνεις τίποτα. Αν δεις οτι συνεχίζει να βγάζει μηνύματα μνήμης. Κράτα back up με το pc suite και κάντου φορμάτ.

παιδια συγνωμη που ξαναρωταω...η αν γινομαι σπαστικος.....

τελικα λυση για να απαντας σε μια κληση με το που σηκωνεις το slide δεν υπαρχει ετσι......???

αυτο γινεται βεβαια στα 95αρια χωρις εφαρμογη αλλα δεν τερματίζει η κληση οταν κλεινεις το κλείστρο....

με το slidehelper τερματίζει η κληση οταν μιλας και κατεβαζεις το κληστρο αλλα δεν λειτουργει το αντίστροφο...να απαντας δηλαδη με το "άνοιγμα"..........

ουφφφφφφ τοσο απλα πραγματα και η νοκια τα κανει παλι δυσκολα......

http://www.symbian-freak.com/downloads/freeware/cat_s60_3rd/descriptions/calling/slide_hangup.htm

SongTimer v1.0

http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2008/08/post-54788-1220201497.jpg

http://dailymobile.se/2008/09/20/symbian-application-songtimer-v10/#more-3394

Remind Me 3.20 (S60 3rd)

“Get alerts for missed calls, voice mail or unread SMS”

http://enscreenshots.softonic.com/s2en/68000/68332/4_Shot1.jpg

μαμάτη εφαρμογή για όταν έχετε κάπου αφημένο το κινητό σας και χάνετε κλήσεις επειδή δεν το ακούσατε ή δεν το είδατε...:) (κάτι παρόμοιo με τα Motorola)

http://remind-me.en.softonic.com/symbian

Ι need a six month vacation, twice a year.

Ένα πολύ χρήσιμο tip που είχε το άρθρο είναι ότι αν θέλετε να κρύψετε τα εικονίδια κάποιον εφαρμογών από το να εμφανίζονται στο gallery, κάντε το φάκελό τους κρυφό με κάποιο file browser τρίτου κατασκευαστή. Τυπικό παράδειγμα τέτοιας εφαρμογής είναι το Garmin και όσες φορές είχαν ρωτήσει παιδιά δεν νομίζω να είχε δοθεί ποτέ απάντηση.

Για μενα το πιο βολικο ειναι calcium. Ειναι το πιο βολικο αλλα και το πιο απλο που θα βρεις.

Όντως εξαιρετικό το Calcium σε ταχύτητα και ευκολία χρήσης. Το νέο calculator της Nokia είναι πολύ λίγο και πολύ αργά. Αργό λόγω του ότι είναι Java, ενώ επιπλέον δεν ενσωματώνεται καλά σε πολλά themes. Και τα δύο είναι προβλήματα που τελευταία φορά που τσέκαρα τα σχόλια του προγράμματος, οι προγραμματιστές είχαν πει ότι δεν προτίθενται να τα φτιάξουν (πολύς κόπος για να το μεταφέρουν σε C++ ώστε να γίνει native S60 εφαρμογή, πολύς κόπος για να γίνουν νέα γραφικά). Αν θέλετε κάτι πιο δυνατό από το Calcium, τότε CCalc ή Solution.

να ρωτήσω το best keylocker τι παραπάνω προσφέρει από της Νοκια;

Δυστυχώς στα πιο παλιά NSeries (π.χ. Ν73) το πληκτρολόγιο δεν κλειδώνει αυτόματα...

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Ένα πολύ χρήσιμο tip που είχε το άρθρο είναι ότι αν θέλετε να κρύψετε τα εικονίδια κάποιον εφαρμογών από το να εμφανίζονται στο gallery, κάντε το φάκελό τους κρυφό με κάποιο file browser τρίτου κατασκευαστή. Τυπικό παράδειγμα τέτοιας εφαρμογής είναι το Garmin και όσες φορές είχαν ρωτήσει παιδιά δεν νομίζω να είχε δοθεί ποτέ απάντηση.

λάθος δεν παρακολουθείς τα θέματα καλά...είχαν δώσει λύση. Κι εγώ βοηθήθηκα από τα μελη εδώ μέσα, μέσω του Xplore το έκανα.:cool:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Έχει απαντηθεί πάρα πολλές φορές τόσο στο θέμα του garmin όσο και των Ν95 και Ν82. Απλά τα συγκεκριμένα θέματα είναι τόσο μεγάλα που και αναζήτηση να κάνεις, θα δυσκολευτείς να βρείς σχετικό ποστ.

στο n95 8g οι εικονες του garmin κρυφτηκαν με hidden μεσω του x-plore αλλα μου εμγανιζεται 75 φορες η εικονα απο το sygic. εχω κανει hidden και σε ολες αυτες αλλα τιποτα. καποιος να γνωριζει κατι;

Το ιδιο θα κανεις και στο Sygic θα μπεις σε καθε φακελο ξεχωριστα και οπου βλεπεις αρχειο εικονας θα το κανεις κρυφο.Ακομα και καποια αρχεια .dat .ΠΟλλες απο τις φωτογραφιες ειναι στον φακελο Skin->Others του Sygic.Θα μπεις μεσα σε ολους τους φακελους πχ.Maporama,Navteq,teleatlas κτλ κτλ κτλ και οπως ειπαμε οπου βλεπεις αρχειο εικονας .bmp και .dat τα κανεις hidden.Εγω παντως έτσι έκανα
Υπογραφή....

το εκανα σε ολα αυτα που μου λες αλλα τιποτα.εκανα αναζητηση με τον x-plore το ονμα του αρχειου και το βρηκα σε πολλους φακελους και το εκανα hidden

Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστο topic αλλά έχω πρόβλημα βρήκα ένα πρόγραμμα player που λέγεται ttpod που είναι πολύ καλό και όταν το τρέχω στο nokia n73 μου βγάζει error -2, 5 γιατί ?

Εδω είναι το link http://www.symbian-skin.com/catalog.asp?tags=TTPod

Γενικά, σε οποιονδήποτε φάκελο του τηλεφώνου βλέπετε έναν υποφάκελο με όνομα _PAlbTN, εκεί υπάρχουν thumbnails από εικόνες που έχουν ανοιχτεί με την Έκθεση. Μπείτε στον φάκελο _PAlbTN για να δείτε τα ονόματα των εικονιδίων και κάντε κρυφά τα αντίστοιχα εικονίδια που υπάρχουν στον αντίστοιχο φάκελο. Έτσι δεν θα εμφανίζονται στην Έκθεση. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τις εικόνες συστήματος των Garmin και Sygic, αλλά γενικά για όλες τις εικόνες που υπάρχουν στο τηλέφωνο και για οποιονδήποτε λόγο δεν θέλετε να φαίνονται στην Έκθεση. ;)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

στο Ν82 παντως δε νομιζω οτι υπαρχει τροπος να κρυφτουν σωστα τα αρχεια των εφαρμογων απο την εκθεση, μενουν στην εκθεση σαν χαλασμενα αρχεια. δεν εχω δοκιμασει με την τελευταια αναβαθμιση γιατι δεν εχω κατι να κρυψω :p

στο Ν82 παντως δε νομιζω οτι υπαρχει τροπος να κρυφτουν σωστα τα αρχεια των εφαρμογων απο την εκθεση, μενουν στην εκθεση σαν χαλασμενα αρχεια. δεν εχω δοκιμασει με την τελευταια αναβαθμιση γιατι δεν εχω κατι να κρυψω :p

Ποια ακριβώς αρχεία; γιατί εγώ τα έχω κρύψει αποτελεσματικά όλα στο Ν82

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Παιδιά, επειδή μου έχει τύχει κι εμένα στο παρελθόν να εμφανίζει εικονίδια που είχα προσπαθήσει να εξαφανίσω από την έκθεση με διάφορους τρόπους, θυμάμαι ότι μετά από επανεκκίνηση εξαφανίστηκαν αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μου είχαν μείνει οι "σκιές" τους δηλ. το σπασμένο εικονίδιο που δείχνει όταν δεν μπορεί να ανοίξει μία εικόνα.

Μόλις τα κρύψετε, μην πάτε στην έκθεση να δείτε αν τα δείχνει γιατί ίσως να τα συσχετίζει με τη νέα hidden διεύθυνση και την κρατάει. Κάνετε κατευθείαν μια επανεκκίνηση.

Α! Και η διαγραφή (ή απόκρυψη) των _PAlbTN που ανέφερε ο panosz75 παραπάνω σίγουρα είναι καλή ιδέα.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Επροσδεκτη μια ακομα προταση για προγραμμα συγχρονισμου με υπολογιστη,αυτο ομως που δεν καταλαβα γιατι για να δουλεψει πρεπει να εχεις windows live id.Τι βιτσιο ειναι παλι αυτο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

δεν θελω να φανω τοσο επιφυλακτικος αλλα ζουμε στν εποχη της ηλεκτρονικης κατασκοπειας...
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

δεν θελω να φανω τοσο επιφυλακτικος αλλα ζουμε στν εποχη της ηλεκτρονικης κατασκοπειας...

Να σου πω την αληθεια κατι τετοιο περασε και απο το δικο μου μυαλο.Και ειδικα οταν μιλαμε για την μικρομαλακη τοτε τα πραγματα γινονται χειροτερα.:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.