gianpithio Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Για τα sms δοκιμαστε το SMS Spam Manager PS : @PCMan καλως ηρθες και στα 3rd edition :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 φιλε pcman εγω ελεγα για γραπτα μηνυματα... ο λογος που θα εβαζα το προγραμμα που λες σε σχεση με το μκολερ ποιος ειναι? μπορεισ σε παρακαλω να μου πεις οταν καποιος με παρει τηλεφωνο, το κινητο τι επιλογες μου δινει για να διαχειριστω την κληση? για να τσεκαρω. σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 @gianpithio καλως σας βρήκα!!! :D @BURNIN_AMBITION To mcaller δεν το ξέρω ούτε το έχω για να μπορέσω να συγκρίνω. Το τελευταίο που ρωτάς το γράφω σε προηγούμενο ποστ μου. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 φιλε pcman εγω ελεγα για γραπτα μηνυματα... ο λογος που θα εβαζα το προγραμμα που λες σε σχεση με το μκολερ ποιος ειναι? μπορεισ σε παρακαλω να μου πεις οταν καποιος με παρει τηλεφωνο, το κινητο τι επιλογες μου δινει για να διαχειριστω την κληση? για να τσεκαρω. σε ευχαριστω πολυτο mcaller που το εχω βαλει εγω ,αν σε παρει τηλ η στειλει μηνυμα καποιος απο την μαυρη λιστα ΔΕΙΧΝΕΙ διπλα στο ονομα του προφιλ ενα γαλαζιο φακελακι οτι δηλαδη καποιος σε πηρε απο την μαυρη λιστα!για μενα ειναι χρησιμο γιατι δεν θελω να κοιταω καθε 5 λεπτα το log του προγραμματος για να βλεπω αν πηρε και ποιος πηρε απο την μαυρη λιστα.με βολευει που σε ειδοποιει με ενα διακριτικο ,πολυ μικρο φακελακι!φυσικα υπαρχει επιλογη να μην φαινεται το φακελακι εννοειται!εχει και MUTE RING! αυτο δεν λες?αν σε παιρνει καποιος να μην του το κλεινει αλλα να μην χτυπησει ο ηχος του κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Ρε παιδιά, ήθελα κι εγώ ένα καλό πρόγραμμα διαχείρισης ανεπιθύμητων εισερχομένων κλήσεων. Αυτό το "mcaller" που λέτε έτσι λέγεται??? Δε μπόρεσα να το εντοπίσω στα "μαγαζάκια". :ninja: Μήπως έχει άλλο όνομα??? :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Mπορεις να βαλεις το SmartMovie και να μετονομασεις τους υποτιτους σε .sub http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2355384#post2355384 H να ενσωματωσεις τους υποτιτλους στο .avi με το PocketDivXEncoder με αυτες της ρυθμισεις. Κατεβασε το σπασμενο απο το xxxxxxxxxxx θελει sign :) σε ευχαριστω πολυ!θα το δοκιμασω αυτο με το smartmovie. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Ρε παιδιά, ήθελα κι εγώ ένα καλό πρόγραμμα διαχείρισης ανεπιθύμητων εισερχομένων κλήσεων. Αυτό το "mcaller" που λέτε έτσι λέγεται??? Δε μπόρεσα να το εντοπίσω στα "μαγαζάκια". :ninja: Μήπως έχει άλλο όνομα??? :confused:εγω παντως το αγορασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 το mcaller που το εχω βαλει εγω ,αν σε παρει τηλ η στειλει μηνυμα καποιος απο την μαυρη λιστα ΔΕΙΧΝΕΙ διπλα στο ονομα του προφιλ ενα γαλαζιο φακελακι οτι δηλαδη καποιος σε πηρε απο την μαυρη λιστα!για μενα ειναι χρησιμο γιατι δεν θελω να κοιταω καθε 5 λεπτα το log του προγραμματος για να βλεπω αν πηρε και ποιος πηρε απο την μαυρη λιστα.με βολευει που σε ειδοποιει με ενα διακριτικο ,πολυ μικρο φακελακι!φυσικα υπαρχει επιλογη να μην φαινεται το φακελακι εννοειται!εχει και MUTE RING! αυτο δεν λες?αν σε παιρνει καποιος να μην του το κλεινει αλλα να μην χτυπησει ο ηχος του κινητου ειμαι λιγο χαζος και αυτο που θα ρωτησω δε το εχω ςαξει.to mute ring κανει αυτον που καλει απλα να ακου οτι δε το σηκωνεις?ενω στο δικο σου κινητο δε χτυπα? θενξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Παιδιά πώς μπορούμε να αγοράσουμε το πρόγραμμα με τη μαύρη λίστα; Βρήκα κάποια προγράμματα στα μαγαζάκια, αλλά είχαν trial. Με πιστώτική; Επίσης υπάρχει δωρεάν κάπου κάποιο τέτοιο πρόγραμμα, ή όλα είναι με trial; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Υπαρχουν αρκετα ,δοκιμασε το HandyBlacklist. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Το έχω δοκιμάσει, αλλά αν δεν το αγοράσεις λήγει σε 14 μέρες. Δεν υπάρχει κάτι δωρεάν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Παιδιά πώς μπορούμε να αγοράσουμε το πρόγραμμα με τη μαύρη λίστα; Βρήκα κάποια προγράμματα στα μαγαζάκια, αλλά είχαν trial. Με πιστώτική; Επίσης υπάρχει δωρεάν κάπου κάποιο τέτοιο πρόγραμμα, ή όλα είναι με trial;TO mcaller το εχουν τα μαγαζακια φουλ φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Παιδιά, ρωτούσα και ξαναρωτούσα αν είναι σωστό το όνομα "mcaller", αλλά κανένας δε μου απάντησε εδώ μέσα. Τελικά η εφαρμογή που λέτε είναι το "mCleaner". Γιάννη thanks και πάλι. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Εαν κανεις μια αναζητηση στην ενοτητα Symbian OS-9.1/9.2 Apps του xxxxxxxxxxxxx την λεξη Blacklist και ψαξεις λιγο θα το βρεις. Δωρεαν υπαρχει αυτο αλλα μου αρεσει περισσοτερο το HandyBlacklist. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2319098#post2319098 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Σ' ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ, να είσαι καλά φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_monster Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 που μπορώ να βρώ το metroTRK? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Στο xxxxxxxxxxx Να ρωτησω κατι αλλο..Γνωριζετε αν υπαρχει καμια εφαρμογη που να κανει το κινητο external bluetooth adapter? οπως το symarctic ExtGps αλλα για bluetooth. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NEILOS Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Καλησπέρα, υπάρχει κανένας τρόπος να κάνω copy paste καποια url που συναντάω σε sites μετην opera mini?δηλαδή να κάνω copy το url και μετά paste για να το ανοίξω σε νέο παράθυρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 που μπορώ να βρώ το metroTRK? Μπορεις να το κατεβασεις και απο εδω Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_lattas Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Ψάχνω να βρω πως θα περάσω στο Ν95 τους drivers διαφόρων συσκευών του ιrRemote. Τους κατέβασα από το site στο pc και δεν μπορώ να τους μεταφέρω στο κινητό Μήμπως ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Βαλε τους driver με καταληξη .ir στο κινητο σου και ανοιξε τους με της σημειωσεις. Μετα κανε αποθηκευση και θα τους δεις. Edit: Eνας απλος τροπος για να κανεις αποθυκευση τα .ir που σε ενδιαφερουν ειναι να τα βαλεις καπου μεσα στην καρτα μνημης και μετα να πας επανω τους με τον x-plore και να πατησεις Μenu\ File\ Open by system\ Eπιλογες\ ....Αποθηκευση Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_monster Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Μπορεις να το κατεβασεις και απο εδω Ευχαριστώ:yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_lattas Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Δεν το κατάλαβα πως θα το ανοίξω με τις σημειώσεις. Μήμπως πρέπει να το ανοίξω πρώτα με το note στο pc και να το αποθηκέυσω έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Δες το edit στην απαντηση που σου εδωσα :) Edit: Eνας απλος τροπος για να κανεις αποθυκευση τα .ir που σε ενδιαφερουν ειναι να τα βαλεις καπου μεσα στην καρτα μνημης και μετα να πας επανω τους με τον x-plore και να πατησεις Μenu\ File\ Open by system\ Eπιλογες\ ....Αποθηκευση Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_lattas Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Δες το edit στην απαντηση που σου εδωσα :) μάλλον θα τα παρατήσω βαρέθηκα κατέβασα τον e-xplore πάω να ανοίξω ένα αρχείο και να κάνω save αλλα δεν με αφήνει να επιλέξω πρόγραμμα και το ανοίγει μόνο του αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts