Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξερεις ποιο προγραμμα μπορω να κατεβασω για Bast Calc, μιας και αυτο που εχω ειναι κρακαρισμενο;:confused:

Ευχαριστώ πολύ!

Υ.Γ. Συγγνωμη για τα 2 posts!:O

Για δοκίμασε xxxxxxxxxxxx, έχει και k e y g e n. Καλό θα ήταν να διαγράψεις τη έκδοση που έχεις τώρα.;)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@mythos6910 πριν κανεις εγκατασταση στο κινητο σου το rotateMe θα πρεπει να το κανεις Sign. Εδω θα βρεις οτι χρειαζεσαι για να κανεις Sign μια εφαρμογη :)

Τις εχω κανει ολες ρε γ@μωτο (ο gianpithio να 'ναι καλα) και παλι μου βγαζει "περιορισμος πιστοποιητικου" Καμια ιδεα;

Τις εχω κανει ολες ρε γ@μωτο (ο gianpithio να 'ναι καλα) και παλι μου βγαζει "περιορισμος πιστοποιητικου" Καμια ιδεα;

Τις ρυθμίσεις στη "Διαχείριση Εφαρμογών" τις έχεις κάνει;

Πήγαινε τις ρυθμίσεις της "Διαχείρισης Εφαρμογών" και βάλε στο

Εγκατάσταση Λογισμικού: Όλα

Έλεγχος Πιστοποιητικών: Απενεργοποίηση

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Τις ρυθμίσεις στη "Διαχείριση Εφαρμογών" τις έχεις κάνει;

Πήγαινε τις ρυθμίσεις της "Διαχείρισης Εφαρμογών" και βάλε στο

Εγκατάσταση Λογισμικού: Όλα

Έλεγχος Πιστοποιητικών: Απενεργοποίηση

nai kai mena etsi einai apo mono tu kai den to bazei.....

Δειτε αυτο:

http://www.electronista.com/articles/07/12/03/nokia.internet.radio/

Θα το βρειτε εδω:

http://europe.nokia.com/A4668051

Δεν το εχω δοκιμασει ακομα. Αλλα μου φαινεται καλο.

Douleuei mia xara exei kanenas tis http dieuthinseis ton stathmon?

Giati sto Manually enter den ypostirizei mms:// stathmous.

Douleuei mia xara exei kanenas tis http dieuthinseis ton stathmon?

Giati sto Manually enter den ypostirizei mms:// stathmous.

εμενα παλι δεν παιζει

Γεια χαρα,ενημερωτικα.. χτες δοκιμασα το Garmin Mobile XT κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλυτερο απ το Route 66 και το Smart to go σε θεμα χαρτη ειναι αρκετα ενημερο,μιας και μενω βορεια το εψαξα και εχει και μικρα χωρια, συνεργαζεται με το gps του Ν95 βρισκοντας δορυφορους πολυ γρηγορα.
Jason the Greek

Γεια χαρα,ενημερωτικα.. χτες δοκιμασα το Garmin Mobile XT κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλυτερο απ το Route 66 και το Smart to go σε θεμα χαρτη ειναι αρκετα ενημερο,μιας και μενω βορεια το εψαξα και εχει και μικρα χωρια, συνεργαζεται με το gps του Ν95 βρισκοντας δορυφορους πολυ γρηγορα.

Επειδή για τον χάρτη της Ελλάδος έχω ακούσει τα χειρότερα, για πες πιο λεπτομερειακά τι περιοχές βλέπεις τόσο αναλυτικά στην Αθήνα τουλάχιστον και εκτός, καθώς και ποιον χάρτη έχεις ακριβώς (όνομα και μέγεθος).

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

εμενα παλι δεν παιζει
Παιζει και μαλιστα πολυ καλα εχει και την Ελλαδα με 10 σταθμους.Απο το ασυρματο του γραφειου συνδεθηκα σφαιρα
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

μπορεις να πεις πιο χαρτη χρησιμοποιησες και εχει και χωρια?εδω για Καβαλα δεν εχει ονοματα οδων...

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

e kane share to app na to kanoume test

pS pes te mu pia den mu apadise kaneis pos na balw to rotateme

exw kanei to telefteo update sto n95 kai olo exei liksei to pistopitiko ;/

kai o elexnos pistopitikou einai off pos ginete?:P

Η εφαρμογη Garmin Mobile XT S60/UIQ v4.10.60 στο γνωστο μερος...Ο χαρτης ειναι ο Greece.img 35 mb.δινει λινκ.Απ οτι ειδα Καβαλα εχει τους δρομους αλλα οχι οδους.Σορυ που δεν απαντω γρηγορα ειμαι στην εργασια μου.
Jason the Greek

Η εφαρμογη στο γνωστο μερος...Ο χαρτης ειναι ο Greece.img 35 mb.δινει λινκ.Απ οτι ειδα Καβαλα εχει τους δρομους αλλα οχι οδους.Σορυ που δεν απαντω γρηγορα ειμαι στην εργασια μου.

kala nai to app to brika xxxxxxxxxxxxxx

an brike kapios tous xartes share.

pS pes te mu pia den mu apadise kaneis pos na balw to rotateme

exw kanei to telefteo update sto n95 kai olo exei liksei to pistopitiko ;/

kai o elexnos pistopitikou einai off pos ginete?:P

Τα έχουμε πει, θέλει sign για να λειτουργήσει.. (δες πρώτη σελίδα);)

Please: Γράφε ελληνικά να καταλαβαίνουμε..

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Τα έχουμε πει, θέλει sign για να λειτουργήσει.. (δες πρώτη σελίδα);)

Please: Γράφε ελληνικά να καταλαβαίνουμε..

kala sto epomeno post 8a grafw ellinika AMAN giati den katalabeneis? imarton... exw sini8isei tosa xronia eiste to monadiko forum pou 8elei ellinika eleos.. nai nai sorry tora to diabasw einai san ti mufa to route66 alla 8imame to eixa kataferei. boreis na mu peis ti mail 8elei giati den borw na kanw register ?

kala sto epomeno post 8a grafw ellinika AMAN giati den katalabeneis? imarton... exw sini8isei tosa xronia eiste to monadiko forum pou 8elei ellinika eleos.. nai nai sorry tora to diabasw einai san ti mufa to route66 alla 8imame to eixa kataferei. boreis na mu peis ti mail 8elei giati den borw na kanw register ?

Δεν σε υποχρεώνει κανείς να γράφεις ελληνικά (διότι καταλαβαίνουμε πως υπάρχουν περιπτώσεις που δεν έχουν ελληνικά στο pc), αλλά εφόσον έχουμε τη καλύτερη γλώσσα του κόσμου, γιατί να τη περιφρονούμε;:what:

Προσωπικά με κουράζει η ανάγνωση των "greeklish", όπως και πολλούς άλλους φαντάζομαι...:rolleyes:

Είναι προτιμότερο να γράφουμε όλοι στα ελληνικά έστω και να είναι όλο το κείμενο με ορθογραφικά λάθη... λες και εμείς δεν κάνουμε λάθη είμαστε αλάνθαστοι...

Πιστεύω πως θα είναι πιο εύκολο για όλους.;)

Πληροφοριακά αναφέρω πως το www.insomnia.gr από 1/1/2008 θα απαγορεύσει εντελώς τα greeklish.:shifty:

Φιλικά Σταύρος

------------------------------

Συγνώμη για το off topic.:O

Χαρτη για το Garmin εδω xxxxxxxxxxxxxx

Ιασων.

Ωραιος φιλε!!!

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

παιδες μια βοηθεια πρεπει να εχουμε βαλει παλαιοτερη εκδοση πρωτα για να γινει register?επισης οι χαρτες μπαινουν μεσα χυμα?

?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Χαρτη για το Garmin εδω http://rapidshare.com/files/60853886/Greece.img.

Ιασων.

αυτος δεν ειναι που οταν τον ανοιγεις λεει δεν υποστηριζει routing?η τελευταια version 4.10.60 παντως βγηκε και σε Multilanguage και εχει και ελληνικο μενου εκτος απο ελληνικη φωνη!

αντιμετοπιζω π[ροβλοημα με το remote. μου βγαζει η συνδεση ειναι αδυνατη, να ελεξω τις ρυθμισεις συνδεσης. Τι παιζει;

Ευχαριστω

παιδες μια βοηθεια πρεπει να εχουμε βαλει παλαιοτερη εκδοση πρωτα για να γινει register?επισης οι χαρτες μπαινουν μεσα χυμα?

?

φιλε μπαινουν μεσα στο φακελο garmin με ενα αρχειακι που ειναι στην ουσια txt (μετομομασμενο) με γραμμενο το κωδικο που ξεκλειδωνει το χαρτη αναλογα το mapid του.

επισης για να κανεις register και να δουλευει με το εσωτερικο gps του ν95 πρεπει να βαλεις παλι μεσα στο φακελο garmin παλι ενα μετονομασμενο αρχειο txt με το κωδικο αναλογα την id του κινητου σου.

Για να γυρίζει από μόνο της η οθόνη:

1ον: χρειάζεται η έκδοση 2.0

2ον: χρειάζεται τον αισθητήρα κίνησης που έχουν μόνο τα N93, N93i, N95-1, N95-2.

το Ν95-2 εννοείς το Ν95 8GB?

Δεν σε υποχρεώνει κανείς να γράφεις ελληνικά (διότι καταλαβαίνουμε πως υπάρχουν περιπτώσεις που δεν έχουν ελληνικά στο pc), αλλά εφόσον έχουμε τη καλύτερη γλώσσα του κόσμου, γιατί να τη περιφρονούμε;:what:

Προσωπικά με κουράζει η ανάγνωση των "greeklish", όπως και πολλούς άλλους φαντάζομαι...:rolleyes:

Είναι προτιμότερο να γράφουμε όλοι στα ελληνικά έστω και να είναι όλο το κείμενο με ορθογραφικά λάθη... λες και εμείς δεν κάνουμε λάθη είμαστε αλάνθαστοι...

Πιστεύω πως θα είναι πιο εύκολο για όλους.;)

Πληροφοριακά αναφέρω πως το www.insomnia.gr από 1/1/2008 θα απαγορεύσει εντελώς τα greeklish.:shifty:

Φιλικά Σταύρος

------------------------------

Συγνώμη για το off topic.:O

Τελείως ενημερωτικά υπάρχουν και άλλα sites που απ την αρχή της δημιουργίας τους απαγόρευσαν τα greekglish :p

το Ν95-2 εννοείς το Ν95 8GB?

Ναι. Το Ν95 8gb είναι το εμπορικό όνομα του N95-2.