savdown Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Ολα αυτα ειναι εξαιρετικα δυσκολα για εμενα. Μοιάζουν δύσκολα ,και εμένα έτσι μου φαίνονταν, αλλά μόλις το ξεκλειδώσεις θα δεις ότι τελικά ήταν απίστευτα εύκολο. Τα παιδιά στο φόρουμ δίνουν καταπληκτική βοήθεια και απορώ που δεν βαριόνται να απαντάνε στα ίδια συνέχεια. :respect::respect::respect: Παράθεση Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Με ποιον Internet Browser σας δουλεύουν καλά τα Flash sites? Εγώ με τον ενσωματωμένο, με τον Opera Mini και το Opera μου βγάζει ότι θέλει Update το flash. Kαμιά πρόταση? Ο Opera Mini δεν υποστηρίζει καν flash. Είναι για πολύ light χρήση και, εκεί, κάνει άψογα την δουλειά του. Αν θέλεις να βλέπεις flash περιεχόμενο στις σελίδες, χρησιμοποίησε τον ενσωματωμένο και τα Skyfire και Ozone. Μην ξεχνάς να ρυθμίσεις να φορτώνουν flash περιεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Παιδια καμια βοηθεια με το fring? Δεν εχω βρει καποιο που να λειτουργει, εσεις ποια εκδοση χρησιμοποιειτε? Ο Ozone παρεμπιπτοντως ηταν προβληματικος στην συσκευη μου, κρασαρε διαρκως. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Είναι ακόμα σε beta έκδοση. Περιμένουμε μια πιο σταθερή τελική έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Για να κατεβάσεις το fring για την συσκευή σου μπες από τον browser του κινητού σου στην σελίδα http://www.fring.com και πάτα να κατεβεί. Αναγνωρίζει κατευθείαν την συσκευή σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heartless Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Ρε παιδες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Μια φορα δεν εκανα ασφαλη καταργηση συσκευης και χαθηκαν τα εικονιδια των εφαρμογων που ηταν περασμενες στην καρτα μνημης. Τις εκανα επανεγκατασταση ολες, αλλα μια μου βγαζει συνεχως προβλημα στην εγκατασταση. Ειναι η WidSets 3.05. Μου ζηταει να κανει αντικατασταση της ηδη υπαρχουσας εφαρμογης, την οποια ομως δεν τη βλεπω ουτε ως εικονιδιο αλλα ουτε και στον φακελο E:\Private\102033E6\MIDlets που λογικα επρεπε να ειναι. Μηπως βρισκεται αλλου? Πως θα την βγαλω εντελως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Στον C (Μνημη συσκευης) εψαξες? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heartless Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Και στο C: κοίταξα αλλά τζίφος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Βρε παιδιά, γιατί όταν πάω να εγκαταστήσω το Light Control μου βγάζει ότι υπάρχει certificate error (όχι expired certificate); Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Στο βγάζει αυτό ακόμη και μετά από υπογραφή του με το πιστοποιητικό σου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Και στο C: κοίταξα αλλά τζίφος.. Mηπως εχει σχεση καποια αλλη εφαρμογη στην συσκευη σου (opera)? Δοκιμασα να κανω εγκατασταση το WidSets v3.1.5 αλλα δεν κανει στην συσκευη μου. Παλιοτερα ειχε κανει εγκατασταση κανονικα? Οταν δοκιμαζεις να την κανεις εγκατασταση απο επανω ποιο μηνυμα λαθους βλεπεις? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Εμ, όχι. Ποιό πιστοποιητικό μου; Αμάν με αυτές τις βλακείες της Nokia... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Εμ, προφανώς η εφαρμογή είναι unsigned με αποτέλεσμα να μην μπορείς να την εγκαταστήσεις. Διάβασε εδώ τους λόγους που δεν μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει μια εφαρμογή ή παιχνίδι και ακολούθησε τις οδηγίες ώστε να βγάλεις δικό σου πιστοποιητικό. [τα μηνύματά μας θα μεταφερθούν στο θέμα των εφαρμογών] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Kαλησπερα, ψαχνω μια εφαρμογη που να απομονωνει τον ηχο απο ενα Βιντεο και να το μετατρεπει σε mp3. Αν δεν υπαρχει για το κινητο, μηπως υπαρχει γενικοτερα για pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Δεν υπαρχει τετοια εφαρμογη για την συσκευη μας. Παλιοτερα που που μου χρειαστηκε χρησιμοποιεισα το SUPER © Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heartless Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Mηπως εχει σχεση καποια αλλη εφαρμογη στην συσκευη σου (opera)? Δοκιμασα να κανω εγκατασταση το WidSets v3.1.5 αλλα δεν κανει στην συσκευη μου. Παλιοτερα ειχε κανει εγκατασταση κανονικα? Οταν δοκιμαζεις να την κανεις εγκατασταση απο επανω ποιο μηνυμα λαθους βλεπεις? Όπερα είχα και παλιότερα που είχε γίνει κανονικά η εγκατάσταση και έτρεχε κανονικά η εφαρμογή. Μου εμφανίζει "Αδύνατη η εγκατάσταση." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Δοκίμασες να εγκαταστήσεις και άλλες εφαρμογές να δεις αν στο λέει και σε αλλά αρχεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heartless Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Επανεγκατεστησα ολα τα προγραμματα, μιας και δεν εβλεπα τα εικονιδια τους. Ολα μου ζητουσαν αντικατασταση. Παρ'ολα αυτα πουθενα δεν ειχα προβλημα. Μονο με το WidSets. Εχω εγκαταστησει κι αλλα προγραμματα υστερα απ'αυτο, αλλα σημερα ειπα να ξαναπροσπαθησω, χωρις καποια επιτυχια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Εγω οταν προσπαθω να το κανω εγκατασταση μου λεει οτι δεν συμφωνουν οι ιδιοτητες των αρχειων jad και jar Aς το δοκιμασει και καποιος αλλος να μας πει θα τι κανει.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Για να κατεβάσεις το fring για την συσκευή σου μπες από τον browser του κινητού σου στην σελίδα http://www.fring.com και πάτα να κατεβεί. Αναγνωρίζει κατευθείαν την συσκευή σου! Το εκανα αυτο αλλα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει... Πισω στο σλικ λοιπον :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 χρησιμοποιεί κανείς το πρόγραμμα magickey...??? γιατί σε μένα δεν λειτουργεί η επολιγή "start on boot"... τη βάλω δεν τη βάλω δεν ξεκινάει από μόνο του όταν ανοίγει το κινητό... έχω βάλει να το ανοίγει κάθε φορά το jbaktaskman αλλά ανοίγει ολόκληρο το πρόγραμμα... ανοίγει δηλαδή την οθόνη που είναι οι ρυθμίσεις του magickey.... ξέρει κανείς πως να το κάνω να ενεργοποιείται απλά με κάθε εκκίνηση του κινητού χωρίς να ανοίγει ολόκληρο το πρόγραμμα...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Τελικά το καλύτερο πρόγραμμα για msn ποιο είναι? Παλιότερα είχα ένα κινέζικο μσν που λειτουργούσε μια χαρά μέχρι και την εικόνα του άλλου έβλεπες αλλά σσταμάτησε να συνδέεται. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Εγώ το ebuddy πλέον χρησιμοποιώ περισσότερο. Μπορείς να δεις τις εικόνες των άλλων σε νορμάλ μέγεθος, μπορείς να συνδεθείς από πριν με κατάσταση "εκτός σύνδεσης" και να μιλάς με τους άλλους, υποστηρίζει chat για facebook και γενικώς είναι γρήγορη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Ολα αυτά (Fringe, ebuddy, etc) απαιτούν να ανοίξεις account στον server τους. Υπάρχουν αλλοι clients σαν το Slick που παιζουν αυτόνομα? Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 χρησιμοποιεί κανείς το πρόγραμμα magickey...??? γιατί σε μένα δεν λειτουργεί η επολιγή "start on boot"... τη βάλω δεν τη βάλω δεν ξεκινάει από μόνο του όταν ανοίγει το κινητό... έχω βάλει να το ανοίγει κάθε φορά το jbaktaskman αλλά ανοίγει ολόκληρο το πρόγραμμα... ανοίγει δηλαδή την οθόνη που είναι οι ρυθμίσεις του magickey.... ξέρει κανείς πως να το κάνω να ενεργοποιείται απλά με κάθε εκκίνηση του κινητού χωρίς να ανοίγει ολόκληρο το πρόγραμμα...??? Εαν δεν ανοιγει απο μονο του δεν μπορεις να κανεις κατι. Δοκιμασε και την παρακατω εκδοση, ποτε δεν ξερεις: http://my-symbian.com/s60v3/software/applications.php?fldAuto=510&faq=1 ενα link με πληροφοριες για το πως λειτουργει απο το μελος Prattein_Aloga[/member] http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2580083#post2580083 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts