Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για δοκίμασε αυτό για τα zip.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mπορεις να ανοιξεις τα αρχεια που θελεις .zip .rar μεσα απο τον x-plore :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ο gianpithio έχει δίκιο. Ανοίγουν κανονικά όλα τα αρχεία .zip & .rar με τον X-plore.

Προσωπικά δε συμπάθησα ποτέ ιδιαίτερα το ενσωματωμένο Zip που έχει το τηλέφωνό μου.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Guest vasilistop
Γιατι στο οπερα mini οταν εχω small fonts και μπαινω σε ελληνικες σελιδες αντι για γραμματα μου βγαζει τετραγωνακια?

εχει κανεις το ιδιο προβλημα?

Μία ερώτηση θέλω να κάνω σχετικά με το LCG JUKEBOX V2.17...Το έχω εγκαταστήσει σπασμένο αλλά δέν έχω τη δυνατότητα να κατεβάσω υπότιτλους και τις εικόνες των άλμπουμ!Εαν έχει ασχοληθεί κάποιος με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ας βοηθήσει λίγο.

Ορίστε, από το επίσημο site.

Opera-mini-4.2.13918-advanced-el.jar

opera-mini-4.2.13918-advanced-gr.jad

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Guest vasilistop
Ορίστε, από το επίσημο site.

Opera-mini-4.2.13918-advanced-el.jar

opera-mini-4.2.13918-advanced-gr.jad

την εκδοση 4.2.13918-advanced-el την εχω και εγω και δεν εχει small fonts, την προηγουμενη ελληνικη εκδοση θελω,αν μπορει καποιος ας την ανεβασει,ευχαριστω

http://betalabs.nokia.com/betas/view/nokia-photo-browser

Nokia Photo Browser αναβαθμισμένο και συμβατό και με τα S60 3rd FP1 & FP2(πχ. Ν82,Ν78,Ν79,Ν85,6220 classic,6210 Navigator,E66....κλπ) με ή χωρίς accelerometer;):)

Nokia Photo Browser αναβαθμισμένο και συμβατό και με τα S60 3rd FP1 & FP2(πχ. Ν82,Ν78,Ν79,Ν85,6220 classic,6210 Navigator,E66....κλπ) με ή χωρίς accelerometer;):)

yeah baby yeah:up::clap::bow:

μολις το εβαλα αν και αργει λιγο τη πρωτη φορα (λογω thumbnail)μετα τα παει μια χαρα!!αχ cooliris effect στο κινητακι μου!!

Τέλεια εφαρμογή! :D

edit: τελικά δεν είναι και τόσο τέλεια :p Κάθε φορά ξαναφορτώνει τις εικόνες και τις δείχνει πρώτα θολές και μετά αρχίζει να καθαρίζει. Αλλά και πάλι άμα πεις να ανοίξεις πολλές φωτογραφίες μερικές παραμένουν θολές για πάντα!

πολύ καλό....!!!!

και μ'αρέσει πολύ που δεν δείχνει όοολες τις εικόνες που υπάρχουν στο κινητό όπως στην εφαρμογή του κινητού αλλά μόνο αυτές που βρίσκονται στο φάκελο images...!!!!:happy::happy::happy:

Εντυπωσιακό σε ταχύτητα (τουλάχιστον στο Ν78 μου στην έκδοση χωρίς accelerometer), αλλά του λείπουν πολλές λειτουργίες ωστε να μπορέσει να χαρακτηρισθεί ολοκληρωμένη εφαρμογή. Το resco phοto viewer παραμένει το κορυφαίο για διαχείριση φωτο.

Καλησπερα παιδια ειμαι και εγω κατοχος του Ν79 και ενω εχω κανει εγκατασταση αρκετων εφαρμογων χωρις προβλημα ,οταν κανω εγκατασταση του live messanger μου ενω ολοκληρωνεται κανονικα, δεν ανοιγει. Εχω δοκιμασει κλησιμο συσκευης με αφαιρεση μπαταριας και εγκατασταση και στην καρτα μνημης αλλα και στην μνημη του τηλεφωνου αλλα το προβλημα παραμενει.Την εφαρμογη την κατεβαζω απο την επιλογη ληψης στο μενου της συσκευης. Εχετε καμια ιδεα τι μπορω να κανω? Θα ήθελα να διευκρινησω οτι αρχικα ειχε δουλεψει κανονικα ο live messanger αλλα επειδη εκανα format στην καρτα χαθηκε και απο κει και περα δεν μπορεσα να το ξανανοιξω σαν εφαρμογη ενω γινεται κανονικα εγκατασταση.

Ευχαριστώ εκ των προτερων.

I love this mobile!:dance:

Δοκιμασε να το κατεβασεις σε μορφη .sis και καντο εγκατασταση οπως και τις αλλες εφαρμογες :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παιδια μηπως μπορει καποιος να μου προτεινει καποιον player που να τα παιζει ολα ??? Δοκιμασα τον Core Player 1.3.0 *****ed αλλα τιποτα... Επαιζε χειροτερα τα video που παιζω με τον player της Nokia..... Κολλαγε και μονο ο ηχος επαιζει σωστα..... (Σε Ν82 ολα αυτα....)

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Hello !

Ακόμη υπάρχουν οι SmartMovie και DivX Player.

Περνα και μια βολτα απο εκει.

Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή, το κατεβασα απο το site της Νοκια και δούλεψε. (Βεβαια είναι άλλη version η οποία δεν συγχρονίζει και τα email αλλα δεν πειράζει).
I love this mobile!:dance:

Παιδιά έχετε να μου προτείνετε κανένα προγραμματάκι για file manager, εκτός το x-plore? To έχω ακόμα αλλά για να το χρησιμοποιήσω πρέπει να γυρίζω την ημερομηνία κανα χρόνο πίσω αλλιώς μου βγαζει μήνυμα να κάνω αναβάθμιση. Το προγραμματάκι το θέλω πιο πολύ για να στέλνω εφαργογές κ.τ.λ μέσω bluetooth γιατί με τον file manager της nokia δεν μπορώ. Το κινητο μου ειναι το n73 me.

Παιδιά έχετε να μου προτείνετε κανένα προγραμματάκι για file manager, εκτός το x-plore? To έχω ακόμα αλλά για να το χρησιμοποιήσω πρέπει να γυρίζω την ημερομηνία κανα χρόνο πίσω αλλιώς μου βγαζει μήνυμα να κάνω αναβάθμιση. Το προγραμματάκι το θέλω πιο πολύ για να στέλνω εφαργογές κ.τ.λ μέσω bluetooth γιατί με τον file manager της nokia δεν μπορώ. Το κινητο μου ειναι το n73 me.

εχεις δοκιμασει τον Y-browser της yahoo ?

Παιδιά έχετε να μου προτείνετε κανένα προγραμματάκι για file manager, εκτός το x-plore?

Κατέβασε την επίσημη έκδοση απο εδώ. Δουλεύει τέλεια. Μοναδικό μείον το οτι περιμένεις 3" κατά την έναρξη. Για μένα, η πιο χρήσιμη εφαρμογή που υπάρχει για τα series 60.

Δες ακόμα Y-browser και Activefile. Επίσης πολύ καλές εφαρμογές.

καλησπέρα, μπορεί κάποιος να κάνει ένα κόπο να ποστάρει τα λινκ για το rotateme και το menu editor . Γιατί όσα δοκίμασα να κατεβάσω, δεν μου δούλεψαν! Το rotateme δεν μου γυρνούσε την οθόνη, ενώ το menu editor δεν μου άνοιγε καν μετά το ίνσταλ....
[sIGPIC][/sIGPIC]