mirrorofsorrow Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 δυστυχως δεν δουλευει με το Ν78 Μα στο Ν78 δεν χρειάζεσαι τέτοια εφαρμογή. Υπάρχει το παλλόμενο φως του πολυπλήκτρου το οποίο αναβοσβήνει πιο γρήγορα όταν έχει μήνυμα-αναπάντητη και σε ενημερώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Μα στο Ν78 δεν χρειάζεσαι τέτοια εφαρμογή. Υπάρχει το παλλόμενο φως του πολυπλήκτρου το οποίο αναβοσβήνει πιο γρήγορα όταν έχει μήνυμα-αναπάντητη και σε ενημερώνει. Εντάξει, αλλά είναι πιο σημαντικό να ξαναχτυπάει το κινητό σε περίπτωση που δεν έχεις οπτική επαφή με αυτό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 παιδια με πιο προγραμμα μπορω να βλεπω avi στο ν78 μου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 παιδια με πιο προγραμμα μπορω να βλεπω avi στο ν78 μου? coreplayer,smartmovie Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Επίσης και το DivX player. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 υπαρχει προγραμμα που να παιζει στο Ν78 για να εμφανιζεται το ονομα αφτου που σε κλαει η το ονομα αυτου που σου στελνει το sms? τωρα απλα λεει μια αναπαντητη κληση ή ενα μηνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Στο symbiangear.com υπάρχει διαφημιστική προσφορά για λίγες μέρες που σου δίνει δωρεάν εφαρμογές!! Σήμερα είχει το advance device locks και το πήρα δωρεάν, μια χαρά δουλεύει! Αύριο έχει το x-plore! Όσοι πιστοί προσέλθεται! Έτσι για να είμαστε και νόμιμοι τσάμπατσιδες ΥΓ:Γράφω από κινητό και δεν μπορώ να δώσω την διεύθυνση ακριβώς.οποίος μπορεί ας την ποστάρει! Και μια ερώτηση: Πως μπορώ να δώσω δικαιώματα κ να μην με ρωτάνε για χρήση ίντερνετ και τέτοια οι Jαvα εφαρμογές; Με ενδιαφέρει για το Opera mini και το eBuddy. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Στο symbiangear.com υπάρχει διαφημιστική προσφορά για λίγες μέρες που σου δίνει δωρεάν εφαρμογές!! Σήμερα είχει το advance device locks και το πήρα δωρεάν, μια χαρά δουλεύει! Αύριο έχει το x-plore! Όσοι πιστοί προσέλθεται! Έτσι για να είμαστε και νόμιμοι τσάμπατσιδες ΥΓ:Γράφω από κινητό και δεν μπορώ να δώσω την διεύθυνση ακριβώς.οποίος μπορεί ας την ποστάρει! εχω μπει στην σελιδα αλλα δεν λεει πουθενα για δωρεαν μονο πληρωνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Και μια ερώτηση: Πως μπορώ να δώσω δικαιώματα κ να μην με ρωτάνε για χρήση ίντερνετ και τέτοια οι Jαvα εφαρμογές; Με ενδιαφέρει για το Opera mini και το eBuddy. Αυτό μπορεί να γίνει αν κάνεις το κόλπο με το hack, αλλά ίσως σε βοηθήσει και αυτό για το opera mini. Υ.Γ. Όταν θες να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι στο post σου καλό είναι να χρησιμοποιείς το κουμπί http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif, ώστε να μην ποστάρεις συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Bettytsa, κοίτα καλύτερα και διάβασε καλά τις οδηγίες! Αφού σ λέω πήρα δωρεάν εφαρμογή! Αύριο περιμένω το x-plore! Stendor,δεν μπορώ να κάνω τροποποίηση από το οπερα μινι. Δοκίμασα αυτό από το λινκ που έδωσες,αλλά δεν μου βγάζει το "επιτρέπεται πάντα". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakis Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 έχω το nokia N82 ξέρει κανεις κάποιο πρόγραμμα που να βγαίνει μεγάλη η φωτογραφία της επαφής που με καλεί στην οθόνη?επίσης επειδη το κινητο κολλαει συχνα ιδιατερα οταν του περναω εφαρμογες ξερει κανεις αν θα με βοηθουσε να του εκανα αναβαθμιση λογισμικου κ αν ναι ποια εκδοση?εγω εχω την V 20.0.062 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 δες για το fscaller. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 έχω το nokia N82 ξέρει κανεις κάποιο πρόγραμμα που να βγαίνει μεγάλη η φωτογραφία της επαφής που με καλεί στην οθόνη?επίσης επειδη το κινητο κολλαει συχνα ιδιατερα οταν του περναω εφαρμογες ξερει κανεις αν θα με βοηθουσε να του εκανα αναβαθμιση λογισμικου κ αν ναι ποια εκδοση?εγω εχω την V 20.0.062 Μία από τις εφαρμογές που υπάρχουν είναι η Best Full Screen Caller 3.00. Η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι αυτή που έχεις V 20.0.062. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Για να φαίνεται σ όλη την οθόνη η εικόνα καλούντος υπάρχει το fullscreen caller. Όσον αφορά το Ν82,ρώτα στο επίσημο θέμα του! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Symbian Application: SlideHelper v1.04 http://dailymobile.files.wordpress.com/2008/08/screensho0218.jpg SlideHelper is an S60 3rd Edition App made by S60soft.ru for S60 3rd Edition *SLIDER* devices which enhances your device’s slider functionalities and helps you set it to do various tasks like switching off/on backlight and hanging up by sliding your device. The developers suggest that the app is for Nokia N95 & N95 8GB only, but I wonder whether it works fine for other S60 3rd slider devices too. http://dailymobile.se/2008/08/06/symbian-application-slidehelper-v104/ http://www.box.net/shared/lo0px4dwgc Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakis Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Μία από τις εφαρμογές που υπάρχουν είναι η Best Full Screen Caller 3.00. Η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι αυτή που έχεις V 20.0.062. ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Μία από τις εφαρμογές που υπάρχουν είναι η Best Full Screen Caller 3.00. Μόλις το εγκατέστησα, είναι πολύ καλό και σε σχέση με προγενέστερες εκδόσεις δεν παρουσιάζει κολλήματα και αξιοποιεί όλη την οθόνη. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Bettytsa, κοίτα καλύτερα και διάβασε καλά τις οδηγίες! Αφού σ λέω πήρα δωρεάν εφαρμογή! Αύριο περιμένω το x-plore! Stendor,δεν μπορώ να κάνω τροποποίηση από το οπερα μινι. Δοκίμασα αυτό από το λινκ που έδωσες,αλλά δεν μου βγάζει το "επιτρέπεται πάντα". συγνωμη απλα ψαχνω στην σελιδα για δωρεαν εφαρμογες γιαυτο στο ειπα πριν. μπορεις να μου πεις πως το εκανες? σε ευχαριστω και συγνωμη για την παρεξηγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Πιο προγραμμα ειναι το καλυτερο για ηχογραφησεις σε mp3??? Εχω το ALON mp3 Dictaphone.... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Δοκιμασε το Best Dictaphone Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakis Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Μόλις το εγκατέστησα, είναι πολύ καλό και σε σχέση με προγενέστερες εκδόσεις δεν παρουσιάζει κολλήματα και αξιοποιεί όλη την οθόνη. εγω τωρα το βρηκα πηγα να το περασω και μου εβγαλε μηνυμα οτι το πιστοποιητικο εχει ληξει... δηλαδη? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Δηλαδή... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253298#post2253298 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 εγω τωρα το βρηκα πηγα να το περασω και μου εβγαλε μηνυμα οτι το πιστοποιητικο εχει ληξει... δηλαδη? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253298#post2253298 Σταυρο με προλαβες :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 καλησπερα παιδια,εχω ενα προβλημα που μου εχει σπασει τελειως τα νευρα,εχω το οπερα μινι στο κινητο μου,και γενικα το χρησιμοποιω παρα μα παρα πολυ,ολη μερα μπαινω σε τρεις τεσσερις σελιδες που εχω στανταρ με ειδησεις αθλητικα κλπ,προχθες περασα το garmin,δε μου δουλεψε με την πρωτη,εκανα hard reset,ξαναεκανα τα βηματα με τη σειρα και μου δουλεψε. ξανακατεβασα το οπερα μινι μιας και ειχε σβηστει.ε...απο τοτε δεν ξαναμπηκε στο ιντερνετ το οπερα,παταω το εικονιδιο,ανοιγει η εφαρμογη,με ρωταει αν επιτρεπεται η συνδεση στο ιντερνετ,παταω ενταξει,κανονικα μετα με ρωταγε αν θελω να συνδεθω μεσω wind wap, wind internet κτλ μονο που τωρα δεν το ρωταει αυτο και μου λεει κατευθειαν αποτυχια συνδεσης δειτε το help του οπερ η επεικοινωνιστε με τον provider κτλ,συμπτωση δε νομιζω να ειναι,σβησιμο του garmin,τιποτα,ξανα hard reset,τιποτα,ο browser της συσκευης μπαινει κανονικα στο ιντερνετ,απλα καποιες σελιδες οπως του σπορ fm,δεν τις βγαζει και δεν ξερω γιατι,τωρα δεν δουλευει το οπερα,και το garmin το ξαναπερασα,ψαχνει ψαχνει για δορυφορο,ουτε αυτο συγκινειται...αααα...τα ωευρα μου...εχει κανεις καμια ιδεα??? Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsizn Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Προσπαθώ να περάσω το x-plore,αλλά επειδή είναι sisx μου βγαζει πρόβλημα με το πιστοποιητικό. Διάβασα τα threads που αναφέρουν πως να προσπεράσεις το θέμα με τα πιστοποιητικά,αλλά όλα λένε να υπάρχει ένας browser (βλ. x-plore) εγκατεστημένος ήδη και πως μπορώ να το κάνω αφού δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση τον browser αυτο ? απο την λήψη-εγκατάσταση εφαρμογών είναι επιλεγμένο το ΟΛΑ, χωρίς δηλαδή ο πιστοποιητικό. Καμια βοήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts