The_Godfather Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Αν κάνω δηλαδή την αναβάθμιση θα μπορώ να ανοίγω με τον Opera σελίδες με flash ή θα γίνεται μόνο μέσω του browser της NOKIA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Αν κανεις την αναβαθμηση θα μπορεις και μεσω του default browser..δ θα χρειαστεις τον opera. Αλλιως μπορεις ειτε με αυτον, ειτε να εγκαταστησεις τον flash player μεσω της σελιδας της adobe.. (αν πας πχ στο youtube, θα σου πει οτι δ υποστηριζεται κλπ..και θα εχει ενα Link..αν το ακολουθησεις θα σε παει στην adobe να το κατεβασεις..) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Godfather Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Έγινε παιδιά... Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις άμεσες απαντήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosgr11 Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει προγραμματάκι που να μπορείς να μπλοκάρεις κάποιον συγκεκριμένο αποστολέα sms δηλαδή αυτος να στέλνει μηνύματα και να τα μπλοκάρει το πρόγραμμα ώστε να μην έρχονται στο κινητό ,, νομίζω πως παλιότερα είχα δει κάτι τέτοιο Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει προγραμματάκι που να μπορείς να μπλοκάρεις κάποιον συγκεκριμένο αποστολέα sms δηλαδή αυτος να στέλνει μηνύματα και να τα μπλοκάρει το πρόγραμμα ώστε να μην έρχονται στο κινητό ,, νομίζω πως παλιότερα είχα δει κάτι τέτοιο Να ζητήσω συγνώμη για το off topic και μιας και μεταφέρθηκε εδώ να πω πως το προγραμματάκι το ψάχνω για N76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 παιδια πως βλεπουμε youtube στο ν78? λεει η εκδοση 9 του flash δεν υποστηριζεται........ και κατι ακομη, στη σελιδα της νοκια δεν υπαρχει το windowslive για το ν78 αν δεν κανω λαθος.... υπαρχει καποιο αλλο messenger??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει προγραμματάκι που να μπορείς να μπλοκάρεις κάποιον συγκεκριμένο αποστολέα sms δηλαδή αυτος να στέλνει μηνύματα και να τα μπλοκάρει το πρόγραμμα ώστε να μην έρχονται στο κινητό ,, νομίζω πως παλιότερα είχα δει κάτι τέτοιο Ψαξε για Handy Blacklist παιδια πως βλεπουμε youtube στο ν78? λεει η εκδοση 9 του flash δεν υποστηριζεται........ και κατι ακομη, στη σελιδα της νοκια δεν υπαρχει το windowslive για το ν78 αν δεν κανω λαθος.... υπαρχει καποιο αλλο messenger??? Μπορεις να κατεβασεις το emtube ή το Mobitubia..για messenger υπαρχουν αρκετα, οπως το fring κλπ..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mairoulaa Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 καλημερα, για ΝΟΚΙΑ Ν81 που μπορω να βρω την εφαρμογη WindowsLive για messager ??:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 καλημερα, για ΝΟΚΙΑ Ν81 που μπορω να βρω την εφαρμογη WindowsLive για messager ??:) Κάνε μία αναζήτηση στο xxxxxxxxxxx και θα το βρεις.:) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει προγραμματάκι που να μπορείς να μπλοκάρεις κάποιον συγκεκριμένο αποστολέα sms δηλαδή αυτος να στέλνει μηνύματα και να τα μπλοκάρει το πρόγραμμα ώστε να μην έρχονται στο κινητό ,, νομίζω πως παλιότερα είχα δει κάτι τέτοιο Να ζητήσω συγνώμη για το off topic και μιας και μεταφέρθηκε εδώ να πω πως το προγραμματάκι το ψάχνω για N76 Το χαντυ μπλακ λιστ ειναι τελειο αλλα μπλοκαρει μονο τηλεφονα κλησεις οχι τα σμσ μακαρυ να μπλοκαρε κ τα σμσ ψαξε για καπιο αλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει προγραμματάκι που να μπορείς να μπλοκάρεις κάποιον συγκεκριμένο αποστολέα sms δηλαδή αυτος να στέλνει μηνύματα και να τα μπλοκάρει το πρόγραμμα ώστε να μην έρχονται στο κινητό ,, νομίζω πως παλιότερα είχα δει κάτι τέτοιο Δεν υποστηρίζεται από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας το μπλοκάρισμα γραπτών μηνυμάτων ως υπηρεσία, δηλαδή να μην έρχονται καθόλου στο τηλέφωνό σου. Αυτό που κάνει το Handy Blacklist και τα συναφή προγράμματα είναι να σβήνουν τα ανεπιθύμητα μηνύματα αμέσως μόλις έρθουν στο τηλέφωνο. Το μήνυμα έρχεται κανονικά, ίσως εσύ να μην το βλέπεις, αλλά ο αποστολέας παίρνει κανονικά την αναφορά και ξέρει ότι το πήρες, οπότε η μέθοδος αυτή δε δουλεύει όπως περιμένουμε. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosgr11 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Δεν υποστηρίζεται από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας το μπλοκάρισμα γραπτών μηνυμάτων ως υπηρεσία, δηλαδή να μην έρχονται καθόλου στο τηλέφωνό σου. Αυτό που κάνει το Handy Blacklist και τα συναφή προγράμματα είναι να σβήνουν τα ανεπιθύμητα μηνύματα αμέσως μόλις έρθουν στο τηλέφωνο. Το μήνυμα έρχεται κανονικά, ίσως εσύ να μην το βλέπεις, αλλά ο αποστολέας παίρνει κανονικά την αναφορά και ξέρει ότι το πήρες, οπότε η μέθοδος αυτή δε δουλεύει όπως περιμένουμε. ;) Δεν με πειράζει καθόλου , ασ έρχονται και ας πέρνει αναφορά παράδωσης ,,, αρκεί να μην τα διαβάζω εγώ :worry: .Δεν μπορεί κάποια στιγμή ο εν λόγο αποστολέας θα βαρεθεί να στέλνει ........ Που το βρίσκω ????? στο ip που προσπάθησα δεν έβγαλα ακρη Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει .......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Υπάρχει κανονικά και στα δύο μαγαζάκια, αρκεί να κάνεις μία αναζήτηση για την εφαρμογή Epocware Handy Blacklist. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Γειά! Θέλω κάποια εφαρμογή για msn στο κινητό (Ν73). Δοκίμασα το turbomsn αλλά δεν συνδέεται. ξέρετε κάποια άλλη? Migg 33 θα μεινης πολλυ ευχαριστημενος κ δουλευει κ με το wind plus!! ;) Λοιπον πιο καλο παιδακι θα βοηθειση;;;εχω ως γνωστον το νοκια ε90 κ θελω να σεταρω τα μαιλ (εχω χοτμαιλ) ξερει κανεις της ρυθμισεις που κανουμε για να ορισουμε αυτο το ατιμο το γραματοκιβωτιο που ζηταει;;;;σοσσσσσσσ !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Υπάρχει κανονικά και στα δύο μαγαζάκια, αρκεί να κάνεις μία αναζήτηση για την εφαρμογή Epocware Handy Blacklist. ;) η τελευταια εκδοση του handy blacklist ΔΕΝ μπλοκαρει τα sms!αν ειναι δυνατον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosgr11 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Το χαντυ μπλακ λιστ ειναι τελειο αλλα μπλοκαρει μονο τηλεφονα κλησεις οχι τα σμσ μακαρυ να μπλοκαρε κ τα σμσ ψαξε για καπιο αλλο! Λοιπόν επειδή εγώ βρήκα άκρη το παραθέτω και για όποιον άλλον ενδιαφέρετε , θπάρχει προγραμματάκι που μπλοκάρει τα sms ( στον αποστολέα βέβαια πηγαίνει αναφορά παράδωσης ) απλά το κινητό μας δεν χτυπάει και τα sms μεταφέρονται κατ'ευθειαν σε φάκελο που ορίζει το ίδιο το πρόγραμμα , είναι το WebGate.SMS.Spam.Manager. και το βρήκα στο xxxxxxxxxxxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Λοιπόν επειδή εγώ βρήκα άκρη το παραθέτω και για όποιον άλλον ενδιαφέρετε , θπάρχει προγραμματάκι που μπλοκάρει τα sms ( στον αποστολέα βέβαια πηγαίνει αναφορά παράδωσης ) απλά το κινητό μας δεν χτυπάει και τα sms μεταφέρονται κατ'ευθειαν σε φάκελο που ορίζει το ίδιο το πρόγραμμα , είναι το WebGate.SMS.Spam.Manager. και το βρήκα στο xxxxxxxxxxx δοκιμασε το mcleaner....και κλησεις και μηνυματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Y-Profile Scheduler: Freeware Profile switcher! http://img387.imageshack.us/img387/228/profile00ar2.th.jpg http://www.symbian-freak.com/downloads/freeware/cat_s60_3rd/descriptions/miscutility/profile_scheduler_for_s60.htm Y-Fake Messages: Receiving SMS with fake user details! http://img389.imageshack.us/img389/2716/fakemessages00nh7.th.jpg http://www.symbian-freak.com/downloads/freeware/cat_s60_3rd/descriptions/messaging/fake_sms_by_yukka.htm Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 η τελευταια εκδοση του handy blacklist ΔΕΝ μπλοκαρει τα sms!αν ειναι δυνατον! Το "αν είναι δυνατόν" σε μένα πήγαινε??? Δες σε παρακαλώ σε ποιο πράγμα απάντησα και μετά με επιπλήττεις: Δεν υποστηρίζεται από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας το μπλοκάρισμα γραπτών μηνυμάτων ως υπηρεσία, δηλαδή να μην έρχονται καθόλου στο τηλέφωνό σου. Αυτό που κάνει το Handy Blacklist και τα συναφή προγράμματα είναι να σβήνουν τα ανεπιθύμητα μηνύματα αμέσως μόλις έρθουν στο τηλέφωνο. Το μήνυμα έρχεται κανονικά, ίσως εσύ να μην το βλέπεις, αλλά ο αποστολέας παίρνει κανονικά την αναφορά και ξέρει ότι το πήρες, οπότε η μέθοδος αυτή δε δουλεύει όπως περιμένουμε. Δεν με πειράζει καθόλου , ασ έρχονται και ας πέρνει αναφορά παράδωσης ,,, αρκεί να μην τα διαβάζω εγώ :worry: .Δεν μπορεί κάποια στιγμή ο εν λόγο αποστολέας θα βαρεθεί να στέλνει ........ Που το βρίσκω ????? στο ip που προσπάθησα δεν έβγαλα ακρη Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει .......... :rolleyes: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Το "αν είναι δυνατόν" σε μένα πήγαινε??? Δες σε παρακαλώ σε ποιο πράγμα απάντησα και μετά με επιπλήττεις: :rolleyes: οχι βρε!!!!!!!!!!!!στην εταιρεια που αναβαθμισε το handyblacklist ελεγα!ειχα την προηγουμενη εκδοση και απερριπτε και μηνυματα και η καινουργια οχι!αντι να βελτιωνουν το προγραμμα το χειροτερευουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 οχι βρε!!!!!!!!!!!!στην εταιρεια που αναβαθμισε το handyblacklist ελεγα!ειχα την προηγουμενη εκδοση και απερριπτε και μηνυματα και η καινουργια οχι!αντι να βελτιωνουν το προγραμμα το χειροτερευουν! Εννοείς ότι με παλιότερη έκδοση απορρίπτονταν τελείως τα μηνύματα??? Αυτό δεν πρέπει να υποστηρίζεται και από το κέντρο μηνυμάτων της κινητής??? Για να λειτουργεί αυτή η μέθοδος θα πρέπει με κάποιο τρόπο να δώσεις εντολή στο κέντρο μηνυμάτων να μην στείλει καν το μήνυμα σε σένα, ώστε και ο άλλος να μην πάρει αναφορά. Και από ό,τι ξέρω αυτό δε γίνεται, ούτε ποτέ γινόταν. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Εννοείς ότι με παλιότερη έκδοση απορρίπτονταν τελείως τα μηνύματα??? Αυτό δεν πρέπει να υποστηρίζεται και από το κέντρο μηνυμάτων της κινητής??? Για να λειτουργεί αυτή η μέθοδος θα πρέπει με κάποιο τρόπο να δώσεις εντολή στο κέντρο μηνυμάτων να μην στείλει καν το μήνυμα σε σένα, ώστε και ο άλλος να μην πάρει αναφορά. Και από ό,τι ξέρω αυτό δε γίνεται, ούτε ποτέ γινόταν. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. :confused: οταν λεω απορριπτονταν εννοω δεν εμφανιζοταν το μηνυμα οπως οι κλησεις.αναφορα επαιρνε ο αλλος δεν γινεται αλλιως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Α, είπα κι εγώ. Το ήξερα πως δε γίνεται. Δε νομίζω πάντως να μας προσφέρουν την δυνατότητα αυτή τα δίκτυα. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 οταν λεω απορριπτονταν εννοω δεν εμφανιζοταν το μηνυμα οπως οι κλησεις.αναφορα επαιρνε ο αλλος δεν γινεται αλλιως kαι η καινούργια έκδοση το ίδιο κάνει! Αππορίπτει τα μηνύματα απο το κινητό σου αλλά ο αποστολέας παίρνει αναφορά κανονικά. Τα ίδια είναι! :) Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 kαι η καινούργια έκδοση το ίδιο κάνει! Αππορίπτει τα μηνύματα απο το κινητό σου αλλά ο αποστολέας παίρνει αναφορά κανονικά. Τα ίδια είναι! :) αφου εβαλα της γυναικας μου το κιν για δοκιμη στην μαυρη λιστα εστειλα ενα μηνυμα και μου ηρθε κανονικοτατα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 αφου εβαλα της γυναικας μου το κιν για δοκιμη στην μαυρη λιστα εστειλα ενα μηνυμα και μου ηρθε κανονικοτατα! Παιδια αν μιλαμε για το handy blacklist επηδη ειχα κ την προηγουμενη αλλα εχω κ την τωρινη μονο της κλησης κανει αποριψη κ οχι τα σμσ !! Καραδοκιμασμενο σε νοκια ε90 μακαρυ να εκανε κ τα σμσ γιατι μαρεσει που σαν προγραμα ειχα δοκιμασει κ το call manager το οποιο σου εσβηνε οπος λετε κ τα σμσ αλλα μου πεταγε τα ματια της μπαταριας εξω κ το εσβησα επισεις εκει δεν εβρησκα πως να μλοκαρω της κλησης με ακοκρυψη οποτε...αχρηστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts