meres Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Καλημέρα, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να εμφανίζει με κάποιο τρόπο στην οθόνη τη στάθμη του σήματος στο wifi, καθώς και να διαχειρίζεται καλύτερα από τη μαμά Nokia τις ασύρματες συνδέσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Υπάρχει κάποιος Player που να μπορεί να παίξει αυτό??????? http://briefcases.pathfinder.gr/browse/ddr2/52291 :confused: Επίσης έχω εγκαταστήσει στο κινητό τον slovo ed dictionary engine καθώς και το πακέτο για το αγγλοελληνικό λεξικό που είναι 3 αρχειάκια με κατάληξη .prc Τι τα κάνω αυτά τα αρχεία? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Επίσης έχω εγκαταστήσει στο κινητό τον slovo ed dictionary engine καθώς και το πακέτο για το αγγλοελληνικό λεξικό που είναι 3 αρχειάκια με κατάληξη .prc Τι τα κάνω αυτά τα αρχεία? Τα βάζεις στο φάκελο E:/SlovoEd/Dicts. Αν δεν υπάρχει τον δημιουργείς. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Επίσης έχω εγκαταστήσει στο κινητό τον slovo ed dictionary engine καθώς και το πακέτο για το αγγλοελληνικό λεξικό που είναι 3 αρχειάκια με κατάληξη .prc Τι τα κάνω αυτά τα αρχεία? τα λεξικα μπαινουν στο e:\slovoed\dicts\ :) ουυυ με προλαβες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 τα λεξικα μπαινουν στο e:\slovoed\dicts\ :) ουυυ με προλαβες :p Τα βάζεις στο φάκελο E:/SlovoEd/Dicts. Αν δεν υπάρχει τον δημιουργείς. ;) Ναι ρε παιδιά, αλλά παρότι εγκατέστησα την μηχανή στην κάρτα μνήμης, δεν υπάρχει τέτοιος φάκελος!!!!!!!!!!!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Εαν μπεις στην επισημη σελιδα του SlovoEd υπαρχουν οι γλωσσες και σε sis :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Ναι ρε παιδιά, αλλά παρότι εγκατέστησα την μηχανή στην κάρτα μνήμης, δεν υπάρχει τέτοιος φάκελος!!!!!!!!!!!! δεν πειραζει, δημιουργησε τον..δε θυμαμαι αν τον δημιουργει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 εγω τα βαζω στο e:/resource/apps/slovoeddicts,ο συγκεκριμενος φακελος δημιουργητε απο το sloved Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Ναι ρε παιδιά, αλλά παρότι εγκατέστησα την μηχανή στην κάρτα μνήμης, δεν υπάρχει τέτοιος φάκελος!!!!!!!!!!!! δεν πειραζει, δημιουργησε τον..δε θυμαμαι αν τον δημιουργει. Αν εγκαταστήσεις μόνο τη μηχανή του SlovoEd δεν τον δημιουργεί. Πρέπει να τον δημιουργήσεις μόνος σου. εγω τα βαζω στο e:/resource/apps/slovoeddicts,ο συγκεκριμενος φακελος δημιουργητε απο το sloved Εμένα δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος φάκελος. Ίσως έχουμε διαφορετικές εκδόσεις του SlovoEd. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 εγω τα βαζω στο e:/resource/apps/slovoeddicts,ο συγκεκριμενος φακελος δημιουργητε απο το sloved Ναι, τελικά εκεί ήταν ο φάκελος.Τα έριξα μέσα και δουλεύει οκ.:) Thx για την κινητοποίηση:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorsasdim Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 πρασπαθω να εγκαταστησω το smart settihgs v.1.01 απο το xxxxxxxxxxxx και μου βγαζει Σφαλμα πιστοποιητικου !!! Ξερει κανενας χριστιανος το γιατι. Και κατι αλλο. patch για το camera FX υπαρχει το ΙΜΕΙ ειναι 358361007504941 ευχαριστω εκ τον προτερων !!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 πρασπαθω να εγκαταστησω το smart settihgs v.1.01 απο το xxxxxxxxxxx και μου βγαζει Σφαλμα πιστοποιητικου !!! Ξερει κανενας χριστιανος το γιατι. Και κατι αλλο. patch για το camera FX υπαρχει το ΙΜΕΙ ειναι 358361007504941 ευχαριστω εκ τον προτερων !!!!!!! Τα έχουμε πει 100000+ φορές :( Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 S60 Platform FAQ ερωτηση #3 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorsasdim Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 την βαζω την ημερομηνια και 6 και 12 μηνες πριν αλλα τιποτα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 την βαζω την ημερομηνια και 6 και 12 μηνες πριν αλλα τιποτα !!! Από τις ρυθμίσεις του κινητού βάλε να κάνει εγκατάσταση όλες τις εφαρμογές χωρίς έλεγχο πιστοποιητικού και γύρισε την ημερομία του κινητού όσο πίσω είναι και το πόστ που βρήκες την εφαρμογή στο xxxxxxxxxxxxxx Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorsasdim Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Από τις ρυθμίσεις του κινητού βάλε να κάνει εγκατάσταση όλες τις εφαρμογές χωρίς έλεγχο πιστοποιητικού και γύρισε την ημερομία του κινητού όσο πίσω είναι και το πόστ που βρήκες την εφαρμογή στο xxxxxxxxxxx Δεν εχω ελενχο πιστοποιητικου. δεν καταλαβα τι ενοεις (οσο πισω ειναι το ποστ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Δεν εχω ελενχο πιστοποιητικου. δεν καταλαβα τι ενοεις (οσο πισω ειναι το ποστ) Την εφαρμογή που λες την βρήκες σε κάποιο πόστ στο xxxxxxxxxxx.Σωστά? Σωστά. Αυτό το πόστ πότε γράφτηκε? Χτες? Τον προηγούμενο μήνα? Πέρσι? Βάλε την ημερομηνία του κινητού σου στην ίδια ημερομηνία που είχε γίνει το πόστ Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorsasdim Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Την εφαρμογή που λες την βρήκες σε κάποιο πόστ στο xxxxxxxxx.Σωστά? Σωστά. Αυτό το πόστ πότε γράφτηκε? Χτες? Τον προηγούμενο μήνα? Πέρσι? Βάλε την ημερομηνία του κινητού σου στην ίδια ημερομηνία που είχε γίνει το πόστ ακριβως αυτα κανω αλλα τιποτα ? τι κανω λαθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 ακριβως αυτα κανω αλλα τιποτα ? τι κανω λαθος ? Αν δεν γίνεται και έτσι,τότε δυστυχώς δεν ξέρω να βοηθήσω.:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorsasdim Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Αν δεν γίνεται και έτσι,τότε δυστυχώς δεν ξέρω να βοηθήσω.:( Eκτος απο το xxxxxxxxxxxxxxx υπαρχει καπου αλλου αυτη η εφαρμογη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Eκτος απο το xxxxxxxxxxxx υπαρχει καπου αλλου αυτη η εφαρμογη ? σου εδωσε ενα λινκ ο gianpithio πιο πανω..την εκανες sign την εφαρμογη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorsasdim Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 σου εδωσε ενα λινκ ο gianpithio πιο πανω..την εκανες sign την εφαρμογη; το παραπανω λινκ εχει οδηγιες για τις εφαρμογες το παραπανω λινκ εχει οδηγιες για τις εφαρμογες αν υπαρχει καποιος χριστιανος και μπορει να μου δωσει το smart setting xωρις να κανω sing και τα λοιπα θα του ημουν υποχρεως γιατι η ασχετοσυνη μου δεν εχει ορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 υπαρχει καποιος χριστιανος και μπορει να μου δωσει το smart setting xωρις να κανω sing και τα λοιπα θα του ημουν υποχρεως γιατι η ασχετοσυνη μου δεν εχει ορια. Αφου θελεις να κανεις sign μια εφαρμογη κανε οτι λεει εδω ειναι πολυ απλο. Εαν θελεις να μαθεις κατι αλλο για το sign χρησιμοποιησε το αναλογο θεμα :) Εμένα δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος φάκελος. Ίσως έχουμε διαφορετικές εκδόσεις του SlovoEd. Παναγιωτη ποια version εχεις? Νομιζω οτι δεν υπαρχει αλλη μονο αυτη που εχουμε εκτος και αν κανω λαθος.. Εγω εχω την 2.3.3. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Παναγιωτη ποια version εχεις? Νομιζω οτι δεν υπαρχει αλλη μονο αυτη που εχουμε εκτος και αν κανω λαθος.. Εγω εχω την 2.3.3. :) Για 3d edition και εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλη. Γιατί όμως πρέπει υποχρεωτικά να εγκατασταθεί στην κάρτα μνήμης το πρόγραμμα? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 @gianpithio: Γιάννη έχεις δίκιο, δεν πρέπει να υπάρχει άλλη έκδοση. Αυτή έχω κι εγώ, την 2.3.3. Πάντως τα αρχεία .prc τα έχω βάλει στο φάκελο E:\SlovoEd\Dicts και τα βλέπει κανονικά. Μήπως παίζει ρόλο αν εγκαταστήσεις μόνο το viewer και μετά τα λεξικά ή κατευθείαν έκδοση που περιέχει και λεξικό??? :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts