nikoskat Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Νικο δεν καταλαβα :O αυτο που λες ειναι εφαρμογη? :) συγγνωμη Γιαννη, οταν ηταν στα πανω της η εφαρμογη, δεν ειχες παρει ακομα το Ν82, δεν το σκεφτηκα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisaf Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Μια βοηθεια παιδια!! Έχω το Ν95 και μετα την αναβαθμιση ν21 πηγα να εγκαταστησω το rotateme 2.0 κανοντας κανονικα το αρχειο xyz.sis αλλα δεν εχω εγκριση πιστοποιητικου Μηπως παιζει κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Μια βοηθεια παιδια!! Έχω το Ν95 και μετα την αναβαθμιση ν21 πηγα να εγκαταστησω το rotateme 2.0 κανοντας κανονικα το αρχειο xyz.sis αλλα δεν εχω εγκριση πιστοποιητικου Μηπως παιζει κατι αλλο? Πήγαινε τις ρυθμίσεις της Διαχείρισης Εφαρμογών και βάλε στο: Εγκατάσταση Λογισμικού (Όλα) Έλεγχος Πιστοποιητικών (Απενεργοποίηση) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 pySMSflooder - Surprise your Friends with some more Messages than he expected ;) http://img222.imageshack.us/img222/7074/23799397337b11670af7oiz1.th.png http://symbianwebblog.wordpress.com/2008/04/01/pysmsflooder-surprise-your-friends-with-some-more-messages-than-he-expected/ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Εφαρμογή για να ανοίγει το nokmote. Ορίστε Γιάννη.;) Παιδια η εφαρμογη αυτη δε μου ανοιγει καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Θελει sign... Επισης δεν και την τροποποιηση μου εδω για εσενα το εγραψα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Παιδια η εφαρμογη αυτη δε μου ανοιγει καθολου. Έχεις εγκαταστήσει το Nokmote, αλλά και το Nokmote Pen + C for N82.sis; Γιάννη με πρόλαβες...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyweirdos Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 pedia tsekara pali ta post sas klp.. alla de vrika lisi . telika iparxei kapio programataki pou pezei kai tous ipotitlous apo tenies? kai akomi kai ton ixo giati se kapies tenies den pezei o ixos giati ine acc kati tetio... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 pedia tsekara pali ta post sas klp.. alla de vrika lisi . telika iparxei kapio programataki pou pezei kai tous ipotitlous apo tenies? kai akomi kai ton ixo giati se kapies tenies den pezei o ixos giati ine acc kati tetio... Δεν υπάρχει κάτι. Θα πρέπει να τους ενσωματώσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Παιδια μια ερωτηση , πριν ειχα το Ε90 με το Nokia pc suite μπορουσα να μπω μεσα στο κινητο με το Nokia phone brosher αλλα και σαν storage, απεγκατεστησα αυτην την εφαρμογη και εγκατεστησα ξανα (to pc suite for Nseries) τωρα μπορω να διαχειριστω το Ν95 μονο οταν το γυρναω σε usb , δεν μου εμφανιζει κανενα εικονιδιο στον "υπολογιστη μου " οταν το συνδεω σαν pcsuite !!! (με το παλιο εβγαζε εικονιδιο "NOKIA PHONE BROSHER" (αναδυεται ενα παραθυρο που κανω συγχρονισμο και αλλες επιλογες αλλα οχι διαχειρηση αρχειων) καμια ιδέα ??? plz help Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 @domal Πέτα το!!! Βάλε τη κλασσική έκδοση του PC Suite. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 ειναι συμβατη ??? ομως ? την εκδοση Έκδοση 6.83 για Ν95 απο την Νοκια ?? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 νομίζω πως είναι κανονικά συμβατή...... Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 ειναι συμβατη ??? ομως ? την εκδοση Έκδοση 6.83 για Ν95 απο την Νοκια ?? Και φυσικά είναι συμβατό.:) Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisaf Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Σε ευχαριστω για πολλαπλη φορα Itchrist86 Το προβλημα λυθηκε βαζοντας το rotateMe 2 10 beta2 unsigned.sis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 οκ παιδια να σται καλα εβαλα την τελευταια και ολα οκ !!! Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madskillzz Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Παιδιά λίγη βοήθεια.. Χθες αγόρασα το n95 και όντας ασχετος από symbian 3rd gen θα ήθελα να μου προτείνεται ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή file manager που να μην χρειάζεται sign.. Απ' ότι κατάλαβα άλλαξε κάτι με τη διαδικασία sign τελευταία; Τι γίνεται τώρα; Sorry αν έχουν ξαναειπωθεί αλλά πραγματικά έχω ψιλοχαθεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyweirdos Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 παιδια μηπως κανεις ξερει τον καποιν player για divX που όμως παιζει: α. υποτιτλους β. ηχο σε ΟΛΑ τα avi αρχεια (γιατι στα αρκετά βιντεακια δεν μου παιζει τον ηχο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 το X-PLORE είναι πολύ καλή εφαρμογή. Κάνε ένα search στο xxxxxxxxxxx Παιδιά επίσης δοκίμασε κανείς αν παίζει το internet radio μέσω του wind plus? Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 παιδια μηπως κανεις ξερει τον καποιν player για divX που όμως παιζει: α. υποτιτλους β. ηχο σε ΟΛΑ τα avi αρχεια (γιατι στα αρκετά βιντεακια δεν μου παιζει τον ηχο) Eγω κανω το εξης: Μετατρεπω το βιντεο και ενσωματωνω τους υποτιτλους με το PocketDivXEncoder και μετα τα βλεπω στο κινητο με το CorePlayer™ Mobile Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 ''gianpithio την ειδα την τροποποιηση σου αλλα παλι δεν καταφερα τιποτα. Δηλαδη θελει sign kai to nokmote kai to pen+C? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abas Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 παιδια γεια σας εχω αγορασει το ultimate voice recorder και ενω στο νοκια n95 δουλευει μια χαρα στο n76 δεν ηχογραφει (γραφει καποιο αρχειο αλλα δεν εχει τιποτα μεσα) μηπως ξερει καποιος κατι η καποιο παρομοιο προγραμα για n76 ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Καλημερα, μπορει καποιος να μου πει ποια εκδοση του LCG Jukebox λειτουργει σωστα στο Ν95, γιατι αυτη που εχω κολλαει διαρκως. Ευχαριστω :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 το X-PLORE είναι πολύ καλή εφαρμογή. Κάνε ένα search στο xxxxxxxxxxxx. Παιδιά επίσης δοκίμασε κανείς αν παίζει το internet radio μέσω του wind plus? το x-plore δεν χρειαζεται sign? θελω και γω να εγκαταστησω μια τετοια εφαρμογη,για να ξεκινησω τη διαδικασια να βλεπω τους κρυφους φακελους στο C: ,για να μπορω να ψαξω και τον τροπο να κανω sign και τις αλλες εφαρμογες. αλλα το FExplorer που εχει βγει για opensigned δεν μου το εκανε στη σελιδα,κατι λαθος εβγαζε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 AA συγνώμη λάθος μου!!! Το συγκεκριμένο x-plore που έχω εγώ τώρα είδα οτι θέλει sign. Δεν το πρόσεξα:O Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts