aptaliko Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Έχω πρόβλημα με το Windows Live Messenger ενώ συγχρονίζονται κανονικά τα μηνύματα όταν προσπαθώ όμως να ανοίξω ένα συνημμένο αρχείο μου εμφανίζει "Η λειτουργία απέτυχε, δοκιμάστε ξανά αργότερα". Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 SmartGet v2.02 - Download manager for S60 http://www.symbian-freak.com/images/news/08/03/smartget00.jpg Περισσότερα για την εφαρμογή και download link εδώ: http://www.symbian-freak.com/news/008/03/smartget_powerful_download_manager_for_s60.htm "Η εφαρμογή είναι ανεπτυγμένη σε Python" Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilioncafe Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 ακολουθω τον οδηγο και απο το πρωτο βήμα δεν γίνεται αυτο που περιγραφει ο φιλος εδω! Μόλις εκανα extract το αρχειο ζιπ. δεν εμφανίστηκαν τρια εικονίδια αλλα μόνο δύο!!! Δεν νομίζω να κάνω κάτι λάθος αφού μόνο ενα download και μια αποσυμπίεση έκανα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Να υποθέσω ότι το smartget δεν μας βοηθά σε κάτι ώστε να υπερπηδήσουμε το 1mb όριο του wind nonstop ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Να υποθέσω ότι το smartget δεν μας βοηθά σε κάτι ώστε να υπερπηδήσουμε το 1mb όριο του wind nonstop ε; Μάλλον όχι. Μόνο σε βοηθά να κατεβάσεις αρχεία από το Internet. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kary Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Υπαρχει καποια εφαρμογη για E65 που να γυρναει την οθονη στο πλαι οταν συνδεομαι στο internet?οπως στο N95 για παραδειγμα.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Υπαρχει καποια εφαρμογη για E65 που να γυρναει την οθονη στο πλαι οταν συνδεομαι στο internet?οπως στο N95 για παραδειγμα.ευχαριστω Δοκίμασε το xxxxxxxxxxxxxxx Θα πρέπει να την υπογράψεις όμως. Για το πως βγάζουμε πιστοποιητικό και υπογράφουμε δες εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Υπαρχει καποια εφαρμογη για E65 που να γυρναει την οθονη στο πλαι οταν συνδεομαι στο internet?οπως στο N95 για παραδειγμα.ευχαριστω Υπαρχει ειδικη εκδοση του rotateMe 1.κατι νομιζω....:) EDIT: αυτο που λεει ο Itchrist86 Κατι αλλο...εγκατεστησα το Lοcation Tagger της Νοκια, δουλευει κανονικα αλλα οταν κλεινω την εφαρμογη και την ανοιγω παλι τοτε στα logs δ εχει τιποτα...τα exif αποθηκευονται πουθενα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Παιδιαά σορυ για τα λινκ που έδωσα για να κατεβάσεις χάρτες απο την ΝΟΚΙΑ αλλα νόμιζα επειδή τα διαθέτει η ΝΟΚΙΑ δωρεάν και δεν είναι κάτι σπασμένο, θα επιτρεπόταν! Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligizos Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 paisia pos mporo na megaloso ligo toys ipotitloys se mia tainia poy evala sto n95 afoy tin metetrepsa me to avirecomp.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Μπορείς να μου εξηγήσεις δηλαδή πώς γίνεται να ελέγχω το pc μου απο μακρία μέσω ιντερνετ? Αυτά είναι τα προγράμματα που χρειάζομαι? Πρέπει να εγκαταστήσω τίποτα στο pc? Ευχαριστώ Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε από τα τρία. Τα δύο πρώτα (Mobile Desktop και TSMobiles) συνδέονται μέσω Remote Desktop/Terminal Services, οπότε αν έχεις WinXP Pro, Vista (Business ή Ultimate) ή Windows Server μπορείς να συνδεθείς χωρίς να εγκαταστήσεις άλλο software στο pc. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξέρεις την διεύθυνση IP του pc σου. Επειδή αυτή όμως αλλάζει κάθε τόσο θα σου πρότεινα αν το χρησιμοποιείς συχνά, να αναθέσεις ένα ψευδοστατικό domain name στο http://www.dyndns.com/services/dns/dyndns/ Το τρίτο πρόγραμμα (RDM+) δεν χρησιμοποιεί τα Terminal Services, οπότε χρειάζεται να εγκαταστήσεις και τον σχετικό client στο pc σου. Το καλό με αυτό είναι ότι δεν χρειάζεται να ρυθμίσεις το router σου να ανοίγει συγκεκριμένες πόρτες. Δες και αυτό τον συγκριτικό πίνακα: http://www.shapeservices.com/en/products/remote_whitepaper.php Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 εγκατέστησε το windows live messenger. Μπορείς να το κατεβάσεις απο εδώ. http://rapidshare.com/files/77461031/Windows_live_messenger.rar (Εγκατέστησε και τα 3 αρχεία που θα βρείς. Πρώτα την εφαρμογή windows live messenger) Επειτα θα δημιουργηθεί μέσα στα μηνύματα του κινητού σου ένα υπομενού που θα λέει windows live. Απο κεί και με την χρήση WLAN θα μπορείς να συγχρονίζεις και να βλέπεις τα e-mail σου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ egatesthsa prwta thn vasikh efarmogh kai meta thn dep.sisx otan paw na egatasthsw thn trith shareonline_msn_localised k.t.l mou leei oti prepei na egatasthsw thn vasikh efarmogh prwta..ti na kanw? ekana ta panta thn trith den thn fortonei ehei dimiourgithi ikonidia sta mhnhmata kai to messenger sths efarmoges prepei na egatastathi kai h trith? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 egatesthsa prwta thn vasikh efarmogh kai meta thn dep.sisx otan paw na egatasthsw thn trith shareonline_msn_localised k.t.l mou leei oti prepei na egatasthsw thn vasikh efarmogh prwta..ti na kanw? ekana ta panta thn trith den thn fortonei ehei dimiourgithi ikonidia sta mhnhmata kai to messenger sths efarmoges prepei na egatastathi kai h trith? thanks Δεν το χρειάζεσαι το τρίτο sis. Δεν επηρεάζει τη λειτουργία της εφαρμογής γενικότερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Χρησιμοποιώ τον OPERA MOBILE αλλά όταν πάω να δω κάτι άλλο στο μενού και τον έχω στην αναμονή, μετά κλείνει από μόνος του και είναι πολύ σπαστικό γιατί πρέπει να το ξαναφορτώσω από την αρχή. Υπάρχει κάποιος άλλος που υποστηρίζει multi tasking? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Δύο απορίες: 1. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για remote control του υπολογιστή απο το κινητό που να δουλεύει μέσω wind plus; 2. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα για να αλλάζω γρήγορα τις γλώσσες του πληκτρολογίου του κινητού; Το εννοώ. Μπάινω μέσω του nokia browser στο myphone Πχ και θέλω να γράψω το login και το Pass μου για να συνδεθώ στο φόρουμ. Οταν πάω να τα γράψω μου βγάζει πρώτα τα ελληνικά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να επιλέγω αγγλικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 paisia pos mporo na megaloso ligo toys ipotitloys se mia tainia poy evala sto n95 afoy tin metetrepsa me to avirecomp.? Για να μετατρέψεις του υπότιτλους εννοείται οτι τους έχεις ξεχωριστά σε αρχείο. Θα χρειαστείς το Subtitle workshop 2.51 εδώ http://rapidshare.com/files/96959047/SubtitleWorkshop2.51.rar Με αυτό το πρόγραμμα θα πρέπει να μετατρέψεις τους υπότιλους σε *.ssa Έπειτα θα μπορείς να τους αλλάξεις μέγεθος και ότι άλλο θές. Τελευταίο βήμα να τους ενσωματώσεις με το AviRecomp Αν έχεις απορία απλά ποσταρε εδώ Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligizos Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Για να μετατρέψεις του υπότιτλους εννοείται οτι τους έχεις ξεχωριστά σε αρχείο. Θα χρειαστείς το Subtitle workshop 2.51 εδώ http://rapidshare.com/files/96959047/SubtitleWorkshop2.51.rar Με αυτό το πρόγραμμα θα πρέπει να μετατρέψεις τους υπότιλους σε *.ssa Έπειτα θα μπορείς να τους αλλάξεις μέγεθος και ότι άλλο θές. Τελευταίο βήμα να τους ενσωματώσεις με το AviRecomp Αν έχεις απορία απλά ποσταρε εδώ se efxaristo poly file!tha to palepso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Δύο απορίες: 1. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για remote control του υπολογιστή απο το κινητό που να δουλεύει μέσω wind plus; 2. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα για να αλλάζω γρήγορα τις γλώσσες του πληκτρολογίου του κινητού; Το εννοώ. Μπάινω μέσω του nokia browser στο myphone Πχ και θέλω να γράψω το login και το Pass μου για να συνδεθώ στο φόρουμ. Οταν πάω να τα γράψω μου βγάζει πρώτα τα ελληνικά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να επιλέγω αγγλικά; 1) κοιτα την προηγουμενη σελιδα προς το τελος... 2)τι κινητο εχεις? δ εχει μολυβακι?? αν το πατησεις εχει για αλλαγη γλωσσας...δ υπαρχει κατι γρηγοροτερο! Ξερει κανεις γι'αυτο που ρωτησα χθες? εγκατεστησα το Lοcation Tagger της Νοκια, δουλευει κανονικα αλλα οταν κλεινω την εφαρμογη και την ανοιγω παλι τοτε στα logs δ εχει τιποτα...τα exif αποθηκευονται πουθενα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 1) κοιτα την προηγουμενη σελιδα προς το τελος... 2)τι κινητο εχεις? δ εχει μολυβακι?? αν το πατησεις εχει για αλλαγη γλωσσας...δ υπαρχει κατι γρηγοροτερο! Ξερει κανεις γι'αυτο που ρωτησα χθες? 1. Δοκίμασα το tsmobiles αλλα δεν δουλεύει με το wind plus. Γιαυτό είπα μήπως ξέρει κάποιος. 2. Έχω το νοκια ε51. Δεν έχει μολυβάκι. Τώρα μόλις ανακάλυψα πως μου βγάζει να διαλέξω γλώσσα όταν πατάω το αστεράκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mytie Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Παιδια εχει βαλει κανεις το Nokia dj mixer ?εχω ν95-1 και εχω εγκαταστησει την v1.0 (δε βρηκα αλλη) αλλα οταν παω να ανοιξω τραγουδι απο τη memory card μου βγαζει μνμ "allow application to use personal data?" παταω οκ και δε γινεται τπτ.Στο phone memory μου κανει browse κανονικα αλλα δεν πσινομαι να φορτωσω τη μνημη του κινητου με τραγουδια.Ειχε κανεις παρομοιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerafx Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Mporei kapoios na mou steilei ena link na katevasw to smartmovie ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Electronic Computing Systems Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Mporei kapoios na mou steilei ena link na katevasw to smartmovie ? Hello! Links ως γνωστο απαγορευονται .Κοιταξε στα γνωστα μερη! Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaravel Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Εκτός από τη γνωστή διαδικασία για απόκτηση υπογραφής με το σχετικό οδηγό, η οποία είναι για την ώρα περιορισμένη σε χρήστες με Publisher ID, υπάρχει και η Open Signed Online διαδικασία. Μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε αυτή; Έστειλα ένα αρχείο προχθές με αυτή τη διαδικασία, αλλά δεν έχω πάρει απάντηση. 1.Την έχει ολοκληρώσει κανείς με επιτυχία; 2.Έχει κανείς Publisher ID, ώστε να του ανεβάσουμε κάπου τα αρχεία, ή απλά περιμένουμε να γίνει ξανά διαθέσιμη η offline διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Εκτός από τη γνωστή διαδικασία για απόκτηση υπογραφής με το σχετικό οδηγό, η οποία είναι για την ώρα περιορισμένη σε χρήστες με Publisher ID, υπάρχει και η Open Signed Online διαδικασία. Μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε αυτή; Έστειλα ένα αρχείο προχθές με αυτή τη διαδικασία, αλλά δεν έχω πάρει απάντηση. 1.Την έχει ολοκληρώσει κανείς με επιτυχία; Προσπάθησα εγώ εχθές, αλλά δεν δέχτηκε κανένα sis, όποιο και να ανέβασα. 2.Έχει κανείς Publisher ID, ώστε να του ανεβάσουμε κάπου τα αρχεία, ή απλά περιμένουμε να γίνει ξανά διαθέσιμη η offline διαδικασία; Εδώ χρήστη με publisher ID χλωμό το βλέπω να υπάρχει... Κλασσικά, περιμένουμε να ανοίξει η offline διαδικασία και πάλι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 παιδια δοκιμασα Open Signed Online αλλα το μονο που καταφερα ηταν να παρω αυτη την απαντηση http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=11438&stc=1&d=1204740686 Image.jpg οσο για το Open Signed Offline χλωμο το βλεπω γιατι χρειαζεται Publisher ID οπως βλεπετε εδω http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=11439&stc=1&d=1204740696 Image1.jpg τι βλεπετε να γινεται τωρα; Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts