dinosss Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 To αντιστροφο υπαρχει? speech-to-Text (δεν εννοω τις φωνητικες εντολες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 To αντιστροφο υπαρχει? speech-to-Text (δεν εννοω τις φωνητικες εντολες) Όχι. Προσωπικά, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο. Από τη Nokia το αποκλείω, αλλά εφαρμογή τρίτου δεν γνωρίζω αν υπάρχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AN7 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Παιδιά υπάρχει δυνατότητα να βάλουμε fullscreen wallpapper? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Mπορεις με το Theme.DIY η εαν φτιαξεις ενα δικο σου θεμα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Το έψαξα λίγο το θέμα και... http://www.imageshack.gr/files/qcbv5ymyyrnhr0ocxgoj.jpg Text-to-speech Συμβατά τηλέφονα Nokia E50, E65, E90 Communicator, N75, 5500 Sport, 5700 XpressMusic, 6110 Navigator, 6120 classic and 6290. Εκτός από το Ε90, τα άλλα "μεγάλα" τηλέφωνα της Nokia δεν υποστηρίζονται (βλέπε Ν95, Ν95 8GB, Ν82 κλπ)??? Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Εκτός από το Ε90, τα άλλα "μεγάλα" τηλέφωνα της Nokia δεν υποστηρίζονται (βλέπε Ν95, Ν95 8GB, Ν82 κλπ)??? Προφανώς όχι φίλε Πάνο. Και απ' ότι φάνηκε ούτε το Ν95-2 το υποστηρίζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 ναι δεν το υποστηριζουν, νομιζω το εχουμε ξαναπει στο θεμα του Ν93. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Προφανώς όχι φίλε Πάνο. Και απ' ότι φάνηκε ούτε το Ν95-2 το υποστηρίζει. Παράξενο. :confused: Ας ελπίσουμε ότι θα το δούμε σε όλα τα OS 9.x στο μέλλον. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 απο οτι φαινεται βρεθηκε λυση για τον xplore 1.20!στο xxxxxxxxxxxxxx...tested και δουλευει και απο εμενα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Μια ερώτηση.Ποιες είναι οι σωστές ρυθμίσεις για την μετατροπή βίντεο sto smartmovie converter για Ν95-2?Επειδή δεν το έχει ακόμα σαν έτοιμο πρότυπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 απο οτι φαινεται βρεθηκε λυση για τον xplore 1.20!στο xxxxxxxxxxx...tested και δουλευει και απο εμενα! +1 και απο 'μενα. ηταν θεμα χρονου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 +1 και απο 'μενα. ηταν θεμα χρονου :lol: πολυ μπερδεμα ρε παιδια για την εγκατασταση αυτου του x-plore :wacko: αν μπορει καποιος να περιγραψει τι ακριβως εkανε γιατι δεν καταλαβα και πολλα απο το xxxxxxxxxxxxx Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 πολυ μπερδεμα ρε παιδια για την εγκατασταση αυτου του x-plore :wacko: αν μπορει καποιος να περιγραψει τι ακριβως εkανε γιατι δεν καταλαβα και πολλα απο το xxxxxxxxxxxx. 1. απεγκαθιστας οποια εκδοση εχεις. 2. εγκαθιστας το σπασμενο Xplore 1.20 που υπαρχει στο xxxxxxxxxxx 3. βαζεις οτι κωδικο θες και το ξεκλειδωνεις. 4. δημιουργειται ενα xplore.txt αρχειο στην καρτα μνημης με τον κωδικο σου (κατι που δε μου χρειαστηκε) 5. εγκαθιστας απο πανω την trial εκδοση 1.20, την κατεβαζεις και το site της lcg. σε μενα ηταν φουλ κατευθειαν, δεν εβαλα τον κωδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 1. απεγκαθιστας οποια εκδοση εχεις. 2. εγκαθιστας το σπασμενο Xplore 1.20 που υπαρχει στο xxxxxxxxxxxx 3. βαζεις οτι κωδικο θες και το ξεκλειδωνεις. 4. δημιουργειται ενα xplore.txt αρχειο στην καρτα μνημης με τον κωδικο σου (κατι που δε μου χρειαστηκε) 5. εγκαθιστας απο πανω την trial εκδοση 1.20, την κατεβαζεις και το site της lcg. σε μενα ηταν φουλ κατευθειαν, δεν εβαλα τον κωδικο. Σε ευχαριστω πολυ φιλε :) Θα το δοκιμασω.... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Πάω να εγκαταστήσω το λεξικο του porfyras στο καινούργιο μου τηλ. και όταν βάζω την python πλατφόρμα μου βγάζει μήνυμα πως το πιστοποιητικό έχει λήξει. Ξέρεις κανείς τίποτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Ευχαριστώ haki . 'Oλα οκ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Yahoo Go ! V.3.0.6:) Δουλεύει άψογα στο Ν82 μέσω WiFi;) http://imageshack.gr/files/1oxha27lo38ub6c2jw9u_thumb.jpghttp://imageshack.gr/files/8bc8z6fkzq6xaojcqgjh_thumb.jpghttp://imageshack.gr/files/pfwr61h9uqsyumszmxsi_thumb.jpghttp://imageshack.gr/files/9x7x25mzi85y5jdwkeec_thumb.jpg πολυ ωραια εφαρμογη, πρωτοτυπη και ομορφο UI. απλα λιγο αργη στην αποκριση μου φανηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrylos77 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Καλησπερα παιδια! μπορει καποιος να μου φτιαξει ενα φακελο sing για το N73 μου? το ιμει μου ειναι 357651013159511 Ευχαριστω! Παράθεση http://img682.imageshack.us/img682/3214/cooltext421501483.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AN7 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Mπορεις με το Theme.DIY η εαν φτιαξεις ενα δικο σου θεμα To Theme.DiY είναι πρόγραμμα? Με ποιον τρόπο μπορώ να φτιάξω δικό μου θέμα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 To Theme.DiY είναι πρόγραμμα? Με ποιον τρόπο μπορώ να φτιάξω δικό μου θέμα? Ευχαριστώ Υπάρχου δύο προγράμματα με τα οποία μπορείς να φτιάξεις θέματα: Theme DIY for Nokia Symbian Series 60 (αυτό που σου είπε ο gianpithio) Carbide.ui 3.2 Theme Edition (επίσημο εργαλείο της Nokia) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 ACCELEROMETER APPLICATIONS ΓΙΑ Ν95, Ν95 8GB ΚΑΙ Ν82 Ok εγκατέστησα τα rotateme και flipsilent Αλλά κανένα δεν μου δουλεύει. Το flipsilent το τρέχω και δεν κάνει τίποτα. Το rotate me το τρέχω και δεν ξέρω τι να κάνω για να το χρησιμοποιήσω Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Ok εγκατέστησα τα rotateme και flipsilent Αλλά κανένα δεν μου δουλεύει. Το flipsilent το τρέχω και δεν κάνει τίποτα. Το rotate me το τρέχω και δεν ξέρω τι να κάνω για να το χρησιμοποιήσω rotateme flipsilent Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reptile Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου φτιάξει ένα φάκελο για να κάνω sign τις εφαρμογές; το imei είναι 358640018747841 Thanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου φτιάξει ένα φάκελο για να κάνω sign τις εφαρμογές; το imei είναι 358640018747841 Thanx! Ελα φιλε κατεβασε αυτο το zip, μέσα έχει το φάκελο με όσα χρειάζεσαι για να υπογράφεις τις εφαρμογές σου :) Τι πρέπει να κάνεις: * Βγάζεις το φάκελο "Sign sis" από το zip αρχείο. * Βάζεις το αρχείο εγκατάστασης της εφαρμογής (sis/sisX) που θέλεις να υπογράψεις κάθε φορά μέσα στο φάκελο αυτό. * Το μετονομάζεις σε xyz.sis ή xyz.sisX ανάλογα. * Τρέχεις το "auto_signsis.bat". Αυτό σου δημιουργεί αυτόματα το υπογεγραμμένο πρόγραμμα xyz_signed.sis ή xyz_signed.sisX αντίστοιχα. Στη περίπτωση που έχεις ένα sisX αρχείο προς υπογραφή, θα πρέπει να τροποποιήσεις το περιεχόμενο του "auto_signsis.bat" κάνοντας δεξί κλικ και πατώντας "Επεξεργασία". * δηλαδή από: signsis xyz.sis xyz_signed.sis xyz.cer xyz.key 12345 * πρέπει να το κάνεις έτσι: signsis xyz.sisx xyz_signed.sisx xyz.cer xyz.key 12345 Το πιστοποιητικό σου λήγει στις 12/01/2011. Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Ελα φιλε κατεβασε αυτο το zip, μέσα έχει το φάκελο με όσα χρειάζεσαι για να υπογράφεις τις εφαρμογές σου :) Τι πρέπει να κάνεις: * Βγάζεις το φάκελο "Sign sis" από το zip αρχείο. * Βάζεις το αρχείο εγκατάστασης της εφαρμογής (sis/sisX) που θέλεις να υπογράψεις κάθε φορά μέσα στο φάκελο αυτό. * Το μετονομάζεις σε xyz.sis ή xyz.sisX ανάλογα. * Τρέχεις το "auto_signsis.bat". Αυτό σου δημιουργεί αυτόματα το υπογεγραμμένο πρόγραμμα xyz_signed.sis ή xyz_signed.sisX αντίστοιχα. Στη περίπτωση που έχεις ένα sisX αρχείο προς υπογραφή, θα πρέπει να τροποποιήσεις το περιεχόμενο του "auto_signsis.bat" κάνοντας δεξί κλικ και πατώντας "Επεξεργασία". * δηλαδή από: signsis xyz.sis xyz_signed.sis xyz.cer xyz.key 12345 * πρέπει να το κάνεις έτσι: signsis xyz.sisx xyz_signed.sisx xyz.cer xyz.key 12345 Το πιστοποιητικό σου λήγει στις 12/01/2011. To imei που το βάζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts