dinosss Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Kαλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν μπορουμε να βρουμε emulator για Ν-Gage QD καθως και τα παιχνιδια του... Αν μπορουσε κανεις να τα ανεβασει καπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 ποοοο θα σκασω μιλαμε.....:p Δεν το εχω δοκιμασει αλλα εαν εχεις χρονο δοκιμασε το :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2169646#post2169646 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Kαλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν μπορουμε να βρουμε emulator για Ν-Gage QD καθως και τα παιχνιδια του... Αν μπορουσε κανεις να τα ανεβασει καπου... Οχι ,δεν υπαρχει κατι για 3rd edition. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Δεν το εχω δοκιμασει αλλα εαν εχεις χρονο δοκιμασε το :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2169646#post2169646 Error in system data.:wacko::wacko: thanks Παντως..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Δηλαδη για να μετατρεψουμε το κινητο μας σε παιχνιδομηχανη τι επιλογες εχουμε? Εmulators για MAME και GameBoy? υπαρχει κατι αλλο? Τα εχουμε καπου μαζεμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis187 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 ανεβασε μας τον φακελο που εκανες σε rapidshare εδω να τον δουμε :) οριστε παιδια..... το sis αρχειο που εχει μεσα ειναι ενα που προσπαθησα να φτιαξω.... rapidshare.com/files/82062211/TOLEESignApps.rar.html οριστε παιδια..... το sis αρχειο που εχει μεσα ειναι ενα που προσπαθησα να φτιαξω.... rapidshare.com/files/82062211/TOLEESignApps.rar.html σορρυ, το ανεβασα και στο αλλο υποφορουμ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Mπορει να μου πει καποιος τη πρεπει να κανω εγκατασταση για να ανοιξει το SmartSIS 1.9.1 στο κινητο μου? ευχαριστω :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Παιδιά το DevCertRequest_30_10_2006_v2.0 είναι συμβατό με Vista? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 ναι δουλευει κανονικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 φυσικα -------------------- Mπορει να μου πει καποιος τη πρεπει να κανω εγκατασταση για να ανοιξει το SmartSIS 1.9.1 στο κινητο μου? ευχαριστω :) χαιρε Γιαννη και χρονια πολλα για χτες. -πρεπει να εχεις εγκατεστημενο το python 1.4.1 στη μνημη τηλεφωνου γιατι εκει εγκαθισταται και αυτο. C:/System/Apps/SmartSIS/ss.pydb αν το προγραμμα δε δουλεψει πρεπει να διαγραψεις την παλια εκδοση του αρχειου C: / System / Apps / SmartSIS / ss.pydb (μετεφρασμενο κατα λεξη απο τα αγγλικα) αν θυμηθεις στειλε μου και το εορτολογιο που ελεγες Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 εχει κανείς εορτολογιο καινουργιο?? Θέλω και εγώ! thanks Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 εχει κανείς εορτολογιο καινουργιο?? Θέλω και εγώ! thanks Εγώ χρησιμοποιώ αυτό εδώ.. Καλό μου φαίνεται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riaro Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Κατέβασε αυτό το zip, μέσα έχει το φάκελο με όσα χρειάζεσαι για να υπογράφεις τις εφαρμογές σου.:) Τι πρέπει να κάνεις:Βγάζεις το φάκελο "Sign sis" από το zip αρχείο. Βάζεις το αρχείο εγκατάστασης της εφαρμογής (sis/sisX) που θέλεις να υπογράψεις κάθε φορά μέσα στο φάκελο αυτό. Το μετονομάζεις σε abc.sis ή abc.sisX ανάλογα. Τρέχεις το "auto_signsis.bat". Αυτό σου δημιουργεί αυτόματα το υπογεγραμμένο πρόγραμμα abc_signed.sis ή abc_signed.sisX αντίστοιχα.Στη περίπτωση που έχεις ένα sisX αρχείο προς υπογραφή, θα πρέπει να τροποποιήσεις το περιεχόμενο του "auto_signsis.bat" κάνοντας δεξί κλικ και πατώντας "Επεξεργασία".δηλαδή από: signsis abc.sis abc_signed.sis abc.cer abc.key 12345 πρέπει να το κάνεις έτσι: signsis abc.sisx abc_signed.sisx abc.cer abc.key 12345Σημείωση: Το πιστοποιητικό αυτό κάνει μόνο για το κινητό που έχει το συγκεκριμένο imei, και λήγει στις 03.01 2011. Όσο για το METRO είναι όπως στα λέει ο φίλος gothrylos. YES! YES! YES! Αν και δεν το κατάλαβα αμέσως μόλις χθές το βράδυ κατάφερα να κάνω sign εφαρμογές. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια και για το sign και για το metro. Αν γίνεται θα ήθελα ένα αντίστοιχο πιστοποιητικό και για το εξής imei:356983012984065. Επίσης θα ήθελα να πώ ότι αν και καθαρίσαμε με το signing εξακολουθώ να έχω προβλημα στο να εγκαταστήσω εφαρμογές στο 6120 όχι λόγω πιστοποιητικού αλλά ενώ η εγκατάσταση προχωράει, λίγο πριν ολοκληρωθεί μου λέει εγκατάσταση αδύνατη. Αυτό συνέβη με το Eortologio και τα TetrisMania, Rayman, Lcgjukebox κ.α. Τι μπορεί να συμβαίνει? Εχει να κάνει ότι προσπαθώ να τα εγκαταστήσω στην κάρτα μήπως θέλουν στο κινητό? Κάποιο link για εφαρμογές που θα λειτουργούν στο 6120 υπάρχει? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 YES! YES! YES! Αν και δεν το κατάλαβα αμέσως μόλις χθές το βράδυ κατάφερα να κάνω sign εφαρμογές. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια και για το sign και για το metro. Αν γίνεται θα ήθελα ένα αντίστοιχο πιστοποιητικό και για το εξής imei:356983012984065. Επίσης θα ήθελα να πώ ότι αν και καθαρίσαμε με το signing εξακολουθώ να έχω προβλημα στο να εγκαταστήσω εφαρμογές στο 6120 όχι λόγω πιστοποιητικού αλλά ενώ η εγκατάσταση προχωράει, λίγο πριν ολοκληρωθεί μου λέει εγκατάσταση αδύνατη. Αυτό συνέβη με το Eortologio και τα TetrisMania, Rayman, Lcgjukebox κ.α. Τι μπορεί να συμβαίνει? Εχει να κάνει ότι προσπαθώ να τα εγκαταστήσω στην κάρτα μήπως θέλουν στο κινητό? Κάποιο link για εφαρμογές που θα λειτουργούν στο 6120 υπάρχει? Ευχαριστώ πολύ. Ορίστε και το άλλο πιστοποιητικό σου. Λήγει στις 07.01 2011. "Δωρεάν" εφαρμογές βρίσκεις εδώ: xxxxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 παιδια να ρωτήσω το smartsis τι κάνει?? Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 παιδιά καλησπέρα.. πηγαίνω εδώ http://www.symbiansigned.com για να κάνω sign in και να μπορώ να φτιάξω μονος μου το πιστοποιητικό... αλλά δεν δέχεται το mail που του βάζω... Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 παιδιά καλησπέρα.. πηγαίνω εδώ http://www.symbiansigned.com για να κάνω sign in και να μπορώ να φτιάξω μονος μου το πιστοποιητικό... αλλά δεν δέχεται το mail που του βάζω... Ναι, δεν δέχεται public domain e-mails... Αν θες ανέβασε το αρχείο .csr που έφτιαξες για να σου δώσω το πιστοποιητικό σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 στο εστειλα στο μειλ σου. Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egeorge1 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Ναι, δεν δέχεται public domain e-mails... Αν θες ανέβασε το αρχείο .csr που έφτιαξες για να σου δώσω το πιστοποιητικό σου. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΕΧΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΟΚΙΑ Ε65 ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΔΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΙΜΕΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ..... Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟΝ ΙΜΕΗ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Παράθεση ΑΕΛ Πρωταθλήτρια 1988 Κυπελλούχος 1985 και 2007 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΕΧΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΟΚΙΑ Ε65 ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΔΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΙΜΕΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ..... Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟΝ ΙΜΕΗ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Πρώτον, θα ήταν προτιμότερο να γράφεις με μικρούς χαρακτήρες για να είναι πιο εύκολο να διαβάσουμε αυτά που γράφεις και επομένως να σε βοηθήσουμε. :) Κατά δεύτερον, όσον αφορά τις υπογραφές των εφαρμογών σου έχεις δύο λύσεις: i) Να ακολουθήσεις πιστά αυτόν εδώ τον οδηγό και να ανεβάσεις κάπου το αρχείο .csr ώστε κάποιος από εμάς που έχει λογαριασμό στο symbiansigned.com να σου δώσει το αρχείο .cer που χρειάζεσαι. ii) Να δώσεις σε κάποιον το IMEI του τηλεφώνου σου σε προσωπικό μήνυμα και όχι δημόσια, ώστε να σου φτιάξει ολόκληρο το φάκελο που χρειάζεσαι. Διάλεξα και πάρε. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 paidia me poion tropo mporo na valo mia tainia dvd sto koinito moy?metefera ta arxeia vcd poy exi mesa to dvd alla den paizoyn sto kinito! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΕΧΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΟΚΙΑ Ε65 ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΔΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΙΜΕΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ..... Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟΝ ΙΜΕΗ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Καλή Χρονιά φίλε μου.. Εάν δεν θέλεις να αναγγείλεις το imei σου μπορείς να το στείλεις με PM σε κάποιον που έχει κάνει εγγραφή στο symbian signed για να σου κάνει το πιστοποιητικό...Αλλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με το να αναφέρεις το imei από το κινητό σου. Εάν ξέρει κάποιος άλλος ας απαντήσει..Εξάλλου τόσα παιδιά έχουν γράψει το imei εδώ.. Και κάτι ακόμα, μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις..;):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egeorge1 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Καλή Χρονιά φίλε μου.. Εάν δεν θέλεις να αναγγείλεις το imei σου μπορείς να το στείλεις με PM σε κάποιον που έχει κάνει εγγραφή στο symbian signed για να σου κάνει το πιστοποιητικό...Αλλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με το να αναφέρεις το imei από το κινητό σου. Εάν ξέρει κάποιος άλλος ας απαντήσει..Εξάλλου τόσα παιδιά έχουν γράψει το imei εδώ.. Και κάτι ακόμα, μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις..;):) Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και συμφωνώ για τα κεφαλαία. Παράθεση ΑΕΛ Πρωταθλήτρια 1988 Κυπελλούχος 1985 και 2007 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 paidia me poion tropo mporo na valo mia tainia dvd sto koinito moy?metefera ta arxeia vcd poy exi mesa to dvd alla den paizoyn sto kinito! τι αρχεια στελνεις δηλαδη στο κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 εχει κανείς εορτολογιο καινουργιο?? Θέλω και εγώ! thanks Δεν ειναι κατι καινουριο αλλα σιγουρα ειναι καλυτερο απο αυτο που γνωριζουμε :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1323923#post1323923 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts