aristotelhs2060 Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 για την ωρα εχω βρει ενα σωρο τοpo για garmin αλλα ελλαδας πουθενα.το προηγουμενο post ηταν για αλλου.sorry Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Εδώ και μερικές ημέρες δεν μου δουλεύει το irremote. Δεν κάνει πλέον update τις συσκευές. Αν επιχειρήσω να ανανεώσω την αρχική λίστα, εμφανίζεται το μήνυμα «Update the application» (έχει βγει η 1.02). Επίσης αν προσπαθήσω να εμφανίσω κάποιο από τα υπάρχοντα τηλεχειριστήρια εμφανίζεται το μήνυμα «Invalid remote code». Μόνο σε μένα συμβαίνει; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Καλησπερα παιδια! Μηπως γνωριζετε αν στο Ν73 μπορει να μπει η εφαρμογη Track ID, η οποια υπαρχει και διατειθεται δωρεαν στα Sony Ericsson και δινει την δυνατοτητα την στιγμη που παιζεται καποιο μουσικο κομματι, το κινητο να ανιχνευει και να βρισκει καλλιτεχνη και ονομα τραγουδιου; :confused: Ευχαριστω εκ των προτερων! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Υπάρχει κάτι αντίστοιχο, και θα το βρεις εδώ: http://s60.mobi/mgp/events/s60/vodafone/shazam.html Επιλογή συσκευής κατευθείαν εδώ: http://s60.mobi/s60/vodafone/pc_download.html?id=5001 Αρχικό άρθρο:http://www.intomobile.com/2007/11/11/review-shazam-id-trackid-is-no-longer-just-a-sony-ericsson-thing.html Όσον αφορά το irRemote, κι εμένα έτρωγε κάτι κολλήματα με το "Update the application", έβαλα την τελευταία version και ησύχασα! Πολλές παραπάνω συσκευές, και κατεβάζω κανονικότατα ό,τι γουστάρω μέσω wifi (πράγμα που δεν γινόταν πριν αναβαθμίσω, δεν ξέρω γιατί) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 @Papanick Προφανώς εννοείς ότι αγόρασες το πρόγραμμα, γιατί η τελευταία έκδοση απ' όσο γνωρίζω δεν κυκλοφορεί «σπασμένη». Αν μιλάς για το irRemote, εννοώ το τελευταίο διαθέσιμο δωρεάν φυσικά...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Πoιο ειναι το τελευταιο διαθεσιμο? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 H 1.02 Αφού την έχεις δωρεάν, γιατί δεν την μοιράζεσαι μαζί μας βρε αδερφέ; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 παιδια καλημερα τελικα αυτο garmin πολυ μουφα πρεπει να ειναι, το εβαλα 2 φορες και τις δυο το ιδιο πραγμα μου εκανε εκει που εκανε κανονικα πλοηγηση ξαφνικα κολλησε βγηκε η εφαρμογη εκτος και οταν παταω να ανοιξει δεν ξανανοιγει . Τελικα με βλεπω να ξαναγυριζω στο route 66 κριμα γιατι για λιγο που μου δουλεψε εδειχνε καλα στοιχεια Αυτο που λες φιλε μου δεν ισχύει, το οτι το κινητο σου έχει πρόβλημα δεν φταίει το πρόγραμμα, εγω το εχω στο Ν95 1 μήνα και ειναι ΑΨΟΓΟ σε όλα του. Βέβαια καμία σχέση με το Destinator σε ακρίβεια των χαρτών αλλά ειναι οτι καλύτερο υπάρχει αυτην την στιγμή σε S60 περιβάλλον... Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 H 1.02 Αφού την έχεις δωρεάν, γιατί δεν την μοιράζεσαι μαζί μας βρε αδερφέ; Γιατί τελικά είδα ότι είμαι πολύ noobάς! Τώρα κοίταξα τις λεπτομέρειες, και γράφει "Psiloc 1.02 - Πληροφορίες Άδειας: μέρα 2 από 10 λολ:(:(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos6910 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Αυτο που λες φιλε μου δεν ισχύει, το οτι το κινητο σου έχει πρόβλημα δεν φταίει το πρόγραμμα, εγω το εχω στο Ν95 1 μήνα και ειναι ΑΨΟΓΟ σε όλα του. Βέβαια καμία σχέση με το Destinator σε ακρίβεια των χαρτών αλλά ειναι οτι καλύτερο υπάρχει αυτην την στιγμή σε S60 περιβάλλον... +1 και απο μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kary Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 θα μπορουσατε να μου προτεινετε ενα καλο mp3 player για το Ε65? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 θα μπορουσατε να μου προτεινετε ενα καλο mp3 player για το Ε65? Δοκίμασε το Lonely Cat Games Jukebox. Θα το βρεις στα γνωστά μαγαζάκια. Δεν ξέρω μόνο αν υφίσταται ακόμα το θέμα με τη χαμηλή ένταση της εφαρμογής. :O ================================================================== Edit: Όσον αφορά την εφαρμογή Garmin για χρήση με τα ενσωματωμένα GPS των Ν95/Ν95-8GB/6110/N82/E90, επειδή βλέπω την κατάσταση να έχει μπερδέψει τους περισσότερους (και να ομολογήσω ότι κι εγώ έχω μπερδευτεί :wacko:), ελπίζω κάποιος φίλος που ξέρει την ακριβή διαδικασία για να δουλέψει η εφαρμογή, να φτιάξει ένα μινι-οδηγό, σαν αυτόν που υπάρχει π.χ. για το signing των εφαρμογών. Ελπίζω να υπάρξει κάποιος από όλους που να το καταφέρει... ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 συγγνωμη ρε παιδια για το οφφ τοπικ, αλλα δειτε σας παρακαλω αυτη τη σελιδα...τα'χω παρει οσο δεν παει..... τι να πω, αλλα εμεις φταιμε που κανουμε τα κοροιδα..τεσπα.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx συγγνωμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 συγγνωμη ρε παιδια για το οφφ τοπικ, αλλα δειτε σας παρακαλω αυτη τη σελιδα...τα'χω παρει οσο δεν παει..... τι να πω, αλλα εμεις φταιμε που κανουμε τα κοροιδα..τεσπα.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx συγγνωμη! Βασικά έπρεπε το ποστ αυτό να το κάνεις στο θέμα με τα θέματα. Anyway, όσοι μπορούν και θέλουν ας απαντήσουν εκεί (υπάρχει και το κάρμα επίσης ;)). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Υπάρχει κάτι αντίστοιχο, και θα το βρεις εδώ: http://s60.mobi/mgp/events/s60/vodafone/shazam.html Επιλογή συσκευής κατευθείαν εδώ: http://s60.mobi/s60/vodafone/pc_download.html?id=5001 Αρχικό άρθρο:http://www.intomobile.com/2007/11/11/review-shazam-id-trackid-is-no-longer-just-a-sony-ericsson-thing.html Όσον αφορά το irRemote, κι εμένα έτρωγε κάτι κολλήματα με το "Update the application", έβαλα την τελευταία version και ησύχασα! Πολλές παραπάνω συσκευές, και κατεβάζω κανονικότατα ό,τι γουστάρω μέσω wifi (πράγμα που δεν γινόταν πριν αναβαθμίσω, δεν ξέρω γιατί) Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την αμεση απαντηση σου, θα το δοκιμασω αμεσα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 συγγνωμη ρε παιδια για το οφφ τοπικ, αλλα δειτε σας παρακαλω αυτη τη σελιδα...τα'χω παρει οσο δεν παει..... τι να πω, αλλα εμεις φταιμε που κανουμε τα κοροιδα..τεσπα.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx συγγνωμη! Πραγματικα εχει δικιο ο φιλος nikoskat, εχει παραγινει η κατασταση... Πρεπει να πουμε καποια στιγμη τα πραγματα οπως εχουν! :mad: Sorry για ακομα μια φορα για το off topic :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 ποια εφαρμογη ειναι αυτη μπορεις να μου δωσεις ενα link να την κατεβασω????? θελει signed????? ευχαριστω!το handy taskman 1.06 ειναι :) κλασσικα xxxxxxxxxxxxx...δε θελει sign. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Πολύ ωραία. Σε ευχαριστώ που μου το υποδεικνύεις, δεν το είχα προσέξει. :) Νο προμπλεμ! Σου έδωσα απ' ευθείας το link γιατί εγώ το έψαχνα μέρες. Σύντομα θα το δοκιμάσω... αν θυμάμαι καλά στον παραπάνω οδηγό του Αριστοτέλη μόνο το αρχείο με τα "help files" δε φορτώνει... Για όσους τυχόν δεν το έχουν δει (εγώ χθες το πήρα πρέφα και το εγκατέστησα): Nokia PC Suite 6.85.14.1: http://europe.nokia.com/A4144907 Καλούτσικο είναι:) Υ.Γ. Παιδιά είναι όντως τραγικό αυτό με το Macedonia αλλά είναι μεγάλη συζήτηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cx65i Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Πραγματικα εχει δικιο ο φιλος nikoskat, εχει παραγινει η κατασταση... Πρεπει να πουμε καποια στιγμη τα πραγματα οπως εχουν! :mad: Sorry για ακομα μια φορα για το off topic :) πηρε αλλη μια απαντηση το σκοπιανο παλληκαρι,αλλα και pm. xxxxxxxxxxxxxxxxx δεστε ποστ 149 Παράθεση AEKαρα ole ole ole ole ole!!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 ποιές είναι οι 10 καλύτερες εφαρμογές που χρησιμοποιείτε ?? Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 ποιές είναι οι 10 καλύτερες εφαρμογές που χρησιμοποιείτε ?? Δε ξέρω αν είναι οι καλύτερες αλλά χρησιμοποιώ: irRemote Handy Taskman X-Plore Opera Mini LCG Jukebox DivX Player SmartMovie Photorite Office Suite emTube Nokia Maps Google maps HandyWi Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Commodore 64 emulator αυτο δεν το περιμενα, το πρωτο pc που επιασα στα χερια μου γυρω στο 87 xxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Commodore 64 emulator αυτο δεν το περιμενα, το πρωτο pc που επιασα στα χερια μου γυρω στο 87 xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Μια από τα ίδια! Το κατεβάζω άμεσα!:happy::respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Δε ξέρω αν είναι οι καλύτερες αλλά χρησιμοποιώ: irRemote Handy Taskman X-Plore Opera Mini LCG Jukebox DivX Player SmartMovie Photorite Office Suite emTube Nokia Maps Google maps HandyWi το handy wi τι κάνει??? Επίσης το smartmovie με το divx player έχει διαφορά?? Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 το handy wi τι κάνει??? δες εδώ Επίσης το smartmovie με το divx player έχει διαφορά?? Μόνο στην εμφάνιση :D Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts