Itchrist86 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 φιλε μου με σωζεις IMEI: 356983013463572 Θα στο στείλω σε pm αργότερα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Έχει καταφέρει να λειτουργήσει κανείς το Mail for Exchange? Στο εταιρικό μου mail πρέπει να σηκώνω VPN για να το βλέπω, αλλά δεν μπορώ να κάνω το Ε65 να συνδεθεί δυστυχώς.. Καμία ιδεα? To mail for exchange δεν έχει σχέση με το vpn. Για active sync πάντως η εταιρία σου θα έπρεπε να έχει ένα Policy να μη χρειάζεται vpn, μιας και από κινητό/pda το vpn είναι ταλαιπωρία. Σε εμένα παίζει κανονικά, με το σοβαρό βέβαια μειονέκτημα να κάνει sync μόνο το κεντρικό inbox και όχι όσους φακέλους έχεις φτιάει στο exchange. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Χαρτη για το Garmin εδω http://rapidshare.com/files/60853886/Greece.img. Ιασων.[/QUOT Μπορεις να μας πεις με ποια εφαρμογη ανοιξες το .img ? γιατι εγω δεν μπορω να τα καταφερω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Νikos22 ο χαρτης δεν ανοιγει και ουτε χρειαζεται να ανοιχτει.μπαινει χυμα μεσα στον φακελο Garmin αφου μετονομαστει.Προσοχη θελει να διβασετε τα σχετικα ποστ στο γνωστο μερος για το πως ενεργοποιεις το χαρτη και το προγραμμα,εχουν και το σχετικο ****** με οδηγιες.Ειμαι στη δουλεια μου γιαυτο και αργω λιγο να απαντησω..Εβαλα οδηγιες...Ο χαρτης θα μετονομαστει σε GMAPSUPP.IMG Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Νikos22 ο χαρτης δεν ανοιγει και ουτε χρειαζεται να ανοιχτει.μπαινει χυμα μεσα στον φακελο Garmin αφου μετονομαστει.Προσοχη θελει να διβασετε τα σχετικα ποστ στο γνωστο μερος για το πως ενεργοποιεις το χαρτη και το προγραμμα,εχουν και το σχετικο ****** με οδηγιες.Ειμαι στη δουλεια μου γιαυτο και αργω λιγο να απαντησω..Εβαλα οδηγιες...Ο χαρτης θα μετονομαστει σε GMAPSUPP.IMGΟι οδηγίες αναφέρουν: NOTE: If your map is not included in the Map product list, select <custom mapset>, enter the corresponding MAPID and hit OK. Ποιό είναι αυτό το MAPID για το img που ανέφερες; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Νikos22 ο χαρτης δεν ανοιγει και ουτε χρειαζεται να ανοιχτει.μπαινει χυμα μεσα στον φακελο Garmin αφου μετονομαστει.Προσοχη θελει να διβασετε τα σχετικα ποστ στο γνωστο μερος για το πως ενεργοποιεις το χαρτη και το προγραμμα,εχουν και το σχετικο ****** με οδηγιες.Ειμαι στη δουλεια μου γιαυτο και αργω λιγο να απαντησω..Εβαλα οδηγιες...Ο χαρτης θα μετονομαστει σε GMAPSUPP.IMG To mapedit δε βγάζει στο log κάποιο κωδικό όπως φαίνεται στις οδηγίες και στα screenshots που δίνουν στο forum τους... Δεν μπορείς εσύ να μας δώσεις το map id αν κατάφερες να το βρεις please?! EDIT: petran, με πρόλαβες...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 μηπως μπορεις να μου πεις και το map id? η πως το βρισκω? με προλαβατε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 meres τελικά μου δούλεψε χωρίς custom id, με κάποια επιλογή, νομίζω City Navigator Europe NT 9.. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Στο κ.....τζεν θα επιλεξεται αυτον που λεει Navigation Europe nt 9 κατι τετοιο οχι custom.Αυτο δουλεψε στον ελληνικο χαρτη μου.. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SITE TOY xxxxxxxxx ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 αν και δεν μπαινει πλεον παλι ο λογος αγνωστος:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 αν και δεν μπαινει πλεον παλι ο λογος αγνωστος:X Δοκιμασε με IE ανοιγει:p Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 To site του dot.sis ανοίγει κανονικότατα και μας περιμένει :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Νikos22 ο χαρτης δεν ανοιγει και ουτε χρειαζεται να ανοιχτει.μπαινει χυμα μεσα στον φακελο Garmin αφου μετονομαστει.Προσοχη θελει να διβασετε τα σχετικα ποστ στο γνωστο μερος για το πως ενεργοποιεις το χαρτη και το προγραμμα,εχουν και το σχετικο ****** με οδηγιες.Ειμαι στη δουλεια μου γιαυτο και αργω λιγο να απαντησω..Εβαλα οδηγιες...Ο χαρτης θα μετονομαστει σε GMAPSUPP.IMG Τι εννοείς δεν ανοίγει... Αφού όλοι οι χάρτες για garmin ανοίγουν με το πρόγραμμα mapedit και σου βγάζει και το mapid στο properties. Στο μεταξύ ακόμα δεν υπάρχει 1 ξεκάθαρη απάντηση για το θέμα του χάρτη.Τι περιοχές της Αθήνας και πόσο αναλυτικα με οδούς κλπ τις βγάζει? Routing υπάρχει? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 kala sto epomeno post 8a grafw ellinika AMAN giati den katalabeneis? imarton... exw sini8isei tosa xronia eiste to monadiko forum pou 8elei ellinika eleos.. Eδώ είσαι τελειώς λάθος. Ή δεν ασχολείσαι με άλλα φόρουμ ή και αλλού απλά παραβλέπεις τι λένε οι κανόνες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Eμένα πάντως εξακολουθεί να μου βγάζει no map.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Τι εννοείς δεν ανοίγει... Αφού όλοι οι χάρτες για garmin ανοίγουν με το πρόγραμμα mapedit και σου βγάζει και το mapid στο properties. Στο μεταξύ ακόμα δεν υπάρχει 1 ξεκάθαρη απάντηση για το θέμα του χάρτη.Τι περιοχές της Αθήνας και πόσο αναλυτικα με οδούς κλπ τις βγάζει? Routing υπάρχει? ΤΟ ΜΑΡΕDΙΤ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 ΤΟ ΜΑΡΕDΙΤ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ? Εγώ το βρήκα με ένα search στο xxxxxxxxxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Ρε παιδια ο συγκεκριμενος χαρτης δεν θελει edit!!!!!!!!Ειναι μονο Ελλαδα. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Μπορει καποιος που ετρεξε το Garmin να μας ανεβασει ενα οδηγο και οτι χρειαζεται :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 επισης απο ηρακλειο κρητης αν το εχει δοκιμασει κανενας αξιζει παραπανω απο το s2go? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diggy128 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο προγράμματακι που να δίνει τη δυνατότητα να αλλάζω από ελληνικα σε αγγλικά όταν γράφω κείμενο με κάποια συντόμευση αντί κάθε φορά να το κάνω από το μολυβάκι, γλώσσα. Κλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο προγράμματακι που να δίνει τη δυνατότητα να αλλάζω από ελληνικα σε αγγλικά όταν γράφω κείμενο με κάποια συντόμευση αντί κάθε φορά να το κάνω από το μολυβάκι, γλώσσα. Κλ; Και για θεσσαλονικη καποιος. Αν και αν δεν εχει routing δεν κερδιζουμε κατι σε σχεση με το smart2go. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο προγράμματακι που να δίνει τη δυνατότητα να αλλάζω από ελληνικα σε αγγλικά όταν γράφω κείμενο με κάποια συντόμευση αντί κάθε φορά να το κάνω από το μολυβάκι, γλώσσα. Κλ; Υπάρχει το NStarter. Έχει τη δυνατότητα αυτή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts