Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μου φερανε ενα νοκια ν95 το οποιο ειναι vf , γινεται να το επαναφερω και να το κανω απλο νοκια ?? και πως εψαξα στο σιτε για οδηγιες αλλα δεν βρηκα κατι οποια βοηθεια δεκτη !

Διάβασε το [ΟΔΗΓΟΣ] Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^1 / S60 3rd

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ε, οχι πια δεν ενημερωνονται.

ειναι στην εκδοση 3.01

Δεν εννοω η εφαρμογη οι χαρτες εννοω.Χτες ενω ειχα να τους κανω ενημερωση κατι μηνες δοκιμασα ετσι να δω και μου κατεβασε καινουργιους που ειναι μεγεθους 81 Mb για αυτο ρωταω.
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν εννοω η εφαρμογη οι χαρτες εννοω.Χτες ενω ειχα να τους κανω ενημερωση κατι μηνες δοκιμασα ετσι να δω και μου κατεβασε καινουργιους που ειναι μεγεθους 81 Mb για αυτο ρωταω.

ε ολα καλα τοτε,

εχεις τους πιο προσφατους (αλλα φανταζομαι και παλι σχετικα παλιοι θα ειναι)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Καλησπέρα σας!! Ανοίγω καινούριο account επειδή δε θυμάμαι τους παλιούς κωδικούς.

Έχω ένα nokia N95 το ασημί, του οποίου έχει φθαρθεί η πρόσοψη και έχουν χάλασει τα αυτοκόλλητα των κουμπιών που είναι κάτω από την οθόνη... Έκανα αναζήτηση στο google, είδα κάποιες προσόψεις αλλά δεν βρήκα κάτι για τα κουμπία. Υπάρχει ελπίδα το αγαπημένο μου nokia να ξαναγίνει "νέο";;;;

Edited by pantelis99

Πώς γίνεται να μετατραπούν οι επαφές του κινητού σε αρχεία vCard;

Προσπάθησα επίσης να τις συγχρονίσω με το Outlook, αλλά δεν τα κατάφερα. Απλώς αποθηκεύονται κάπου στον υπολογιστή και το outlook δεν τις ανοίγει.

ε ολα καλα τοτε,

εχεις τους πιο προσφατους (αλλα φανταζομαι και παλι σχετικα παλιοι θα ειναι)

Μπορω να δω καπου ποσο παλιοι ειναι και οι χαρτες για Ελλαδα που υπαρχουν τωρα ποσα mb ειναι πχ?Γιατι σκεφτομαι να αγορασω για ενα χρονο αδεια πλοηγησης με 10 ευρω που το εχει.Απο οτι βλεπω παντως οι χαρτες που κατεβασα τωρα εχουν αρκετα καλη καλυψη και διορθωσαν και αυτη τη βλακεια με το σιγμα το τελικο,ουτε τα 10 ευρω ειναι πολλα,απλα θελω να το ψαξω παραπερα ακομα μην μας περνανε και για μαλ....ες εποχες που ειναι!

Μπορεις να μας πεις ποια εκδοση χαρτων εχεις?

οχι το προγραμμα, τους χαρτες

βασικα, αν ειναι οι τελευταιοι που υπαρχουν για Ν95, (και ειναι τσεκαρισμενο αυτο) θα ειναι γυρω στο 2010.

μια χαρα δηλαδη.

πιο παλιοι να ειναι αποκλειεται

οποτε μη τον ψαχνεις πολυ, αγορασε την αδεια και ολα καλα

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

map version 0.1.27.107 λεει.Οκ αγορασα την αδεια ολα οκ απλα μου κανει ενα κολπο στη πλοηγηση το οποιο δε ξερω γιατι το κανει.Στην εκκινηση καθε διαδρομης μου λεει να κανω το τετραγωνο ωστε να περασω παλι απο το σημειο εκκινησης.Νομιζω μεσα στη πλοηγηση το λεει σαν ενδιαμεσο σημειο καπως ετσι.Και αν δε το κανω αυτο μετα κανει συνεχεια επανυπολογισμο διαδρομης ωστε να με στειλει πισω για να ξανα περασω απο το σημειο εκκινησης.Πρεπει να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις?Edit:το προβλημα διορθωθηκε,εφταιγε κατι στις ρυθμισεις ολα ενταξει λοιπον!!! Edited by KOPRINIOTIS

Λοιπον το μενου της βοδαφον εφυγε ολα καλα , το θεμα ειναι οτι τωρα δεν εχω ελληνικα , πως μπορω να περασω τα ελληνικα ??

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Ο οδηγός που ακολούθησες αναφέρει ξεκάθαρα τι πρέπει να κάνεις και σε αυτή τη περίπτωση.

Δες τον ξανά με προσοχή.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• 2 weeks later...
Φταιει η καλωδιο ταινια, παρε μια απο ebay και αλαξε την μονος σου, ειναι ευκολο.

Ψαξε με τις λεξεις flex cable nokia n95

κατι τετοιο φανταζομαι αλλά που θα βρω οδηγιες για να δω και να αλλαξω την καλωδιοταινια???

βοήθεια χρειάζομαιι μια τέτοια καλωδιοταινια.βρήκα αυτο καθως κ βίντεο για την αλλαγή,αλλά σκέφτηκα μήπως έχετε ν μου δώσετε καμια συμβουλή,zardell την αλλαξες τελικα?

• 2 weeks later...
Μια συντομη ερωτηση, το n95 διαβαζει καρτες μνημης Micro sdhc 32gb ??

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Ναι μεχρι 16gb. Το ελεγε και στα specs του νομιζω οταν το αγορασαμε.

απο κάποιο απο τα μήλα μου, αλλά πάντα με Tapatalk...

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Μαλιστα! Mε μια αναζητηση στο google βρηκα κι αυτα:

http://store.nokiaexperts.com/nokia-n95-32gb-microsdhc.htm

http://www.cellularfactory.com/det.jsp?d=54653&c=19214

Δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν.

Σκεφτομαι να το αγορασω που το πουλαει ενα φιλαρακι και μετα να παρω μια 32gb micro sd να βαλω τα 20gb μουσικης που εχω. Αλλα μην το παρω αδικα αν δεν μπορει να την διαβασει. Ευχαριστω και παλι..:)

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Τι να σου πω φιλε... Εγω το εχω σαν συσκευη απο το 2007, δεν ενιωσε ποτε. Τι βραχηκε, τι το πατησα, τι απο οροφο επεσε...

1 καλωδιοταινια ηταν ολη του η ζημια. Ομως sd του φορουσα 8αρα παντα. Και τοτε που εψαχνα ενεργα γι αυτο, εγραφαν οτι υποστηριζε εως 16 (νομιζω και το βιβλιαρακι του το εγραφε).

Αν αλλαξε κατι στην πορεια; Θα σε γελασω. Δικη σου αποφαση γιατι δεν εχει και λιγα χρηματα μια 32αρα sd. :rolleyes:

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Τι να σου πω φιλε... Εγω το εχω σαν συσκευη απο το 2007, δεν ενιωσε ποτε. Τι βραχηκε, τι το πατησα, τι απο οροφο επεσε...

1 καλωδιοταινια ηταν ολη του η ζημια. Ομως sd του φορουσα 8αρα παντα. Και τοτε που εψαχνα ενεργα γι αυτο, εγραφαν οτι υποστηριζε εως 16 (νομιζω και το βιβλιαρακι του το εγραφε).

Αν αλλαξε κατι στην πορεια; Θα σε γελασω. Δικη σου αποφαση γιατι δεν εχει και λιγα χρηματα μια 32αρα sd. :rolleyes:

Ναι, γι'αυτο ακριβως επιμενω επειδη δεν ειναι και φθηνες οι 32αρες. Αnyway..ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις :happy:

υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες ,και φθηνες, για ακροαση μουσικης

προτιμησε ενα Χ6 η ακομα καλυτερα ενα 5800

η ενταση απο τα ακουστικα στο Ν95 ,αλλα και το μπασο, ειναι σε μετρια επιπεδα

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

βοήθεια χρειάζομαιι μια τέτοια καλωδιοταινια.βρήκα αυτο καθως κ βίντεο για την αλλαγή,αλλά σκέφτηκα μήπως έχετε ν μου δώσετε καμια συμβουλή,zardell την αλλαξες τελικα?

[...]1 καλωδιοταινια ηταν ολη του η ζημια.[...]

καμιά βοήθεια στο πρόβλημα μου? :S:wacko:

καμιά βοήθεια στο πρόβλημα μου? :S:wacko:

Δεν ξερω να βοηθησω παραπανω. Εγω το πηγα σε NOKIA shop που ειναι επι της Πατησιων προς Κολιατσου. Λιγο πριν φτασουμε Κολιατσου δηλαδη. Η επισκευη ηταν 80€ προ διετιας. Δεν το εψαξα για ανταλλακτικα και μονη μου επισκευη γιατι μου χαλασε εν μεσω ταξιδιου και ηταν το μοναδικο μου τηλεφωνο. Σε μιση ωριτσα το ειχα επισκευασμενο στα χερια μου.

www.macspot.gr

Ξεχασατε το κλασικο σελοτειπ για το καπακι της μπαταριας :p ειναι οντος απο τα best κινητα που εχουν περασει απο τα χερια μου...

Sent from my iphone 4

Το επανέφερα στη ζωή πριν κάνα μήνα και το ξαναγάπησα :cool:

Με μόλις $6.28 στο ebay αγόρασα μπαταρία (για $4.30 και μου κρατάει 2 μέρες με μόνο τηλέφωνα και λίγα sms) και 2 καπάκια μπαταρίας ($0.99 έκαστο). Τα μεταφορικά ήταν free :D

Δεν ξερω να βοηθησω παραπανω. Εγω το πηγα σε NOKIA shop που ειναι επι της Πατησιων προς Κολιατσου. Λιγο πριν φτασουμε Κολιατσου δηλαδη. Η επισκευη ηταν 80€ προ διετιας. Δεν το εψαξα για ανταλλακτικα και μονη μου επισκευη γιατι μου χαλασε εν μεσω ταξιδιου και ηταν το μοναδικο μου τηλεφωνο. Σε μιση ωριτσα το ειχα επισκευασμενο στα χερια μου.

ναι τελικά το βρήκα..την καλωδιοταινία την βρήκα 70€ και φυσικά δεν αξίζει να δώσω τόσα λεφτά..ότι χρειαζόμουν το πήρα μπακαπ

ναι τελικά το βρήκα..την καλωδιοταινία την βρήκα 70€ και φυσικά δεν αξίζει να δώσω τόσα λεφτά..ότι χρειαζόμουν το πήρα μπακαπ

Τι να σου πω!! Επιλογες ειναι αυτες! Εγω επειδη αυτο το τηλεφωνο το λατρεψα οσο κανενα αλλο, σκ*τα να φανε το iphone 4 και το htc hd2 που το διαδεχτηκαν, θεωρησα αυτονοητο το να το φτιαξω. Κι αν χαλασει, θα το ξαναφτιαξω... Το εχω σε λειτουργια αλλωστε...

www.macspot.gr