iox79 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Εχω εγκαταστησει καποια θεματα και τα βρισκω στην Διαχ.εφαρμογων.Πως μπορω να τα βαλω στο μενου? (ειναι ηδη εγκατεστημενα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Εχω εγκαταστησει καποια θεματα και τα βρισκω στην Διαχ.εφαρμογων.Πως μπορω να τα βαλω στο μενου? (ειναι ηδη εγκατεστημενα) S60 Platform FAQ ερωτηση #6 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Εχω εγκαταστησει καποια θεματα και τα βρισκω στην Διαχ.εφαρμογων.Πως μπορω να τα βαλω στο μενου? (ειναι ηδη εγκατεστημενα) Τι εννοείς να τα βάλεις στο μενού? Δεν είναι εφαρμογές τα θέματα για να έχουν εικονίδιο στο μενού. Για να τα επιλέξεις θα πας Ρυθμίσεις > Γενικές > Προσωπικές ρυθμίσεις > Θέματα > Γενικά και θα επιλέξεις αυτό που θες. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Δεν διαβασα ολοκληρο το ποστ και καταλαβα αλλο :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Ότι και να πω είναι περιττό... ευχαριστώ και πάλι... Δεν εχω ασύρματο στο σπίτι και δεν μπορώ να καταλάβω τι μ@λ@κί@ έκανα και το ενεργοποίησα... Για web browser μπορώ να εγκαταστήσω τον mini opera; χρησιμοποιώ τον Opera στο pc και στο laptop και τους συγχρονίζω μεταξύ τους και σκεφτόμουν μήπως γίνεται και στο κινητό. Γενικά ποιον χρησιμοποιείτε εσεις; Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Ότι και να πω είναι περιττό... ευχαριστώ και πάλι... Δεν εχω ασύρματο στο σπίτι και δεν μπορώ να καταλάβω τι μ@λ@κί@ έκανα και το ενεργοποίησα... Για web browser μπορώ να εγκαταστήσω τον mini opera; χρησιμοποιώ τον Opera στο pc και στο laptop και τους συγχρονίζω μεταξύ τους και σκεφτόμουν μήπως γίνεται και στο κινητό. Γενικά ποιον χρησιμοποιείτε εσεις; Ναι μπορεις να τον κανεις εγκατασταση στην συσκευη σου. Τα υπολειπα που αφορουν τις εφαρμογες καλυτερα να τα συζητησουμε στο γνωστο θεμα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189726 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iox79 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Τι εννοείς να τα βάλεις στο μενού? Δεν είναι εφαρμογές τα θέματα για να έχουν εικονίδιο στο μενού. Για να τα επιλέξεις θα πας Ρυθμίσεις > Γενικές > Προσωπικές ρυθμίσεις > Θέματα > Γενικά και θα επιλέξεις αυτό που θες. καλα που μου το ειπες τοσο αναλυτικα γιατ δεν προκειται να το εβρισκα....Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Ναι μπορεις να τον κανεις εγκατασταση στην συσκευη σου. Τα υπολειπα που αφορουν τις εφαρμογες καλυτερα να τα συζητησουμε στο γνωστο θεμα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189726 ok σε ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brightoutside Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Ναι θα δουλεύουν, απλά κατά την αντιγραφή των δεδομένων να αντιγράψεις και τους κρυφούς φακέλους και αρχεία συστήματος. Αυτή είναι ιδανική. ευχαριστώ.. τα πέρασα τα αρχεία σε καινούρια memory card 8gb όλα και τα κρυφά. το garmin παρόλα αυτά δεν το εμφανίζει τώρα.. Για το garmin υπαρχει το επισημο θεμα. Εαν θελεις κατι αλλο καλυτερα ρωτησε εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 το garmin παρόλα αυτά δεν το εμφανίζει τώρα.. Ξανακανε εγκατάσταση το sis και ξαναφτιάξε από την αρχή τα αρχεία unl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 εχω να δηλωσω υπευθυνα οτι το καινουργιο firmware χακαρεται αλλα με συγκεκριμμενο τροπο. το δοκιμασα πριν λιγο. οποτε δεν ειναι πλεον εμποδιο η αναβαθμιση. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarr Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Τελικα προσφέρει τιποτε καινουριο το τελευταιο firmware? ή μονο προβληματα (με την ωρα και με τη δυσκολια hackαρισματος)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 για την ωρα δεν εχω τσεκαρει αν γινεται και σε μενα. οσο για το χακαρισμα το κανεις μια φορα για παντα. αλλες αλλαγες δεν εχω δει ακομα αφου σημερα ασχοληθηκα να χαναβαλω καποιες εφαρμογες και να το χακαρω. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Το Ν95 μου έχει 64 Μb Ram , ενώ το Ν95 8Gb 128. Μπορεί να αποκτήσει την Ram του 8Gb το δικό μου; Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Φίλε μου όχι. Δεν είναι δυνατόν να τροποποιήσεις το hardware..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 ισως απλα να βρεθει τροπος να ελευθερωσεις λιγο πιο πολυ ram κλεινοντας καποιες απο τις διεργσιες συστηματος που μπορουν να κλεισουν φυσικα. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Οκ ευχαριστώ Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypolitis Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Επιτέλους πήρα το n95 με επιδότηση από την wind,από πέρσι το ήθελα. Δεν έχω πολλές γνώσεις πάνω στο κινητά και θα ήθελα να ρωτήσω πως ενεργοπείησω το gps ώστε να βλέπω το χάρτη και την θέση μου. Χρειάζεται σύνδεση στο internet?Πρέπει να κατεβάσω τον χάρτη ή τον έχει ενσωματομένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Επιτέλους πήρα το n95 με επιδότηση από την wind,από πέρσι το ήθελα. Δεν έχω πολλές γνώσεις πάνω στο κινητά και θα ήθελα να ρωτήσω πως ενεργοπείησω το gps ώστε να βλέπω το χάρτη και την θέση μου. Χρειάζεται σύνδεση στο internet?Πρέπει να κατεβάσω τον χάρτη ή τον έχει ενσωματομένο? Για αρχή κατέβασε το nokia map loader από το site της νοκια και μετά μέσα από το πρόγραμμα αυτό μετέφερε τους χάρτες στο κινητό σου. Επιλέγεις από χώρες όλου του κόσμου. Δεν έχει ενσωματωμένους χάρτες. Ιντερνετ στο κινητό δε χρειάζεσαι με αυτον τον τροπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypolitis Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 watermelon thanks τελικά τα κατάφερα να περάσω τους χάρτες στο κινητό,το πρόβλημα είναι πως δεν μου βγάζει την θέση μου πάνω στον χάρτη..πατάω στις επιλογές ''η θέση μου''και η μπάρα δίπλα στον δορυφόρο δεν γεμίζει,ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Καταρχην καλως ηλθες.. :) Καλυτερα ρωτησε στο επισημο θεμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypolitis Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Καλώς σας βρήκα! Πάντως να πω ότι έχω πάθει την πλάκα μου με το κινητό,απίστευτο! Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς και δεν υπάρχει σύγκριση με το παλιό μου 3310.Πάντως μου κάνει εντύπωση το πόσο γρήγορα προχωράει η τεχνολογία,πέρσι θεωρούνταν το καλύτερο και τώρα ξεπερασμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iox79 Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Επιτέλους πήρα το n95 με επιδότηση από την wind,από πέρσι το ήθελα. Δεν έχω πολλές γνώσεις πάνω στο κινητά και θα ήθελα να ρωτήσω πως ενεργοπείησω το gps ώστε να βλέπω το χάρτη και την θέση μου. Χρειάζεται σύνδεση στο internet?Πρέπει να κατεβάσω τον χάρτη ή τον έχει ενσωματομένο? Εγω εβαλα GARMIN τσαμπε ειναι και τελοιοι.Μην δωσεις λεφτα για μ.....ες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 pedes to new frimware ti new exei? gia pite ti leie kai kala i nokia oti exei ;p Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Καλώς σας βρήκα! Πάντως να πω ότι έχω πάθει την πλάκα μου με το κινητό,απίστευτο! Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς και δεν υπάρχει σύγκριση με το παλιό μου 3310.Πάντως μου κάνει εντύπωση το πόσο γρήγορα προχωράει η τεχνολογία,πέρσι θεωρούνταν το καλύτερο και τώρα ξεπερασμένο. Καλως ηρθες :) Ποιος θεωρει το Ν95 ξεπερασμενο ? :cool: Αν δεις λιγο τι hardware εχουν πανω κατω τα ακριβα κινητα που κυκλοφορουν τωρα, αλλα κι αυτα που προκειται να κυκλοφορησουν , δυσκολα θα βρεις καποιο με τα specs του Ν95 η καλλιτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts