KOPRINIOTIS Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 προβλήματα με την αυτονομία βλέπω σβήνει που και που ξαφνικά μένει από μπαταρία Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Καλησπερα, το ν95 εχει περιστροφη οθονης η οχι? Γιατι την ψαχνω σ ενα κινητο φιλου και δεν μπορω να την βρω. Αλλα ομως την εχω δει σε ν95! Μπερδεμα...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Καλησπερα, το ν95 εχει περιστροφη οθονης η οχι? Γιατι την ψαχνω σ ενα κινητο φιλου και δεν μπορω να την βρω. Αλλα ομως την εχω δει σε ν95! Μπερδεμα...:blink: Αν κάνεις το slide προς τα κάτω πηγαίνει σε landscape view. Αν θες αυτόματα πρέπει να εγκαταστήσεις το autorotate. Διάβασε την πρώτη σελίδα για εγκατάσταση εφαρμογών. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Καλησπερα, το ν95 εχει περιστροφη οθονης η οχι? Γιατι την ψαχνω σ ενα κινητο φιλου και δεν μπορω να την βρω. Αλλα ομως την εχω δει σε ν95! Μπερδεμα...:blink:Αν εχει παλιο firmware δεν υπαρχει στις ρυθμισεις,πρεπει να εχεις την 30 δεν θυμαμαι αν υπηρχε και στην 21 Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Εχει την 21.0.016. Αν γινει αναβαθμιιση θα υπαρχει αυτη η δυνατοτητα χωρις καποιο προγραμμα 3ου κατασκευαστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Ναι γίνεται χωρίς εφαρμογή. Υπάρχει αντίστοιχη επιλογή στις Ρυθμίσεις. Πας Settings > General > Personalisation > Display > Rotate screen (On) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Παντως ρε παιδια η κατασταση με την 31 εκδοση με εχει κουρασει,με χαλαρη εντελως χρηση με το ζορι μιση μερα βγαζει,ξερουμε κατι ποτε θα κυκλοφορησει νεα εκδοση?Αν το παω σε νοκια σοπ θα μου ξαναβαλουν την 30 σε περιπτωση που στο NSU δεν κυκλοφορησει τιποτα πριν τις γιορτες? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Όσες φορές το έχω ζητήσει αυτό σε nokia shop, απο νεότερη αναβάθμιση να επιστρέψω σε προηγούμενη, μου είπαν κατηγορηματικά οτι δεν γίνεται. Τώρα, δεν χάνεις κάτι αν προσπαθήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Παντως ρε παιδια η κατασταση με την 31 εκδοση με εχει κουρασει,με χαλαρη εντελως χρηση με το ζορι μιση μερα βγαζει,ξερουμε κατι ποτε θα κυκλοφορησει νεα εκδοση?Αν το παω σε νοκια σοπ θα μου ξαναβαλουν την 30 σε περιπτωση που στο NSU δεν κυκλοφορησει τιποτα πριν τις γιορτες? μια απο τα ιδια φιλε..... η πλακα ειναι οτι εκει που η μπαταρια εχει ενδειξη φουλ,κανει ενα μπραφ και πεφτει στις 2 ή και στην μια γραμμη! αντε να δουμε τι θα γινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 παιδια σας ακους εδω και μερες. η Nokia εχει υποχρεωση να σας βοηθησει γιατι ειναι προβλημα λογισμικου της εταιριας. και αν δε γινεται να κανετε downgrade που νομιζω γινεται με ειδικα flash μηχανηματα της Nokia να σας πουν υπευθυνα τι μπορει να γινει .στην αναγκη πεστε τους να μιλησουν με τα κεντρικα με υπευθυνους και να σας πουν. πατε και χωστε τους. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Προχθες που έκανα αναβάθμιση δεν είχε διαθέισμη τη 31 αλλά τη 30. Προς το παρών όλα καλά. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpara6 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 μια απο τα ιδια φιλε..... η πλακα ειναι οτι εκει που η μπαταρια εχει ενδειξη φουλ,κανει ενα μπραφ και πεφτει στις 2 ή και στην μια γραμμη! αντε να δουμε τι θα γινει... Απαράδεκτο το θέμα με την έκδοση 31...εγώ το φορτίζω το βράδυ, το κλείνω για εφτά ώρες, και με ένα δυο τηλεφωνήματα μόνο διάρκειας 3 λεπτών το καθένα, η μπαταρία αδειάζει απότομα ενώ δείχνει ότι είναι γεμάτη...και επίσης η ημερομηνία μου αλλάζει από μόνη της και πηγαίνει δυο με τρεις μέρες μπροστά..πρώτη φορά μου συμβαίνει...ελπίζω να βγάλουν σύντομα μια άλλη έκδοση ή να την διορθώσουν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Δοκιμασε να περασεις ξανα την ιδια αναβαθμιση απο επανω μπορει να στρωσει. Επισης καλο ειναι μετα απο καθε αναβαθμιση να κανουμε format στην συσκευη και format στην καρτα μνημης.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Μα δεν γινεται να την ξανα περασεις την εχουν αποσυρει Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Θα τον αφήσει απο την 31 να πάει στην 30; Δεν έχει γίνει ποτέ με το NSU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Λαθος μου μπερδευτηκα.. ξεχασα οτι την εχουν αποσυρει :O :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Λογικά έχει ξαναναφερθεί, εδώ και κάποιο καιρό δεν μου βγάζει όνομα αποστολέα στα μηνύματα, φταίει ότι έχουν μαζευτει κάπου στα 3.000 ή κάτι άλλο; Χωρίς να πειράξω τίποτα βγάζει κανονικά το όνομα του αποστολέα αλλά τωρα δεν φτανουν τα μηνυματα παρά μόνο αν ανοιγοκλείσω το τηλέφωνο. Μόλις ανοιξει ξεκινάει να κάνει εγκατάσταση και μετά από λίγο βγάζει σφάλμα "πηγαίντε στην διαχείρηση εφαρμογών μπλα μπλα" στην οποία όμως όλες οι εφαρμογές είναι εγκατεστημένες. Έχει κανείς ιδέα τι πρέπει να κάνω; Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Γι' αυτό ευθύνεται κάποιες εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στην κάρτα μνήμης και ταυτοχρόνως αποθηκεύουν και κάποια αρχεία ρυθμίσεων στη μνήμη του τηλεφώνου. Συμβαίνει μετά από αναβάθμιση ή hard format. Το πρώτο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στην "Διαχείριση Εφαρμογών" και να ψάξεις για καταχωρίσεις που είναι γραμμένες με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες. Διάγραψέ τες και μετά κάνε επανεκκίνηση. Το δεύτερο είναι να διαγράψεις τα δεδομένα του φακέλου Private\10202dce. Εκεί βρίσκονται όλα τα αρχεία εγκατάστασης sis/sisx από τις εγκατεστημένες εφαρμογές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Λοιπον μετα απο αρκετο ψαξιμο στο νετ βρηκα εναν τροπο και αυξησα την αυτονομια στα ιδια σχεδον επιπεδα με την 30.Απλα απενεργοποιησα τα κινουμενα εικονιδια και ολα σχεδον οκ!!!1Ειχα πει οτι η κινηση των εικονιδιων ειναι διαφορετικη μολις την απενεργοποιησα αυξηση της αυτονομιας αισθητη!!! Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Γι' αυτό ευθύνεται κάποιες εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στην κάρτα μνήμης και ταυτοχρόνως αποθηκεύουν και κάποια αρχεία ρυθμίσεων στη μνήμη του τηλεφώνου. Συμβαίνει μετά από αναβάθμιση ή hard format. Το πρώτο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στην "Διαχείριση Εφαρμογών" και να ψάξεις για καταχωρίσεις που είναι . Διάγραψέ τες και μετά κάνε επανεκκίνηση. Το δεύτερο είναι να διαγράψεις τα δεδομένα του φακέλου Private\10202dce. Εκεί βρίσκονται όλα τα αρχεία εγκατάστασης sis/sisx από τις εγκατεστημένες εφαρμογές. Δεν υπάρχουν καταχωρίσεις γραμμένες με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες και ο φάκελος private είναι εντελώς άδειος και στην μνήμη του τηλεφώνου και στην κάρτα μνήμης. Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Στη κάρτα μνήμης εννοώ, συνδέοντας το κινητό με τον υπολογιστή και έχοντας ενεργοποιημένη την εμφάνιση των κρυφών αρχείων & φακέλων, γιατί αλλιώς δεν μπορείς να μπεις στο private. Αν δεν βγάλεις άκρη, κάνε φορματ στη κάρτα μνήμης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Απαράδεκτο το θέμα με την έκδοση 31...εγώ το φορτίζω το βράδυ, το κλείνω για εφτά ώρες, και με ένα δυο τηλεφωνήματα μόνο διάρκειας 3 λεπτών το καθένα, η μπαταρία αδειάζει απότομα ενώ δείχνει ότι είναι γεμάτη...και επίσης η ημερομηνία μου αλλάζει από μόνη της και πηγαίνει δυο με τρεις μέρες μπροστά..πρώτη φορά μου συμβαίνει...ελπίζω να βγάλουν σύντομα μια άλλη έκδοση ή να την διορθώσουν! +1 Τα ίδια και σε μένα... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!! Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 ......Επισης καλο ειναι μετα απο καθε αναβαθμιση να κανουμε format στην συσκευη και format στην καρτα μνημης.. το εκανα εχθες το βραδυ και περιμενω να δω αποτελεσματα. ενημερωνω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Λοιπον μετα απο αρκετο ψαξιμο στο νετ βρηκα εναν τροπο και αυξησα την αυτονομια στα ιδια σχεδον επιπεδα με την 30.Απλα απενεργοποιησα τα κινουμενα εικονιδια και ολα σχεδον οκ!!!1Ειχα πει οτι η κινηση των εικονιδιων ειναι διαφορετικη μολις την απενεργοποιησα αυξηση της αυτονομιας αισθητη!!! και εγώ το πρόσεξα και τα έχω απενεργοποιημένα:) σήμερα με 2ωρες πλοήγηση και καμία 10 Καριά τηλεφωνήματα έκαψε 2 γραμμές Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvvas Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Λετε να κανει στο Ν95 μου, ή δεν θα την αναγνωριζει και θα κολλαει? http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=6776 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts