stendor Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Για να καταλάβω.. Το κινητό είναι χακαρισμένο,με το νοκια μαπς σπασμένο. Θα ξαναχρειαστεί να κάνω την διαδικασία από την αρχή; η θα παραμείνει η πειρατική κατάσταση όπως είναι; Μόλις κάνεις αναβάθμιση στην νέα έκδοση λογισμικού ν30.0.015 θα πρέπει να κάνεις ξανά από την αρχή όλη την διαδικασία για να λειτουργεί το hack και να έχεις πρόσβαση στους φακέλους του συστήματος. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 sorry αλλα επειδη δεν εχω καταλαβει: βγηκε επισημα ή 30αρα και εαν ναι την περναμε ή περιμενουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 sorry αλλα επειδη δεν εχω καταλαβει: βγηκε επισημα ή 30αρα και εαν ναι την περναμε ή περιμενουμε? Έχει ανέβει ήδη στο NSU. Αν διαβάσεις λίγα πιο ποστ πριν θα δεις ό,τι έχω δώσει και screenshot από το NSU που δοκίμασα χθες να δω αν όντως είναι διαθέσιμη. Από όσα έχω διαβάσει σε διάφορα forum όλοι αναφέρουν ο,τι δουλεύει κανονικά το κόλπο με το hack, δηλ να έχεις πρόσβαση στα αρχεία του συστήματος. Επίσης το αναφέρει και ο junglist λιγα ποστ πριν. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Έχει ανέβει ήδη στο NSU. Αν διαβάσεις λίγα πιο ποστ πριν θα δεις ό,τι έχω δώσει και screenshot από το NSU που δοκίμασα χθες να δω αν όντως είναι διαθέσιμη. Από όσα έχω διαβάσει σε διάφορα forum όλοι αναφέρουν ο,τι δουλεύει κανονικά το κόλπο με το hack, δηλ να έχεις πρόσβαση στα αρχεία του συστήματος. Επίσης το αναφέρει και ο junglist λιγα ποστ πριν. θα ηταν καλυτερα ,προτου περασω το καινουργιο firmware,να αφαιρεσω οτι εχει σχεση με hack του τηλεφωνου και να κανω μια ολικη επαναφορα για σιγουρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 θα ηταν καλυτερα ,προτου περασω το καινουργιο firmware,να αφαιρεσω οτι εχει σχεση με hack του τηλεφωνου και να κανω μια ολικη επαναφορα για σιγουρια? Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να αφήσεις το hack και να περάσεις από πάνω το νέο λογισμικό, έτσι κι αλλιώς θα σβηστούν όλα. Αν θες πάντως μπορείς να κάνεις ένα φορμάτ και μετά κάνεις την αναβάθμιση. Κατά την γνώμη μου είναι το ίδιο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να αφήσεις το hack και να περάσεις από πάνω το νέο λογισμικό, έτσι κι αλλιώς θα σβηστούν όλα. Αν θες πάντως μπορείς να κάνεις ένα φορμάτ και μετά κάνεις την αναβάθμιση. Κατά την γνώμη μου είναι το ίδιο. μου θυμιζεις λιγο πως γινεται το "βαρβατο" φορματ? φανταζομαι το τηλεφωνο επανερχεται στην αρχικη του κατασταση(προγραματα,ρυθμισεις).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 O sabbat στο μηνυμά του αναφέρει το παρακάτω: "Ψάξτε λίγο καλύτερα στο xxxxxxxxxx και θα δείτε ότι κάτι έχει αλλάξει! Στην νέα έκδοση δεν γίνετε εγκατάσταση το TRK με αποτέλεσμα δεν παίζει να βάλουμε σ------α N-Gage Games. Εγώ λέω αν κάποιος έχει κάνει αναβάθμιση να δοκιμάσει και μας ενημέρωση." @sabbat όταν γράφεις από κινητό να κοιτάς αν η κωδικοποιήση είναι στο αυτόματη ή Ελληνικά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Έχει ανέβει ήδη στο NSU. Αν διαβάσεις λίγα πιο ποστ πριν θα δεις ό,τι έχω δώσει και screenshot από το NSU που δοκίμασα χθες να δω αν όντως είναι διαθέσιμη. Από όσα έχω διαβάσει σε διάφορα forum όλοι αναφέρουν ο,τι δουλεύει κανονικά το κόλπο με το hack, δηλ να έχεις πρόσβαση στα αρχεία του συστήματος. Επίσης το αναφέρει και ο junglist λιγα ποστ πριν. Παιδιά δεν έχω περάσει εγώ την 30 ακόμη. Απλά μεταφέρω για το χακάρισμα ότι δουλεύει από αυτά που διάβασα σε ξένα φόρουμ. Και δεν έχω σκοπό να το περάσω γιατί προσφέρει πράγματα που μπορούμε να τα περάσουμε και μόνοι μας.. Ποιο το νόημα λοιπόν? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 περιμενω να δοκιμασω τον αλλο τροπο χακαρισματος.προς το παρον αδειασε η μπαταρια. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Παιδιά δεν έχω περάσει εγώ την 30 ακόμη. Απλά μεταφέρω για το χακάρισμα ότι δουλεύει από αυτά που διάβασα σε ξένα φόρουμ. Και δεν έχω σκοπό να το περάσω γιατί προσφέρει πράγματα που μπορούμε να τα περάσουμε και μόνοι μας.. Ποιο το νόημα λοιπόν? μπορουμε να περασουμε το αυτοματο γυρισμα της οθονης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 μπορουμε να περασουμε το αυτοματο γυρισμα της οθονης? Ναι μπορεις να περασεις ή το rotateme ή το landscape pro και έτσι θα περιστρέφεται η οθόνη αυτόματα μόλις το γυρνάς. Και οι 2 όμως θέλουν πρώτα να τις υπογράψεις. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sabbat Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 O sabbat ΟΟΞΏ ΞΌΞ·Ξ½ΟΞΌΞ¬ ΟΞΏΟ Ξ±Ξ½Ξ±ΟΞ*Ο Παράθεση BLACK SABBATH:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 επειδη το έψαχνα αρκετή ώρα... Goto Menu > Tools > Settings > General > Personalisation > Display > Rotate Screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 πως ενεργοποιώ την αυτόματη περιστροφή με την νέα έκδοση σου πέρασα; Θα πας Ρυθμίσεις > Γενικές > Προσ. ρυθμίσ. > Προβολή > Πειρστροφή οθόνης. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Ναι μπορεις να περασεις ή το rotateme ή το landscape pro και έτσι θα περιστρέφεται η οθόνη αυτόματα μόλις το γυρνάς. Και οι 2 όμως θέλουν πρώτα να τις υπογράψεις. ευχαριστω... για τα υπολοιπα περιμενουμε, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 λοιπον το κινητο μπορει να χακαριστει και με το νεο firmware ακολουθωντας τον εναλλακτικο τροπο με hellocarbibe.αναλυεται σε post στο γνωστο μερος.μετα μπορειτε να εγκαταστησετε και το secman και το rompatcher .το trk προς το παρον δεν μπορει.ισως βρεθει κατι αν και δεν ειναι απαραιτητο.μολις εγκατεστησα και το σπασμενο Nokia maps.ολα καλα λοιπον και βουρ για την αναβαθμιση. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 λοιπον το κινητο μπορει να χακαριστει και με το νεο firmware ακολουθωντας τον εναλλακτικο τροπο με hellocarbibe.αναλυεται σε post στο γνωστο μερος.μετα μπορειτε να εγκαταστησετε και το secman και το trk φανταζομαι.μολις εγκατεστησα και το σπασμενο Nokia maps.ολα καλα λοιπον και βουρ για την αναβαθμιση. Thanks για τις πληροφορίες aristotelhs2060. Δοκίμασες να περάσεις και το ROMPatcher? Άντε να σχολάσω και να πάω για αναβάθμιση :superman::lol: :lol: Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 λοιπον το κινητο μπορει να χακαριστει και με το νεο firmware ακολουθωντας τον εναλλακτικο τροπο με hellocarbibe.αναλυεται σε post στο γνωστο μερος.μετα μπορειτε να εγκαταστησετε και το secman και το rompatcher .το trk προς το παρον δεν μπορει.ισως βρεθει κατι αν και δεν ειναι απαραιτητο.μολις εγκατεστησα και το σπασμενο Nokia maps.ολα καλα λοιπον και βουρ για την αναβαθμιση. απο ταχυτητα ειδες καμια διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 ακομα ειμαι στην φαση των χαζων εγκαταστασεων των προηγουμενων εφαρμογων.οταν ολοκληρωθουν τοτε θα δω. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Αristotelhs2060 τι είναι αυτό το μεγάλο εικονίδιο του μενού που γράφουν σε όλα τα forum? Μήπως μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot να καταλάβω τι ακριβώς λένε? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 λοιπον βρηκα τροπο να κανω και να δουλεψει και το trk οποτε τα ngage παιχνιδια τα εγκαθιστουμε με τον ιδιο τροπο με πριν.οποτε τελικα οτι δουλευε στο προηγουμενο firmware δουλευει και εδω.δειτε και τα screenshots.φαινεται και το εικονιδιο του μενου και ποσο μεγαλο (τα παντα ειναι σχετικα ) ειναι. http://img12.imagehosting.gr/out.php/i239138_newfw.jpg Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 παιδιά τι γνώμη έχετε για την 30.0.015? Προσφέρει τίποτα σημαντικό ή να μείνω με την 21.0.0.16; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 εκτος απο την αυτοματη περιστροφη στην ουσια δε νομιζω να προσφερει κατι αλλο. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Μόλις πέρασα την αναβάθμιση και απ' ό,τι είδα είναι αισθητά πιο γρήγορο και στο μενού και στο άνοιγμα του κινητού, αλλά θα το σιγουρέψω όταν θα ολοκληρώσω όλες τις ρυθμίσεις. EDIT:Τι είναι όλα αυτά τα αρχεία που βρίσκονται μέσα στην διαχ. εφαρμογών? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 λοιπον βρηκα τροπο να κανω και να δουλεψει και το trk οποτε τα ngage παιχνιδια τα εγκαθιστουμε με τον ιδιο τροπο με πριν.οποτε τελικα οτι δουλευε στο προηγουμενο firmware δουλευει και εδω.δειτε και τα screenshots.φαινεται και το εικονιδιο του μενου και ποσο μεγαλο (τα παντα ειναι σχετικα ) ειναι. http://img12.imagehosting.gr/out.php/i239138_newfw.jpg Φιλε μου δυο ερωτησεις ισως :offtopic: . 1) Ποιο θεμα εχεις στο κινητο σου? 2) Το 7days που βλεπω ειναι ολοκληρο? Γιατι απ'οσο εχω ψαξει μονο ντεμο βρισκω στα αγγλικα. Ευχαριστω. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts