Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να καταλάβω..

Το κινητό είναι χακαρισμένο,με το νοκια μαπς σπασμένο.

Θα ξαναχρειαστεί να κάνω την διαδικασία από την αρχή; η θα παραμείνει η πειρατική κατάσταση όπως είναι;

Μόλις κάνεις αναβάθμιση στην νέα έκδοση λογισμικού ν30.0.015 θα πρέπει να κάνεις ξανά από την αρχή όλη την διαδικασία για να λειτουργεί το hack και να έχεις πρόσβαση στους φακέλους του συστήματος.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

sorry αλλα επειδη δεν εχω καταλαβει:

βγηκε επισημα ή 30αρα και εαν ναι την περναμε ή περιμενουμε?

sorry αλλα επειδη δεν εχω καταλαβει:

βγηκε επισημα ή 30αρα και εαν ναι την περναμε ή περιμενουμε?

Έχει ανέβει ήδη στο NSU. Αν διαβάσεις λίγα πιο ποστ πριν θα δεις ό,τι έχω δώσει και screenshot από το NSU που δοκίμασα χθες να δω αν όντως είναι διαθέσιμη. Από όσα έχω διαβάσει σε διάφορα forum όλοι αναφέρουν ο,τι δουλεύει κανονικά το κόλπο με το hack, δηλ να έχεις πρόσβαση στα αρχεία του συστήματος. Επίσης το αναφέρει και ο junglist λιγα ποστ πριν.

Έχει ανέβει ήδη στο NSU. Αν διαβάσεις λίγα πιο ποστ πριν θα δεις ό,τι έχω δώσει και screenshot από το NSU που δοκίμασα χθες να δω αν όντως είναι διαθέσιμη. Από όσα έχω διαβάσει σε διάφορα forum όλοι αναφέρουν ο,τι δουλεύει κανονικά το κόλπο με το hack, δηλ να έχεις πρόσβαση στα αρχεία του συστήματος. Επίσης το αναφέρει και ο junglist λιγα ποστ πριν.

θα ηταν καλυτερα ,προτου περασω το καινουργιο firmware,να αφαιρεσω οτι εχει σχεση με hack του τηλεφωνου και να κανω μια ολικη επαναφορα για σιγουρια?

θα ηταν καλυτερα ,προτου περασω το καινουργιο firmware,να αφαιρεσω οτι εχει σχεση με hack του τηλεφωνου και να κανω μια ολικη επαναφορα για σιγουρια?

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να αφήσεις το hack και να περάσεις από πάνω το νέο λογισμικό, έτσι κι αλλιώς θα σβηστούν όλα. Αν θες πάντως μπορείς να κάνεις ένα φορμάτ και μετά κάνεις την αναβάθμιση. Κατά την γνώμη μου είναι το ίδιο.

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να αφήσεις το hack και να περάσεις από πάνω το νέο λογισμικό, έτσι κι αλλιώς θα σβηστούν όλα. Αν θες πάντως μπορείς να κάνεις ένα φορμάτ και μετά κάνεις την αναβάθμιση. Κατά την γνώμη μου είναι το ίδιο.

μου θυμιζεις λιγο πως γινεται το "βαρβατο" φορματ?

φανταζομαι το τηλεφωνο επανερχεται στην αρχικη του κατασταση(προγραματα,ρυθμισεις)....

O sabbat στο μηνυμά του αναφέρει το παρακάτω:

"Ψάξτε λίγο καλύτερα στο xxxxxxxxxx και θα δείτε ότι κάτι έχει αλλάξει! Στην νέα έκδοση δεν γίνετε εγκατάσταση το TRK με αποτέλεσμα δεν παίζει να βάλουμε σ------α N-Gage Games. Εγώ λέω αν κάποιος έχει κάνει αναβάθμιση να δοκιμάσει και μας ενημέρωση."

@sabbat όταν γράφεις από κινητό να κοιτάς αν η κωδικοποιήση είναι στο αυτόματη ή Ελληνικά.

Παιδιά δεν έχω περάσει εγώ την 30 ακόμη.

Απλά μεταφέρω για το χακάρισμα ότι δουλεύει από αυτά που διάβασα σε ξένα φόρουμ.

Και δεν έχω σκοπό να το περάσω γιατί προσφέρει πράγματα που μπορούμε να τα περάσουμε και μόνοι μας..

Ποιο το νόημα λοιπόν?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

περιμενω να δοκιμασω τον αλλο τροπο χακαρισματος.προς το παρον αδειασε η μπαταρια.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Παιδιά δεν έχω περάσει εγώ την 30 ακόμη.

Απλά μεταφέρω για το χακάρισμα ότι δουλεύει από αυτά που διάβασα σε ξένα φόρουμ.

Και δεν έχω σκοπό να το περάσω γιατί προσφέρει πράγματα που μπορούμε να τα περάσουμε και μόνοι μας..

Ποιο το νόημα λοιπόν?

μπορουμε να περασουμε το αυτοματο γυρισμα της οθονης?

μπορουμε να περασουμε το αυτοματο γυρισμα της οθονης?

Ναι μπορεις να περασεις ή το rotateme ή το landscape pro και έτσι θα περιστρέφεται η οθόνη αυτόματα μόλις το γυρνάς. Και οι 2 όμως θέλουν πρώτα να τις υπογράψεις.

πως ενεργοποιώ την αυτόματη περιστροφή με την νέα έκδοση σου πέρασα;

Θα πας Ρυθμίσεις > Γενικές > Προσ. ρυθμίσ. > Προβολή > Πειρστροφή οθόνης.

Ναι μπορεις να περασεις ή το rotateme ή το landscape pro και έτσι θα περιστρέφεται η οθόνη αυτόματα μόλις το γυρνάς. Και οι 2 όμως θέλουν πρώτα να τις υπογράψεις.

ευχαριστω...

για τα υπολοιπα περιμενουμε,

λοιπον το κινητο μπορει να χακαριστει και με το νεο firmware ακολουθωντας τον εναλλακτικο τροπο με hellocarbibe.αναλυεται σε post στο γνωστο μερος.μετα μπορειτε να εγκαταστησετε και το secman και το rompatcher .το trk προς το παρον δεν μπορει.ισως βρεθει κατι αν και δεν ειναι απαραιτητο.μολις εγκατεστησα και το σπασμενο Nokia maps.ολα καλα λοιπον και βουρ για την αναβαθμιση.

λοιπον το κινητο μπορει να χακαριστει και με το νεο firmware ακολουθωντας τον εναλλακτικο τροπο με hellocarbibe.αναλυεται σε post στο γνωστο μερος.μετα μπορειτε να εγκαταστησετε και το secman και το trk φανταζομαι.μολις εγκατεστησα και το σπασμενο Nokia maps.ολα καλα λοιπον και βουρ για την αναβαθμιση.

Thanks για τις πληροφορίες aristotelhs2060. Δοκίμασες να περάσεις και το ROMPatcher? Άντε να σχολάσω και να πάω για αναβάθμιση :superman::lol: :lol:

λοιπον το κινητο μπορει να χακαριστει και με το νεο firmware ακολουθωντας τον εναλλακτικο τροπο με hellocarbibe.αναλυεται σε post στο γνωστο μερος.μετα μπορειτε να εγκαταστησετε και το secman και το rompatcher .το trk προς το παρον δεν μπορει.ισως βρεθει κατι αν και δεν ειναι απαραιτητο.μολις εγκατεστησα και το σπασμενο Nokia maps.ολα καλα λοιπον και βουρ για την αναβαθμιση.

απο ταχυτητα ειδες καμια διαφορα?

ακομα ειμαι στην φαση των χαζων εγκαταστασεων των προηγουμενων εφαρμογων.οταν ολοκληρωθουν τοτε θα δω.

Αristotelhs2060 τι είναι αυτό το μεγάλο εικονίδιο του μενού που γράφουν σε όλα τα forum? Μήπως μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot να καταλάβω τι ακριβώς λένε?

λοιπον βρηκα τροπο να κανω και να δουλεψει και το trk οποτε τα ngage παιχνιδια τα εγκαθιστουμε με τον ιδιο τροπο με πριν.οποτε τελικα οτι δουλευε στο προηγουμενο firmware δουλευει και εδω.δειτε και τα screenshots.φαινεται και το εικονιδιο του μενου και ποσο μεγαλο (τα παντα ειναι σχετικα ) ειναι.

http://img12.imagehosting.gr/out.php/i239138_newfw.jpg

παιδιά τι γνώμη έχετε για την 30.0.015? Προσφέρει τίποτα σημαντικό ή να μείνω με την 21.0.0.16;

Μόλις πέρασα την αναβάθμιση και απ' ό,τι είδα είναι αισθητά πιο γρήγορο και στο μενού και στο άνοιγμα του κινητού, αλλά θα το σιγουρέψω όταν θα ολοκληρώσω όλες τις ρυθμίσεις.

EDIT:Τι είναι όλα αυτά τα αρχεία που βρίσκονται μέσα στην διαχ. εφαρμογών?

λοιπον βρηκα τροπο να κανω και να δουλεψει και το trk οποτε τα ngage παιχνιδια τα εγκαθιστουμε με τον ιδιο τροπο με πριν.οποτε τελικα οτι δουλευε στο προηγουμενο firmware δουλευει και εδω.δειτε και τα screenshots.φαινεται και το εικονιδιο του μενου και ποσο μεγαλο (τα παντα ειναι σχετικα ) ειναι.

http://img12.imagehosting.gr/out.php/i239138_newfw.jpg

Φιλε μου δυο ερωτησεις ισως :offtopic: . 1) Ποιο θεμα εχεις στο κινητο σου?

2) Το 7days που βλεπω ειναι ολοκληρο? Γιατι απ'οσο εχω ψαξει μονο ντεμο βρισκω στα αγγλικα. Ευχαριστω.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος