stendor Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Αν υπάρχει έκδοση για την πλατφόρμα Symbian S60 3rd edition, ναι μπορείς. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Αν υπάρχει έκδοση για την πλατφόρμα Symbian S60 3rd edition, ναι μπορείς. Μήπως μπορείς να μου δώσεις κάποιο Link; Ευχαριστώ. Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Ορίστε το αντίστοιχο θέμα MLS Destinator: Mobile Phone Edition. Ότι αρχεία χρειαστείς θα τα βρεις με μία αναζήτηση στο Google, γιατί απαγορεύεται η διακίνηση συνδέσμων, που οδηγούν σε παράνομο υλικό, μέσω του myphone. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohran Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Γεια χαρά σε όλους. Έχω το Ν95 και αντιμετωπίζω τεράστιο πρόβλημα. Έχω απελπιστεί και δεν ξέρω τι να κάνω. Αν μπορεί κάποιος τεχνικός ή μη και ξέρει ας βοηθήσει. Το κινητό από πλήρως φορτισμένο αποφορτίζεται και σβήνει μέσα σε λίγες ώρες ( το πολύ 8 ). Επίσης η ένδειξη της μπαταρίας δεν λειτουργεί σωστά. Αφού το βγάλω από την πρίζα δείχνει φουλ φόρτιση και αφού περάσουν λίγες ώρες, χωρίς να πέφτουν οι γραμμές της μπαταρίας, ξαφνικά αρχίζει να χτυπάει μπαταρία άδεια και σβήνει. Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα παρακάτω : - Αλλαγή μπαταρίας ( Αγόρασα καινούργια την αυθεντική μπαταρία nokia που είχε το κινητό ). - Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Δυστυχώς η συμπεριφορά του κινητού είναι ίδια χωρίς να αλλάξω καμία απολύτως ρύθμιση ( σε σχέση με τα defaults ) και χωρίς να κατεβάσω μέσα data. Παρακαλώ όποιον ξέρει κάτι σχετικό με το πρόβλημα ας βοηθήσει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Γεια χαρά σε όλους. Έχω το Ν95 και αντιμετωπίζω τεράστιο πρόβλημα. Έχω απελπιστεί και δεν ξέρω τι να κάνω. Αν μπορεί κάποιος τεχνικός ή μη και ξέρει ας βοηθήσει. Το κινητό από πλήρως φορτισμένο αποφορτίζεται και σβήνει μέσα σε λίγες ώρες ( το πολύ 8 ). Επίσης η ένδειξη της μπαταρίας δεν λειτουργεί σωστά. Αφού το βγάλω από την πρίζα δείχνει φουλ φόρτιση και αφού περάσουν λίγες ώρες, χωρίς να πέφτουν οι γραμμές της μπαταρίας, ξαφνικά αρχίζει να χτυπάει μπαταρία άδεια και σβήνει. Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα παρακάτω : - Αλλαγή μπαταρίας ( Αγόρασα καινούργια την αυθεντική μπαταρία nokia που είχε το κινητό ). - Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Δυστυχώς η συμπεριφορά του κινητού είναι ίδια χωρίς να αλλάξω καμία απολύτως ρύθμιση ( σε σχέση με τα defaults ) και χωρίς να κατεβάσω μέσα data. Παρακαλώ όποιον ξέρει κάτι σχετικό με το πρόβλημα ας βοηθήσει. Ευχαριστώ. Δοκίμασε να περάσεις το τελευταίο update πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Aφου δεν φταιει η μπαταρια σιγουρα το κινητο απλα...βραχυκυκλωνει. εχει παρει νερα τελευταια? οταν κανεις μπανιο, το εχεις εκει κοντα? (οι υδρατμοι το σκοτωνουν) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohran Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Έβαλα το τελευταίο update αλλά τίποτα. Ωστόσο το τελευταίο update έχει βγεί πριν ένα χρόνο ( έτσι μου έβγαλε το nokia suite ) ; Σαν πολύ δεν είναι ; Επίσης δεν είχα θέματα με νερά ή υγρασία. Σκέφτομαι να το πάω σε κάποιον τεχνικό μήπως και βρώ καμιά άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Να ρωτησω στο N95 μπορω να του βαλω 4GB καρτα μνημης ή δεν θα το σηκωσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Ανετα! Παιρνει και 8αρα (μπορει και 16, δεν παιρνω ορκο) τι το περασες το Ν95? Θηριο ειναι Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 (edited) Οχι νταξει ειναι οντως κινηταρα το N95 δε λεω ,απλως ρωτησα εδω γιατι ειχα δει σε πολλα φορουμ οτι δεν σηκωνει 4GB μονο μεχρι 2GB Edited April 16, 2011 by KnightRider1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Όπως είπε και ο @thePRODIGY μπορεί να δεχτεί και 8άρα κάρα μνήμης χωρίς κανένα πρόβλημα. Εγώ έτσι το λειτουργούσα όταν το είχα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zhshs Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 καλησπερα παιδια να ρωτισω κατι για το ν95?? προσφατα μια φιλη μ μου εφερε το ν95 τις για να τις αλλαξω οθονη γιατι το πατησε αμαξι και εσπασε (λογικο).... λοιπον το προβλημα ειναι οτι ενω εκανα επανεγκαταστη τιν τελευτεια εκδοση δεν δουλευει καμερα δλδ την ανοιγω παει να τρεξει το προγραμμα και με τα κληνει ξερει κανεις πως το αντιμετοπιζω αυτο??? Παράθεση win7: Core i7 975 3.3ghz, 8gb ram . asus p6t7 iphone 5 16gb black zopo zp900 , samsung galaxy s3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 καλησπερα παιδια να ρωτισω κατι για το ν95?? προσφατα μια φιλη μ μου εφερε το ν95 τις για να τις αλλαξω οθονη γιατι το πατησε αμαξι και εσπασε (λογικο).... λοιπον το προβλημα ειναι οτι ενω εκανα επανεγκαταστη τιν τελευτεια εκδοση δεν δουλευει καμερα δλδ την ανοιγω παει να τρεξει το προγραμμα και με τα κληνει ξερει κανεις πως το αντιμετοπιζω αυτο??? Σου βγάζει κάποιο σφάλμα? Δοκίμασες να κάνεις hard format μήπως και λυθεί το πρόβλημα? Μήπως έγινε ζημιά στην κάμερα από το πάτημα που δέχτηκε? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zhshs Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 εκανα επανεγκατασταση το λογισμικο και πριν απ αυτο εκαν ρεσετ πατοντασ το πρασινο * και το 1 η το 3 ειχα πατησει!!!! οχι δεν βγαζει καποιο σφαλμα απλα με το που ανοιγω τιν καμερα παει να ξεκινησει το προγραμα και αμεσως σβηνει!!! Παράθεση win7: Core i7 975 3.3ghz, 8gb ram . asus p6t7 iphone 5 16gb black zopo zp900 , samsung galaxy s3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 εκανα επανεγκατασταση το λογισμικο και πριν απ αυτο εκαν ρεσετ πατοντασ το πρασινο * και το 1 η το 3 ειχα πατησει!!!! οχι δεν βγαζει καποιο σφαλμα απλα με το που ανοιγω τιν καμερα παει να ξεκινησει το προγραμα και αμεσως σβηνει!!! αν μπορείς ξανακάνε φορματ, κι αν δν δουλέψει μπορεί να χει πρόβλημα η κάμερα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Επισης ηθελα να ρωτησω γιατι η μεταφορα στο N95 ειναι αργη (~700KB/s) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 (edited) Aπο σημερα ειμαι πανευτυχης κατοχος Ν95-1. Επιτελους ηρθε η ωρα να πεσει στα χερια μου η κινηταρα :D (Ειχα και παλαιοτερα 2 φορες το 8GB , αλλα ποτε το ασημι) Ελπιζω να συνεχιζετε ορισμενοι να το απολαμβανετε! Δεν ξερω ποιο να διαλεξω ως "ομορφοτερο". Πιο "κυριλα" και κλασσικη ομορφια το Ν95. Το 8gb ομως ειναι πιο ..."evil". Anyway καλοριζικο μου! Επισης ηθελα να ρωτησω γιατι η μεταφορα στο N95 ειναι αργη (~700KB/s) ? Εχει την παλαιοτερη Mini USB (high speed) συνδεση και οχι την micro USB (full speed) Edited May 6, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Το έχω ακόμα :D σε ασημί με μοβ!! Μάλλον πρέπει να το ανοίξω να δω πως πάει!! :cool: Καλορίζικο!! Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Το έχω ακόμα :D σε ασημί με μοβ!! Μάλλον πρέπει να το ανοίξω να δω πως πάει!! :cool: Καλορίζικο!! Ευχαριστω:) Παντως στο χερι καθεται πιο καλα απο το μαυρο. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Δεν ξερω αν εχει απαντηθει σε προηγουμενο ποστ,αλλα αντιμετωπιζω προβλημα με τη φορτιση της μπαταριας μου.Την αλλαξα πριν 7-8 μηνες περιπου και ενω δειχνει φορτισμενη ,μεσα σε 1-2 ωρες ξεφορτιζει ξαφνικα χωρις ιδαιτερη χρηση.Επισης το παραδοξο ειναι οτι φορτιζει πολυ ευκολα ,ενω φαινεται ξεφορτιστη ,κανει περι τα 30 λεπτα να φορτισει.Καμμια βοηθεια για την λυση του προβληματος? Εννοειται οτι τηνεχω αφησει μια -δυο φορες να ξεφορτισει τελειως ,και επειτα τη φορτισα ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Η μπαταρία είναι γνήσια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Εχει το ιριδιζον αυτοκολλητο της Νοκια,την αγορασα απο Γερμανια.Ο λογος που της ειχα αλλαξει ηταν οτι εκανε κατι παρομοιο,μοιαζει σαν να εχει μνημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Πόσο την αγόρασες? Μήπως είναι κινέζικη? Μην σε ξεγελάει το αυτοκόλλητο. Και οι "μαϊμούδες" πλέον ίδιες είναι σε εμφάνιση. Για να λες ότι φορτίζει τόσο γρήγορα, μάλλον πρόβλημα μπαταρίας είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Εχει το ιριδιζον αυτοκολλητο της Νοκια,την αγορασα απο Γερμανια.Ο λογος που την ειχα αλλαξει ηταν οτι εκανε κατι παρομοιο,μοιαζει σαν να εχει μνημη για να στο κάνε και στην παλιά κ στην καινούρια μπορεί να είναι πρόβλημα του κινητου Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grave_wia Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Καλησπερα δεν ειμαι σιγουρος αν αυτο ειναι το σωστο σεκτιον για το θεμα μου :) λοιπον σημερα μου ηρθε απο το ebay οθονη για το νοκια μου μιας και η παλια ειναι σπασμενη εκει που παω να ξεβιδωσω τις βιδες διαπιστωνω πως οι 3 απο τις 4 ηταν χαλασμενες και δεν πιανε το ειδικο κατσαβιδακι μπορει καποιος να μ βοηθησει με το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts