Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

AgentGolder said:
Είπαμε. Αυτό γίνεται σε κάθε wlan. Μ'αυτή τη λογική θα'ναι προβληματικά όλα τα modem!...

Γιατί ας πούμε στο N86 δεν το συνάντησα;

Έχεις κάνει format το κινητό και να περάσεις το τελευταίο update?

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το 35 ενωείς;

Ναι το'χω περάσει οπότε έγινε αναγκαστικά και format.

Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό!

skatzivas said:
Σε λίγες μέρες θα έχω το Ν95.Εχει κανεις να προτεινει κατι?καμια οδηγια?ευχαριστω

Σαν τι να προτείνουμε? Μπορείς να διαβάσεις το S60 3rd Edition Platform FAQ και το θέμα Ποιες είναι κατά την γνώμη σας οι καλύτερες εφαρμογές;. Για ότι άλλο θες μπορείς να ρωτήσεις για πιο συγκεκριμένα θέματα που σε αφορούν.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• 2 weeks later...
όχι, δεν μπορείς.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• 2 weeks later...

Για αρχη δοκιμασε να το ανοιξεις χωρις την καρτα μνημης. Εαν δεν ανοιξει δοκιμασε κανοντας hard format.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253385#post2253385

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

gianpithio said:
Για αρχη δοκιμασε να το ανοιξεις χωρις την καρτα μνημης. Εαν δεν ανοιξει δοκιμασε κανοντας hard format.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253385#post2253385

το εκανα αλλα τιποτα.δειχνει μονο το λογοτυπο της NOKIA

Εαν δεν ανοιγει ουτε με hard format θα πρεπει να το πας για επισκευη. Δοκιμασε ακομη μερικες φορες να το ανοιξεις κανοντας hard format δεν πετυχαινει παντα με την πρωτη..

gianpithio said:
Εαν δεν ανοιγει ουτε με hard format θα πρεπει να το πας για επισκευη. Δοκιμασε ακομη μερικες φορες να το ανοιξεις κανοντας hard format δεν πετυχαινει παντα με την πρωτη..

ok ευχαριστω.παιζει ρολο οτι κολλησε στην διαρκεια αναβαθμισης?

Hard format ξέρεις πως γίνεται;

Το πιθανώτερο να ξεκολήσει μετά...

Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό!

• 3 weeks later...

Η κάμερα δε μου δουλεύει τώρα! Δεν ανοίγει με τίποτα η εφαρμογή... Μ'άλλων κάτι πρέπει να'βγαλα...

Ξέρω οτι με format θα διορθωθεί. Καμιά άλλη ιδαία μπας και τ'αποφύγω;

Τώρα τελευταία δε μπορώ να κατεβάσω κανένα αρχείο από τα "γνωστά μαγαζάκια". Βγάζει "Δεν υποστηρίζεται".

Δε βλέπω να γλυτώνω το hard format τελικά!...

• 2 weeks later...
Σίγουρα θα έχει απαντηθεί ξανά....αλλά πως μπορώ να λάβω αρχεία μέσω bluetooth που να είναι πολλά MB, πχ 100, χωρίς να βγάλει μήνυμα ανεπαρκής μνήμη; Να μπορώ δηλαδή να λαμβάνω τα μηνύματα στην κάρτα SD και όχι στο τηλέφωνο...

Watermelon said:
Σίγουρα θα έχει απαντηθεί ξανά....αλλά πως μπορώ να λάβω αρχεία μέσω bluetooth που να είναι πολλά MB, πχ 100, χωρίς να βγάλει μήνυμα ανεπαρκής μνήμη; Να μπορώ δηλαδή να λαμβάνω τα μηνύματα στην κάρτα SD και όχι στο τηλέφωνο...

Πας Μηνυματα---> Ρυθμισεις---->Άλλο---->Μνημη σε χρηση----->Μνημη μαζικης αποθηκευσης

"Μαζικη αποθηκευση" λεει στο Ν95-2 που εχω... Λογικα σε εσενα θα λεει "καρτα μνημης" η κατι τετοιο

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

thePRODIGY said:
Πας Μηνυματα---> Ρυθμισεις---->Άλλο---->Μνημη σε χρηση----->Μνημη μαζικης αποθηκευσης

"Μαζικη αποθηκευση" λεει στο Ν95-2 που εχω... Λογικα σε εσενα θα λεει "καρτα μνημης" η κατι τετοιο

Σ'ευχαριστώ! Αυτό σημαίνει ότι από δω και πέρα και τα SMS θα αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης; Επίσης τα μηνύματα που ήδη υπάρχουν στο τηλέφωνο θα τα μεταφέρει στην κάρτα μνήμης μήπως;

Watermelon said:
Σ'ευχαριστώ! Αυτό σημαίνει ότι από δω και πέρα και τα SMS θα αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης; Επίσης τα μηνύματα που ήδη υπάρχουν στο τηλέφωνο θα τα μεταφέρει στην κάρτα μνήμης μήπως;

Καλημέρα.

Ναι από εδώ και πέρα όλα θα αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης. Όταν έκανες την αλλαγή λογικά θα πρέπει να σε ρώτησε αν θες να τα αντιγράψεις, αν όχι θα παραμείνουν στην μνήμη της συσκευής τα μηνύματα που ήδη έχεις λάβει. Εκτός αν έχεις κάνει hack στην συσκευή σου οπότε μπορείς να δοκιμάσεις να μεταφέρεις τον φάκελο Mail2 από την διαδρομή C:\Private\1000484b\Mail2\ στην αντίστοιχη διαδρομή της κάρτας μνήμης F:\Private\1000484b\. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά πιστεύω ότι μπορεί και να λειτουργήσει.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Δεν έχω τη δυνατότητα να στείλω από κάποιον φάκελο μηνυμάτων τα μηνύματα πίσω στα σταλθέντα παρά μόνο στα εισερχόμενα. Γνωρίζει κανείς πώς μπορεί να αλλάξει αυτό (κάποια ρύθμιση, κάποιο πρόγραμμα);

Έχω την έκδοση λογισμικού του Δεκεμβρίου του 2008.

AgentGolder said:
Η κάμερα δε μου δουλεύει τώρα! Δεν ανοίγει με τίποτα η εφαρμογή... Μ'άλλων κάτι πρέπει να'βγαλα...

Ξέρω οτι με format θα διορθωθεί. Καμιά άλλη ιδαία μπας και τ'αποφύγω;

Και σε μενα δεν δουλευει η καμερα [ δεν ανοιγει η εφαρμογη ] . Εκανα hard format , εκανα ενημερωση λογισμικου τιποτα !!! μηπως ειναι θεμα υλικού ?

έκανα ένα update, παίρνοντας back up με το Nokia content copier...το οποίο back up όμως φυσικά τώρα δε δουλεύει και δε μπορώ να το επαναφέρω...μου δείχνει ότι όλα έγιναν καλά αλλά ουσιαστικά τίποτα δεν επιστρέφει στο κινητό...τέσπα βρήκα ένα προγραμματάκι και κατάφερα να ανοίξω το nbu αρχείο, και επανέφερα τις επαφές και το ημερολόγιο. Έπίσης ευτυχώς μου έκοψε και αποθήκευσα τα μηνύματα στην memory card πριν το update, αλλά τώρα θέλω να τα ξαναεπαναφέρω στη μνήμη του τηλεφώνου...πως μπορώ να το κάνω αυτό;somebody help...:cry: Edited by Torres10

Θα πρέπει να χακάρεις την συσκεύη σου και για να έχεις πρόσβαση σε όλους τους φακέλους στο C και μετά να διαγράψεις το φάκελο που αποθηκεύονται τα μηνύματα έτσι ώστε οτάν επιλέξεις να αποθηκευτούν τα sms στην συσκευή να σε ρώτησει εάν θέλεις να τα μεταφέρεις από την κάρτα.

Για αρχή διάβασε το παρακάτω θέμα για να καταλάβεις πως θα χακάρεις την συσκευή σου και εάν υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνεις ρώτησε μας και θα στο εξηγήσουμε.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573

edit:

Ο φακελος που πρέπει να δια γράψεις ονομάζετε Mail2

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3234709#post3234709

Edited by gianpithio

thanx!περιμένω τώρα για το πιστοποιητικό!να ρωτήσω και κάτι άλλο...όταν μεταφέρω τα μηνύματα στο κινητό, θα γράφει το όνομα του αποστολέα;ή θα φαίνεται μόνο ο αριθμός;γιατί κατάφερα να μεταφέρω τα μηνύματα από την κάρτα στο τηλέφωνο μέσω του nokia ovi...απλά το μόνο θέμα είναι ότι δεν αναγνωρίζει τον αποστολέα τους και φαίνεται απλώς ο αριθμός. Edited by Torres10