Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά εγώ είμαι νέος στο forum και έχω μια απορία έχω το Ν95 και το χρησιμοποιω σαν gps στο αυτοκίνητο με βεντούζα στο παρμπριζ οταν εχω ομως το πορτακι ανοιχτο το σημα καμπανα οταν ειναι κλειστο για να πιασει σημα πρεπει να κανω τάμα στην μεγαλόχαρη πρεπη το πορτακι κατα την πλοηγηση να ειναι παντα ανοιχτο;

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παιδιά εγώ είμαι νέος στο forum και έχω μια απορία έχω το Ν95 και το χρησιμοποιω σαν gps στο αυτοκίνητο με βεντούζα στο παρμπριζ οταν εχω ομως το πορτακι ανοιχτο το σημα καμπανα οταν ειναι κλειστο για να πιασει σημα πρεπει να κανω τάμα στην μεγαλόχαρη πρεπη το πορτακι κατα την πλοηγηση να ειναι παντα ανοιχτο;

Ναι. Πάντα ανοιχτό... Δες και εδώ: http://europe.nokia.com/A4425308

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, δυστυχώς, για να πετύχεις καλή λήψη με τον δέκτη του Ν95, πρέπει το slide Να είναι ανοιχτό.

Σας ευχαριστω παρα πολυ αποτην εμπειρια σας πως θα το βαθμολογουσατε σαν πλοηγο το Ν95 σε κλιμακα 1 προς 10

Σας ευχαριστω παρα πολυ αποτην εμπειρια σας πως θα το βαθμολογουσατε σαν πλοηγο το Ν95 σε κλιμακα 1 προς 10

ego pou to eixa 1,5 xrono tha tou vaza 9/10 logo tis qvga analisis...

Burn the rubber, not your soul...

Vissarion όπως σου είπαν κ τα παιδιά πριν πρέπει να είναι ανοιχτό το slide, γιατί ο δέκτης του GPS βρίσκεται ακριβώς κάτω από πληκτρολόγιο. Όντως η συσκευή πλέον με τις αναβαθμίσεις που έχει δεχτεί είναι σούπερ. Άνετα του βάζεις 8,9 στα 10. Το εχω 1 χρόνο κ κάτι και ούτε καν σκέφτομαι να το αλλάξω, με καλύπτει πλήρως.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Πολυ καλο τηλεφωνο αλλα το θεμα της μπαταριας ειναι προβλημα.Αντεχει το πολυ μια μερα με μετρια χρηση.

Αν το φορτιζω οταν η μπαταρια δεν αδειασε ακομα (ειναι π.χ με 4 γραμμες) υπαρχει περιπτωση να χαλασω την μπαταρια και να εχει μικροτερο χρονο ζωης ?Η πρεπει παντα να το φορτιζω αφου κλεισει μονο του ?

Μου αρεσει παρα πολυ το τηλεφωνακι ετσι οπως εγινε με την 30ρα...(σαν ηλικια γυναικας ακουστηκε...χαχαχα)

Να φτιαχνανε κι αυτο το ρημαδι το bug με το εικονιδιο του κινητου στη λιστα των κλησεων..

Θα πας Ρυθμίσεις > Γενικές > Εντοπισμός θέσης > Μέθοδοι εντ. θέσης και θα βάλεις "τικ" στο ενσωματωμένο GPS και στο υποβοηθούμενο GPS. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Εγώ έτσι το έχω στο δικό μου.

Κάτω από το μενού Μέθοδοι Εντοπισμού Υπάρχει το μενού : Διακομιστές Εντοπισμου

, όπου ζητάει Σημείο πρόσβασης και Διεύθυνση διακομιστή

Εκεί τί βάζω??

[sIGPIC][/sIGPIC]

RX8Club.GR

Επίσημα Αναγνωρισμένο

Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος

Πολυ καλο τηλεφωνο αλλα το θεμα της μπαταριας ειναι προβλημα.Αντεχει το πολυ μια μερα με μετρια χρηση.

Αν το φορτιζω οταν η μπαταρια δεν αδειασε ακομα (ειναι π.χ με 4 γραμμες) υπαρχει περιπτωση να χαλασω την μπαταρια και να εχει μικροτερο χρονο ζωης ?Η πρεπει παντα να το φορτιζω αφου κλεισει μονο του ?

Ίσα - ίσα τις μπαταρίες λιθίου δε πρέπει να τις αφήνουμε να τελειώνουν εντελώς, δε θα έχεις πρόβλημα αν το φορτίσεις και και είναι στη μέση ακόμα η μπαταρία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάτω από το μενού Μέθοδοι Εντοπισμού Υπάρχει το μενού : Διακομιστές Εντοπισμου

, όπου ζητάει Σημείο πρόσβασης και Διεύθυνση διακομιστή

Εκεί τί βάζω??

Εμένα στην πρώτηεπιλογή "Σημείο πρόσβασης" υπάρχει η επιλογή "Δεν έχει οριστεί" και στην δεύτερη επιλογή "Διεύθυνση διακομιστή" γράφει "supl.nokia.com".

Αυτά τα είχε όμως δεν άλλαξα κάτι δε αυτές τις ρυθμίσεις.

Παω να στειλω ενα sms,παταω εισαγωγη παραληπτη,τσεκαρω το ονομα που θελω και...τιποτα αλλο.Μενει εκει!Ενω εχει τσεκαρει το ονομα,δεν βγαζει καμια επιλογη μονο πισω.Δλδ δεν βγαζει στο "Προς" τιποτα...any ideas?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Nα εισαι καλα stendor να σου κανω μια ερωτηση? μηπως ξερεις τι βελτιωνει η 30αρα η αναβαθμιση (την εχω περασει). Και σαν πλοηγο ποιος ειναι καλυτερος το nokia maps (πληρωσα και εχω φωνητικη) η το garmin το εχω σπασμενο. Εχω την εντυπωση παντως οτι στις αρχες που χρησιμοποιουσα των πλοηγο με κλειστο πορτακι στο αμαξι ψιλοδουλευε βεβαια μπερδευε το σημα μπορει ομως να ειναι και η ιδεα μου.

Δουλεύει και με κλειστό το slide αλλά είναι καλύτερο να το έχεις ανοιχτό μια ςκαι ο δέκτης βρίσκεται στο κάτω άκρο της συσκευής.

Το garmin είναι μακράν ακλύτερο αλλά, μιας και έχεις πληρώσει για άδεια χρήσης στο nokia maps, βάλε και τα 2 στην συσκευή και χρησιμοποίησε όποιο κάθε φορά βρίσκεις κατάλληλο για την εκάστοτε διαδρομή.

Nα εισαι καλα stendor να σου κανω μια ερωτηση? μηπως ξερεις τι βελτιωνει η 30αρα η αναβαθμιση (την εχω περασει). Και σαν πλοηγο ποιος ειναι καλυτερος το nokia maps (πληρωσα και εχω φωνητικη) η το garmin το εχω σπασμενο. Εχω την εντυπωση παντως οτι στις αρχες που χρησιμοποιουσα των πλοηγο με κλειστο πορτακι στο αμαξι ψιλοδουλευε βεβαια μπερδευε το σημα μπορει ομως να ειναι και η ιδεα μου.

Εγώ στο κινητό μου έχω το nokia maps και το sygic. Το Garmin αυτή την στιγμή είναι ό,τι καλύτερο.

Εμένα προσωπικά μου φαίνεται πιο γρήγορο στην χρήση, πιο σταθερό, το GPS αρκετά πιο γρήγορο στο

να βρει σήμα και στις ιστοσελίδες είναι πιο γρήγορο, δουλεύω άνετα στο νετ και με το mini opera

και με τον εγκατεστημένο browser.

Για πιο πολλές πληροφορίες δες και στο http://www.symbian-freak.com/news/00...w_firmware.htm

Οσο αφορα το slide οταν το ειχα κλειστο ενω ημουν στην βουλιαγμενης μου εδειχνε οτι ημουν σε παραπλευρο δρομο μετα επανερχοταν παλι και ξανα το ιδιο σου εχει συμβει και εσενα? ενω οταν ειναι ανοιχτο το σημα ειναι σταθεροτατο ειναι λιγο σπαστικο βεβαια γιατι γινεται τεραστιο οποτε αυστηρα ανοικτο το slide? η 30αρα βελτιωνει την αποδοση του gps?

Οσο αφορα το slide οταν το ειχα κλειστο ενω ημουν στην βουλιαγμενης μου εδειχνε οτι ημουν σε παραπλευρο δρομο μετα επανερχοταν παλι και ξανα το ιδιο σου εχει συμβει και εσενα? ενω οταν ειναι ανοιχτο το σημα ειναι σταθεροτατο ειναι λιγο σπαστικο βεβαια γιατι γινεται τεραστιο οποτε αυστηρα ανοικτο το slide? η 30αρα βελτιωνει την αποδοση του gps?

εχει αισθητη μειωση στον χρονο συνδεσης του gps

Αν έχεις κλειστό το slide είναι λογικό, γιατί ο δέκτης βρίσκεται ακριβώς κάτω από το πλήκτρολόγιο. Δοκίμασε να το έχεις ανοιχτό το slide κατα την διάρκεια της πλοήγησης. Εγώ όσες φορές το έχω λειτουργήσει μια χαρα που δείχνει το στίγμα και δεν χάνει το σήμα.

Αυτο ειπα και εγω οταν ειναι ανοιχτο το σημα ειναι σταθεροτατο εσυ stendor ανοιχτο δεν το εχεις παντα?

Προσπαθω να καταλαβω πως δουλευει το GPS μα ματαια.

Τωρα η περιοχη που μενω μπορει και να μην υπαρχει και στον χαρτη (παραλια κατερινης)

Πρεπει να υπαρχει συνδεση με το internet για να πλοηγηθω μεσω Nokia maps?Πως θα καταλαβω οτι εχει εντοπισει δορυφορο ??

Το Τοmtom ή το garmin περιλαμβανουν χαρτες απο ολο τον πλανητη ή θελουν και οι 2 εφαρμογες internet ?για φωτιστε με!

Αυτο ειπα και εγω οταν ειναι ανοιχτο το σημα ειναι σταθεροτατο εσυ stendor ανοιχτο δεν το εχεις παντα?

Ναι, όταν θέλω να χρησιμοποιήσω το GPS πάντα το έχω ανοιχτό για να μην χάνει το σήμα, διότι o δέκτης του GPS είναι σε δύσχρηστο σημείο όπως αναφέρθηκε.

Προσπαθω να καταλαβω πως δουλευει το GPS μα ματαια.

Το gps δεν έχει καμία σχέση με το internet. Απλά, τα series 60 με ενσωματωμένο δέκτη, έχουν μια έξτρα δυνατότητα να χρησιμοποιούν το δίκτυο για να βοηθήσουν τον ενσωματωμένο δέκτη τους να λοκάρει πιο γρήγορα τη θέση σου.

Πήγαινε στο θέμα του garmin, διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες του πρώτου ποστ και εγκατέστησε στο κινητό σου την εφαρμογή. Οι χάρτες του είναι οι καλύτεροι για Ελλάδα.

Τα λινκ για πρόγραμμα και χάρτες θα τα βρείς στο xxxxxxxxxxx

Καλησπέρα,πηρα προχτές το n95 ακομα δεν το εχω ανοιξει,μου ειπε ενας φιλος οτι η μπαταρια κρατάει το πολύ 2 μερες,αληθευει?να κοιτάξω να το αλλαξω με το n95 8gb,το προβλημα μου ειναι καθαρα η μπαταρια

Η μπαταρια του 8GB πρεπει να ειναι 1200mhA αντι του απλου Ν95 που ειναι 950mhA

Πιστευω πως δεν θα δεις και μεγαλη διαφορα καθως το αλλο τηλεφωνο εχει μεγαλυτερη οθονη αρα χρειαζεται και πιο μεγαλη ενεργεια οποτε καταληγουμε στο συμπερασμα οτι και τα δυο εχουν ιδια ενεργειακη καταναλωση