Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε Digiwolf, μπορείς επίσης να βάλεις το Message Storer και να δημιουργήσεις ένα αρχείο txt ωστε να μπορείς να διαβάζεις τα μηνύματά σου στον υπολογιστή σου.

Με τόσα πολλά μηνύματα που έχεις αποθηκευμένα στην συσκευή σου, δεν κολλάει το μενού τωνμηνυμάτων όταν προσπαθείς να μπεις σε κάποιον απο αυτούς τους φακέλους;

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σορυ αν εχει ξαναειπωθει,αλλα με οχι τρελλη χρηση του κινητου ποσο κραταει η μπαταρια;

δλδ αρκετες κλησεις την ημερα,αλλα οχι ολη την ωρα παιξιμο με καμερες βιντεο κ wifi?μετρια πραγματα κοινως.

γενικα εκει που εχει φτασει η τιμη του απλου αξιζει;πιο πολυ απο το W960?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Σορυ αν εχει ξαναειπωθει,αλλα με οχι τρελλη χρηση του κινητου ποσο κραταει η μπαταρια;

δλδ αρκετες κλησεις την ημερα,αλλα οχι ολη την ωρα παιξιμο με καμερες βιντεο κ wifi?μετρια πραγματα κοινως.

γενικα εκει που εχει φτασει η τιμη του απλου αξιζει;πιο πολυ απο το W960?

1 mera.

nai leei kalytera to n95. ;)

εχω περασει την μπετα εκδοση του skype στο ν95.

εχω συνδεθει κανονικα,αλλα παροτι εχω gredits για κλησεις σε σταθερα και κινητα(μου δειχνει το ποσο επανω δεξια),πατωντας επανω στο αριθμο που θελω να καλεσω,η μονη επιλογη που εχω ειναι block-unblock.

κανω κατι λαθος ή δεν υποστηριζει την κληση σταθερων&κινητων η μπετα εκδοση του προγραμματος?

Επειδή έχω δουλέψει και τα 2 τηλ μπορώ να σου πω ότι η αίσθηση με το 8αρι είναι σαφώς ανώτερη. Δεν είναι μόνο η οθόνη που είναι μεγαλύτερη, η αυτονομία που και αυτή είναι μεγαλύτερη και πίστεψέ με όταν φορτίζεις 2 φορές το τηλ την ημέρα μετράει, η 8αρα μνήμη αλλά είναι και η Ram (120 στο 8αρι 24 στο απλό) η οποία γίνεται αισθητή στους power users αλλά και η αίσθηση του τηλ στο χέρι σου. Αισθάνεσαι πως είναι ποιοτικά ανώτερο. Αν υπολογίσεις οτι θα δώσεις μια τριαντάρα για μια τεσσαρα μνήμη τότε η διαφορά τιμής δεν είναι και τόσο μεγάλη και πίστεψέ με αξίζει. Εγώ έχω το απλό και μετά από 2 μήνες χρήσης αποφάσισα να το αλλάξω με το 8αρι. πιστεύω πως τα επιπλέον 50 ευρώ αξίζουν τον κόπο.

10€ από EBAY έχει η 4αρα

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μεχρι ποσα GB παιζουν απροβλημάτιστα στο Ν95 δοκιμασμένα... 4? 8?

Με 8 GB κάρτα έιναι μια χαρά και λειτουργεί άψογα. Έχω στο δικό μου μια 8άρα, όπως και πολλά παιδιά από εδώ.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

1 mera.

1 μερα με μετρια χρηση..;φανταζομαι σε φουλ ρυθμους.

με τις διαφορες μεγαλυτερες μπαταριες που κυκλοφορουν τι ακριβως παιζει;

"προεξεχουν" απο το σωμα του κινητου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

1 μερα με μετρια χρηση..;φανταζομαι σε φουλ ρυθμους.

με τις διαφορες μεγαλυτερες μπαταριες που κυκλοφορουν τι ακριβως παιζει;

"προεξεχουν" απο το σωμα του κινητου;

Εγώ που το πειράζω αρκετά μου κρατάει 1 μέρα και κάτι και το αφήνω και ανοιχτό το κινητό το βράδυ, δεν το κλείνω σχεδόν ποτέ.

Με φουλ χρήση, δηλαδή φωτογραφίες, βίντεο, GPS, πολύ wifi, πολλές κλήσεις και πολλά μηνύματα, μπορείς να την τελειώσεις και σε μισή μέρα.

Μπορείς να βάλεις την μεγαλύτερη μπαταρία του Ν95 8GB αλλά δεν κουμπώνει το καπάκι. Οπότε ή βάζεις θήκη σιλικόνης ή ξύνεις το καπάκι από την μέσα πλευρά μέχρι το σημείο που θα κουμπώνει κανονικά.

Εγώ πάντως εδώ και ένα χρόνο που το έχω στην κατοχή μου, έχω μάθει στο να το βάζω κάθε μέρα στην φόρτιση και δεν με απασχολεί πια τόσο πολύ το θέμα μπαταρίας.

Καινούρια έκδοση λογισμικού ετοιμάζεται;

http://www.spaziocellulare.com/News/wp-content/uploads/2008/08/2ypd93tpt5.jpg

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Το θέμα είναι:

Έχεις το κινητό με το κάτω slide μαζεμένο και το έχεις στη βάση.

Θες να ανοίξεις το κάτω slide για να κάνεις χρήση GPS.Πρέπει να βγάλεις το κινητό από τη βάση, για να ανοίξεις το slide και μετά να το ξαναβάλεις στη βάση?Ή γίνετια όπως είναι?

Γιατί εγώ αυτό θέλω να αποφύγω και τέτοια βάση θέλω.Όπως είναι στη βάση να παίζει μπάλα το slide.

Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα για να σχολιάσω τη βάση που αγόρασα από EBAY και τη δοκίμασα σήμερα για πρώτη φορά.

Είναι αυτή :

http://i7.ebayimg.com/07/i/000/ff/e4/9fb8_1.JPG

και στην τιμή των 7.5€ πήρα τη βάση και 1 φορτιστή αυτοκινήτου.

-Το βασικό είναι βέβαια η περιστροφή κατά 360 μοίρες γύρω από τον άξονα για την βέλτιστη χρήση του GPS, αλλά και το ότι η βάση κινείται και πλάγια (σαν γυροσκόπιο).

Αυτό σημαίνει ότι γυρνάς το κινητό σε όποια γωνία θέασης σε βολεύει καλύτερα και ανάλογα βέβαια με τις συνθήκες του φωτός.Έτσι πάντα πετυχαίνεις το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα.

-Επίσης, ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι υπάρχει ρύθμιση του πόσο σφιγκτή ή χαλαρή θα είναι η βάση.Εγώ μόλις το έβαλα το κινητό πάνω και ξεκίνησα με το αμάξι, στην 1η λακούβα η βάση (όχι ο άξονας) μετακινήθηκε και δε έβλεπα καλά.Έσφιξα λίγο και έτσι σταθεροποιήθηκε όσο χρειάζεται ώστε να μπορείς όμως και όταν επιθυμείς με το χέρι να του αλλάξεις γωνία θέασης.

-Τέλος, η φόρτιση γίνεται ανεμπόδιστα χωρίς να μας ενοχλεί η θέση του βύσματος, όπως στις κλασικές βάσεις.

Τελικό συμπέρασμα, η βάση αυτή αξίζει 100%!:)

Amazon Fire stick 4k max

Καινούρια έκδοση λογισμικού ετοιμάζεται;

http://www.spaziocellulare.com/News/wp-content/uploads/2008/08/2ypd93tpt5.jpg

Πού το βρήκες παίχτη?

Αλλά και αυτοί από τον Μάιο?3 μήνες περίμεναν?

άντε και ετοιμάζομαι για FORMAT!:)

Amazon Fire stick 4k max

Μήπως μιλάτε γι' αυτό το λογισμικό από το Ν95 μου? Πλάκα κάνω, εγινε μέσω του γνωστού ROMPatcher. Μήπως έχει γίνει κάτι τέτοιο και είναι απλά φήμη?

Έκανα μια αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάτι, παρά μόνο ένα θέμα από το symbian-freak, το οποίο μου έδωσε κ την ιδέα για την αλλαγή μέσω του ROMPatcher.

Λοιπόν έχω πρόβλημα με το conversion μερικών κομματιών που τα περνάω από mp3 σε aac.

Έχω περάσει 420 κομμάτια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Τώρα προσπαθώ να περάσω 1 άλπουμ με MP3 με κάποια κομμάτια που είναι όλα σε 320 bitrate και ενώ δείχνει ότι όλα γίνονται σωστά, μετά τα κομμάτια δεν έχουν ήχο.

Δηλαδή παίζουν κανονικά, αλλά χωρίς ήχο.

Καμιά ιδεά?Σε άλλα usb οου τα έχω μεταφέρει ως mp3 παίζουν οκ.

Μόλις τα περάσω σε aac έχουν πρόβλημα.

Μόλις δοκίμασα και σε Μ4A.Τα ίδια κάνει..

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα.

Μου πέρασε ένας φίλος τους χάρτες GARMIN στο κίνητό σε μία κάρτα μνήμης που είχα 1 GB.

Αγόρασα μία κάρτα 8 GB. Αν αντιγράψω ότι έχει η παλιά μνήμη στην καινούργια το Garmin

θα δουλεύει κανονικά;

στην αμερική μου έχει πει φίλος ότι έχει βγει καινούργια έκδοση εδώ και πολύ καιρό.περίμενα να βγει σύντομα και στην ευρώπη αλλά ακόμα τίποτα.ας ελπίσουμε πως σύντομα θα βγει και για εμάς η νέα έκδοση.

Καλησπέρα.

Μου πέρασε ένας φίλος τους χάρτες GARMIN στο κίνητό σε μία κάρτα μνήμης που είχα 1 GB.

Αγόρασα μία κάρτα 8 GB. Αν αντιγράψω ότι έχει η παλιά μνήμη στην καινούργια το Garmin

θα δουλεύει κανονικά;

Nai.Logika de tha exeis provlima.

Burn the rubber, not your soul...

νομιζω ειχε ξανασυζιτιθει, αλλα με μια ανζητιση δεν καταφερα να βρω τιποτα...

Λοιπον, υπαρχει τροπος να ανακτισουμε διεγραμενα δεδομενα; συγκεκριμενα διεγραψα καταλαθος ενα βιντεο, υπαρχει τροπος να το επαναφερω η οχι;

νομιζω ειχε ξανασυζιτιθει, αλλα με μια ανζητιση δεν καταφερα να βρω τιποτα...

Λοιπον, υπαρχει τροπος να ανακτισουμε διεγραμενα δεδομενα; συγκεκριμενα διεγραψα καταλαθος ενα βιντεο, υπαρχει τροπος να το επαναφερω η οχι;

Αν τα δεδομένα ήταν στη κάρτα μνήμης ίσως να έχεις κάποιες ελπίδες επαναφορά τους μέσω ενός προγράμματος undelete.

Google it και θα βρεις αρκετά free προγράμματα για τέτοιο σκοπό.

στην αμερική μου έχει πει φίλος ότι έχει βγει καινούργια έκδοση εδώ και πολύ καιρό.περίμενα να βγει σύντομα και στην ευρώπη αλλά ακόμα τίποτα.ας ελπίσουμε πως σύντομα θα βγει και για εμάς η νέα έκδοση.

Το N95 της Αμερικής (N95-3) ακολουθεί διαφορετική πορεία εξέλιξης του λογισμικού.

Ενδεικτικά σου αναφέρω πως περίμεναν την τελευταία αναβάθμιση πολύ καιρό, ενώ για το ευρωπαϊκό N95 είχαν προηγηθεί 8 αναβαθμίσεις.

Μη παίρνεις παράδειγμα το αμερικάνικο N95.:)

Καλησπέρα.

θα δουλεύει κανονικά;

Νομίζω πως πρέπει να ξεκλειδώσεις ξανά τους χάρτες.

Κάνε μια αναζήτηση στο θέμα του Garmin (εδώ), έχει αναφερθεί ξανά!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Τι να πω ρε παιδιά..

Τρελή γκαντεμιά..

Είπα να κάνω format και αναβάθμιση στην 21 και κατάφερα να κολλήσει το κινητό..:(:(

Κατέβασα και εγκατέστησα το τελευταίο software Updater και μετά ξεκίνησα την αναβάθμιση.

Την ώρα που ξεκίνησε το πρόγραμμα, είδα ότι στο κινητό άλλαξε το θέμα και μετά από λίγο έβγαλε το πρόγραμμα ότι η αναβάθμιση απέτυχε.Το κινητό δούλευε κανονικά, αλλά φάνηκε να είχαν αλλάξει τα μενού του σα να είχε γίνει φορμάτ.

Εγώ για σιγουριά του έβγαλα τη memory card και του έκανα και Hard Format.

Δούλευε κανονικά και μετά.

Ξανατρέχω το Software Updater και βγάζει ξανα αποτυχία.Το κινητό ήταν συνδεδεμένο αλλά είχε μαύρη οθόνη με το σήμα της ΝΟΚΙΑ κάτω κάτω αλλά ίσα που φαίνεται.

Δοκίμασα να βγάλω τη μπαταρία, δοκίμασα με τον συνδυαμό των 3 κουμπιών, τίποτα..

Έχει μείνει κολλημένο.

Το κουλό είναι ότι μόλις βάλω το καλώδιο ακούγεται ο ήχος αναγνώρισης από το PC ότι βρήκε το κινητό, αλλά δεν αλλάζει κάτι..

Καμιά ιδέα??

Amazon Fire stick 4k max

κατι απλο-νομιζω-αλλα μ`εχει τρελανει...:wacko:

οποιαδηποτε φωτογραφια προσπαθω να βαλω wallpaper στο τηλεφωνο,μου βγαινει ξεχειλωμενη προς τα πανω&κατω.

υπαρχει τροπος να βαλουμε σωστα μια φωτογραφια ως φοντο?

κατι απλο-νομιζω-αλλα μ`εχει τρελανει...:wacko:

οποιαδηποτε φωτογραφια προσπαθω να βαλω wallpaper στο τηλεφωνο,μου βγαινει ξεχειλωμενη προς τα πανω&κατω.

υπαρχει τροπος να βαλουμε σωστα μια φωτογραφια ως φοντο?

Πρέπει ν' αλλάξεις τις διαστάσεις της και να τις κάνεις 240x235.

μεσω photoshop ας πουμε..?

Ναι είναι ό,τι καλύτερο πιστεύω για επεξεργασία εικόνων.

ευχαριστω φιλε...:D

δεν βγαινει σωστα,

παλι ειναι "καπως"....:blink: