Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

είδα σήμερα στο site της ΝΟΚΙΑ οτι διαθέσιμα χρώματα είναι κι άλλα 2 εκτός απο ασημένιο, είναι το χρυσό και το καφέ. Έχετε ακούσει αν πρόκειτε να κυκλοφορήσουν εδώ? (ειδικά το καφέ)
Bazinga!!!

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

είδα σήμερα στο site της ΝΟΚΙΑ οτι διαθέσιμα χρώματα είναι κι άλλα 2 εκτός απο ασημένιο, είναι το χρυσό και το καφέ. Έχετε ακούσει αν πρόκειτε να κυκλοφορήσουν εδώ? (ειδικά το καφέ)

Χλωμό το βλέπω να το φέρουν... Από την αρχή της κυκλοφορίας του ήρθε μόνο το χρώμα Plum. Το δεύτερο χρώμα Sand δεν ήρθε ποτέ.

Οπότε δεν νομίζω να φέρουν και το καφέ...

Επί τη ευκαιρία δες και εδώ κάποια νέα χρώματα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Στέλνω αυτό το ποστ για να μοιραστώ μαζί σας μια απορία μου.

Έστειλα πριν λίγο email στο nokia shop στην περιοχή του Ελληνικού και ρώτησα εαν μπορώ να περάσω από εκεί ώστε να περάσουν στο το καινούργιο firmware και η απάντηση που έλαβα ήταν η εξής:

Τι θέλει να πει με αυτό ο ποιητής? Τι εννόει όταν λέει ό,τι δεν είναι η ολοκληρωμένη αναβάθμιση? Γίνεται να έχουν άλλα nokia shop την ανβάθμιση και αυτός να την πάρει στο τέλος του μήνα?

Απλά να σας ενημερώσω ό,τι γνωρίζω ό,τι είναι διαθέσιμη απο nsu και ό,τι μπορώ να την κάνω μόνος από το σπίτι.

εγκατεστησε NOKIA PCSUITE 6.85.14.1 και με nokia software updater κανε αναβαθμιση σε v21.0.016

Mageia 6 KDE Plasma 5

Παιδιά καλημέρα! Σήμερα έβγαλε μπαλόνι το pc suite για αναβάθμιση. Ξέρουμε αν τελικά εκτός του flash έχει κάτι ουσιαστικό και νέο;

Παιδιά καλημέρα! Σήμερα έβγαλε μπαλόνι το pc suite για αναβάθμιση. Ξέρουμε αν τελικά εκτός του flash έχει κάτι ουσιαστικό και νέο;

Φίλοι από εδώ έχουν αναφέρει σε προηγούμενα ποστ ό,τι έχει καλύτερη αυτονομία στην μπαταρία, προσθήκη autofocus σε νυχτερινή λήψη, σερφάρισμα σε όλες τις σελίδες χωρίς προβλήματα συμβατότητας. Αν θες να δεις τι άλλες αλλαγές έχει το νέο firmware δες εδώ http://www.symbian-freak.com/quides/firmware/logs/new_n95_firmware_v21_change_log.htm

εγκατεστησε NOKIA PCSUITE 6.85.14.1 και με nokia software updater κανε αναβαθμιση σε v21.0.016

Το ξέρω αυτό που λες και γι' αυτό στο τέλος του ποστ μου ανέφερα και το εξής:"Υ.Γ. Απλά να σας ενημερώσω ό,τι γνωρίζω ό,τι είναι διαθέσιμη απο nsu και ό,τι μπορώ να την κάνω μόνος από το σπίτι."

Έστειλα απλά αυτό το μήνυμα για να εκφράσω μία απορία μου σχετικά με την απάντηση που έλαβα από τον υπάλληλο του συγκερκριμένου nokia shop. :)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Φίλοι από εδώ έχουν αναφέρει σε προηγούμενα ποστ ό,τι έχει καλύτερη αυτονομία στην μπαταρία, προσθήκη autofocus σε νυχτερινή λήψη, σερφάρισμα σε όλες τις σελίδες χωρίς προβλήματα συμβατότητας. Αν θες να δεις τι άλλες αλλαγές έχει το νέο firmware δες εδώ http://www.symbian-freak.com/quides/firmware/logs/new_n95_firmware_v21_change_log.htm

ευχαριστώ!

Από το site είναι διαθέσιμο για κατέβασμα γνωρίζει κανείς.

αν εννοεις απο το nsu

ναι μπορεις να την κατεβασεις,δοκιμασε καλυτερα

απο το αγγλικο nsu.:)

ειναι πιο αξιοπιστο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν εννοεις απο το nsu

ναι μπορεις να την κατεβασεις,δοκιμασε καλυτερα

απο το αγγλικο nsu.:)

ειναι πιο αξιοπιστο.

aris21 ego tin katebasa apo to germaniko.iparxi kanena problima h einai entaksi kai apo afto?

xilia signomi pou grafo me aglika alla den exo ellinika sto pc mou.

@leonidas1902 δεν υπαρχει κανενα προβλημα αρκει το τηλ σου να εχει το ελληνικο product code. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Μου βγάζει το μήνυμα ότι το τηλέφωνο δεν υποστηρίζεται καμία ιδέα. Έχω το ελληνικό πρόγραμμα για ενημέρωση του λογισμικού.

Μου βγάζει το μήνυμα ότι το τηλέφωνο δεν υποστηρίζεται καμία ιδέα. Έχω το ελληνικό πρόγραμμα για ενημέρωση του λογισμικού.

Δοκίμασε να βάλεις το αγγλικό nsu.

Πάω στο nokia.com και πατάω την αγγλία και κατεβάζω το πρόγραμμα για ενημέρωση του λογισμικού. Αυτό κάνω ή κάτι άλλο

Πήγαινε σε αυτή http://europe.nokia.com/A4579163 την σελίδα και κατέβασε το nsu.

Το εχει ετοιμο εαν θελεις καποια αλλη γλωσσα πατας Other languages.

μια απορια .. πως μπορω να εχω χαρτες στο κινητο μου?

θα πρεπει να πληρωσω στην βοντα που ανηκω?

βοηθηστε γιατι δηλωνω ασχετυλα !!!!!!!

Don't give up! :!:

@Cavaradossi διαβασε τα αρχικα post απο το θεμα του Garmin και του Sygic για να καταλαβεις τι πρεπει να κανεις.. εαν εχεις καποια απορια ρωτησε στα αναλογα θεματα :)

Παιδια στο νεο firmware εχει ενσωματωμενο το rotate me οπως στο Ν82?(ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ)Γιατι κατι λεει στις βλετιωσεις στο νεο firmware,επισης στη λειτουργια τοπιο σαν κανει focus οπως στο αυτοματο πχ?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια στο νεο firmware εχει ενσωματωμενο το rotate me οπως στο Ν82?(ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ)Γιατι κατι λεει στις βλετιωσεις στο νεο firmware,επισης στη λειτουργια τοπιο σαν κανει focus οπως στο αυτοματο πχ?

Απ, ότι ξέρω φίλε μου δεν υπάρχει ενσωματωμένη αυτόματη περιστροφή στο νέο firmware του Ν95, όπως υπάρχει στο Ν82.

Έτσι κι αλλιώς όμως το RotateMe κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά και καλύτερα.

Εγώ στο Ν82 δε χρησιμοποιώ την ενσωματωμένη αυτόματη περιστροφή, αλλά το RotateMe.

Δες και στο thread των εφαρμογών τι παίζει. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Απ, ότι ξέρω φίλε μου δεν υπάρχει ενσωματωμένη αυτόματη περιστροφή στο νέο firmware του Ν95, όπως υπάρχει στο Ν82.

Έτσι κι αλλιώς όμως το RotateMe κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά και καλύτερα.

Εγώ στο Ν82 δε χρησιμοποιώ την ενσωματωμένη αυτόματη περιστροφή, αλλά το RotateMe.

Δες και στο thread των εφαρμογών τι παίζει. :)

Οχι ρωατω επειδη λεει βελτιωσεις σε εναλλαγη απο απο portrait se landscape mode.Στο Ν82 που πας για να ενεργοποιησεις την ενσωματωμενη αυτοματη περιστροφη?Γιατι μολις εβαλα το νεο firmware.Epishw re paidia otan eisai σε λειτουργια τοπιου focus κανει οπως στο aytomato βγαζει και τετραγωνο στη μεση της εικονας οταν τραβας φωτο?Γιατι σε εμνα με το που πατω να τραβηξω φωτο με τη μια την τραβαει

αυτό με την αυτονομία έχουμε κάποια επίσημα στοιχεία?

Γιατί δε βλέπω κάπου η Νοκια να αναφέρει κάτι..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

[...] Οχι ρωατω επειδη λεει βελτιωσεις σε εναλλαγη απο απο portrait se landscape mode.Στο Ν82 που πας για να ενεργοποιησεις την ενσωματωμενη αυτοματη περιστροφη?Γιατι μολις εβαλα το νεο firmware. [...]

Ναι, δε χάνεις κάτι να το τσεκάρεις.

Πήγαινε Ρυθμίσεις->Γενικές->Προσωπικές ρυθμίσεις->Προβολή.

Αν υπάρχει, λογικά θα είναι η δεύτερη επιλογή, κάτω από την επιλογή του αισθητήρα φωτός ("Περιστροφή οθόνης"). ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Στα nokia λένε που πήρα τηλέφωνο ότι έχει βγει μια προσωρινή . Τι παίζεται θα βγει και άλλη εκτός από αυτή ή αυτή είναι και λένε όπως πάντα ότι θέλουν.

Ναι, δε χάνεις κάτι να το τσεκάρεις.

Πήγαινε Ρυθμίσεις->Γενικές->Προσωπικές ρυθμίσεις->Προβολή.

Αν υπάρχει, λογικά θα είναι η δεύτερη επιλογή, κάτω από την επιλογή του αισθητήρα φωτός ("Περιστροφή οθόνης"). ;)

nai δε το βλεπω μαλλον δεν υπαρχει,μικρο το κακο:)

αυτό με την αυτονομία έχουμε κάποια επίσημα στοιχεία?

Γιατί δε βλέπω κάπου η Νοκια να αναφέρει κάτι..

Δεν γνωρίζω αν έχει ανεβάσει κάπου επίσημα στοιχεία για το πόσο βελτιώνεται η αυτονομία της μπαταρίας, εγώ απλά ανέφερα τι έχουν πει τα παιδιά που την έχουν περάσει. Το μόνο επίσημο που λέει η nokia είναι το εξής: The release also includes standby-time improvements (http://europe.nokia.com/A4577225)