Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικα βρηκα το προβλημα γιατι δεν συνδεεται το MSN...

Η Vodafone μας δουλέυει ψιλο γαζι.

Βαζω την SIM της Vodafone και το MSN δεν συνδεεται με τιποτα.

Βαζω καρτα SIM της Cosmote και το MSN μπανει κανονικα.

Παιρνω τηλ στην Vodafone και τους το εξηγω το προβλημα..

Μια κοπελα μου λεει ισως η καρτες SIM να μπλοκαρουν καποιες λειτουργιες...

Με συνδεει με τεχνικο τμημα και εκει δεν ηξεραν τιποτα.Απλα μου λεει ειναι ετσι προγραμματισμενες οι SIM τους.

Τι να πω :mad:

Αυτά τα νταβαντζιλίκια με τις κλειδωμένες λειτουργίες ήταν που με έκαναν να φύγω από τη Vodafone μετά από 10 χρόνια σε αυτούς, και δε μετάνιωσα καθόλου για την απόφασή μου.

Τώρα έχω ξεκλείδωτα τα πάντα και πολύ καλύτερο σήμα επίσης παντού.

Παιδια καλημερα μηπως ξερει κανεις απο που μπορουμε να κα τεβασουμε τους default ηχους;

Οι default βρίσκονται στο Ζ:\data\Sounds...

Για να έχεις πρόσβαση εκεί εγκατέστησε έναν file explorer όπως τον Y-Browser.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Αυτά τα νταβαντζιλίκια με τις κλειδωμένες λειτουργίες ήταν που με έκαναν να φύγω από τη Vodafone μετά από 10 χρόνια σε αυτούς, και δε μετάνιωσα καθόλου για την απόφασή μου.

Τώρα έχω ξεκλείδωτα τα πάντα και πολύ καλύτερο σήμα επίσης παντού.

Και επειδη δεν το αφησα το θεμα ετσι και καθησα και το εψαξα,

Η Vodafone στην Sim εχει ενσωματωσει κατι ******** πιστοποιητκα...

Και αυτο το βρηκα ψαχνοντας το κινητο.

Εργαλεια -> Ρυθμισεις -> Γενικες -> Ασφαλεια -> Διαχειρηση Πιστοποιητικων

Εκει μεσα εχει η Vodafone εγκατεστημενα πιστοποιητικα με Υπογραφη Vodafone UK (φανταστειτε UK Corporation :mad::mad:)τα οποια μπλοκαρουν καποια Domain,Mail,Sites και τα εχουν κλειδωμενα να μην μπορεις να τα σβησεις.

Σε λιγους μηνες δεν θα επιτρεπουν ουτε την εισοδο στο Opera Mini απο ενημερωσεις που διαβασα...

Προσπαθησα να τα σβησω (ολα της ΝΟΚΙΑ σβηστικαν) και τις Vodafone ειναι κλειδωμενα και δεν σου επιτρεπει ουτε καν τις ρυθμισεις προσβασης να αλλαξεις...

Οταν τους πηρα τηλ (ασχετοι τελειως) μου λενε οτι δεν υπαρχουν πιστοποιητικα και οτι φταιει το τηλεφωνο...

Ξαναβαζω την SIM της Cosmote και ολα δουλευουν ρολοι.

Ουτε πιστοποιητικα,ουτε block domain τιποτα.

Ηρθε ο καιρος μετα απο 5 χρονια να την κανω με ελαφρα απο την Vodafone και την πολυεθνικη και παγκοσμια εταιρια που νομιζει οτι εχει το μωνοπολιο.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Έχει παρατηρηθεί πως με την έκδοση 20.xx του Ν95 δεν συνδέεται ο messenger, ο λόγος άγνωστος.

Ναι μόνο που εδώ και 5-6 posts αναφέρω ότι και ΟΜΩΣ συνδέεται και μια χαρά.

Τώρα αν έχει κάποιο πρόβλημα κάποιο κινητό, όπως πχ το Ν95 του Vangelaki λόγω Vodafone, δε χρειάζεται να τα βάζουμε όλα στο ίδιο καλούπι.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τώρα αν έχει κάποιο πρόβλημα κάποιο κινητό, όπως πχ το Ν95 του Vangelaki λόγω Vodafone, δε χρειάζεται να τα βάζουμε όλα στο ίδιο καλούπι.

Σωστος οντως.

Απλα δεν το ειχα ψαξει και εγω.

Οποτε ολη την δουλεια την κανει η Vodafone.

Ακομα και στο Εξωτερικο οσοι εχουν Vodafone η θυγατρικη δεν μπορουν να μπουν με τιποτα να μπουν στο ΜSN και αυτο για τον λογο που εξηγησα παραπανω με τα πιστοποιητικα.

Τωρα με SIM της COSMOTE συνδεεται κανονικα ακομα και με v.20.

Sorry αν εγινα κουραστικος :O

Σωστος οντως.

Απλα δεν το ειχα ψαξει και εγω.

Οποτε ολη την δουλεια την κανει η Vodafone.

Ακομα και στο Εξωτερικο οσοι εχουν Vodafone η θυγατρικη δεν μπορουν να μπουν με τιποτα να μπουν στο ΜSN και αυτο για τον λογο που εξηγησα παραπανω με τα πιστοποιητικα.

Τωρα με SIM της COSMOTE συνδεεται κανονικα ακομα και με v.20.

Sorry αν εγινα κουραστικος :O

oute me wind litourgi to msn.

CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN-

WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO,

MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9

http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg

Ας ελπισουμε να μην κανει καμια βλακεια και η Cosmote και το μπλοκαρει με τα χαζα πιστοποιτικα ασφαλειας που βαζουνε

Το είχα γράψει αυτό διότι είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο να μην συνδέεται ο messenger, και ο κοινός παρανομαστής ήταν η έκδοση 20.xx των Ν95, ενώ με το παλιότερο έμπαινε κανονικά. Βέβαια μετά ξεκαθάρισε τα πράγματα ο Vangelakis4.

Δεν βάζω τίποτα στο ίδιο καλούπι. :O

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Το είχα γράψει αυτό διότι είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο να μην συνδέεται ο messenger, και ο κοινός παρανομαστής ήταν η έκδοση 20.xx των Ν95, ενώ με το παλιότερο έμπαινε κανονικά. Βέβαια μετά ξεκαθάρισε τα πράγματα ο Vangelakis4.

Δεν βάζω τίποτα στο ίδιο καλούπι. :O

Ακριβως.

Τωρα το μονο που μενει ειναι να ψαξω πως μπορουμε να διαγραψουμε προεγκατεστημενα πιστοποιτικα που δεν μπορουμε να τα σβησουμε χειροκηνητα και τα εχουν Fixed οι εταιριες κινητης, για να συνδεονται σε ολα τα δικτυα τα MSN.

Μολις τωρα δοκιμασα να μπω με καρτα της ΤΙΜ και συνδεεται κανονικα

Ακριβως.

Τωρα το μονο που μενει ειναι να ψαξω πως μπορουμε να διαγραψουμε προεγκατεστημενα πιστοποιτικα που δεν μπορουμε να τα σβησουμε χειροκηνητα και τα εχουν Fixed οι εταιριες κινητης, για να συνδεονται σε ολα τα δικτυα τα MSN.

Μολις τωρα δοκιμασα να μπω με καρτα της ΤΙΜ και συνδεεται κανονικα

meso gprs?!!gia pia ekdosi tou msn milas?

MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9

meso gprs?!!gia pia ekdosi tou msn milas?

Ουτε μεσω GPRS ουτε μεσω WI FI.

Και η εκδοση 1.6 και η εκδοση 1.8 που δοκιμασα με SIM Vodafone δεν μπαινουν.

Με TIM και COSMOTE συνδεεται κανονικα.

Ουτε μεσω GPRS ουτε μεσω WI FI.

Και η εκδοση 1.6 και η εκδοση 1.8 που δοκιμασα με SIM Vodafone δεν μπαινουν.

Με TIM και COSMOTE συνδεεται κανονικα.

bre agori mou, tim-wind to idio einai,pos mpikes leo meso gprs?dioti emena den kanei syndesi meso gprs kai exo wind

bre agori mou, tim-wind to idio einai,pos mpikes leo meso gprs?dioti emena den kanei syndesi meso gprs kai exo wind

Με WIND (εχω μενει ακομα στην ΤΙΜ) :p και ενεργοποιημενο GPRS και Internet συνδεεται κανονικα.

Πηρα την καρτα του κολλητου μου την εβαλα στο Ν95 μου και δουλευει κανονικα.

Απλα εκανα δοκιμες με τις SIM να δω τι παιζει και μονο με της Vodafone δεν παιζει.

P.S κανε και μια δοκιμη μεσω WI FI να δεις τι παιζει

Με WIND (εχω μενει ακομα στην ΤΙΜ) :p και ενεργοποιημενο GPRS και Internet συνδεεται κανονικα.

Πηρα την καρτα του κολλητου μου την εβαλα στο Ν95 μου και δουλευει κανονικα.

Απλα εκανα δοκιμες με τις SIM να δω τι παιζει και μονο με της Vodafone δεν παιζει.

P.S κανε και μια δοκιμη μεσω WI FI να δεις τι παιζει

tha to dw meso wifi,pantos i 1.8 meso gprs den kanei syndesi me tipota,ti na pw,pros to paron doulebw to eBUDDY

tha to dw meso wifi,pantos i 1.8 meso gprs den kanei syndesi me tipota,ti na pw,pros to paron doulebw to eBUDDY

Με την 1.8 και εγω ειχα καποια ψιλοκολληματα.

Και εβαλα την 1.6 και τωρα μια χαρα.

1.Αυτο το "πραγμα" το πουλουσαν στο ebay και εκλεβαν κοσμο λεγοντας πως ειναι Ν95!!

2. Μετα την αναβαθμιση σε v20 εχω τα εξης 2 προβληματακια και θα ηθελα ν αμου πει κανεις αν τα εχει!!

α. Οταν χρησιμοποιησω την καμερα και μετα κλεισω το καλυμμα η καμερα κλεινει!! ΑΛΛΑ οταν παω στο active file και ανοιξω το tasks list το process της καμερα συνεχιει να τρεχει! :X

β. Τα handfree τα οποια ηταν μαζι στο κουτι δεν λειτουργουν ως κουμπια ελεγχου και οταν τα τοποθετησω εχω τις ακολουθες επιλογες:

ι. Ακουστικα

ιι. Ακουστικα ( ξανα αυτη η επιλογη αλλα οταν την επιλεξω λεει χρηση μικροφωνου απο το τηλ)

ιιι. Βαση μουσικης κτλ..

Οταν επιλεξω την πρωτη επιλογη δεν μου λεει χρηση μικροφονου απο τηλ αλλα οταν παιρνω κλησ το μικροφωνο των handsfree δεν δουλευει και ουτε μπορεις να μιλησεις απο εκεινο του τηλ!!

Αν μπορει καποιος να με βοηθησει!!! :cry:

http://www.telecyprus.com/images/stories/telecyprus_logo_small_news.jpg

Με την 1.8 και εγω ειχα καποια ψιλοκολληματα.

Και εβαλα την 1.6 και τωρα μια χαρα.

η sim vodafone ειναι καρτοκινητο ή συμβολαιο;

η sim vodafone ειναι καρτοκινητο ή συμβολαιο;

Το δοκιμασα με SIM συμβολαιου που εχω και τιποτα.

Βαζω και το καρτοκινητο και παλι τιποτα.

Με SIM Cosmote καρτοκινητο και συμβολαιο που ειδα δουλευει μια χαρα.

Και με WIND συμβολαιο κανονικα.

Οποτε κατι παιζει με τα πιστοποιητικα της Vodafone οπως ειπα παραπανω που μπλοκαρουν τον Server για το MSN.

Το δοκιμασα με SIM συμβολαιου που εχω και τιποτα.

Βαζω και το καρτοκινητο και παλι τιποτα.

Με SIM Cosmote καρτοκινητο και συμβολαιο που ειδα δουλευει μια χαρα.

Και με WIND συμβολαιο κανονικα.

Οποτε κατι παιζει με τα πιστοποιητικα της Vodafone οπως ειπα παραπανω που μπλοκαρουν τον Server για το MSN.

afou i wind pou dokimases itan simboleo,tote yparxi problima kai me to free2go ths wind,ean to exei dokimasi kapios kai kanei syndesi me to sugekrimeno paketo meso GPRS as mas to pei,kai pia ekdosi tou msn xrisimopoise,panta me to new firmware ths nokia v 20.

ade re pedia 8elw sxolia.. kapios eipe oti den eina nokia n95 lol ti einai metalagmeno?:P den exete re pedia tin aporia ti einai afto?:P

ade re pedia 8elw sxolia.. kapios eipe oti den eina nokia n95 lol ti einai metalagmeno?:P den exete re pedia tin aporia ti einai afto?:P

εχει αναφερθει και γω δεν ξερω ποσες φορες αντε αλλη μια.προκειται για κινεζικη απομομιμηση και τιποτε αλλο.