Jump to content

Το πρώτο ραντεβού-Ευτράπελα

kostas_v
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα δώσει ραντεβού με μια κοπελία που γνώριζα σε ένα καφέ. Είχα φράτζα κ έχω κα΄που 2 βαθμούς μυωπία κ δν φοράω τα γυαλιά μου. Οπότε περνάω από τα τραπέζια κ δν την βλέπω κ προχωράς σα λαμάκας... Μετά με φώναξε κ την βρήκα, όλα τα υπόλοιπα ήγαν καλά πάντως:p

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

Δε μας είπες τελικά; Μιλήσατε μετά το ραντεβού; Απλά προσπαθώ να καταλάβω τι σε έκανε να ανοίξεις το θέμα. Δε μπορεί κάτι κουφό θα σου έκατσε για να στη δώσει έτσι!

Όλο κι όλο ένα ραντεβού έχω κάνει, τι στραβό να μου έχει συμβεί;

Πάντως, αυτό το ραντεβού μάλλον δεν θα προχωρήσει. Όταν δεν υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές, τι να το κάνεις; Πάμε γι άλλα!!

Συνηθως πηγαινουν καλα τα πρωτα μου ραντεβου , σε ενα ραντεβου που ειχα στα τυφλα επεσε το πολυ γελιο

Βγηκα με μια τυπισα , η οποια δεν ηταν κατι το αξιολογο , και ηταν τοσο νευρικη που αρχισε να φωναζει σαν υστερικια γιατι τις εφταιγαν ολα

Α, εννοειτε οτι δεν την ξαναειδα

φιλικα

μμμ...το σαββατο βγαινω 1ο ραντεβου με μια συμμαθητρια μου......:heat::worry::ninja:

πρωτο πρωτο κανονικο ραντεβου ειχα βγει περισυ τετοια εποχη...ηταν :yawn: αλλα στο τελος εξεληχθηκε στην καλυτερη εως τωρα σχεση μου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήταν όλα τόσο "μαγικά" μετά, νόμιζα ότι θα μπορούσα και να πετάξω.

Δεν είναι τόσο τυχαία αυτή η αίσθηση..

Είναι τόσα τα οπιοειδή που βγάζει ο εγκέφαλος εκείνη τη στιγμή που πραγματικά είσαι υπο την επήρεια ναρκωτικών..

Είναι ίδιο με την ευφορία που περιγράφουν οι ναρκομανείς..

Δεν είναι τόσο τυχαία αυτή η αίσθηση..

Είναι τόσα τα οπιοειδή που βγάζει ο εγκέφαλος εκείνη τη στιγμή που πραγματικά είσαι υπο την επήρεια ναρκωτικών..

Είναι ίδιο με την ευφορία που περιγράφουν οι ναρκομανείς..

εεε δεν νομίζω να είναι το ίδιο. μην συγκρίνεις κάτι τόσο ανόμοιο, κάτι τόσο ωραίο με κάτι τόσο απεχθές.

αφήστε τα ναρκ...κα και πιάστε τα φιλιά :)

mobile προβληματισμοί...

εεε δεν νομίζω να είναι το ίδιο. μην συγκρίνεις κάτι τόσο ανόμοιο, κάτι τόσο ωραίο με κάτι τόσο απεχθές.

αφήστε τα ναρκ...κα και πιάστε τα φιλιά :)

Δεν είπα οτι είναι το ίδιο,αυτό που είπα είναι οτι βιοχημικά αυτό που συμβαίνει στον εγκέφαλο είναι παρόμοιο στις δύο περιπτώσεις..

Απλά στη μία περίπτωση συμβαίνει φυσικά μέσω της χαράς,ενώ στην άλλη χημικά με τη βοήθεια του ναρκωτικού.

είχαν συμβεί διάφορα ευτράπελα αλλά το κορυφαίο ήταν η ώρα του αποχωρισμού ήμασταν και οι δύο αγχωμένοι ...

και ενώ όλοι φιλιούνται συνήθως εμείς σφίξαμε τα χέρια εγκάρδια είπαμε ότι χαρήκαμε και φύγαμε

αίσχος........τι θα λέω στα παιδιά μου?

:lol::lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συνήθως, λίγα λεπτά πριν το πρώτο ραντεβού, φαντάζεσαι τα χειρότερα. Ότι θα συμβεί ό,τι πιο ακραίο, αφύσικο, αξιοπερίεργο και θα γελιοποιηθείς στα μάτια του άλλου, τη στιγμή που κι εκείνος σκέφτεται το ίδιο για σένα!

Μόλις φτάνεις, αυτόματα διαπιστώνεις ότι η εξέλιξη θα είναι η συνηθισμένη και δεν θα γίνει τίποτα το περίεργο. Το αμέσως επόμενο συναίσθημα είναι η απογοήτευση γιατί συνειδητοποιείς ότι όλα έγιναν τόσο ομαλά που μακάρι να είχε συμβεί κάτι διαφορετικό για να το θυμάσαι!

Όσο κι αν δεν το παραδεχόμαστε, μέσα μας νιώθουμε την απόλυτη ρουτίνα, ζήσαμε ό,τι ακριβώς βλέπουμε στις ταινίες κι ακούμε από τους γύρω μας.... Καμιά πρωτοτυπία, αφορμή για να μην ξεχάσουμε το γεγονός.... Το μόνο που καταφέραμε είναι να δούμε κατάματα την απλότητα της διαδικασίας, να ξενερώσουμε και λίγες ώρες μετά, να γυρίσουμε στην καθημερινότητά μας χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα, παρά μόνο οι φαντασιώσεις μας(ως προς το χειρότερο)!!

Μπορεί όλα αυτά για κάποιους να είναι μηνύματα απαισιοδοξίας ή απλές θεωρίες, μα αν τα σκεφτείτε λίγο βαθύτερα, θα δείτε ότι έτσι είναι...τουλάχιστον για μένα

Εχω δικαίωμα να post-άρω σε αυτό το topic; :rolleyes:

Εξαρτάται από το τι και πως θα το γράψεις.Αν μας γράψεις για κανά δονητή πάλι πας για ban :rolleyes: (χωρίς πλάκα).

Διατάξτε κύριε Moderator.

ετσι κυρια τενια μου, ετσι!!! σουζα!!! :lol::lol::lol::p:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

• 6 years later...

Για να σας δω εδώ τι έχετε να πείτε!

Εμένα πάντως δε μου έχει τύχει κάτι μέχρι τώρα ευτυχώς. Όλα τα πρώτα ραντεβού πήγαν καλά και συνεχίστηκαν και σε δεύτερα και τρίτα ;)

Εσείς;

Επικό είχα δυο χρόνια να το ακούσω...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3