kostas_v Δημοσιεύτηκε November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 13, 2007 Έριξα μια πρόχειρη ματιά, αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο! Όπως καταλάβατε, εδώ θα μιλήσουμε για όλα όσα συνέβησαν στο πρώτο ραντεβού! Ευτράπελα, σαρδάμ, άστοχες ατάκες, τρεμούλα, αμηχανία, χαρά, απογοήτευση, εξέλιξη(προβλέψιμη ή μη), κ.α. Το δικό μου πρώτο ραντεβού ήταν σχετικά πρόσφατα. Δυστυχώς, όλα κύλησαν ομαλά αν εξαιρέσω το άγχος που είχα. Τελικά συνειδιτοποίησα ότι όλα ήταν στο μυαλό μου. Το καλύτερο είναι να είσαι αυθόρμητος, αυθεντικός και ακομπλεξάριστος. Αυτά για όσους δεν το έχουν ζήσει ακόμη. Οι υπόλοιποι έχετε πολλά να γράψετε, φαντάζομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Γιατί να έχουμε πολλά να γράψουμε;; Τι είμαστε; Κάγκουρες;; :p Αστειεύομαι. Εγώ σε ένα πρώτο ρανταβού κάποτε προς τα μέσα της βραδιάς συνηδειτοποίησα πως έχω ξεχάσει τα λεφτά μου στο σπίτι... Τελικά ευτυχώς είχα κάρτα μαζί μου και δε ρεζιλεύτηκα στην κοπέλα... Όσο για το άγχος...εννοείται ρε!! Άλλωστε το πρώτο ραντεβού is all about (όπως έλεγε και η Phoebe από το Friends) "did she touch me now?", "did she mean it?".... :p Δε μας είπες τελικά; Μιλήσατε μετά το ραντεβού; Απλά προσπαθώ να καταλάβω τι σε έκανε να ανοίξεις το θέμα. Δε μπορεί κάτι κουφό θα σου έκατσε για να στη δώσει έτσι! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Συνήθως η εξέλιξη είναι τέτοια που σκέφτομαι τι φαγητό να'χει σπίτι, αν ξέχασα αναμμένο τον θερμοσίφωνα, αν κλείδωσα το αμάξι κλπ. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Μόνο καλές εμπειρίες έχω από πρώτα ραντεβού... Στη συνέχεια στραβώνει... :p Το τελευταίο πάντως πρώτο ραντεβού μου ήταν άψογο και εξαιρετικό... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 "Ραντεβου" ... Τι ρομαντικο που ακουγεται... :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Σ'ένα από τα πρώτα μου η κοπελιά δεν μιλούσε καθόλου,αφού θυμάμαι ότι είχα κουραστεί τόσο πολύ από τις μονολεκτικές απαντήσεις και την προσπάθεια να ανοίξω κανά θέμα ώσπου έκανα το μεγάλο λάθος να ρωτήσω για αδέρφια και γονείς και δεν σταμάτησε να μιλάει για αυτούς 1:30 ώρα.Άρα έχουμε και λέμε σούμα=2 ώρες αμπελοφιλοσοφίες+30 λεπτά μούγκα στη στρούγκα+1:30 οικογένεια της=4 ώρες ενός ατέλειωτου & εφιαλτικού πρώτου ραντεβού.Παρόλα αυτά είμαι τυχερός σε σχέση με κολλητό φίλο που στο πρώτο πήγαν να φιληθούν και του άνοιξε η μύτη σαν βρύση και έγιναν και οι δυο ασορτί,τι γκαντεμιά..:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 τυχερός σε σχέση με κολλητό φίλο που στο πρώτο πήγαν να φιληθούν και του άνοιξε η μύτη σαν βρύση και έγιναν και οι δυο ασορτί,τι γκαντεμιά.. Σήμερα 03:42 :blink::blink:..Παναγια μου τρομακτικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 στο πρωτο ραντεβου πριν 4 χρονια με την κοπελα μου εγινε το εξης ευτραπελο. ενω ειχαμε κανονισει να βγουμε σαββατο, απο παρασκευη βραδυ ειχε αποκλειστει ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ απο τα χιονια. Οχι αυτοκινητο δεν εβγαινε εξω αλλα ουτε κ πεζος δε κυκλοφορουσε εκεινο το σαββατο... Ε το πηρα παδαροδρομο μεχρι το σπιτι της οπου και την συναντησα τελικα. 5 Χλμ μεσα στο χιονι - περα δοθε - δε νομιζω να τα ξεχασω ποτε...μενω σε ορεινο προαστιο οποτε η κατασταση φανταζεστε πως ηταν :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 ^ελπίζω να άξιζε τελικά! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Παρόλα αυτά είμαι τυχερός σε σχέση με κολλητό φίλο που στο πρώτο πήγαν να φιληθούν και του άνοιξε η μύτη σαν βρύση και έγιναν και οι δυο ασορτί,τι γκαντεμιά..:O Μιλαμε για τρελο timing :lol: Μια μερα βγηκα με εναν τυπο απο chat (μεγαλο λαθος), παμε για καφε και οταν σηκωθηκαμε ειδα οτι του εριχνα 1,5 κεφαλι!!:lol::p Περπατουσα ψιλοσκυφτη γιατι ενιωθα ασχημα!!! :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 ^ πόσο είσαι 1.90?? Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabai Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Μακάρι όλη η ζωή να ήταν γεμάτη πρώτα ραντεβού...Στα επόμενα αρχίζουν τα προβλήματα... Παράθεση :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 τι λες ρε...πρωτα ραντεβου sucks...και συντομα σκεφτομαι οτι θα το ξαναζησω και βαριεμαιιιιιιιιιιιιι :p μακαρι να πηγαιναμε κατευθειαν στον δευτερο-τριτο μηνα :p Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Μιλαμε για τρελο timing :lol: Μια μερα βγηκα με εναν τυπο απο chat (μεγαλο λαθος), παμε για καφε και οταν σηκωθηκαμε ειδα οτι του εριχνα 1,5 κεφαλι!!:lol::p Περπατουσα ψιλοσκυφτη γιατι ενιωθα ασχημα!!! :wacko: Συνεχιζεις να βγαινεις???? :p Να κανονισουμε τπτ :lol: Εγω ειχα βγει μια φορα με μια που μου περιεγραφε τον εαυτο της μοντελο κλπ κατα τα γνωστα και οταν ηρθε και την ειδα απο κοντα παρ ολιγον να παθω εμφραγμα :lol: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Ε βρείτε τα μεταξύ σας βρε;);):lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spasoklampanias Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 δηλαδη επειδη καποια ριχνει 1.5 κεφαλι σε καποιον που ειναι 1.50 λεει κατι;δε νομιζω ρε παιδια,πανω απο 1.65 αποκλειεται να ειναι η κοπελια εκτος και ειναι μπασκετμπολιστας :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 ωραιο θεμα!!! μόνο ενα πρώτο ραντεβού έχω να θυμάμαι :O:O:O και ήταν πολύ όμορφο, αλλά γνωριζόμασταν και από πριν απλώς εκείνη τη μέρα "τα φτιάξαμε" και φιληθήκαμε!:love::love: εεεε αμα δεν μου αρεσε κι αυτο το ραντεβου, θα ημουν αχαριστη! ειχα τρελό άγχος πάντως γιατί δεν το είχα ξανακάνει όλο αυτο, θυμάμαι ότι μίλαγα αρκετά (σπάνιο για μενα:p), αλλά ηταν περισσότερο από την αμηχανία μου κι όχι επειδή είχα να πω κάτι ιδιαίτερο. με κοίταγε συνέχεια μες στα μάτια, το θυμάμαι αυτό. μετά από λίγες ώρες άρχισε να με κοιτάει μια στα μάτια μια στα χείλη...:O:O τι μου θυμησατε... αχχχχχχχχ θελω να ξαναπαω πρωτο ραντεβου με τον ιδιο ανθρωπο, αλλά τώρα δεν θα είναι πρωτο... :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Μακάρι όλη η ζωή να ήταν γεμάτη πρώτα ραντεβού...Στα επόμενα αρχίζουν τα προβλήματα... +1..το πρωτο ραντεβου τις περισσοτερες φορες ειναι και το καλυτερο για πολλους λογους.:happy: Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabai Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 τι λες ρε...πρωτα ραντεβου sucks...και συντομα σκεφτομαι οτι θα το ξαναζησω και βαριεμαιιιιιιιιιιιιι :p μακαρι να πηγαιναμε κατευθειαν στον δευτερο-τριτο μηνα :p Μετά το δεύτερο και το τρίτο μήνα ακολουθεί και ο τέταρτος και ο πέμπτος...Το(τα) πρώτο(πρώτα) ραντεβού είναι πολύ γλυκά για να είναι αληθινά...remember me Παράθεση :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 oh i remember....επισης θυμαμαι το αγχος...τον ιδρωτα...το ακαταπαυστο ομιλητο και αλλα πολλα :p για μενα μαγικοι ειναι οι επομενες βδομαδες οπου τα αισθηματα εχουν πια φανερωθει και λειτουργεις ΠΟΛΥ πιο ανετα...στην αρχη ειναι μπερδεμενα και παραξενα τα πραγματα... νταξ....τουλαχιστον για μενα και μεχρι στιγμης απο την προσωπικη μου εμπειρια ετσι ειναι για μενα τα πραγματα... :p Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 εγω δεν εχω βγει ποτε ραντεβου..:(!οποτε δεν ξερω τι παιζει..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spasoklampanias Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 εγω δεν εχω βγει ποτε ραντεβου..:(!οποτε δεν ξερω τι παιζει..;) ε να κανονισουμε ενα οι δυο μας,ενταξει δε θα λες γλυκολογα αλλα θα παμε για μπυρες και σουβλακια χαχαχαχα νομιζω καλυτερα θα περασεις :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 ε να κανονισουμε ενα οι δυο μας,ενταξει δε θα λες γλυκολογα αλλα θα παμε για μπυρες και σουβλακια χαχαχαχα νομιζω καλυτερα θα περασεις :lol::lol::lol: :respect::respect::respect::respect::respect: Για να επιστρέψουμε και στο θέμα μας, Το άγχος και η χαρά και όλα είναι μοναδικά, γιατί μια μόνο φορά βγαίνεις πρώτο ραντεβού (μερικές φορές και τελευταίο ταυτόχρονα) με κάποιον/κάποια (αναφέρομαι σε κοπέλες και αγόρια αντίστοιχα μην αρχίσουμε άλλα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Θυμάμαι (πολλά χρόνια πριν χεχε) στο πρώτο ραντεβού αφού μιλούσαμε τις ατελείωτες ώρες για τα πάντα, έφτανε εκείνη η ώρα που πρέπει να γίνει το πρώτο φιλί... καλά μέχρι να φιληθούμε είχε σφίξει τόσο πολύ το στομάχι μου που νόμιζα ότι θα κοπεί στα δύο, ήμουν τόσο μουδιασμένος που από ένα σημείο και μετά δεν θυμάμαι πως έγινε το σκηνικό χαχχαχαχχχααχ Αλλά ειλικρινά ήταν η πιο γλυκιά ανάμνηση που έχω να θυμάμαι μέχρι τώρα. Ήταν όλα τόσο "μαγικά" μετά, νόμιζα ότι θα μπορούσα και να πετάξω. Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 ^ πόσο είσαι 1.90?? δηλαδη επειδη καποια ριχνει 1.5 κεφαλι σε καποιον που ειναι 1.50 λεει κατι;δε νομιζω ρε παιδια,πανω απο 1.65 αποκλειεται να ειναι η κοπελια εκτος και ειναι μπασκετμπολιστας :lol::lol::lol: 1,72 ειμαι! Και μου ειχε πει οτι αυτος ηταν 1,70! Spasoklampania, αν ημουν 1,65 θα το θεωρουσες τοσο λογικο να του ριχνω 1,5 κεφαλι? Θα επρεπε ο τυπος να ειναι νανος!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts