Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82 (Pre-Release)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα κάθε δύο μήνες βγαίνουν νέα κινητά. Αν περιμένουμε δεν θα πάρουμε ποτέ. Κάποια στιγμή πρέπει να το πάρεις απόφαση και να αγοράσεις....:wacko:
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δυστυχως ο Πανος δυσκολευεται να παρει μια αποφαση, μου φαινεται θα προτιμησει το .... Ν87 :p :wacko: !

Απο blogger που το εχει :

SAR rating for N82 = 0.62W/kg

Δεν γνωριζω κατα ποσο αληθευει ...

Έχει μήπως γνωστοποιηθεί η ταχύτητα του επεξεργαστή του Ν82; Να υποθέσω πως θα είναι ανάλογη με εκείνη του Ν95;

Έχει μήπως γνωστοποιηθεί η ταχύτητα του επεξεργαστή του Ν82; Να υποθέσω πως θα είναι ανάλογη με εκείνη του Ν95;

εχει δωθει στις προηγουμενες σελιδες ...

http://www.forum.nokia.com/devices/N82

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Δυστυχως ο Πανος δυσκολευεται να παρει μια αποφαση, μου φαινεται θα προτιμησει το .... Ν87 :p :wacko: !

Κόφ' την πλάκα ρε !!! :p:p:p

Edit:

Θα περιμένω το Ν84 :lol: :lol: :lol:

Απο blogger που το εχει :

SAR rating for N82 = 0.62W/kg

Δεν γνωριζω κατα ποσο αληθευει ...

Το manual που κυκλοφόρησε και (από ό,τι είπε ο nervous) αφορούσε το ασιατικό μοντέλο, αναφέρει ακριβώς αυτό το δείκτη SAR.

Στο Ν82 ακολουθείται η συνταγή των Ν95/Ν95 8GB (και στο Ε90 έτσι είναι??? δε θυμάμαι :confused:) με Dual CPU στα 332MHz με Hardware 3D graphics accelerator, και όχι όπως στα υπόλοιπα 3rd Edition που διαθέτουν single CPU στα 369MHz (βλέπε 6290, Ν76, 6120 classic, Ν81, 6110 Navigator κλπ).

Πάντως στο τακτικό ενημερωτικό e-mail που έλαβα από το Forum Nokia Developer Newsletter παρουσιάζεται το Ν82 μαζί με άλλες δύο συσκευές (τα Nokia 8800 Arte και Nokia 8800 Sapphire Arte‏), και στο οποίο αναφέρεται σαφώς η ύπαρξη Xenon flash στα χαρακτηριστικά της συσκευής.Θα είναι κίνηση κακής στρατηγικής το να αφαιρέσει ένα τόσο πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό από μια high-end συσκευή, χαρακτηριστικό το οποίο στην τελική το έχει ανακοινώσει επίσημα. Θα χτυπήσει πολύ άσχημα μία τέτοια υπαναχώρηση και τολμώ να πω ότι μπορεί να αποτελέσει πλήγμα για τις πωλήσεις του Ν82. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Στο Ν82 ακολουθείται η συνταγή των Ν95/Ν95 8GB (και στο Ε90 έτσι είναι??? δε θυμάμαι :confused:) με Dual CPU στα 332MHz με Hardware 3D graphics accelerator, και όχι όπως στα υπόλοιπα 3rd Edition που διαθέτουν single CPU στα 369MHz (βλέπε 6290, Ν76, 6120 classic, Ν81, 6110 Navigator κλπ).

Ναι, ακριβώς έτσι είναι και στο E90.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Nokia N82

Τελική τιμή 570 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Στα καταστήματα γύρω στις γιορτές.. τέλη Δεκέμβρη, αρχές Γενάρη!

:cool:

Που το είδες αυτό αρχηγέ? Ανακοινώθηκε από κάποιο κατάστημα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Nokia N82

Για δώσε περισσότερα στοιχεία.. Ανυπομονούμε.. :D

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Nokia N82

Στην Alpha Copy ή σε αλλα καταστηματα?

[sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! !

Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95!

εμαθα σημερα και εγω 470€ +φπα ,για μεσα Δεκεμβριου ,ac

Η κυκλοφορια του μαλλον μου αλλαζει τα σχεδια ...:rolleyes:

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Μπορώ να πω ότι ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα.

Μόλις μπήκα σπίτι και κατευθείαν ήρθα στο thread του Ν82.

This is absolutely wonderful news :).

Και η τιμή αυτή, αν όντως ισχύσει, θα είναι πολύ καλό για τις πωλήσεις του.

Για να πω την αλήθεια την περίμενα λίγο πιο τσιμπημένη (λίγο πάνω από τα 600€).

Πάντως δεν παραπονιέμαι. :)

Για το Xenon flash ξέρουμε κάτι νεότερο??? :confused:

@nervous: βουρ όλοι για Ν82 !!! :lol::lol::lol:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Για το Xenon flash ξέρουμε κάτι νεότερο??? :confused:

@nervous: βουρ όλοι για Ν82 !!! :lol::lol::lol:

Σοβαρα μιλας τωρα ? ,μεχρι τωρα νομιζα οτι αστιευεστε !:p

γι'αυτο δεν απαντουσα..

Φυσικα εχει xenon flash δεν τιθεται τετοιο θεμα !!!

ΟΛΟΙ ! :p:lol::p:lol:

iPhone 5S Space Grey

Σοβαρα μιλας τωρα ? ,μεχρι τωρα νομιζα οτι αστιευεστε !:p

γι'αυτο δεν απαντουσα..

Φυσικα εχει xenon flash δεν τιθεται τετοιο θεμα !!!

ΟΛΟΙ ! :p:lol::p:lol:

Οκ, επιτέλους να καταλήξω κι εγώ!!!

Να βρω την ηρεμία μου, να μη με λέτε και αναποφάσιστο αγοραστή!!! :lol::lol::lol:

Μην στεναχωριεσαι, εστειλα επιστολη στην ΑC παρακαλωντας τους

να μην γινει καμια αλλαγη στην τιμη μεχρι να κυκλοφορησει και επισημα :p ...

Επειγον ζητημα γαρ ...

Αντε καλες αγορες Χριστουγεννιατικες να εχετε, εμεις βιαστηκαμε :D !

Στην φωτογραφιες που εβαλε πιο πανω ο d φαινεται αρκετα ωραιο ...

Πανο, εισαι σιγουρος οτι θελεις το metal χρωμα ? Θα βγει και σε ασπρο γιατι :rolleyes: :p !

Μην στεναχωριεσαι, εστειλα επιστολη στην ΑC παρακαλωντας τους

να μην γινει καμια αλλαγη στην τιμη μεχρι να κυκλοφορησει και επισημα :p ...

Επειγον ζητημα γαρ ...

Αντε καλες αγορες Χριστουγεννιατικες να εχετε, εμεις βιαστηκαμε :D !

Στην φωτογραφιες που εβαλε πιο πανω ο d φαινεται αρκετα ωραιο ...

Πανο, εισαι σιγουρος οτι θελεις το metal χρωμα ? Θα βγει και σε ασπρο γιατι :rolleyes: :p !

Δεν παίζει κανένα πολύ σημαντικό ρόλο, αλλά μακάρι να έρθει μέχρι τα Χριστούγεννα, ώστε να έχουμε καλές αγορές. Ειδάλλως μετά το νέο έτος.

Όσο για το χρώμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Είναι πανέμορφο έτσι κι αλλιώς.

Αν ήταν να περιμένω, θα περίμενα αν θα ερχόταν σίγουρα σε μαύρο.

Αλλά για κάτι τέτοιο, ζήσε Μάη μου... :)

Δεν παίζει κανένα πολύ σημαντικό ρόλο, αλλά μακάρι να έρθει μέχρι τα Χριστούγεννα, ώστε να έχουμε καλές αγορές. Ειδάλλως μετά το νέο έτος.

Tυχερέ:) Βλέπεις, η Cosmote σου δίνει περιθώριο 3 μήνες για να εκμεταλευτείς την επιδότησή σου:mad: Και οπωσδήποτε με σφραγίδα αγοράς ...2007. Τι κάνεις λοιπόν, αν πρέπει να αγοράσεις το κιν που σ αρέσει μέχρι τα Xmas?

Παίρνεις Ν95 8Gb και ...."βολευεσαι";

Υ.Γ. Sorry αν ειμαι of topic, αλλά όσο εχω ψάξει ως τώρα, για αγορά (K850-LG k900-N95 8gb-κ.λ.π.)........ myPhone Community > My Devices > Nokia > Nokia S60 (3rd Edition) > [ΕΠΙΣΗΜΟ] Nokia N82 αυτήν την έκανα ....Home page:):O:(:D

Carpe Viam

[sIGPIC]http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=88993&dateline=1182420673

Εικόνα Υπογραφής σε Χρήση[/sIGPIC]

Tυχερέ:) Βλέπεις, η Cosmote σου δίνει περιθώριο 3 μήνες για να εκμεταλευτείς την επιδότησή σου:mad: Και οπωσδήποτε με σφραγίδα αγοράς ...2007. Τι κάνεις λοιπόν, αν πρέπει να αγοράσεις το κιν που σ αρέσει μέχρι τα Xmas?

Παίρνεις Ν95 8Gb και ...."βολευεσαι";

Υ.Γ. Sorry αν ειμαι of topic, αλλά όσο εχω ψάξει ως τώρα, για αγορά (K850-LG k900-N95 8gb-κ.λ.π.)........ myPhone Community > My Devices > Nokia > Nokia S60 (3rd Edition) > [ΕΠΙΣΗΜΟ] Nokia N82 αυτήν την έκανα ....Home page:):O:(:D

Όχι, δεν παίζει κάτι τέτοιο με μένα.

Απλά το επόμενο κινητό μου θα το αγοράσω cash και χωρίς χρήση επιδότησης.

Επομένως μόλις το Ν82 σκάσει μύτη στην αγορά (όποτε κι αν είναι αυτό, τηρουμένων των αναλογιών φυσικά), θα το αγοράσω.

Σε αυτό έχω καταλήξει κ εγώ νομίζω. Και σκοπεύω να το αγοράσω τα χριστούγεννα! Αρκεί να έχει κυκλοφορήσει μέχρι τότε....
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ανταλλαζω Ν95 8αρι με Ν82 !!!

-Και τα ρεστα μια 8αρα

καρτα μνημης!!!!--->ΤΩΡΑ!!!

:happy:;):)

Σωστός.

Πάντως μην τρελαθούμε, εννοείται ότι και το Ν95 8GB είναι κορυφαίο τηλέφωνο, αλλά τι να κάνουμε, θεωρώ ότι το Ν82 θα είναι το κάτι άλλο... :)

Μακάρι ρε παιδια να είναι έτσι όπως ακουγεται, γιατι και μένα μου γυαλισε. Μεχρι τώρα σκεφτόμουν το Ν95, αλλά μου τα χαλουσε η τιμή του:(

Μακάρι ρε παιδια να είναι έτσι όπως ακουγεται, γιατι και μένα μου γυαλισε. Μεχρι τώρα σκεφτόμουν το Ν95, αλλά μου τα χαλουσε η τιμή του:(

Το Ν95 8GB εννοείς??? Είναι όντως αρκετά υψηλή η τιμή του.

Το Ν82 για αυτά που προσφέρει αποτελεί για μένα μια πιο συμφέρουσα αγορά σε αυτή την τιμή (από ό,τι ακούστηκε θα είναι κοντά στα 570€).

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...