Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82 (Pre-Release)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσωπικά σε εμένα αρέσουν οι φωτογραφίες του Ν82:cool:

αργησες ;)

απο χθες το πρωι που τους ειχα παρει εγω ειχαν δωσει το τελευταιο :)

Ατυχησαμε...και πιο πολυ να σου πω την αληθεια με ενδιεφερε να το δω απο κοντα για να αποφασισω μεταξυ αυτου και του Ν95 8GB. τωρα ομως θα πρπει αναγκαστικα να περιμενουμε...μηπως καποιος που το εχει μενει προς Παλληνη μερια ωστε να το δω???:lol:

Μηπως το Ν82 το πατωνει το κ850 στις φωτο;Μηπως λεω;)

Μηπως το Ν82 το πατωνει το κ850 στις φωτο;Μηπως λεω;)

Μηπως... εεε μηπως???:lol::lol:;)

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Ατυχησαμε...και πιο πολυ να σου πω την αληθεια με ενδιεφερε να το δω απο κοντα για να αποφασισω μεταξυ αυτου και του Ν95 8GB. τωρα ομως θα πρπει αναγκαστικα να περιμενουμε...μηπως καποιος που το εχει μενει προς Παλληνη μερια ωστε να το δω???:lol:

συγγνωμη που θα σε στεναχωρησω :rolleyes:

αλλα εγω ατυχησα μονο εκει :rolleyes:

αρα δεν χρειαζεται να περιμενω πια :D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

συγγνωμη που θα σε στεναχωρησω :rolleyes:

αλλα εγω ατυχησα μονο εκει :rolleyes:

αρα δεν χρειαζεται να περιμενω πια :D

Πηλαδη το πηρες απο αλλου?:wacko: με μπερδεψες:lol:

Μερικά που βρήκα:

Product Codes for EMEA N82 (RM-313)

0549174: RM-313 EURO1

0551511: RM-313 FRANCE

0551512: RM-313 ALPS

0551513: RM-313 EURO2

0551514: RM-313 TURKEY

0551515: RM-313 SCANDINAVIA

0551516: RM-313 BALTIAN

0551517: RM-313 RUSSIAN

0551518: RM-313 UKRAINE

0551519: RM-313 CIS

0551520: RM-313 BELARUS/MOLDOVA

0551521: RM-313 EURO3

0551522: RM-313 BALKANS

0551523: RM-313 GREECE/CYPROS

0551524: RM-313 ISRAEL

0551525: RM-313 Farsi

0551526: RM-313 Urdu

0551527: RM-313 UAE

0551528: RM-313 GULF

0551529: RM-313 NORTH AFRICA

0551530: RM-313 Africa Port

-0551531: RM-313 TAIWAN

-0551532: RM-313 APAC-1

-0551533: RM-313 PHILIPPINES

-0551534: RM-313 AUSTRALIA

-0551535: RM-313 NEW ZEALAND

-0551536: RM-313 INDONESIA

-0551538: RM-313 HONGKONG

-0551539: RM-313 THAILAND

-0551540: RM-313 ΙNDIA

-0551541: RM-313 VIETNAM

-0551542: RM-313 Emerging Markets*

0552251: RM-313 SOUTH AFRICA

0552252: RM-313 Africa

0552537: RM-313 Bulgaria/Romania

0554977: RM-313 MA/IT/PO/SP

0554979: RM-313 LUXEMBURG

0554980: RM-313 GERMANY

-0554982: RM-313 INDIA

0554984: RM-313 NI/GH/TO/BE/Niger

-0554988: RM-313 CAMBODIA

-0555087: RM-313 MALAYSIA

*Emerging Markets include: China,[2] India, Mexico, Brazil, Chile much of Southeast Asia, countries in Eastern Europe, the Middle East, parts of Africa and Latin America

Πρόσθεσα και μερικά ακόμα στη λίστα

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Πηλαδη το πηρες απο αλλου?:wacko: με μπερδεψες:lol:

yeap :D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

:what:Λοιπον!Εστειλα πριν 3 ωρες περιπου ενα mail στην Nokia σκεφτομενος μηπως και φιλοτιμηθουνε και απαντησουνε.Μολις τωρα λεω δεν ανοιγω μπας και εχω παρει απαντηση.Και ομως στειλανε.Χαλασε και η

Νοκια!:up: Hi,

Thank you for your mail.

The Nokia N82 is already shipping in some markets in Europe and will

expand to rest of the world in the beginning of next year (first

quarter) where GSM/EDGE/3G networks are available.

Br

Mona

Nokia, Press Office

>-----Original Message-----

>From: ext george george [mailto:kingalone2000@yahoo.com]

>Sent: 28 December, 2007 12:57

>To: Press Office (RES/Espoo)

>Subject: Nokia N82

>

>Hello from Thessaloniki Greece.As alot off people here in

>Greece and all over in Europe i am waiting like crazy for the

>arrival of N82.My question is:when are you going to release

>it?I understand that you want to sell first as many N85 8G as

>you can but the hole thing is very anoying.It is allready on

>sale outside Europe and in England but for the rest of the

>Europe nothing.If posible i would like an answer of the day

>that you will start selling in market,especially Greece.If it

>is going to bee very late then a lot off peolpe will be forced

>to by it from internet and believe me this is very bad for

>your image here in Greece.And consider in mind that the image

>of Nokia is allready very bad because off Alpha Copy here in

>Greece.Thank you for your time.Mery Christmas and happy new year. Τωρα αυτο το first quarter δεν το πολυκαταλαβα.Τι εννοει ο ποιητης,πρωτο τριμηνο η τιποτα αλλο;Δεν αντεχω, στελνω ξανα για διευκρινηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

ναι πρωτο τριμηνο, θελουν απλα να ειναι τυπικοι στις απαντησεις τους. λογικα δε θα αργησει, δε μπορει να αποφασισει η αλφα κοπυ ποτε θα αρχισει να το πουλαει, απλος "μεταφορεας" ειναι..η νοκια παιρνει τις αποφασεις, αυτο πιστευω :)

@zaharakis, ο κοσμος απλα ειναι πολυ μικρος :p

... but the hole thing is very anoying.... Τωρα αυτο το first quarter δεν το πολυκαταλαβα

Μην ανυσηχεις, ουτε η Mona καταλαβε αυτο περι "τρυπας" (hole) που εγραψες αλλα δεν πειραζει. ΕΚτος βεβαια, αν εννουσες τιποτα αλλο...:lol::p

Φίλε impreza_sti, όλα καλά σε αυτά που τους ρώτησες αλλά η θέση σου για την Alpha Copy, μιας και δεν μπορεί να αξιολογηθεί με σαφείς στατιστικές μετρήσεις, καλό είναι να μην τη "μαυρίζουμε" με αναπόδεικτους αφορισμούς. Ίσως για εσένα ή και πολλούς άλλους, η Alpha Copy να είναι η απόλυτη απάτη αλλά υπάρχουν επίσης πολλοί άλλοι χρήστες που είναι πολύ ευχαριστημένοι (όπως εγώ). Πρόσθετη απόδειξη, οι τρελές πωλήσεις της και όχι μόνον στην Ελλάδα.

Να είσαι σίγουρος πως η Nokia παγκοσμίως "ακούει" με διάφορους τρόπους το σφυγμό της αγοράς και ακολουθεί μεθόδους αξιολόγησης, όχι μόνον για τα μοντέλα που κυκλοφορεί αλλά και για την παροχή υπηρεσιών των επίσημων εισαγωγέων της. Απλά πιστεύω πως το σχόλιό σου περί κακής εικόνας της Alpha Copy δεν χρειαζόταν γιατί δεν εκφράζει το σύνολο της αγοράς.

Γνώμη μου :O

ενα μικρο περιληπτικο review με εντυπωσεις ως τωρα

για το Ν95 8g δεν μπορω να αναφερθω μιας και δεν το εχω παρει στα χερια μου και δεν μιλαω ποτε για κινητα που δεν εχω δουλεψει ο ιδιος!

σε σχεση ομως με το ν95 που ειχα το 82 ειναι μακραν καλυτερο

πολυ πιο γρηγορο,πιο σταθερο,καλυτερη διαχειριση ραμ πολυ καλη λειτουργια του task manager της συσκευης,οι εφαρμογες κλεινουν μια και καλη και οχι κοληματα και αλλα περιεργα που εκανε το ν95.

wifi,gps (σαν χρονο κλειδωματος και οχι για πλοηγηση ) πολυ καλυτερο και πιο αμεσο το ν82

φυσικα δεν θα παρει καποιος νοημων ανθρωπος symbian η uiq για να χρησιμοποιησει την πλοηγηση τους :lol:καηκε!!

εκει τα wm ειναι μακραν τα κορυφαια,(εξου και το καιζερ μου:))

πολυ καλο media player αλλα και ραδιο fm και πιο δυνατο αλλα και ποιοτικοτερο ηχο.

τα μονα που δεν μου αρεσουν στο ν82 ειναι το -ηλιθιο κατα την γνωμη μου-hands free που εχει στο κουτι του..... ηδη κοιταω για αλλο...

αλλα και το βλαμενο χρωμα του..:mad:

χριζει αμεσης καλυψης απο ολοσωμη θηκη

η μουσικη αναπαραγωγη μεσω στερεοφωνικου bl hands free απλα αψογη και χειριζεσαι και ολες τις λειτουργιες του player της συσκευης απο αυτο....

στην φωτογραφια δε?

μακραν οτι καλυτερο εχω δει σε κινητο!!

και τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα κινητα με 5mpxls ;)

k850i,samsung g600,g800,n95 :)

οσο για τα ελληνικα στα τηλ εισαγωγης....

ειναι περαν για περαν ελληνικο !!

απο γλωσσα τηλ,interface,φωνητικης καθοδηγησης αλλα και πληκτρολογιου sms 160 χαρακτηρων στα ελληνικα...;)

μονο τα πληκτρα δεν εχουν ελληνικη αλφαβητο,αλλα ποιος την σημερον ημερα περιμενει να γραψει κατι με τα πληκτρα μιας τετοιας συσκευης και χρειαζεται να τα κοιταξει πρωτα??:lol:

ακουστηκε οτι καποιοι εκαναν παραπονα για το dpad :O

οντως υπαρχει ενας τζογος που για μενα δεν θεωρειται αυτο το πραγμα τζογος...αν δεν ειχε καποια ελαστικοτητα δεν θα δουλευε σωστα;)

τα πληκτρα ειναι μικρα αλλα πλατια και εξεχουν αρκετα ωστε να μην κοιτας οταν πληκτρολογεις και ειλικρινα δεν με εχουν ενοχλησει καθολου!!αντιθετα μαλιστα τα εχω ηδη συνηθισει:)

το μονο που δεν εχω κανει ακομη ειναι η αλλαγη product code αλλα πιστευω να προλαβω σημερα..

αυτα τα ολιγα μεχρι στιγμης

Μην ανυσηχεις, ουτε η Mona καταλαβε αυτο περι "τρυπας" (hole) που εγραψες αλλα δεν πειραζει. ΕΚτος βεβαια, αν εννουσες τιποτα αλλο...:lol::p

Οχι δεν εννοουσα τιποτα αλλο.Μου ξεφυγε και δεν το ειδα,αν και προσπαθω στην ορθογραφια να ειμαι ενταξει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι δεν εννοουσα τιποτα αλλο.Μου ξεφυγε και δεν το ειδα,αν και προσπαθω στην ορθογραφια να ειμαι ενταξει

Δεν πειραζει ρε συ, εισαι και "συναδελφος"...(Impreza) :)

Φίλε impreza_sti, όλα καλά σε αυτά που τους ρώτησες αλλά η θέση σου για την Alpha Copy, μιας και δεν μπορεί να αξιολογηθεί με σαφείς στατιστικές μετρήσεις, καλό είναι να μην τη "μαυρίζουμε" με αναπόδεικτους αφορισμούς. Ίσως για εσένα η Alpha Copy να είναι η απόλυτη απάτη αλλά υπάρχουν και πολλοί που είναι πολύ ευχαριστημένοι.

Να είσαι σίγουρος πως η Nokia παγκοσμίως "ακούει" με διάφορους τρόπους το σφυγμό της αγοράς, όχι μόνον για τα μοντέλα που κυκλοφορεί αλλά και για την παροχή υπηρεσιών των επίσημων εισαγωγέων της. Απλά πιστεύω πως το σχόλιό σου περί κακής εικόνας της Alpha Copy δεν χρειαζόταν.

Γνώμη μου :O

Δεκτη η γνωμη σου φιλε.Και εγω θελω να πιστευω οτι η Nokia <<ακουει>> οπως ειπες.Προσωπικα δεν ειχα ποτε καμια επαφη με Alpha Copy,ουτε ειπα οτι ειναι απολυτη απατη.Απλα ακουω τοσα χρονια παραπονα απο πολυ κοσμο,και μην μου πεις οτι δεν υπαρχουν,για αυτο εγραψα οτι εγραψα.Εγω παλι πιστευω οτι αν υπαρχει καποια κακια εικονα δεν πρεπει να την κρυβουμε.Τι να φοβηθω μην τους θιξω;Μεσα απο το mail αυτο και το club nokia τα προσωπικα μου στοιχεια τα ξερουνε μιας και τα εχω καταχωρημενα εδω και χρονια οποτε ουτε ανωνυμα τους στελνω mail.Τελειως φιλικα ολα αυτα και χωρις παρεξηγηαη ελπιζω.Συγνωμη που βγηκα εκτος θεματος,ουτε υπαρχει λογος να το συνεχισουμε. Αντε να ερθει οσο πιο γρηγορα γινεται.Τα νευρα μου!:mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν πειραζει ρε συ, εισαι και "συναδελφος"...(Impreza) :)

Ελα ομως που μονο σαν ψευδωνυμο εχω impreza!:innocent:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σίγουρα θα ξέρεις ότι η διαδικασία αλλαγής product code με το NSS γινεται μόνο μια φορά και μετά το κινητό πάντα θα αναγνωρίζεται από το NSU ως προορισμένο για την Ελλάδα και θα αναβαθμίζεται πάντα από το σπίτι δίχως την μεσολάβηση πλεον του NSS,σίγουρα θα το ξέρεις αυτό.

Ακόμα και οι μη ψαγμένοι χρήστες(αν είναι εδώ μέσα και συζητάμε μαζί τους τότε είναι σαν να λέμε ότι μας βλέπουν αλλά είναι και τυφλοί:confused::wacko:)αν δεν μπορούσαν να κάνουν όλα αυτά θα μπορούσαν να κάνουν τις αναβαθμίσεις σε Nokia Shop δωρεάν εφόσον το έχουν αγοράσει από Ελληνικό κατάστημα και ακόμα και βάσει της καταχώρησης των IMEI τους στην βάση δεδομένων της ΝΟΚΙΑ βρίσκονται εντός εγγύησης στην Ελλάδα.

Δεν αντιλέγω αλλά και πάλι δεν μπορώ να δικαιολογήσω την παράξενη συνθήκη/προϋπόθεση του να έχω υποχρεωτικά μέσες και άνω ικανότητες χρήστη Η/Υ και να γνωρίζω από NSS κλπ. έτσι ώστε να κρίνεται απαραίτητο να αλλάξω το product code για να είμαι ήσυχος, τη στιγμή που επισήμως η Nokia ΔΕΝ υποστηρίζει και ΔΕΝ προωθεί αυτή την επέμβαση.

Εγώ, μιλώντας σαν απλός χρήστης (γιατί για αυτούς χάνεται το δίκιο κι όχι για εμάς), αν πάρω ένα κινητό, θέλω να το χρησιμοποιήσω με τις ευκολίες που (θεωρητικά) αγοράζω μαζί με τη συσκευή. Εσύ λες πως αν αποκάλυπταν στους υποψήφιους αγοραστές πως η συσκευή τους δεν προορίζεται για την Ελλάδα και πως πρέπει να μπουν σε διαδικασία "μετάλλαξης", θα έχαναν πωλήσεις ναι ή όχι; Άλλωστε, γιατί εξ αρχής να μιλάμε για regional product codes αν τελικά δεν υπήρχε "θέμα" με τη συμβατότητα της γλώσσας;

Δεν αντιλέγω αλλά και πάλι δεν μπορώ να δικαιολογήσω την παράξενη συνθήκη/προϋπόθεση του να έχω υποχρεωτικά μέσες και άνω ικανότητες χρήστη Η/Υ και να γνωρίζω από NSS κλπ. έτσι ώστε να κρίνεται απαραίτητο να αλλάξω το product code για να είμαι ήσυχος, τη στιγμή που επισήμως η Nokia ΔΕΝ υποστηρίζει και ΔΕΝ προωθεί αυτή την επέμβαση.

Εγώ, μιλώντας σαν απλός χρήστης (γιατί για αυτούς χάνεται το δίκιο κι όχι για εμάς), αν πάρω ένα κινητό, θέλω να το χρησιμοποιήσω με τις ευκολίες που (θεωρητικά) αγοράζω μαζί με τη συσκευή. Εσύ λες πως αν αποκάλυπταν στους υποψήφιους αγοραστές πως η συσκευή τους δεν προορίζεται για την Ελλάδα και πως πρέπει να μπουν σε διαδικασία "μετάλλαξης", θα έχαναν πωλήσεις ναι ή όχι; Άλλωστε, γιατί εξ αρχής να μιλάμε για regional product codes αν τελικά δεν υπήρχε "θέμα" με τη συμβατότητα της γλώσσας;

Συμφωνώ σε όλα,εμένα μου ψιλοαρέσει πάντως να μπορώ να επέμβω και να αλλάξω το product code με το NSS μαζί με τους εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες ανα τον κόσμο που επίσης το κάνουν(η χαρά της ανακάλυψης,της διαφοροποίησης-η κρυφή γοητεία του πράγματος),βασικά νομίζω η πρώτιστη αιτία που δημιούργησε τα NSS και στα SE το DaVinciteam,Wotanserver κλπ. ως προγράμμτα και παροχή υπηρεσιών ήταν το debranding των συσκευών από κάποια διαφορετικά μενου(βλ.Vodafone Live etc.) και κάποια κλειδώματα δικτύου.

Είναι γεγονός,είτε είσαι απλώς χρήστης/κάτοχος συσκευής ή προχωρημένος αν σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις κάτι(πχ.Iphone στην Ελλάδα πολύ πριν έρθει με τα διάφορα ξε-κλειδώματα από δίκτυα κλπ.κλπ......)μόνος σου θα το κάνεις,αλλιώς θα βρεις κάποιον να στο κάνει;)

Paidia kalispera sas!!!

Eimai ena click prwtou agorasw to N82!!!

To exw vrei apo ebay!!!!

Mporei kapoios na mou pei apo pou to exei agorasei???

Apo ebay fantazomai etsi???

Epeisis osoi to exoun idi stin katoxi tous poia kata tin gnwmi sas einai ta melana simeia tou kai poia ta atou tou???

Na ste kala&

Xronia Polla se Olous Sas!!!:p:happy::D:lol:;)

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Paidia kalispera sas!!!

Eimai ena click prwtou agorasw to N82!!!

To exw vrei apo ebay!!!!

Mporei kapoios na mou pei apo pou to exei agorasei???

Apo ebay fantazomai etsi???

Epeisis osoi to exoun idi stin katoxi tous poia kata tin gnwmi sas einai ta melana simeia tou kai poia ta atou tou???

Na ste kala&

Xronia Polla se Olous Sas!!!:p:happy::D:lol:;)

χρονια πολλα φιλε μου :)

5-6 μηνυματα πιο πανω απο το δικο σου :)

Απο kinitomania οι περισσοτεροι :) !

Αρνητικα μεχρι τωρα απο καποια μελη : D-pad , εχουν ειπωθει αλλα :blink: ?

το βλαμενο χρωμα :lol:

και τα απαραδεκτα hands free που εχει μεσα...:mad:

μονο hands free δεν ειναι...αν μπλεχτεις με τοσο συρφετο καλωδιου που εχουν χωσει :blink: ...παει...πνιγηκες :lol::lol::p

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...