zaharakis Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Ίσως αυτό σου το post θα έπρεπε να το επαναλάβεις και εδώ, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Θα σταματούσαν ορισμένοι να λένε αερολογίες εκεί μέσα. ;) Όποιος έχει παρακολουθήσει το εν λόγω thread καταλαβαίνει για ποιον/ποιους μιλάω. :p Δεν έχω να πω κάτι άλλο. :) εκει ειναι τωρα :lol: παντως πανο ξερεις οτι εχω περασει και απο εκει που ενοεις(οχι μονο στο συγκριτικο) ;) αλλα καποιοι δεν θελουν να βγαλουν τις παρωπιδες για συγκεκριμενες εταιρειες... καποιος συνλιστιανος μας εχει μια αναφορα στον ""οπαδισμο"" καποιων με τις εταιρειες στην υπογραφη του,δεν θυμαμαι ποιος..αλλα ειναι παρα πολυ ευστοχη αναφορα.:O ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 εκει ειναι τωρα :lol: :lol: :lol: :lol: Σωστός :) παντως πανο ξερεις οτι εχω περασει και απο εκει που ενοεις(οχι μονο στο συγκριτικο) ;) αλλα καποιοι δεν θελουν να βγαλουν τις παρωπιδες για συγκεκριμενες εταιρειες... Το ξέρω. Είναι αν μη τι άλλο λυπηρό. ================================================================= Edit: Α, μου ήρθε μία φλασιά τώρα. Αν πάρω για το Ν82 μου ένα handsfree με music controls (π.χ. σαν αυτό του Ν81), θα μπορώ να ελέγχω με τα πλήκτρα του third-party μουσικές εφαρμογές, όπως π.χ. τον LCG Jukebox, ώστε να το έχω στην τσέπη και να αλλάζω tracks, ή λειτουργεί μόνο με την εφαρμογή της Nokia??? Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Ακόμα μια φωτογραφία από μαύρο Ν82: http://www.symbian-freak.com/images/news/08/01/n82black00.jpg Δε ξέρω αν είναι πραγματική αλλά αν είναι φτιαχτή είναι πολύ πετυχημένη:rolleyes: 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Α, μου ήρθε μία φλασιά τώρα. Αν πάρω για το Ν82 μου ένα handsfree με music controls (π.χ. σαν αυτό του Ν81), θα μπορώ να ελέγχω με τα πλήκτρα του third-party μουσικές εφαρμογές, όπως π.χ. τον LCG Jukebox, ώστε να το έχω στην τσέπη και να αλλάζω tracks, ή λειτουργεί μόνο με την εφαρμογή της Nokia??? πανο αυτο θα μπορεσει να στο πει μονο καποιος που το εχει δοκιμασει,εστω και σε αλλο νοκια :) Ακόμα μια φωτογραφία από μαύρο Ν82: Δε ξέρω αν είναι πραγματική αλλά αν είναι φτιαχτή είναι πολύ πετυχημένη:rolleyes: αληθινη η photoshop φιλε μου...αυτα βλεπω και λεω οτι το υπαρχον χρωμα στο Ν82 ειναι απαραδεκτο :O(για τα γουστα μου παντα :)) ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 αληθινη η photoshop φιλε μου...αυτα βλεπω και λεω οτι το υπαρχον χρωμα στο Ν82 ειναι απαραδεκτο :O(για τα γουστα μου παντα :)) Δεν είναι μόνο τα δικά σου γούστα φίλε μου zaharakis...Σε μαύρο χρώμα το Ν82 απλά κορυφαίο..:p:p [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 παιδες λετε να εχουμε την δυνατοτητα στο μελλον αν οντως υπαρχει σε μαυρο να αλλαξουμε προσοψη?????? min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 παιδες λετε να εχουμε την δυνατοτητα στο μελλον αν οντως υπαρχει σε μαυρο να αλλαξουμε προσοψη?????? Μονος σου ή σε nokia shop ,λογικα θα υπαρχει η δυνατοτητα να το κανεις .... [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 εμενα μ'αρεσει περισσοτερο το ασημι, οπως και σε αλλα κινητα. πολυ ομορφο ειναι απο κοντα, αλλα ενταξει, δε λεμε οχι σε μια προσοψουλα :p @zaharakis, το bug με την κληση οταν τραβας βιντεο δεν μου το κανει, το δοκιμασα δυο φορες επιτηδες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Εχω την εξης απορια: Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω ενα Ν71 και Εχω κατηγοριοποιησει τις επαφες μου με τον εξης τροπο, τα σταθερα τηλεφωνα τα ξεχωριζω με μια τελιτσα πριν απο το ονομα της επαφης πχ: .γιωργος τα κινητα τηλεφωνα των συνεργατων μου τα εχω καταχωρησει με ενα κομμα πριν απο το ονομα της επαφης πχ: ,γιαννης και τα κινητα τηλεφωνα των συμφοιτητων μου τα εχω με ενα θαυμαστικο πριν απο το ονομα της επαφης πχ: !κωστας Οποτε θελω να κανω αναζητηση στις επαφες το κινητο τρωει την εξης φρικη: πχ: παταω τη τελεια με το πληκτρο 1 και περιμενω να μου βγαλει τις επαφες που αρχιζουν με τελεια, αντιστοιχα και για τα αλλα παραδειγματα που ανεφερα. Το κινητο ομως παντα μου λεει πως δεν βρεθηκε επαφη. Αν ομως πατησω αστερισκο και επιλεξω συμβολο την τελεια η το θαυμαστικο κλπ τοτε θα μου βγαλει τις επαφες που ξεκινουν με το εκαστοτε συμβολο... Εναμιση χρονο τωρα δεν εχω καταλαβει γιατι το κανει αυτο...δηλαδη δεν καταλαβαινω γιατι δεν αναγνωριζει το ιδιο συμβολο απο το πληκτρο 1 και το αναγνωριζει μονο απο τον αστερισκο. Ειχα προσπαθησει να κανω και μετονομασια, χρησιμοποιωντας τα συμβολα απο το Ν71 και παλι εκανε τα ιδια...Το ιδιο πραγμα το παρατηρησα και σε ενα Ν70 που ειχα... Επειδη περιμενω το κινητο απο WIND , μπορει καποιος να μου απαντησει εαν αυτο γινεται και στο Ν82? εαν μπορει καποιος να το τσεκαρει...ας μας πει. Ρωταω απο απλη περιεργεια...και απορια... Εννοειται πως θα το παρω το κινητο και δεν θα σταθω σε αυτη τη λεπτομερεια...αλλα τοσο καιρο το εχω απορια και ειχα ξεχασει να το θεσω ερωτημα εδω μεσα... Ευχαριστω και σορρυ για το μεγαλο ποστ Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Όντως, σε μαύρο είναι απλά θεϊκό. Πιστεύω ότι η πραγματική μαύρη πρόσοψη του Ν82 δε θα διαφέρει πολύ από τις διάφορες PS photos που έχουμε δει κατά καιρούς. Ίσως να είναι πιο γυαλιστερή, και αυτό θα ήθελα πράγματι να το δω, θα είναι απλά τέλειο. ;) @nikoskat: Νίκο, αυτό που ρώτησα χτες όσον αφορά τα music controls ενός handsfree το είδες??? Μπορείς να πάρεις π.χ. τον controller του handsfree του Ν81 και να ελέγξεις με τα πλήκτρα του κάποιον third-party music player, π.χ. τον LCG Jukebox??? Edit: @yiakoub: Αυτό μόλις το τσέκερα με το 3230 μου που είναι πολύ παλιότερο και από το Ν71 και από το Ν82 και το κάνει κανονικά. Έκανα edit κάποιες από τις επαφές μου, βάζοντας μπροστά κάποιον από τους χαρακτήρες που είπες (. , ! ή κάτι άλλο) και μπορώ να κάνω αναζήτηση κανονικά πατώντας το πλήκτρο "1" στο οποίο βρίσκονται όλα τα σύμβολα. Ίσως εμένα μου το κάνει λόγω του ότι είναι 2nd Edition. Όποιος έχει Ν82 ας απαντήσει. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisz20 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Πότε θα κυκλοφορήσει σε μαύρο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Όσοι το πήρατε από ebay.co.uk πόσες μέρες έκανε να έρθει?? Έχει περάσει 1 εβδομάδα και έχω τρελαθεί!!! grrrrrrrr Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Πότε θα κυκλοφορήσει σε μαύρο? Οι πληροφορίες μιλούσαν για πρώτο τρίμηνο του 2008 αλλά τίποτα δεν έχει ακουστεί ακόμα επίσημα. Ίσως ανακοινωθεί στις 11 Φεβρουαρίου στο 3GSM και κυκλοφορήσει την ίδια στιγμή, όπως έγινε και με την επίσημη ανακοίνωση του Ν82. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
willyd Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 nikosat, panosz75, Itchrist86 και όποιον ξέχασα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις στο προηγουμενο ποστ μου! @yiakoub Εχω την εξης απορια: Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω ενα Ν71 και Εχω κατηγοριοποιησει τις επαφες μου με τον εξης τροπο, τα σταθερα τηλεφωνα τα ξεχωριζω με μια τελιτσα πριν απο το ονομα της επαφης πχ: .γιωργος... ...Ευχαριστω και σορρυ για το μεγαλο ποστ Δοκίμασα στο N82 να κάνω μία έπαή με ονομα ".νεα". Η αναζήτηση δουλεύει κανονικά είτε πατήσω "." είτε εμφανίσω την "." από τα σύμβολα! Θα πρότεινα πάντως αν πάρεις το N82 (υποθέτω ότι γίνεται και σε προηγούμενα μοντέλα), να περάσεις κανονικά τις επαφές σου χωρις "." και "," και μετά να φτιάξεις ομάδες και να περάσεις εκεί τις επαφές σου. Δηλαδή τουσ συνάδελφους στην ομάδα "Συνάδελφοι", τα σταθερά στην ομάδα "Σταθερα" κ.τ.λ. Εκτός από το ότι έχεις πιό "όμορφο" κατάλογο, θα μπορείς να βάζεις μία επαφή σε πολές ομάδες. Αν π.χ. έχεις μια επαφή που θες να εμφανίζεται και στους "συνάδελφους" και στα "σταθερα". Ακόμη αν θέλεις να βρείς όλους τους "Δημήτρηδες" θα κάνεις αναζήτηση με "Δημ" και θα τους εμφανίζει όλους ενώ άν έχεις ".Δημήτρης" στις επαφές δεν θα το βρίσκει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 εμενα μ'αρεσει περισσοτερο το ασημι, οπως και σε αλλα κινητα. πολυ ομορφο ειναι απο κοντα, αλλα ενταξει, δε λεμε οχι σε μια προσοψουλα :p @zaharakis, το bug με την κληση οταν τραβας βιντεο δεν μου το κανει, το δοκιμασα δυο φορες επιτηδες. θα περασω την αναβαθμιση με τα ελληνικα να δω μηπως ειναι στο δικο μου μονο.δεν το εχω αναβαθμισει μιας και εχω την ιδια εκδοση.απλα το product code αλλαξα ;) θα το τσεκαρω και θα σου πω.thanks νικο :) ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 @willyd: Σε ευχαριστω που μπηκες στον κοπο. Το θεμα ειναι οτι τις επαφες μου τις εχω με αυτην την κωδικοποιηση διοτι κατα την διαρκεια της ημερας αλλαζω τη σιμ σε ενα αλλο κιν επειδη το χρησιμοποιω για προχειρο και θελω γενικα να τα εχω στη σιμ οπως και στο τηλεφωνο.Τελοςπαντων..δικη μου ιδιοτροπια ειναι αυτο,οποτε νο προμπλεμ... Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 ηρθε η 6αρα καρτουλα σημερα, το κινητο εγινε πιο γρηγορο...στην εκθεση, στον Xplore, στα θεματα κλπ. στο pc η παλια επιασε 4mb/s ταχυτητα σε αντιγραφη αρχειου απο το pc στην καρτα ενω η 6αρα επιασε 11....αρα καταλαβαινετε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 βαρεθηκα να περιμενω το Ν82 και πηρα σημερα το g800..αντε γεια!!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 …κι εγώ βαρέθηκα να περιμένω… αλλά θα συνεχίσω να περιμένω… :D Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontor Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Καλησπέρα παιδιά και από εμένα. Θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικά με την αυτονομία του τηλεφώνου πάντα στα πλαίσια λογικής χρήσης. Ευχαριστώ. Ξέχνα το Χθες...Ζήσε το Σήμερα...Ονειρεύσου το Αύριο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
willyd Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Καλησπέρα παιδιά και από εμένα. Θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικά με την αυτονομία του τηλεφώνου πάντα στα πλαίσια λογικής χρήσης. Ευχαριστώ. Μετά από περίπου 15 μέρες χρήσης και 5 πλήρεις κύκλους φόρτισης (αφήνω τη μπαταρία να αδειάσει και μετα τη φορτίζω πλήρως) η μπαταρία μου κρατάει από 2,5 έως 3 ημέρες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Καλησπέρα παιδιά και από εμένα. Θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικά με την αυτονομία του τηλεφώνου πάντα στα πλαίσια λογικής χρήσης. Ευχαριστώ. 2-3 μέρες με λογική χρήση μου κρατάει,βέβαια το "λογική" διαφέρει σε πολλούς ως προς τις λειτουργίες του κινητού αυτού που θα χρησιμοποιήσει(τρεις ενεργειοβόρες λειτουργίες GPS,WiFi,κάμερα...),αν πούμε λίγο απ΄όλα τότε είναι ικανοποιητικός ο χρόνος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Πάντως το Ν95-8GB φαίνεται πως έχει μεγαλύτερη αυτονομία και μου κάνει εντύπωση :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 …κι εγώ βαρέθηκα να περιμένω… αλλά θα συνεχίσω να περιμένω… :D Μία από τα ίδια φίλε κι εγώ. :) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 +1 φερτε τοοοοο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts