Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82 (Pre-Release)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η ενημέρωση σήμερα από τα κεντρικά της Alpha Copy λέει ότι λογικά μέχρι την άλλη βδομάδα θα έχει διατεθεί στην αγορά.Οπότε μάλλον η ώρα φτάνει.Καλή χρονιά.

μαγκες το παρηγγειλα και εγω χθες απο ενα μαγαζι εδω. τωρα δεν μου ειπε ποσο καιρο θα κανει να ερθει. εχω καποιες αποριες σχετικα με το τηλεφωνο αυτο. το update θα γινεται μεσω του Nokia update

Software σωστα? τωρα για να ανβαθμισω το symbian πρεπει να κανω ξεχωριστω update η οχι. επισης το gps δουλευει με nokia maps? θα εχω και φωνητικη καθοδηγηση πρεπει να παρω καποια extra κεραια? ποια η διαφορα σε αυτον τον τομεα αυτου του κινητου με το N73 γιατι και ο αδερφος μου που το ειχε ειχε nkia maps και η συσκευη δεν ειχε gps. ευχαριστω

φυσικα ειναι 3g το Ν95

Αναβάθμιση μπορείς να κάνεις μέσω του Nokia software updater δωρεάν, ή σε κατάστημα νόκια με χρέωση 15€ νομίζω. Να αναβαθμίσεις το Symbian τι ενοείς? Να περάσεις πιο νέα έκδοση? Δεν μπορείς. Αυτό που αναβαθμίζεις είναι το firmware.

Το gps δουλεύει με οποιαδήποτε εφρμογή navigation περάσεις στο κινητό. Έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή νοκια maps με δωρεάν φωνητική καθοδήγηση για 3 μήνες. Από εκεί και μετά πρέπει να πληρώσεις για την φωνητική καθοδήγηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παράγγειλα και εγω 8gb μου έρχετε αυριο και το κινητο και η κάρτα!!:yahoo::yahoo::yahoo::up::up:

Αντε καλορίζικο..!!!;)

Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition

Μέχρι να μου έρθει το κιν ασχολήθηκα λίγο με το Nemesis έτσι ώστε να είμαι έτοιμος για την αλλαγή του product code..Παρατήρησα ότι η έκδοση 1.0.38.3 δεν δουλεύει σωστά σε Vista παρά μόνο σε XP. Κατέβασα λοιπόν την 1.0.38.12 η οποία δουλεύει σωστα τουλάχιστον στο 6630 μου. Μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ hxxp://www.b-phreaks.co.uk/index.php?main_page=page_2
Rock Simplicity

ΟΚ για τις κάρτες 6 & 8 GB... Από ότι έχει αναφερθεί είναι πλήρως συμβατές με το τηλέφωνο. Αν δεν κάνω λάθος όμως, κάπου σε αυτό εδώ το θέμα αναφέρθηκε ότι ο τύπος κάρτας που χρησιμοποιεί το Ν82 φτάνει μέχρι 32GB. Ξέρει κανείς τη μέγιστη χωρητικότητα που υποστηρίζει; Και, αν υποστηρίζει τελικά πάνω από 8 GB, υπάρχει κάποια επίπτωση στην ταχύτητα;

ΟΚ για τις κάρτες 6 & 8 GB... Από ότι έχει αναφερθεί είναι πλήρως συμβατές με το τηλέφωνο. Αν δεν κάνω λάθος όμως, κάπου σε αυτό εδώ το θέμα αναφέρθηκε ότι ο τύπος κάρτας που χρησιμοποιεί το Ν82 φτάνει μέχρι 32GB. Ξέρει κανείς τη μέγιστη χωρητικότητα που υποστηρίζει; Και, αν υποστηρίζει τελικά πάνω από 8 GB, υπάρχει κάποια επίπτωση στην ταχύτητα;

οταν βγουν οι 32αρες θα ξερουμε ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Αναβάθμιση μπορείς να κάνεις μέσω του Nokia software updater δωρεάν, ή σε κατάστημα νόκια με χρέωση 15€ νομίζω. Να αναβαθμίσεις το Symbian τι ενοείς? Να περάσεις πιο νέα έκδοση? Δεν μπορείς. Αυτό που αναβαθμίζεις είναι το firmware.

Το gps δουλεύει με οποιαδήποτε εφρμογή navigation περάσεις στο κινητό. Έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή νοκια maps με δωρεάν φωνητική καθοδήγηση για 3 μήνες. Από εκεί και μετά πρέπει να πληρώσεις για την φωνητική καθοδήγηση.

δηλαδη μπορω να βαλω το destinator 7?
υπογραφή εκτός ορίων

Οχι δεν εχει κυκλοφορησει για S60 .

Υπαρχουν αλλες εφαρμογες ,δες τα αναλογα θεματα :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

συνονοματε δυστυχως ακομη οχι...δεν ειναι συμβατα τα destinator αλλα και ολα τα κορυφαια προγραμματα πλοηγησης που δουλευουν στα wm;)

αν σε ενδιαφερει η πλοηγηση πολυ.....καλυτερα να κινηθεις προς αλλη κατευθυνση και προς wm...

μην παιδευεσαι μεσω symbian-uiq να βρεις καλες λυσεις..πιο πολυ για παιχνιδι ναι..αλλα οχι για να κανεις αξιοπιστα την δουλεια σου στο θεμα πλοηγηση:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

συνονοματε δυστυχως ακομη οχι...δεν ειναι συμβατα τα destinator αλλα και ολα τα κορυφαια προγραμματα πλοηγησης που δουλευουν στα wm;)

αν σε ενδιαφερει η πλοηγηση πολυ.....καλυτερα να κινηθεις προς αλλη κατευθυνση και προς wm...

μην παιδευεσαι μεσω symbian-uiq να βρεις καλες λυσεις..πιο πολυ για παιχνιδι ναι..αλλα οχι για να κανεις αξιοπιστα την δουλεια σου στο θεμα πλοηγηση:)

εγω φιλε περισοττερο για παιχνιδι το

θελω αφου ειμαι μολις 17 ετων και δεν εχω αμαξι . εσυ πιο προγραμα μου προτεινεις που ακριβως να κοιταξω?

υπογραφή εκτός ορίων

Τελικά τι θα γίνει με την Alpha Copy???

Έχουμε κανένα νεότερο για την επίσημη κυκλοφορία του Ν82???

Σχεδόν κοντεύω να ξεχάσω ότι θα είναι το επόμενο κινητό μου... :blink:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

το'χουν ξεφτυλισει καπως η αληθεια ειναι. βεβαια μην ξεχναμε δυο πραγματα, οτι παρουσιαστηκε μολις στα μεσα Νοεμβριου και δευτερον οτι πρεπει να πουλησει το Ν95 8GB. :O

το wifi δουλευει απιστευτα καλα, σχεδον καλυτερα και απο το φορητο, σημερα ανεβασα στο youtube ενα βιντεο 11MB απο το κινητο απο ενα δικτυο που βρηκα στην καφετερια. στο σπιτι με το φορητο μου βγαινει η ψυχη...

streaming, downloading απο rapidshare, τα παντα σχεδον μπορεις να κανεις :happy:

το'χουν ξεφτυλισει καπως η αληθεια ειναι. βεβαια μην ξεχναμε δυο πραγματα, οτι παρουσιαστηκε μολις στα μεσα Νοεμβριου και δευτερον οτι πρεπει να πουλησει το Ν95 8GB. :O

το wifi δουλευει απιστευτα καλα, σχεδον καλυτερα και απο το φορητο, σημερα ανεβασα στο youtube ενα βιντεο 11MB απο το κινητο απο ενα δικτυο που βρηκα στην καφετερια. στο σπιτι με το φορητο μου βγαινει η ψυχη...

streaming, downloading απο rapidshare, τα παντα σχεδον μπορεις να κανεις :happy:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξερεις αν γινεται να κανεις αντιγραφη απο ενα site μιαδιευθυνση και επικοληση στην μεταβαση για να μεταβεις στην νεα τοποθεσια???? ευχαριστω!!!

Αναρωτιώμουν τι handsfree με music keys (play/pause/stop/FF/REW) θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε με το Ν82...

Το handsfree που έχει στο πακέτο αγοράς δε σε εξυπηρετεί στο να επιλέγεις tracks όταν είσαι εν κινήσει και το έχεις στην τσέπη.

Να υποθέσω ότι ο controller του Ν81 θα είναι συμβατός???

τα ακουστικα του Ν81 δουλευουν μια χαρα και ολα τα πληκτρα του ;)

N82+8gb microsdhc speed - full of mp3s(710)

:yahoo::yahoo:TO ΠΗΡΑ!!!!!ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΌ!μπορεί κάποιος να μου δόσει το nss να περάσω τα ελληνικά!!:)

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

Φιλε Πανο επιβεβαιωνω το παρακατω .

Απο οτι εμαθα απο το νοκια σοπ του φιλου ,

την επομενη εβδομαδα θα το εχουμε :D

Η ενημέρωση σήμερα από τα κεντρικά της Alpha Copy λέει ότι λογικά μέχρι την άλλη βδομάδα θα έχει διατεθεί στην αγορά.Οπότε μάλλον η ώρα φτάνει.Καλή χρονιά.

:yahoo::yahoo:TO ΠΗΡΑ!!!!!ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΌ!μπορεί κάποιος να μου δόσει το nss να περάσω τα ελληνικά!!:)

Φιλε μου καλοριζικο :)

Nss-Nemesis , αναφερεται πιο πανω ή αλλιως google it

Μέχρι να μου έρθει το κιν ασχολήθηκα λίγο με το Nemesis έτσι ώστε να είμαι έτοιμος για την αλλαγή του product code..Παρατήρησα ότι η έκδοση 1.0.38.3 δεν δουλεύει σωστά σε Vista παρά μόνο σε XP. Κατέβασα λοιπόν την 1.0.38.12 η οποία δουλεύει σωστα τουλάχιστον στο 6630 μου. Μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ hxxp://www.b-phreaks.co.uk/index.php?main_page=page_2

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

αρα απο την επομενη εβδομαδα,θα το εχουν και στο Γερμανο,Πλαισιο κλπ??χλωμο το κοβω βεβαια λογω Ν95 8GB αλλα ελπιζω...

Δεν αποκλειεται φιλε μου :),ειδικα το Πλαισιο μπορει να το

φερει και αυτο :)

iPhone 5S Space Grey

φίλε gvg σόρρυ που δεν σου 'εστειλα μνμ ευχαριστώ το κινητο είναι πολύ καλό!!απλά του ξαναπέρασα την αναβάθμιση οκ ήταν!!η κάμερα είναι πολύ καλή τέλεια !!:)

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

φίλε gvg σόρρυ που δεν σου 'εστειλα μνμ ευχαριστώ το κινητο είναι πολύ καλό!!απλά του ξαναπέρασα την αναβάθμιση οκ ήταν!!η κάμερα είναι πολύ καλή τέλεια !!:)

καλα,απιστευτη φωτο??:blink:επαθα πλακα..αν δεν ξερεις οτι ειναι απο cameraphone δυσκολα πειθεσαι οτι οντως τηλεφωνο την εχει τραβηξει!!:blink:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...