zaharakis Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Μην ανησυχείτε και όταν πλέον κυκλοφορήσει θα έχει ήδη μειωθεί η τιμή του, έτσι όπως πάμε!:lol::lol: υπαρχει τιμη ανακοινωμενη πουθενα? ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Νικο το "'Αχρηστα" τι ειναι?:) http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 υπαρχει τιμη ανακοινωμενη πουθενα? Εδώ και πολύ καιρό η Alpha Copy έχει ανακοινώσει την τιμή (τελική) στα 570 Ευρώ. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 μηπως ξερετε αν υπαρχει browser για το κινητο ωστε να εμφανιζει videos tou youtube η αλλες flash εφαρμογες (οπως το χιονι που εμφανιζεται στην αρχικη σελιδα του myphone,και κατι κινουμενα εικονιδια των διαφημισεων)??????? σας ρωταω γιατι μπηκα στο ιντερνετ με το Ε65 και οπως ηταν φυσικο δεν τα εμφανισε....πχ οταν μπηκα στο youtube μου ειπε οτι δεν εχω το abobe flash player (λογικο, δεν ειναι θεμα του browser) και με παρεπεμψε στη σελιδα του abobe που ομως ειχε προγραμμα μονο για τοn κανονικο υπολογιστη που δεν ειναι συμβατο για το κινητο....... ξερετε τον τροπο που θα εμφανιζει τετοιες σελιδες το κινητο (ν82) εναν browser paromoio με αυτους των υπολογιστων με τα flash του και ολα τα.......... Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Νικο το "'Αχρηστα" τι ειναι?:) αν κρινω ηλια απο μενα,λογικα ειναι ενας φακελος που πετας μεσα οτι δεν σε ενδιαφερει για να μην ειναι χυμα μεσα σε αλλους υποφακελους και σου πιανουν χωρο τσαμπα ;) και πιο νοικοκυρεμενο ειναι αλλα και πιο λειτουργικο ετσι :) ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eri_1 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Γεια σας! Καλή χρονιά! Μήπως γνωριζετε πότε θα κυκλοφορίσει σε μαύρο χρώμα στην ελληνική αγορά? Υπάρχει περίπτωση το μαύρο να είναι πιο ακριβό? Και τέλος, το κινητό σηκώνει σίγουρα κάρτα μνήμης 8 gb? Θα λειτουργεί καλά ή θα έχει "κολλήματα"? :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Πάντως σήμερα απενεργοποίησα τις επιλογές του Υποβοηθούμενου GPS(A-GPS) και Βασει δικτύου στις μεθόδους Εντοπισμού θέσης διότι νομίζοντας ότι λόκαρε γρηγορότερα στους δορυφόρους με τον συσχετισμό του κυψελοειδούς τοπικού δικτύου(είναι ενεργοποιημένες by default) και με αναλογη κίνηση δεδομένων GPRS/kb που ασκόπως τελικά γινόταν διότι με ευχαρίστηση ανακάλυψα ότι με την χρήση μόνο του Ενσωματωμένου GPS λόκαρε το ίδιο γρήγορα,καμμία απολύτως διαφορά.:):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Γεια σας! Καλή χρονιά! Μήπως γνωριζετε πότε θα κυκλοφορίσει σε μαύρο χρώμα στην ελληνική αγορά? Υπάρχει περίπτωση το μαύρο να είναι πιο ακριβό? Και τέλος, το κινητό σηκώνει σίγουρα κάρτα μνήμης 8 gb? Θα λειτουργεί καλά ή θα έχει "κολλήματα"? φιλε μου εχω ηδη την 6g και περιμενω την 8αρα. μια χαρα δουλευει :) ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Γεια σας! Καλή χρονιά! Μήπως γνωριζετε πότε θα κυκλοφορίσει σε μαύρο χρώμα στην ελληνική αγορά? Υπάρχει περίπτωση το μαύρο να είναι πιο ακριβό? Και τέλος, το κινητό σηκώνει σίγουρα κάρτα μνήμης 8 gb? Θα λειτουργεί καλά ή θα έχει "κολλήματα"? Κάτσε να βγεί πρώτα το ασημί και βλέπουμε για το μάυρο το οποίο εννοείται θα έχει την ίδια τιμή(εκτός αν μεταβληθούν κάποια άλλα χαρακτηριστικά,πχ.γίνει το N82ME ή N82 8GB.....). Κάρτα 8άρα θα τη σηκώνει χαλαρά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 ρε παιδια οι πιο εμπειροι στα νοκια,γιατι εξαφανιζονται πολλα θεματα??:blink: η αντικαθιστουν αλλα που ειχα εγκαταστησει πριν η απλα ......χανονται...στην καρτα τα εγκαθιστω παντα...αλλα μερικα ενω γινεται η εγκατασταση κανονικα δεν τα βρισκω πουθενα :blink: ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 στο "τοπιο" και στο "σπορ" δεν εστιαζει στο κεντρο. ασχετο, με την Ελληνικη αναβαθμιση, μου εμφανισε και την εφαρμογη θεματα στο μενου, ενω πριν δεν υπηρχε αν δεν κανω λαθος παρα μονο στις ρυθμισεις. Kαι εγω εκανα την Ελληνικη Αναβαθμιση αλλα εικονιδιο τετοιο δεν εχω δει θεματα αλλαζω μονο απο τις ρυθμισεις,γενικες,προσ ρυθμισεις ,θεματα:wacko: Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Καταπληκτικό και με κάνει να απορώ που είναι το δικό μου:confused:Kαι εγω εκανα την Ελληνικη Αναβαθμιση αλλα εικονιδιο τετοιο δεν εχω δει θεματα αλλαζω μονο απο τις ρυθμισεις,γενικες,προσ ρυθμισεις ,θεματα:wacko:λοιπον, μαλλον ανακαλυψα τι συνεβη, τουλαχιστον δε βρισκω αλλη εξηγηση..αν μπειτε στα θεματα στη δεξια καρτελα "προβολη μενου", εχει επιλογη για ληψη θεματων. χθες μπηκα σε αυτη την υπηρεσια, που δεν εχει τιποτα βεβαια :p και νομιζω εκτοτε εμφανιστηκε...για δειτε το.. μηπως ξερετε αν υπαρχει browser για το κινητο ωστε να εμφανιζει videos tou youtube η αλλες flash εφαρμογες (οπως το χιονι που εμφανιζεται στην αρχικη σελιδα του myphone,και κατι κινουμενα εικονιδια των διαφημισεων)??????? σας ρωταω γιατι μπηκα στο ιντερνετ με το Ε65 και οπως ηταν φυσικο δεν τα εμφανισε....πχ οταν μπηκα στο youtube μου ειπε οτι δεν εχω το abobe flash player (λογικο, δεν ειναι θεμα του browser) και με παρεπεμψε στη σελιδα του abobe που ομως ειχε προγραμμα μονο για τοn κανονικο υπολογιστη που δεν ειναι συμβατο για το κινητο....... ξερετε τον τροπο που θα εμφανιζει τετοιες σελιδες το κινητο (ν82) εναν browser paromoio με αυτους των υπολογιστων με τα flash του και ολα τα..........ο browser του Ν82 τα εμφανιζει κανονικα ολα, χιονια που κινουνται και διαφημισεις. youtube οχι ομως, αλλα υπαρχει η εφαρμογη emtube που ειναι αριστη για βιντεο απο youtube :) Νικο το "'Αχρηστα" τι ειναι?:)οπως τα λεει ο zaharakis παρακατω :) αν κρινω ηλια απο μενα,λογικα ειναι ενας φακελος που πετας μεσα οτι δεν σε ενδιαφερει για να μην ειναι χυμα μεσα σε αλλους υποφακελους και σου πιανουν χωρο τσαμπα ;) και πιο νοικοκυρεμενο ειναι αλλα και πιο λειτουργικο ετσι :) ρε παιδια οι πιο εμπειροι στα νοκια,γιατι εξαφανιζονται πολλα θεματα??:blink: η αντικαθιστουν αλλα που ειχα εγκαταστησει πριν η απλα ......χανονται...στην καρτα τα εγκαθιστω παντα...αλλα μερικα ενω γινεται η εγκατασταση κανονικα δεν τα βρισκω πουθενα :blink:ναι συμβαινει αυτο σε ολα τα os9.x αλλα απ'οτι φαινεται δεν το διορθωσαν. μιλας ομως μονο για τη διαχειρηση εφαρμογων, γιατι στα θεματα εμφανιζονται ολα, σωστα; τα θεματα μαλλον αποθηκευονται στο resource/skins/ και στο private\10207114\import, ενω στα os9.1 μονο στο private\10207114\import, δεν ξερω γιατι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 μηπως ξερετε αν υπαρχει browser για το κινητο ωστε να εμφανιζει videos tou youtube η αλλες flash εφαρμογες (οπως το χιονι που εμφανιζεται στην αρχικη σελιδα του myphone,και κατι κινουμενα εικονιδια των διαφημισεων)??????? σας ρωταω γιατι μπηκα στο ιντερνετ με το Ε65 και οπως ηταν φυσικο δεν τα εμφανισε....πχ οταν μπηκα στο youtube μου ειπε οτι δεν εχω το abobe flash player (λογικο, δεν ειναι θεμα του browser) και με παρεπεμψε στη σελιδα του abobe που ομως ειχε προγραμμα μονο για τοn κανονικο υπολογιστη που δεν ειναι συμβατο για το κινητο....... ξερετε τον τροπο που θα εμφανιζει τετοιες σελιδες το κινητο (ν82) εναν browser paromoio με αυτους των υπολογιστων με τα flash του και ολα τα.......... Στο Κέντρο Βίντεο βλέπεις επίσης youtube videos;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 ευχαριστω για τις πληροφοριες τον nikoskat kai rostropol..... ηθελα να αναφερθω στο θεμα των φωτογραφιων που ειδα οπως αναφερθηκαν και πολλοι αλλοι ......οι φωτο που ειδα ηταν ικανοποιητικοτατες.......τις συγκρινα με μια ψηφιακη nikon 7.1MP. φυσικα δε τιθεται θεμα συγκρισης κυριως λογω της διαφορας των MPs του οπτικου ζουμ και βεβαιως της ταχυτητας του κλειστρου....... μπορω να πω ομως οτι το Ν82(με βαση τις φωτο που ανεβασαν στο myphone) στεκεται αξιοπρεπεστετα μπροστα σε μια ψηφιακη... στο 100% ζουμ στον υπολογιστη και οι φωτο της nikon αλλοιωνονται με τον ιδιο περιπου τροπο (κατι για το οποιο ειχαν παραπονεθει πολλοι .....) πρακτικα κανεις δεν προκειται να εμφανισει τις φωτο στο 100% γιατι ουτε μια 15αρα ιντσων οθονη δεν μπορει να τις προβαλει fullscreen ..... παλαιοτερα τις φωτο τις εμφανιζανε περιπου στις διαστασεις 680x320 .... σ αυτες τις διαστασεις οι φωτο ειναι κατι παραπανω απο καλες ακομα και τις νυχτερινες ωρες..... πιστευω το κινητο βγαζει εξαιρετικες φωτογραφιες και ισως μπορει να συγκριθει με μια αντιστοιχη ψηφιακη των 5ΜPs Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 @rostropol, κατεβασε και τα jamster, εχουν γελιο μερικα :D επισης τα τρειλερ στα inside sony ειναι πολυ καλα με απιστευτο ηχο. μια εξωτερικη φωτο με την κυρια ρυθμιση στην ευκρινεια στο "απαλο". εχω συμπερανει οτι στο ευδιακριτο δε βγαινει ποτε καλη η φωτο... http://imageshack.gr/files/lona2eyx75i8kulevpyb_thumb.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Πέρα από το σχετικό screenshot που είχαμε δει τις προάλλες, υπάρχει κάποιος από τους φίλους εδώ μέσα που να έχει διαπιστώσει ο ίδιος ότι όντως "σηκώνει" 8άρα microSDHC το Ν82 (έστω και 6άρα)??? (λέω όταν πλησιάζει ο καιρός να σκάσει μύτη το ασχημόπαπο στα Nokia shops να παραγγείλω και μία καρτούλα από τον Κατερέλο :) ) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 ναι συμβαινει αυτο σε ολα τα os9.x αλλα απ'οτι φαινεται δεν το διορθωσαν. μιλας ομως μονο για τη διαχειρηση εφαρμογων, γιατι στα θεματα εμφανιζονται ολα, σωστα; τα θεματα μαλλον αποθηκευονται στο resource/skins/ και στο private\10207114\import, ενω στα os9.1 μονο στο private\10207114\import, δεν ξερω γιατι... ευχαριστω για την διευκρινηση :) νομιζα πως υπηρχε προβλημα μονο στο δικο μου :blink: δυστυχως δεν εμφανιζονται ολα στα themes:O Πέρα από το σχετικό screenshot που είχαμε δει τις προάλλες, υπάρχει κάποιος από τους φίλους εδώ μέσα που να έχει διαπιστώσει ο ίδιος ότι όντως "σηκώνει" 8άρα microSDHC το Ν82 (έστω και 6άρα)??? (λέω όταν πλησιάζει ο καιρός να σκάσει μύτη το ασχημόπαπο στα Nokia shops να παραγγείλω και μία καρτούλα από τον Κατερέλο :) ) πανο το ειπα πριν λιγο :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2175988#post2175988 λογικα σημερα θα την εχω και την 8αρα.. ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 το θεμα με την ωρα των μηνυματων νομιζω δεν υφισταται. τωρα το πρωι το κοιταξα σε δυο μηνυματα, στο πρωτο δεν ειχε σημα αλλα η ωρα αποστολης εδειχνε αρκετα λεπτα πριν και τη δευτερη το εκανα επιτηδες... ισως εφτιαξε με την Ελληνικη αναβαθμιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 .....επισης τα τρειλερ στα inside sony ειναι πολυ καλα με απιστευτο ηχο... Καλά είναι αλλά a bit out of date είναι,γενικά στο κέντρο βίντεο ανακάλυψα στα feeds ακόμα και το Tagesschau,οι καθημερινές βραδυνές ειδήσεις του 1ου Γερμανικού καναλιού,καμμιά φορά το βλέπω και αυτό.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 ευχαριστω για τις πληροφοριες τον nikoskat kai rostropol..... ηθελα να αναφερθω στο θεμα των φωτογραφιων που ειδα οπως αναφερθηκαν και πολλοι αλλοι ......οι φωτο που ειδα ηταν ικανοποιητικοτατες.......τις συγκρινα με μια ψηφιακη nikon 7.1MP. φυσικα δε τιθεται θεμα συγκρισης κυριως λογω της διαφορας των MPs του οπτικου ζουμ και βεβαιως της ταχυτητας του κλειστρου....... μπορω να πω ομως οτι το Ν82(με βαση τις φωτο που ανεβασαν στο myphone) στεκεται αξιοπρεπεστετα μπροστα σε μια ψηφιακη... στο 100% ζουμ στον υπολογιστη και οι φωτο της nikon αλλοιωνονται με τον ιδιο περιπου τροπο (κατι για το οποιο ειχαν παραπονεθει πολλοι .....) πρακτικα κανεις δεν προκειται να εμφανισει τις φωτο στο 100% γιατι ουτε μια 15αρα ιντσων οθονη δεν μπορει να τις προβαλει fullscreen ..... παλαιοτερα τις φωτο τις εμφανιζανε περιπου στις διαστασεις 680x320 .... σ αυτες τις διαστασεις οι φωτο ειναι κατι παραπανω απο καλες ακομα και τις νυχτερινες ωρες..... πιστευω το κινητο βγαζει εξαιρετικες φωτογραφιες και ισως μπορει να συγκριθει με μια αντιστοιχη ψηφιακη των 5ΜPs Πολύ σωστά τα λές,η συνήθης ανάλυση οθόνης ενός laptop πχ. είναι 1280 x 800 οπότε μια εικόνα 2592 x 1944 δύσκολα θα μπορεί να εμφανιστεί fullscreen,στα Vista δε με το mousewheel την μεγεθήνω πολύ απλά και γεμίζοντας η οθόνη βλέπω μόνο στο τέρμα τις όποιες αλλοιώσεις,ο CMOS φακός του Ν82 βγάζει πολύ καλές φωτό,αυτό είναι γεγονός:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Παιδια καλη χρονια σε ολους! να ρωτησω και εγω κατι..ποση διαφορα μπορει να εχει η μνημη του Ν82-256mb και του Ν95-64? στην αποδοση? Ευχαριστω! [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Παιδια καλη χρονια σε ολους! να ρωτησω και εγω κατι..ποση διαφορα μπορει να εχει η μνημη του Ν82-256mb και του Ν95-64? στην αποδοση? Ευχαριστω! μιλας για τη ram μαλλον. το Ν82 εχει 128, οχι 256(ειναι παρα πολλα για να ειναι αληθινα). η διαφορα ομως ειναι στο ποση free εχει οταν ανοιγει το κινητο. η Νοκια λεει 90 περιπου για το Ν82, τα οποια ειναι 95 στην πραγματικοτητα και 18 περιπου για το Ν95, δεν ξερω ποσο ειναι πραγματικα. στην ουσια στο Ν82 δε θα δεις ποτε "μνημη πληρης" ή παρομοια μηνυματα. επισης δε καθυστερει το κινητο οσες εφαρμογες και να εχεις ανοιχτες. απο την αλλη το Ν95 με την τελευταια αναβαθμιση απ'οτι διαβαζω εχει γινει πολυ γρηγοροτερο...πιστευω οτι σε βαριες εφαρμογες ή και σε απλα καθημερινα πραγματα θα δεις αρκετη διαφορα. αν καποιος που ειχε και τα δυο, το Ν95 με την τελευταια αναβαθμιση, ας μας πει :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 φιλε μου εχω ηδη την 6g και περιμενω την 8αρα. μια χαρα δουλευει :) τελικα και η 8αρα η καρτα δουλευει μια χαρα στο τηλ παιδια :) οποτε παραγγειλτε την αφοβα :) ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 τελικα και η 8αρα η καρτα δουλευει μια χαρα στο τηλ παιδια :) οποτε παραγγειλτε την αφοβα :) Τι μάρκα πήρες??? Με SanDisk θα έχω πρόβλημα??? Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Τι μάρκα πήρες??? Με SanDisk θα έχω πρόβλημα??? αυτες τις 2 εχω και δουλευουν αψογα και γρηγορα :) http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=158255 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=154540 εχω στο Ν82 την 6g και στο καιζερ μου την 8g. να συμπληρωσω οτι στο καιζερ εχω περισσοτερη αναγκη για χωρο μιας και αυτο ειναι το κυριο τηλεφωνο μου και αυτο χρησιμοποιω για music listening και οχι το νοκια.(αυτο ειναι για imaging :lol:) μιας και τα pda εχουν (λογω αμετρητων εφαρμογων) απεριοριστες μουσικες δυνατοτητες :) και ειδικα με την τελευταια προταση του panosha http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=355725 η κατασταση στην ακουστικοτητα εχει ξεφυγει τελειως απο καθε ""ειδικο μουσικο"" κινητο :blink: ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts