Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82 (Pre-Release)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αντε,και καλο πασχα!!!:lol::lol:

Οχι καλο πασχα!Η επομενη μεγαλη γιορτη μετα τα φωτα ειναι η 25Μαρτιου!:XΠαντος ο φιλος zaharakis ειναι πολυ σωστος σε αυτο που εγραψε..Καλη χρονια να εχουμε ολοι με υγεια και ευτυχια.Ολα τα αλλα τα βρισκουμε.Φιλακια πολλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορει καποιος που εχει το N82 να μου πει πως τα παει στο μουσικο τομεα; Τοσο απο τα ακουστικα, οσο και απο τα ηχεια. Εχει θυρα 3,5 jack; Στο κουτι τι handsfree εχει; In-ear; Ποτε περιπου το περιμενουμε και σε τι τιμη;

Μπορει καποιος που εχει το N82 να μου πει πως τα παει στο μουσικο τομεα; Τοσο απο τα ακουστικα, οσο και απο τα ηχεια. Εχει θυρα 3,5 jack; Στο κουτι τι handsfree εχει; In-ear; Ποτε περιπου το περιμενουμε και σε τι τιμη;

ριξε μια ματια σε μερικες αναφορες στο κινητο ;)

μερικες σελιδες πιο πισω ηταν :)

τωρα για το ποτε το περιμενετε :lol:

δεν ξερω ακριβως..μιλανε για αρχες ιανουαριου...ειδωμεν:)

το βλαμενο χρωμα

και τα απαραδεκτα hands free που εχει μεσα...

μονο hands free δεν ειναι...αν μπλεχτεις με τοσο συρφετο καλωδιου που εχουν χωσει ... ...παει...πνιγηκες

γιαννη δεν ειναι το ασημι το προβλημα...αλλα αυτο το καφεζαχαριμπεζ ... που εχει στα πλαγια και πισω....

αρνητικα ειλικρινα δεν εχω βρει κανενα !και δεν μιλαω για αρνητικα του στυλ dpad καθε αλλο παρα προβληματικο ειναι

το τηλ ακομη και σε απολυτο σκοταδι εχει απολυτες για κινητο φωτογραφιες και με ολες τις ρυθμισεις στο auto

ετσι απλα μιλαμε για την καλυτερη φωτογραφικη απεικονιση σε κινητο μεχρι στιγμης !

ειναι ελαχιστα πιο μεγαλο απο το Ν73 πιο λεπτο,παναλαφρο,πολυ καλη μπαταρια.

προσωπικα θα προτιμουσα το πληκτρολογιο να ειναι πιο πανω λιγο και να μην ξεκιναει απο τοσο χαμηλα,μιας και δεν βολευει παρα πολυ(συνηθιζεται φυσικα) τουλαχιστον οσους εχουν καπως χοντρα δαχτυλα η μεγαλα χερια.

δεν εχω βαλει ακομη εφαρμογες μεσα αν και δεν το βλεπω να το φορτωνω,εχω το καιζερ για πραγματικο εργαλειο ....

αλλα μπορω καλιστα να το κρατησω για (επιτελους )σαν καλη και ευχρηστη φωτογραφικη μηχανη και παραλληλα για 2ο καθημερινο κινητο που παντα το χρειαζομαι λογω δουλειας..

δεν μπορω να εχω το καιζερ μεσα στα λαδια και τα γρασσα

το κακο ειναι οτι η θα το παω για βαψιμο :worry: η θα περιμενω δερματινη θηκη απο την krusell...δεν το αντεχω αυτο το χρωμα...

ηδη παραγγειλα την 8γιγα να την βαλω στο καιζερ και να βαλω στο Ν82 την 6γιγα (που εχω τωρα στο καιζερ)

παντως ειλικρινα το συστηνω ανεπιφυλακτα σε οσους θελουν ενα κινητο ευχρηστο αλλα και multimedia παραλληλα,με τις καλυτερες imaging δυνατοτητες της αγορας αυτην την στιγμη.

edit αλλαξα και το product code,αλλα ""δεν εχει αναβαθμιση καρντια μου""....λεει η νοκια...

δεν μπορω να εχω τετοια αποψη μιας και το Ν73 Me το εχω παρει στην γυναικα μου.δεν ασχοληθηκα μαζι του παραπανω απο να το αναβαθμισω και να το ετοιμασω για να το παραδωσω

αλλα εχω αποψη απο τις φωτο τους μιας και εγω τις διαχειριζομαι μεσω pc οποτε και τις βλεπω αλλα και τις συγκρινω;)

τωρα για θεμα αυτονομιας....μεταξυ τους δεν θα αντεξω σε τετοια δοκιμασια,να κρατησω δυο νοκια πανω μου ωστε να τα τεσταρω :cry:

ποτε δεν τα αντεξα τα νοκια....απλα το Ν82 (αν διαβασες και τα πρωτα μηνυματα μου),ειναι το μονο νοκια που δεν με απογοητευσε απο τις πρωτες κι ολας ωρες στα χερια μου

και δεν το εχει κανει ακομη...οτι κινητο παρω οτι ειναι να βγαλει θα μου το βγαλει μεσα σε λιγες ωρες,αντε το πολυ την δευτερη μερα.....

παντως καταφερα σημερα να το κολησω και αυτο

την χτυπησε μια επανεκινηση ...ετσι για να μου θυμισει οτι ειναι

νοκια :lol:

παντως περαν της πλακας το τηλ,εκει που με νοιαζει εμενα, ειναι κορυφαιο και αυτο εμενα μου φτανει..

στο imaging αλλα και σαν απλο τηλεφωνο να παιρνεις και να σε παιρνουν με καλη παραλληλα μπαταρια

αλλα και να ειναι συμβατο με το bl stereo handsfree μου χωρις υποχωρησεις στην ποιοτικη μουσικη ακροαση....αλλα και ραδιοφωνου.

δεν ειναι για να το φορτωνεις εφαρμογες ...δεν κανουν αυτα τα ""πραγματα"" οπως τα λεω εγω τα symbian για πολλα πολλα....

μια εφαρμογη πηγα να του βαλω (για block private numbers) και παρεδωσε :lol::lol:

το κακομοιρο το καιζερ μου δεν ξερει τι εχει πανω του και δεν κανει κιχ!!!!!!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Δεν εχω δει και κανενα σχολιο για τις μουσικες του ικανοτητες.. Δε με ενδιαφερει ουτε το gps, ουτε το λειτουργικο.. Απλα θα ηταν καλος ενας συνδιασμος πολυ καλης καμερας με πολυ καλη μουσικη αναπαραγωγη.

Δεν εχω δει και κανενα σχολιο για τις μουσικες του ικανοτητες.. Δε με ενδιαφερει ουτε το gps, ουτε το λειτουργικο.. Απλα θα ηταν καλος ενας συνδιασμος πολυ καλης καμερας με πολυ καλη μουσικη αναπαραγωγη.

εχει κορυφαια καμερα αλλα και πολυ καλες μουσικες δυνατοτητες με καλη ενταση αλλα και πολυ καλη ποιοτητα.:)

ο music player του ειναι πολυ ευελικτος με καλες ρυθμισεις(eq κλπ) αλλα και το ραδιοφωνο του επισης που ενα μεγαλο +,εκτος τον καλο δεκτη fm, για μενα ειναι οι 50 θεσεις για καταχωρησεις σταθμων!!:)

τα hands free του για μενα ειναι απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ και πιο ειδικα...ηλιθια....υπαρχουν κορυφαιες επιλογες αλλα η νοκια αρκεστηκε σε μια φθηνη και κακογουστη λυση....:mad:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Δλδ ειναι ενα κινητο που μπορει να αντικαταστησει το mp3 player μου

το μονο που θα σου πω,μιας και εχω δοξα το θεο,εχω δοκιμασει αρκετα κινητα....

κανενα wallkman sonyericsson,δεν εχει την ενταση που βγαζει το Ν82 αλλα ακομα και απο πολλα αλλα (πολυ πιο απλα )κινητα ανεξαρτητου εταιρειας...:lol::lol:

η ενταση αναπαραγωγης στα SE (μιλαω παντα για τα wallkman phones) ειναι απαραδεκτη για τα στανταρς τα δικα μου ;)

ενω με το ν82 ειμαι ευχαριστημενος.

ασε που δεν το πηρα μονο για αυτο,αλλα στην πορεια εμφανιστηκε σαν ενα πολυ ευχαριστο θετικο :)

ή να δω καποιο απο τα W μοντελα της SE;

σε αυτο δεν μπορει να σου λυσει κανεις την απορια :O

η το αγοραζεις και σου λυνεται η απορια η απλα παιρνεις SE:O

Παιδιά Καλή Χρονιά σε όλους! Το νέο έτος να σας φέρει υγεία, πολλή χαρά αλλά και ό,τι καλό ξέχασε το 2007! :lol:

παιδιία οταν τραβάει βιντεο έχει flash!??καλή χρονια σε όλους το 2008 να σας φέρει οτι επιθυμειτε να έχετε υγεια να περάσετε καλα το βράδυ οτι και αν κάνετε και να είμαστε πάντα καλα να τα λέμε πάντα σε αυτο το forum!!!:):):)

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

Δλδ ειναι ενα κινητο που μπορει να αντικαταστησει το mp3 player μου ή να δω καποιο απο τα W μοντελα της SE;

Lux, επειδη βλεπω οτι περιμενεις πολλα απο το κινητο στον μουσικο τομεα, θα σου'λεγα να μην παρεις το Ν82. ενταξει καλο ειναι, αλλα δε νομιζω οτι θα σου δωσει κατι παραπανω απο το Ν93.

επισης οπως ειπα σε αλλο θεμα και θα το ξαναπω σε σενα, δε μπορω να καταλαβω ποσο μουσικη περιμενεις να απολαυσεις απο τα ηχεια ενος κινητου. γιατι δεν παιρνεις ενα ηχοσυστημα να τελειωνεις; γιατι φανταζομαι οτι μουσικη ακους στο σπιτι, μη μου πεις οτι ακους σε εξωτερικο χωρο μουσικη απο τα ηχεια...

και για ακουστικα θα σου ξαναπω αν θες μονο αυτο, μονο το Ν91 σου κανει.-

παιδιία οταν τραβάει βιντεο έχει flash!??καλή χρονια σε όλους το 2008 να σας φέρει οτι επιθυμειτε να έχετε υγεια να περάσετε καλα το βράδυ οτι και αν κάνετε και να είμαστε πάντα καλα να τα λέμε πάντα σε αυτο το forum!!!:):):)

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

οχι, ειναι xenon flash και δε μπορει να μεινει αναμμενο :)

παιδιία οταν τραβάει βιντεο έχει flash!??

οχι φιλε μου δυστυχως :(

To βράδυ βγάζει καλο βίντεο?:)

http://rapidshare.de/files/38175262/20122007001.mp4.html

για να προλαβω οποιονδηποτε :p, ειναι πολυ σκοταδι και ειναι σε night mode..

ευχαριστω πάρα πάρα πολύ!!!εδω θα αλάξουμε χρονία:lol::p!!!:)μια χαρά βίντεο πολύ καλο για χωρις φλάς!!!μπράβω στην ΝΟΚΙΑ επιτέλους αξιόπιστο κινητο!!

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

ευχαριστω πάρα πάρα πολύ!!!εδω θα αλάξουμε χρονία:lol::p!!!:)μια χαρά βίντεο πολύ καλο για χωρις φλάς!!!μπράβω στην ΝΟΚΙΑ επιτέλους αξιόπιστο κινητο!!

αν εχεις subwoofer δυναμωσε το να δεις συχνοτητες που ηχογραφει :D

δυο φωτος απο αποβαθρα του μετρο, η πρωτη χωρις ρυθμισεις, η δευτερη με ρυθμισεις, χωρις να σκεφτω ιδιαιτερα τι ρυθμισεις θα εκανα, οτι μου φανηκε πιο λογικο απλα, αν και βγηκε λιγο σκοτεινη αλλα πολυ καλυτερη πιστευω :)

http://img244.imageshack.us/img244/1184/31122007218pd6.th.jpg http://img292.imageshack.us/img292/6862/31122007219bd2.th.jpg

Αναρωτιώμουν τι handsfree με music keys (play/pause/stop/FF/REW) θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε με το Ν82...

Το handsfree που έχει στο πακέτο αγοράς δε σε εξυπηρετεί στο να επιλέγεις tracks όταν είσαι εν κινήσει και το έχεις στην τσέπη.

Να υποθέσω ότι ο controller του Ν81 θα είναι συμβατός???

Ξέρω ότι ίσως να είναι και ψιλο-offtopic, αλλά τι ακουστικά θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ώστε να εκμεταλλευτώ στο μέγιστο την όποια ποιότητα ήχου έχει ο προενισχυτής ακουστικών του???

@nikoskat τα φώτα σου... :)

Edit:

Α, παραλίγο να το ξεχάσω:

Καλή χρονιά σε όλους :) :) :) :) :)

(και κακά ξεκουμπίδια στο 2007 :mad: )

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

τι αλλο απο καποια καλα in-ear. δοκιμασα τα sennheiser σε σχεση με τα δικα του και εχουν μεγαλη διαφορα. τα δικα του δεν ειναι οτι καλυτερο :p

τα ακουστικα του Ν81 εδω http://europe.nokia.com/A4487144 δειχνει οτι δεν ειναι συμβατα αλλα μου φαινεται απιθανο, θα το δοκιμασω ομως γιατι εχω μια καβαντζα γι'αυτα τα ακουστικα και θα σου πω :)

Καλη χρονια, 15' μεινανε... :D

Καλή χρονιά συμφορουμίτες, και μακάρι με ένα Ν82 στα χέρια μας.

Είθε να ακολουθήσουν και άλλα πολλά τόσο αξιόλογα κινητά απο την μαμά ΝΟΚΙΑ.

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2008

:p:lol::p

:ninja:

:)Καλή χρονιά σε όλους,φίλους κι'οχθρούς και όποιος πει κακιά κουβέντα για μας να του βγεί το μάτι σα λουκουμάς.....:lol::p:)

ωρα που βρηκα να κανω αναβαθμιση :lol:

http://img293.imageshack.us/img293/3530/untitledzu1.th.jpg http://img166.imageshack.us/img166/8554/untitledgl4.th.jpg

Καααλη Χρονια!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...