Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82 (Pre-Release)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορει σε αρκετους να αρεσει το ασημι , ειναι υποκειμενικο θεμα :) !

Δημητρη , νομιζω ο scottas ρωτησα τα αρνητικα της συσκευης :O ...

Ασε το θεμα των ακουστικων :mad: :p !

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

to mono arnitiko tis syskeyis einai oti i mpataria krataei mono dyo meres!!!!alla na episimanw oti pio syxna mpainw me wifi apo to kinito para apo ton lap top mou!!!akoma kai simera sto mall milousa sto msn apo to kinito...afiste paidia exw kollisei me to kinito!einai ka ta pli kti ko!!!to mono spastiko einai oti merikes fores pou mporei na piasw strava to kinito otan grafw minima gyrnaei i othoni....!an kai osoi to exoun dei exoun xazepsei...!
min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio

Συμφωνώ σε όλα,εμένα μου ψιλοαρέσει πάντως να μπορώ να επέμβω και να αλλάξω το product code με το NSS μαζί με τους εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες ανα τον κόσμο που επίσης το κάνουν(η χαρά της ανακάλυψης,της διαφοροποίησης-η κρυφή γοητεία του πράγματος),βασικά νομίζω η πρώτιστη αιτία που δημιούργησε τα NSS και στα SE το DaVinciteam,Wotanserver κλπ. ως προγράμμτα και παροχή υπηρεσιών ήταν το debranding των συσκευών από κάποια διαφορετικά μενου(βλ.Vodafone Live etc.) και κάποια κλειδώματα δικτύου.

Είναι γεγονός,είτε είσαι απλώς χρήστης/κάτοχος συσκευής ή προχωρημένος αν σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις κάτι(πχ.Iphone στην Ελλάδα πολύ πριν έρθει με τα διάφορα ξε-κλειδώματα από δίκτυα κλπ.κλπ......)μόνος σου θα το κάνεις,αλλιώς θα βρεις κάποιον να στο κάνει;)

Όλα τα πράγμτα έχουν δύο πλευρές...Η μιά μπορεί να είναι αυτή που λες...Η άλλη φαίνεται σε κάποιους η λογική αυτή να μοιάζει με τον μηχανικό αυτοκινήτου που μετά από μιά ακριβή αγορά κάνει βίδες το νέο πανάκριβο αυτοκίνητο για να έχει καλύτερα αποτελέσματα (να το κάνει πιό γρήγορο) και να φανεί και αυτός "κάποιος"...Ακόμα και σε αυτό που είπα υπάρχει φυσικά ο αντίλογος, αλλά ας το σταματήσουμε κάπου εδώ το θέμα γιατί δεν νομίζω πως καταλήγουμε κάπου και δεν αποτελεί δημιουργικό διάλογο...Ας περιοριστούμε μόνο σε ότι αφορά την ουσία του Ν82....:O

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Μπορει σε αρκετους να αρεσει το ασημι , ειναι υποκειμενικο θεμα :) !

Δημητρη , νομιζω ο scottas ρωτησα τα αρνητικα της συσκευης :O ...

Ασε το θεμα των ακουστικων !

γιαννη δεν ειναι το ασημι το προβλημα...αλλα αυτο το καφεζαχαριμπεζ :p που εχει στα πλαγια και πισω....

αρνητικα ειλικρινα δεν εχω βρει κανενα !και δεν μιλαω για αρνητικα του στυλ dpad ;) καθε αλλο παρα προβληματικο ειναι :)

το τηλ ακομη και σε απολυτο σκοταδι εχει απολυτες για κινητο φωτογραφιες και με ολες τις ρυθμισεις στο auto:blink:

ετσι απλα μιλαμε για την καλυτερη φωτογραφικη απεικονιση σε κινητο μεχρι στιγμης !

ειναι ελαχιστα πιο μεγαλο απο το Ν73 πιο λεπτο,παναλαφρο,πολυ καλη μπαταρια.

προσωπικα θα προτιμουσα το πληκτρολογιο να ειναι πιο πανω λιγο και να μην ξεκιναει απο τοσο χαμηλα,μιας και δεν βολευει παρα πολυ(συνηθιζεται φυσικα) τουλαχιστον οσους εχουν καπως χοντρα δαχτυλα η μεγαλα χερια.

δεν εχω βαλει ακομη εφαρμογες μεσα αν και δεν το βλεπω να το φορτωνω,εχω το καιζερ για πραγματικο εργαλειο ;)

αλλα μπορω καλιστα να το κρατησω για (επιτελους )σαν καλη και ευχρηστη φωτογραφικη μηχανη και παραλληλα για 2ο καθημερινο κινητο που παντα το χρειαζομαι λογω δουλειας..

δεν μπορω να εχω το καιζερ μεσα στα λαδια και τα γρασσα:O

το κακο ειναι οτι η θα το παω για βαψιμο :worry: η θα περιμενω δερματινη θηκη απο την krusell...δεν το αντεχω αυτο το χρωμα...

ηδη παραγγειλα την 8γιγα να την βαλω στο καιζερ και να βαλω στο Ν82 την 6γιγα (που εχω τωρα στο καιζερ)

παντως ειλικρινα το συστηνω ανεπιφυλακτα σε οσους θελουν ενα κινητο ευχρηστο αλλα και multimedia παραλληλα,με τις καλυτερες imaging δυνατοτητες της αγορας αυτην την στιγμη.:)

edit αλλαξα και το product code,αλλα ""δεν εχει αναβαθμιση καρντια μου""....λεει η νοκια...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

to mono spastiko einai oti merikes fores pou mporei na piasw strava to kinito otan grafw minima gyrnaei i othoni....!an kai osoi to exoun dei exoun xazepsei...!

απενεργοποιησε το :p

το κινητο ειναι πραγματι αψογο, το ευχαριστιεσαι ολο και πιο πολυ, μου ετυχε 2-3 φορες που δεν το ειχα μαζι μου, να σκεφτω οτι θα ηθελα να το ειχα λιγο τωρα :p

ειναι ελαχιστα πιο μεγαλο απο το Ν73 πιο λεπτο,παναλαφρο,πολυ καλη μπαταρια.

Το έχεις συγκρίνει με το Ν73 σε όμοια χρήση; Θεωρείς πως το Ν82 είναι καλύτερο ή έστω ίδιο σε αυτονομία σε σχέση με το Ν73;

Το έχεις συγκρίνει με το Ν73 σε όμοια χρήση; Θεωρείς πως το Ν82 είναι καλύτερο ή έστω ίδιο σε αυτονομία σε σχέση με το Ν73;

δεν μπορω να εχω τετοια αποψη μιας και το Ν73 Me το εχω παρει στην γυναικα μου.δεν ασχοληθηκα μαζι του παραπανω απο να το αναβαθμισω και να το ετοιμασω για να το παραδωσω :lol:

αλλα εχω αποψη απο τις φωτο τους μιας και εγω τις διαχειριζομαι μεσω pc οποτε και τις βλεπω αλλα και τις συγκρινω;)

τωρα για θεμα αυτονομιας....μεταξυ τους δεν θα αντεξω σε τετοια δοκιμασια,να κρατησω δυο νοκια πανω μου ωστε να τα τεσταρω :cry:

ποτε δεν τα αντεξα τα νοκια....απλα το Ν82 (αν διαβασες και τα πρωτα μηνυματα μου),ειναι το μονο νοκια που δεν με απογοητευσε απο τις πρωτες κι ολας ωρες στα χερια μου :)

και δεν το εχει κανει ακομη...οτι κινητο παρω οτι ειναι να βγαλει θα μου το βγαλει μεσα σε λιγες ωρες,αντε το πολυ την δευτερη μερα.....

παντως καταφερα σημερα να το κολησω και αυτο :D

την χτυπησε μια επανεκινηση ...ετσι για να μου θυμισει οτι ειναι

νοκια :lol:

παντως περαν της πλακας το τηλ,εκει που με νοιαζει εμενα, ειναι κορυφαιο και αυτο εμενα μου φτανει..

στο imaging αλλα και σαν απλο τηλεφωνο να παιρνεις και να σε παιρνουν με καλη παραλληλα μπαταρια

αλλα και να ειναι συμβατο με το bl stereo handsfree μου χωρις υποχωρησεις στην ποιοτικη μουσικη ακροαση....αλλα και ραδιοφωνου.

δεν ειναι για να το φορτωνεις εφαρμογες ...δεν κανουν αυτα τα ""πραγματα"" οπως τα λεω εγω τα symbian για πολλα πολλα....

μια εφαρμογη πηγα να του βαλω (για block private numbers) και παρεδωσε :lol::lol::lol:

το κακομοιρο το καιζερ μου δεν ξερει τι εχει πανω του και δεν κανει κιχ!!!!!!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Πίστεψέ με, αν τα PDAs είχαν αξιοπρεπή αυτονομία και έστω ικανοποιητική εργονομία, τώρα δεν θα έγραφα σε φόρουμ για symbian... ;)

Πίστεψέ με, αν τα PDAs είχαν αξιοπρεπή αυτονομία και έστω ικανοποιητική εργονομία, τώρα δεν θα έγραφα σε φόρουμ για symbian... ;)

στην αυτονομια ειμαι μαζι σου ειδικα με το καιζερ εχουμε προβλημα:O

αλλα για την εργονομια εκει διαφωνω πληρως!!

ισα ισα που τα wm τα κανεις οτι θελεις και γινονται παιχνιδακι στο δουλεμα με ενα χερι και χωρις καν γραφιδα ;)

Να θυμισω οτι εδω λεμε τα σχετικα με το Ν82 :rolleyes:

Για συγκρισεις κλπ ,υπαρχει η καταλληλη ενοτητα ....

==================================================

Brief Review: SanDisk Powered Nokia N82 8GB Edition

http://img211.imageshack.us/img211/5669/screenshot0001ei8.th.jpg

http://www.intomobile.com/2007/12/28/brief-review-sandisk-powered-nokia-n82-8gb-edition.html

εντωμεταξυ η δικια μου η 6αρα περιμενει ...:confused:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Επειδη το Ν82 θα ειναι το νεο μου κινητο ,οταν ερθει φυσικα,μια ερωτηση:ποση ωρα κανει κατα την εκκινηση;Στο 6680 που εχω αργει πολυ,παρα πολυ!

παντως ειχα και 2ο κρουσμα κοληματος....

ενω τραβαγα βιντεο με το τηλ τα γενεθλια της κορης μου,με πηραν τηλ...

και αντε γεια το βιντεο και αντε γεια καθε λειτουργια της καμερας :O

μαυρη οθονη στην καμερα,χαθηκε και οτι ειχε τραβηξει μεχρι τοτε..

ευτυχως που τραβαγε ο γιος μου με την καμερα και δεν χαθηκε τπτ ...αλλιως θα πηγαιναμε για αναπαρασταση :lol::lol:

οποτε μονο σε ""εκτος συνδεσης"" το imaging :lol::lol:

μου εχει τυχει αυτο που λες και δεν επαθε κατι :O

γενικα κανενα κολλημα μεχρι τωρα ευτυχως :)

για το boot up time

http://www.intomobile.com/2007/12/28/brief-review-sandisk-powered-nokia-n82-8gb-edition.html

Την κάρτα αυτή την έχω εντοπίσει εδώ, και τιμάται πλέον στα 77€ χωρίς τα έξοδα αποστολής. Την προηγούμενη εβδομάδα την είδα στα 87€. Η 6άρα SanDisk έφτασε αισίως τα 56€ ;). Πάρε κόσμε!!! :lol:

Μέχρι να έρθει στα χέρια μου το Ν82, η 8άρα θα έχει φτάσει στα 50€ :lol:.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

στην αυτονομια ειμαι μαζι σου ειδικα με το καιζερ εχουμε προβλημα:O

αλλα για την εργονομια εκει διαφωνω πληρως!!

ισα ισα που τα wm τα κανεις οτι θελεις και γινονται παιχνιδακι στο δουλεμα με ενα χερι και χωρις καν γραφιδα ;)

Δεν ξέρω αλλά δούλεψα για λίγο το ΗΡ 6815 ενός συναδέλφου και με ξένισε τελείως ο χειρισμός του. Σίγουρα δεν μου δημιουργεί πρόβλημα όταν κάθομαι στο γραφείο αλλά όταν είμαι στο τιμόνι ή περπατώ και θέλω να ασχοληθώ έστω με κάτι απλό, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.

Πάντως, μεταξύ αυτονιμίας και εργονομίας, πιο σοβαρό για εμένα είναι το πρώτο ;)

Off-topic end :)

Να δεις φιλε οτι μεχρι να το παρει αποφαση η Nokia να το βγαλει θα εχουν βγει τουλαχιστον 16αρες.Ασε που οπως το πανε πρωτα θα εχει βγει αναβαθμιση για το κινητο και μετα θα το εχουμε στα χερια μας.:tease:

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Να δεις φιλε οτι μεχρι να το παρει αποφαση η Nokia να το βγαλει θα εχουν βγει τουλαχιστον 16αρες.Ασε που οπως το πανε πρωτα θα εχει βγει αναβαθμιση για το κινητο και μετα θα το εχουμε στα χερια μας.:tease:

παντως χρειαζεται αναβαθμιση το κινητο ;)

να διορθωσω κατι που ειπα πριν.

τελικα δεν χαθηκε το βιντεο που ειχε τραβηξει μεχρι την στιγμη που κολησε,αλλα το ειχε σωσει κανονικα:blink:

παλι καλα,κατι ειναι και αυτο.:)

κατι ειναι και αυτο ,τουλαχιστον δεν θα περιμενουμε

για αναβαθμιση :lol::p

edit

@zaharakis: Τα μεγαλα πνευματα συναντηθηκαν .

Εσυ τελειωνεις την φραση σου με κατι ειναι και αυτο

ενω εγω την ξεκιναω με αυτο :lol:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Να θυμισω οτι εδω λεμε τα σχετικα με το Ν82 :rolleyes:

Για συγκρισεις κλπ ,υπαρχει η καταλληλη ενοτητα ....

==================================================

μολις αγορασα την 6αρα μου απο ebay :D

Πουλα μου την 6αρα και παρε την 8αρα!:)Ετσι κινητο και καρτα θα σου ερθουν μαζι!Αμαρτια να την εχεις να περιμενει μοναχουλα της....Θελω και εγω 6αρα η' 8αρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Μιχαλη, απλα σου υπενθιμιζω την καταπληκτικη δουλεια που κανεις στο myphone.Ποσο καλος και τιμιος moderator εισαι":) σλουρπ...

K850i=:vava:

N82=:superman:

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Κατι που δεν ρωτισα και δυστηχος αυτες της μερςες δεν εχω πολυ χρονο για να διαβαζω τo φορουμ..

Στην εκθεση του Ν82 μπορεις να κανεις φακελους η ειναι οπως και πριν?? :O

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...