Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82 (Pre-Release)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με το Ν81 τελικά τι θα γίνει στην Ελλάδα; Θα ρθει; και το n81 και το n82... Καλά Alpha Copy:stupid:...:zzz::zzz::zzz: :rocket:

Το Ν81 κυκλοφορει ηδη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

απο ενα φιλο εδω μεσα :)

ειλικρινα ειναι η 1η φορα που λεω (και τα πιστευω)καλα λογια για ενα νοκια :blink:

φυσικα το εχω λιγες ωρες στα χερια μου και ειναι νωρις για παχια λογια,αλλα οτι εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης με εχει αφησει καταπληκτο....ειδικα μετα την απογοητευση που ειχα παρει με το ν95:mad:

αποψε θα του πιω το αιμα και βλεπουμε ;)

Καλως ηρθες Δημητρη απο τα μερη μας.Το κινητο ειναι απλα αψογο.Βαλτου οτι καλουδια βρεις,και θα δεις οτι δεν θα γονατισει.Σαν το καισερ ενα πραγμα.:lol:(μου ελειψε).

Εχει αρχισει να κουραζει το θεμα "παραεισαγωγεις.Καταλαβετε οτι οι καλυψεις ισχυουν κανονικα σαν να το αγοραζε καποιος απο Νοκια.Το ξαναρωτησα.Τωρα αν καποιος φοβαται για δικο του λογο το δεχομαι.Αλλα οχι να λεμε οτι οσοι το πηραν απο το χ καταστημα,δεν καλυπτονται απο εγγυηση και τα συναφη.

[...]Τωρα αν καποιος φοβαται για δικο του λογο το δεχομαι[...]

Αυτό είναι το θέμα φίλε μου. Μακάρι να το σεβόντουσαν όλοι αυτό.

Εγώ το ξαναείπα. Όλα είναι θέμα επιλογών. Εγώ προσωπικά έχω ήδη τηλέφωνο, το οποίο το έχω σχεδόν μία τριετία (μερικοί θα με πουν ίσως ξενέρωτο και οπισθοδρομικό που δεν αλλάζω 74315 συσκευές κάθε μήνα) με το οποίο κάνω τη δουλειά μου, και δεν είμαι τόσο πολύ βιαστικός, επομένως έχω την πολυτέλεια να το προμηθευτώ όταν θα το διαθέσει η Alpha Copy. Ακριβώς γιατί θέλω να περιμένω. Αν τα αποθέματα υπομονής μου κάποια στιγμή τελειώσουν, τότε ίσως κι εγώ να στραφώ στη λύση που ακολούθησαν οι περισσότεροι εδώ μέσα. Δεν αποκλείω τίποτα.

Εξάλλου είναι για μένα ξεχωριστή χαρά (σχεδόν ιεροτελεστία) να ανοίγω μία καινούργια συσκευασία καινούργιου προϊόντος και να έχω μέσα μου τουλάχιστον την ασφάλεια/σιγουριά (ορισμένοι θα το πουν ψευδαίσθηση ;) ) του να ξέρω ότι η συσκευή αυτή έχει έρθει στη χώρα μου για μένα και ότι δεν προορίζονταν για κάποιον Γερμανό, Άγγλο ή οποιονδήποτε άλλο. Πέστε το ιδιοτροπία ή οτιδήποτε άλλο, αλλά σεβαστείτε το και μην το απαξιώνετε. ;)

Από κει και πέρα συμφωνώ κι εγώ να σταματήσει η κουβέντα για τις παραεισαγωγές (ό,τι και να σημαίνει πλέον ο όρος αυτός), αλλά να σταματήσουν και οι αφορισμοί και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί περί ασχετοσύνης και άλλα τέτοια κουλά. Εκτός των συζητήσεων που γίνονται εδώ μέσα, στην πλειοψηφία μας δεν ξέρουμε ο ένας τον άλλο προσωπικά ώστε να βγάζουμε συμπεράσματα για τις γνώσεις και την εμπειρία του καθενός σε οποιονδήποτε τομέα, πολύ δε περισσότερο να οδηγούμαστε αβίαστα σε χαρακτηρισμούς σαν κι αυτούς που γράφτηκαν στα προηγούμενα posts.

Λήξις._

Υ.Γ.: Παρά τον οξύ τόνο του post μου, μην αμφιβάλλετε ότι ό,τι λέω το λέω εντελώς φιλικά. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Λοιπόν περιμενώ και εγω το κινητό να έρθει αλλά για άλλους λόγους= επιδότηση καινούργιας σύνδεσης.Όσα ειπώθηκαν για τα εγχειρίδια υπάρχουν όλα στο σαϊτ της ΝΟΚΙΑ.Οπότε και στα καντονέζικα να είναι θα βρείτε αυτά που σας χρειάζοντε.Και χρειάζονται όσο και να ασχολείσε αφού μπορεί να υπάρχει έστω+κάτι απειροελάχιστο σε μια λειτουργία και να σου ξεφύγει.Απλά το κακό είναι ότι δεν έχουμε την νοτροπία του Ευρωπαίου πολίτη αφού επιτρέπουμε σε μια εισαγωγική εταιρία να δημιουργεί δικούς της κανόνες όσων αναφορά την διακίνηση προϊόντων μέσα στα σύνορα της Ε.Ε. Όλα τα προϊόντα που κυκλοφορούν στη Ε.Ε. έχουν τις προδιαγραφές για όλες τις χώρες. Μπορούν να σας ζητήσουν κάτι μόνο αν είναι εκτός Ε.Ε. Διαφορετικά είτε το αγοράσατε εδω είτε Αγγλία είτε Πορτογαλία είναι το ίδιο.

Αυτό είναι το θέμα φίλε μου. Μακάρι να το σεβόντουσαν όλοι αυτό.

Εγώ το ξαναείπα. Όλα είναι θέμα επιλογών. Εγώ προσωπικά έχω ήδη τηλέφωνο, το οποίο το έχω σχεδόν μία τριετία (μερικοί θα με πουν ίσως ξενέρωτο και οπισθοδρομικό που δεν αλλάζω 74315 συσκευές κάθε μήνα) με το οποίο κάνω τη δουλειά μου, και δεν είμαι τόσο πολύ βιαστικός, επομένως έχω την πολυτέλεια να το προμηθευτώ όταν θα το διαθέσει η Alpha Copy. Ακριβώς γιατί θέλω να περιμένω. Αν τα αποθέματα υπομονής μου κάποια στιγμή τελειώσουν, τότε ίσως κι εγώ να στραφώ στη λύση που ακολούθησαν οι περισσότεροι εδώ μέσα. Δεν αποκλείω τίποτα.

Εξάλλου είναι για μένα ξεχωριστή χαρά (σχεδόν ιεροτελεστία) να ανοίγω μία καινούργια συσκευασία καινούργιου προϊόντος και να έχω μέσα μου τουλάχιστον την ασφάλεια/σιγουριά (ορισμένοι θα το πουν ψευδαίσθηση ;) ) του να ξέρω ότι η συσκευή αυτή έχει έρθει στη χώρα μου για μένα και ότι δεν προορίζονταν για κάποιον Γερμανό, Άγγλο ή οποιονδήποτε άλλο. Πέστε το ιδιοτροπία ή οτιδήποτε άλλο, αλλά σεβαστείτε το και μην το απαξιώνετε. ;)

Από κει και πέρα συμφωνώ κι εγώ να σταματήσει η κουβέντα για τις παραεισαγωγές (ό,τι και να σημαίνει πλέον ο όρος αυτός), αλλά να σταματήσουν και οι αφορισμοί και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί περί ασχετοσύνης και άλλα τέτοια κουλά. Εκτός των συζητήσεων που γίνονται εδώ μέσα, στην πλειοψηφία μας δεν ξέρουμε ο ένας τον άλλο προσωπικά ώστε να βγάζουμε συμπεράσματα για τις γνώσεις και την εμπειρία του καθενός σε οποιονδήποτε τομέα, πολύ δε περισσότερο να οδηγούμαστε αβίαστα σε χαρακτηρισμούς σαν κι αυτούς που γράφτηκαν στα προηγούμενα posts.

Λήξις._

Υ.Γ.: Παρά τον οξύ τόνο του post μου, μην αμφιβάλλετε ότι ό,τι λέω το λέω εντελώς φιλικά. :)

Ειλικρινα ειναι το τελευταιο μου ποστ:)(Μιχαλη ξεχ@σε με,με το δικιο σου)!

Πανο μου,χερομαι που δεν εχεις μπει στο τρυπακι του να αλλαζεις καθε μηνα κινητο.Κανεις πολυ καλα και μπραβο σου.Αυτο ομως ειναι ενα + του να παρεις το συγκεκριμενο κινητο και εξηγουμε.Σε αρκετα απο τα ποστ σου κατηγορεις την αλφα κοπυ που δεν το εχει φερει ακομα το κινητο.Πραγμα το οποιο δηλωνει ποσο πολυ το θες.Γιατι δεν το παιρνεις τοτε πχ απο κινη...νια?Καλυπτεσαι κανονικα και μιας και θα το κρατησεις ας πουμε αλλα 3 χρονια,δεν θα εχεις και προβλημα στο να το πουλησεις.Επισης για ποιο λογο να περιμενεις την αλφα??Απο που και ως που να μου πουν αυτοι ποτε θα εχω ενα κινητο στα χερια μου?Γιατι να ακολουθησω τα δικα τους παιχνιδια marketing?Να περιμενω να σπρωξουν ολα τα Ν95 gb?

Τελος εσυ ο ιδιος αναφερεσαι σε αφορισμους και απαξιωτικους χαρακτιρισμους.Επισης λες οτι το κινητο που θα παρεις στα χερια σου δεν θες να προοριζεται για καποιον Γερμανο η' Αγγλο.Εμμεσως λες οτι το κινητο που εγω εχω ιδη στα χερια μου προοριζοταν για καποιον αλλον?Αυτο δεν ειναι απαξιωτικο για μενα?

Εντελως φιλικα και χωρις να θελω να τσακωθουμε.:)

Παιδιά ας μην ξεχνάμε κάτι σημαντικό στα περί "ελληνικών" κινητών από Αlpha Copy. Οποιαδήποτε απόπειρα αναβάθμισης on-line σε συσκευή που δεν προορίζεται για την Ελλάδα, ακόμα κι αν τώρα έχει (περιέργως) περασμένη την ελληνική γλώσσα, θα την χάσουμε σίγουρα μετά το πέρας της αναβάθμισης.

Εσείς νομίζετε πως όλοι οι χρήστες ενός νέου Nokia έχουν τη δυνατότητα/ικανότητα/γνώσεις να μετατρέψουν πχ το Γερμανικό τους Nokia σε Ελληνικό μέσω NSS; Δεν θα ξεχάσω έναν φίλο εδώ μέσα που πριν 10 περίπου μέρες προσπαθούσε να βάλει Ελληνικά σε ένα Ν73 Γερμανίας και του δώσαμε την απαραίτητη βοήθεια για την αλλαγή.

Δηλαδή γιατί κάθε φορά που θα θέλω να κάνω αναβάθμιση, πρέπει να είμαι υποχρεωμένος να μην έχω κινητό για 1-7 μέρες (ανάλογα με την εταιρεία) αφήνοντάς το σε ένα κατάστημα για αναβάθμιση; Αγοράζοντας λοιπόν συσκευή από την Alpha Copy, είμαστε σίγουροι πως δεν θα έχουμε τέτοιες περιπέτειες με αλλαγή Product Code, αλλαγή DNA ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο ακόμα :X

Παιδιά ας μην ξεχνάμε κάτι σημαντικό στα περί "ελληνικών" κινητών από Αlpha Copy. Οποιαδήποτε απόπειρα αναβάθμισης on-line σε συσκευή που δεν προορίζεται για την Ελλάδα, ακόμα κι αν τώρα έχει (περιέργως) περασμένη την ελληνική γλώσσα, θα την χάσουμε σίγουρα μετά το πέρας της αναβάθμισης.

Εχεις απολυτο δικιο αλλα....

1ον 5 στους 10 που θα αγορασουν το συγκεκριμενο κινητο,για εμενα ειναι "ψαγμενοι".Πιστευω οτι αν οχι μονοι τους,(μπορει να βοηθηθουν απο εδω)θα καταφερουν να κανουν αναβαθμιση μεσω ΝSS.

2ον.Το ειχα πει απο την αρχη οτι το συγκεκριμενο καταστημα που πουλαει το κινητο,με διαβεβαιωσε οτι κανει ΚΑΙ αναβαθμησεις αυθημερον.

Δεν μπορω με τιποτα να ενεργοποιησω το nokmote!:mad:

Εχεις απολυτο δικιο αλλα....

1ον 5 στους 10 που θα αγορασουν το συγκεκριμενο κινητο,για εμενα ειναι "ψαγμενοι".Πιστευω οτι αν οχι μονοι τους,(μπορει να βοηθηθουν απο εδω)θα καταφερουν να κανουν αναβαθμιση μεσω ΝSS.

2ον.Το ειχα πει απο την αρχη οτι το συγκεκριμενο καταστημα που πουλαει το κινητο,με διαβεβαιωσε οτι κανει ΚΑΙ αναβαθμησεις αυθημερον.

1. Και πάλι, είναι αδικαιολόγητη αυτή η ικανή και αναγκαία συνθήκη για να πάρει κάποιος κινητό Nokia. Φυσικά, αυτό δεν το λέω μόνον για το Ν82 αλλά για όλα τα κινητά της Nokia που έχουν τη δυνατότητα αναβάθμισης on-line.

2. Ακόμη κι αν μία (1) αλυσίδα παρέχει τέτοιες υπηρεσίες, για πήγαινε στη Vodafone ή στον Γερμανό και θα δεις τι απάντηση θα πάρεις :X

Γνώμη μου λοιπόν είναι πως παραεισαγωγές είναι απαράδεκτες γιατί υποχρεώνουν τον Έλληνα χρήστη να κατέχει άνω του μετρίου γνώσεις χρήσης κινητών νέας τεχνολογίας και αυτό είναι ανήκουστο!

Ένας παραλληλισμός του "θεσμού" της επίσημης αντιπροσωπείας είναι τα αυτοκίνητα. Ακόμη κι αν αγοράσεις πχ ένα Renault Megane που προορίζεται για Φινλανδία, πρέπει να γνωρίζεις πως του έχουν "φορέσει" στον εγκέφαλο πρόγραμμα για τις εκεί περιβαλλοντικές συνθήκες. Μπορεί εξωτερικά να μιλάμε για το ίδιο αυτοκίνητο αλλά διαφέρει σε σχέση με το Ελληνικό.

Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός σχετικά με το γιατί ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η κυκλοφορία στην Ελλάδα (και σε κάθε χώρα) κινητών μόνον από τον επίσημο εισαγωγέα :)

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Κουκλι σε μαυρο!

@Συμφωνω OculatusAbis με τα λεγομενα σου.

Τελειωσε για μενα το θεμα.Οσοι θελουν ας περιμενουν,οι υπολοιποι ας το αγορασουν.Απλα δεν μπορω να διαβαζω αλλο για το ποτε θα ερθει και για την alfa copy που καθυστερει.:)

Αυτη η φωτο ειναι απο PS, η αυθεντικη ελπιζω να ειναι ακομα

πιο ωραια ...

Ειχαμε εδω και μερες την φωτο απλα τωρα εχει επισημα

επιβεβαιωθει οτι θα υπαρξει η μαυρη εκδοση (και η ασπρη εκδοση) !

Εσείς νομίζετε πως όλοι οι χρήστες ενός νέου Nokia έχουν τη δυνατότητα/ικανότητα/γνώσεις να μετατρέψουν πχ το Γερμανικό τους Nokia σε Ελληνικό μέσω NSS; Δεν θα ξεχάσω έναν φίλο εδώ μέσα που πριν 10 περίπου μέρες προσπαθούσε να βάλει Ελληνικά σε ένα Ν73 Γερμανίας και του δώσαμε την απαραίτητη βοήθεια για την αλλαγή.

Δηλαδή γιατί κάθε φορά που θα θέλω να κάνω αναβάθμιση, πρέπει να είμαι υποχρεωμένος να μην έχω κινητό για 1-7 μέρες (ανάλογα με την εταιρεία) αφήνοντάς το σε ένα κατάστημα για αναβάθμιση; Αγοράζοντας λοιπόν συσκευή από την Alpha Copy, είμαστε σίγουροι πως δεν θα έχουμε τέτοιες περιπέτειες με αλλαγή Product Code, αλλαγή DNA ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο ακόμα :X

Σίγουρα θα ξέρεις ότι η διαδικασία αλλαγής product code με το NSS γινεται μόνο μια φορά και μετά το κινητό πάντα θα αναγνωρίζεται από το NSU ως προορισμένο για την Ελλάδα και θα αναβαθμίζεται πάντα από το σπίτι δίχως την μεσολάβηση πλεον του NSS,σίγουρα θα το ξέρεις αυτό.

Ακόμα και οι μη ψαγμένοι χρήστες(αν είναι εδώ μέσα και συζητάμε μαζί τους τότε είναι σαν να λέμε ότι μας βλέπουν αλλά είναι και τυφλοί:confused::wacko:)αν δεν μπορούσαν να κάνουν όλα αυτά θα μπορούσαν να κάνουν τις αναβαθμίσεις σε Nokia Shop δωρεάν εφόσον το έχουν αγοράσει από Ελληνικό κατάστημα και ακόμα και βάσει της καταχώρησης των IMEI τους στην βάση δεδομένων της ΝΟΚΙΑ βρίσκονται εντός εγγύησης στην Ελλάδα.

Καταλήγοντας ο μόνος λόγος που κάποιος θέλει να περιμένει την επίσημη πώληση του Ν82 από την AC είναι ότι δεν βιάζεται και θέλει ελληνικό πληκτρολογιο και ελληνικό εγχειρίδιο χρήσης,πράγμα καθ'όλα σεβαστό και εννοείται αναφαίρετο δικαίωμα κάθε υποψήφιου αγοραστή.

η συγκεκριμενη φωτο οπως εχω ξαναπει ειναι με Inverted colours.

χθες αλλαξα το product code(πιο γρηγορη διαδικασια δεν υπαρχει) αλλα δυστυχως δεν εχει αλλη αναβαθμιση για το Ελλαντα(μπας και..)

για το nokmote χρειαζεστε αυτα τα αρχεια..

http://i9.tinypic.com/7x9439g.jpg

Καταλήγοντας ο μόνος λόγος που κάποιος θέλει να περιμένει την επίσημη πώληση του Ν82 από την AC είναι ότι δεν βιάζεται και θέλει ελληνικό πληκτρολογιο και ελληνικό εγχειρίδιο χρήσης,πράγμα καθ'όλα σεβαστό και εννοείται αναφαίρετο δικαίωμα κάθε υποψήφιου αγοραστή.

Συγγνώμη που επανέρχομαι στο θέμα, αλλά απορώ πραγματικά γιατί είσαι ο μόνος που το αντιλαμβάνεται και το σέβεται αυτό??? :worry:

Γιατί θα πρέπει να "ξελαρυγγιάζομαι" για να υποστηρίξω στον καθένα αυτό το δικαίωμά μου????

Μπορείς να μου το εξηγήσεις??? :wacko:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Συγγνώμη που επανέρχομαι στο θέμα, αλλά απορώ πραγματικά γιατί είσαι ο μόνος που το αντιλαμβάνεται και το σέβεται αυτό??? :worry:

Γιατί θα πρέπει να "ξελαρυγγιάζομαι" για να υποστηρίξω στον καθένα αυτό το δικαίωμά μου????

Μπορείς να μου το εξηγήσεις??? :wacko:

Νομίζω έχει δραματοποιηθεί ελαφρώς το θέμα που δεν είναι άλλο από εμπορικής φύσεως ζήτημα πασπαλισμένο με λίγη κάψα από αυτούς που δεν το έχουν ακόμα,εγώ αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό το δικό σου και όσων θέλουν το Ν82 με ελληνικό πληκτρολόγιο κλπ.,συμφωνώ απόλυτα.

Οταν το αγόρασα ήξερα ότι ενδεχομένως θα έμπλεκα με διάφορα θέματα σχετικά με NSS/NSU κλπ.(πριν 1 μήνα το έπαθα με την ανίατη περίπτωση του 5610 Xpress Music:mad:) αλλά μόλις έγινε η διαδικασία ξαλάφρωσα και όλα ΟΚ,εν γνώση μου όμως το ρίσκαρα και σίγουρα καταλαβαίνω αν κάποιος δεν το θέλει αυτό,σεβαστό απόλυτα.

Εύχομαι σύντομα να το φέρει και η AC για σένα και όλους για να ηρεμήσουμε και να συζητάμε θέματα ουσίας για το Ν82.

Για άλλη μια φορά μπορώ να πω με βεβαιότητα μετά από δυο+ εβδομάδες συμβίωσης με το Ν82 ότι το κινητό αυτό αξίζει και τα ευρώ που κοστίζει αλλά και την δικαιολογημένη εκνευριστική αναμόνή όλων,είναι σχεδόν τέλειο(δεν θα έλεγα τέλειο γιατί δεν υπάρχει τέλειο-μόνο η λέξη που περιγράφει μια ολοκληρωτική αίσθηση ικανοποίησης υπάρχει πάντα)και κάνει όλα όσα υπόσχεται παρα πολύ καλά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα;):)

Παιδιά σε μαύρο χρώμα λέτε να έρθει πολύ αργότερα από την κυκλοφορία του τηλεφώνου όπως το ξέρουμε ήδη????

Για την διαθεσιμοτητα του ασπρου χρωματος ξερουμε

για πρωτο τριμηνο ...

Υποθετω οτι θα υπαρξει μαζι και το μαυρο ...

Ευελπιστω για το πρωτο τριμηνο ...

Ολα ενταξει με το nokmote.Αλλα τρεχει σαν τρελλο και δεν μπορω να το σταματησω εκει που εγω θελω!:lol: Πλακα εχει παντως.

Για την διαθεσιμοτητα του ασπρου χρωματος ξερουμε

για πρωτο τριμηνο ...

Υποθετω οτι θα υπαρξει μαζι και το μαυρο ...

Ευελπιστω για το πρωτο τριμηνο ...

Το καλό θα ήταν να κυκλοφορήσουν όλα ταυτόχρονα και φυσικά στις πρώτες μέρες του χρόνου γιατί από υπομονή εξαντληθήκαμε

Πανω πιυ ημουν ετοιμος να παω να το παρω απο kinitomania, παιρνω τωρα τηλεφωνο και μου λενε οτι ξεπουλησαν! Με την νεα χρονια παλι μου λεει. Κανενα νεοτερο απο AC? Θα βγει την πρωτη εβδομαδα του χρονου ή οχι? Οχι τιποτα αλλο αλλα εχω μεινει χωρις τηλεφωνο και το Ν95 8GB με φλερταρει εντονα...:lol:

Πανω πιυ ημουν ετοιμος να παω να το παρω απο kinitomania, παιρνω τωρα τηλεφωνο και μου λενε οτι ξεπουλησαν! :lol:

αργησες ;)

απο χθες το πρωι που τους ειχα παρει εγω ειχαν δωσει το τελευταιο :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...