Itchrist86 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 yparhoune i eframoges Landmark/gps data ktl ktl sto kinito perasmena apo ti mana toys gia osoi to ehete? (ayto poy deihnei tahitites/megista/average speed) Υπάρχει το "Landmarks" και το "GPS Data". [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 @nikoskat Ευχαριστουμε για τις πρωτες εντυπωσεις σου. Ανανμενουμε και αλλες! Αντε ρε AC φερτο! Εχω την επιδοτηση και περιμενει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 καλημερα το κινητο τι χρωμα το φερνει το κινητομανια?ασημι?η μπεζ ασημι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vespastella Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Επισημα μαθαμαι κατι???Θα το προλαβουμε την πρωτοχρονια??? Και κατι αλλο εχει miniUSB συνδεση με τον υπολιστη???? Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Δεν το βλεπω για φετος....Χθες πηρα στο Πλαισιο και μετα απο 2 λεπτα μου λενε οτι υπαρχει διαθειμοτητα απο 15/11!!!!!! :lol: Φυσικα καταλαβαν οτι επροκειτο για λαθος του συστηματος τους. Δεν ειχαν καποια ημερομηνια διαθεσης. Τα ιδια και η Wind. Ενω το εχουν στον καταλογο τους δεν υπαρχει ακομα σε κανενα καταστημα τους και δεν ξερουν ποτε θα το εχουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 το κινητο απο μπροστα ειναι μεταλλικο ασημι και στα υπολοιπα μπεζ. εχει microUSB, οχι miniUSB και μαλλον αυτο το πρωτυπο θα καθιερωθει. το dpad κανει ενα τικ οταν το πατας προς τα κατω και το αφηνεις αλλα οχι ανησυχητικα, απλα κανει ενα θορυβο. η μπαταρια επισης φαινεται απτοητη.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 παιδες εχω σκατοπορωθει με το κινητο οτι πιο πληρες και ταυτοχρονα προσιτο. επειτα απο μια αποτυχη συναλλαγη στο ebay που δεν πραγματοποιηθηκε με το Ν81 το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για το Ν82. δεν μπορω ομως να το περιμενω στην ελλαδα γιατι ξερω οτι ειναι ικανοι να σου τα πριξουν....στανταρ απο usa που συμφερουν οι συναλλαγες με το δολλαριο(γλιτωνεις περιπου 200 euros με τα μεταφορικα μεσα). θελω να μου πειτε αν ξερετε κανενα e-shop δημοφιλες και αξιοπιστο για να το αγορασω οσο πιο γρηγορα γινεται........ Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Έχω την εντύπωση ότι δεν συμφέρει απο Αμερική αλλά από Ευρώπη για να γλυτώσουμε τους φόρους....;) Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Παρατηρώ ότι σε διάφορες περιγραφές αλλά και σε συγκριτικές φωτογραφίες ανάμεσα στο N95 και στο K850 αναφέρεται ότι η οθόνη του παρουσιάζει χαμηλή φωτεινότητα κάτι που παρατηρώ και από τις ίδιες τις φωτογραφίες. Να υποθέσω ότι έτσι είναι οι Default ρυθμίσεις του με τις οποίες έρχεται και μπορούμε εμείς να τις αλλάξουμε; Αν όχι αυτό λέτε να διορθώνεται από μελοντικό firmware; Αυτοί που το έχουν παρατήρησαν να κουράζει; Βλέπετε μια από τις βασικές χρήσεις μου είναι και να βλέπω πολλές φωτογραφίες. Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 συγκεκριμενα οταν πηγα να αγορασω το Ν81 απο το ebay μου κρατησαν απο τη visa το ποσο των 461$ συγκεκριμενα 322(με μεταφορικα) euros ενω στην ελλαδα θα το επαιρνα 577 euros ενω οτι πηρε το ματι μου κυριως σε γερμανικα sites ηταν πανω απο 470 ευρω νομιζω οτι η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη και αυτο που λες φορους δεν εχει αντικτυπο στο λογαριασμο σου;).Αναγνωριζω ομως οτι οι worldwide αγορες εχουν μια δυσκολια στο να επιβεβαιωσεις την καρτα και τον λογαριασμο σου στο paypal με την υπηρεσια verify your paypal account κατι που αγνοησα στην πρωτη αγορα του Ν81 και δεν ηταν επιτυχης. νομιζω οτι μονο με τη ισοτιμια δολλαριου ευρο κερδιζεις σημαντικα.........anyway αυτη τη στιγμη πεθαινω να αποκτησω το Ν82 και ψαχνω απεγνωσμενα site Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Παρατηρώ ότι σε διάφορες περιγραφές αλλά και σε συγκριτικές φωτογραφίες ανάμεσα στο N95 και στο K850 αναφέρεται ότι η οθόνη του παρουσιάζει χαμηλή φωτεινότητα κάτι που παρατηρώ και από τις ίδιες τις φωτογραφίες. Να υποθέσω ότι έτσι είναι οι Default ρυθμίσεις του με τις οποίες έρχεται και μπορούμε εμείς να τις αλλάξουμε; Αν όχι αυτό λέτε να διορθώνεται από μελοντικό firmware; Αυτοί που το έχουν παρατήρησαν να κουράζει; Βλέπετε μια από τις βασικές χρήσεις μου είναι και να βλέπω πολλές φωτογραφίες. ηθελα να πω κατι γι'αυτο. εχει ενα θεμα με τη φωτεινοτητα οπως ειπα. δεν κουραζει, ισα ισα ειναι πιο ξεκουραστο στο ματι. απλα δεν ειναι τοσο λαμπερη, αλλα δεν ειναι λογος να μην το αγορασει καποιος που το θελει. το παραδοξο ειναι οτι αν το βαλεις να φορτισει με κλειστο το κινητο στιγμιαια η οθονη γινεται εκτυφλωτικη, ειδικα οταν βγαζει το ασπρο φοντο με το λογοτυπο της Νοκια σε στραβωνει, που σημαινει οτι η οθονη εχει τη δυνατοτητα να γινει πιο φωτεινη, αλλα ισως το εχουν κανει ετσι απο το λειτουργικο. οποτε λογικα θα γινεται με αναβαθμιση να φτιαξει, το θεμαι ειναι αν θα το φτιαξουν ή το επελεξαν ετσι.. για να μην ξενερωσω καποιον, δεν ειναι τοσο σοβαρο ωστε να μην το επιλεξει καποιος. το κινητο ειναι υπερπληρες, δε λειπει τιποτα και απορω πως ειναι τοσο "φθηνο" με αυτα τα χαρακτηριστικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Ερώτησή μου πριν 1 ώρα περίπου σε Vodafone Shop και Alpha Copy. Η Vodafone ούτε ήξερε για το κινητό. Η κοπέλα στην υποδοχή δεν το συζητάμε, αλλά μετά πήγα και σε κάποιον άλλο τύπο και μου είπε ότι δεν ξέρει τίποτε. Μήπως εννοείς μου έλεγε το Ν81; Όχι, όχι, όχι. Τελικά, πηγαίνω σε 3ο τύπο που έχει μάθει το μάθημά του πλέον* και το ήξερε το κινητό ως δυνατότητες, αλλά δεν είχε πληροφόρηση από Vodafone. Ούτε καν στα προσεχώς δεν το έχουμε μου είπε. Αμέσως μετά, πηγαίνω σε Alpha Copy, ρωτάω τα ίδια και μου είπαν για επόμενο έτος. Σίγουρα μετά τις γιορτές, αλλά το πότε ακριβώς ούτε αυτοί ξέρουν. Κάτι είχαν ακούσει για παραεισαγωγές, αλλά αυτοί δεν κάνουν τέτοια. Ευχαριστώ. * Ο τύπος, όταν αγόρασα το Ν70, μου έπιασε κουβέντα. Αρχίσαμε να μιλάμε για κινητά μέχρι να γίνουν τα χαρτιά και μου λέει ξέρω από κινητή τηλεφωνία. Ωραία του λέω. Ας μιλήσουμε για HLR, VLR, για αρχή και μετά βλέπουμε... Όχι τόσο καλά μου απαντάει... Να διαβάζεις του λέω τα ελληνικά site / forums http://www.myphone.gr κλπ για ενημέρωση και θα είσαι εντάξει ως προς τις συσκευές τουλάχιστον. Από τότε, ό,τι τον ρωτάω το ξέρει, άρα άρχισε να ενημερώνεται. Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Ωραία του λέω. Ας μιλήσουμε για HLR, VLR, για αρχή και μετά βλέπουμε... Όχι τόσο καλά μου απαντάει... Πήγες και εσύ με την μία στα βαθιά βρε αδερφέ :Ρ http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 ηθελα να πω κατι γι'αυτο. εχει ενα θεμα με τη φωτεινοτητα οπως ειπα. δεν κουραζει, ισα ισα ειναι πιο ξεκουραστο στο ματι. απλα δεν ειναι τοσο λαμπερη, αλλα δεν ειναι λογος να μην το αγορασει καποιος που το θελει. το παραδοξο ειναι οτι αν το βαλεις να φορτισει με κλειστο το κινητο στιγμιαια η οθονη γινεται εκτυφλωτικη, ειδικα οταν βγαζει το ασπρο φοντο με το λογοτυπο της Νοκια σε στραβωνει, που σημαινει οτι η οθονη εχει τη δυνατοτητα να γινει πιο φωτεινη, αλλα ισως το εχουν κανει ετσι απο το λειτουργικο. οποτε λογικα θα γινεται με αναβαθμιση να φτιαξει, το θεμαι ειναι αν θα το φτιαξουν ή το επελεξαν ετσι.. για να μην ξενερωσω καποιον, δεν ειναι τοσο σοβαρο ωστε να μην το επιλεξει καποιος. το κινητο ειναι υπερπληρες, δε λειπει τιποτα και απορω πως ειναι τοσο "φθηνο" με αυτα τα χαρακτηριστικα. Αυτό υπέθεσα κι εγώ όταν άκουσα σχετικά με τη φωτεινότητα, ότι μάλλον είναι θέμα επιλογής από τη Nokia να μην δίνει το μέγιστο της φωτεινότητας η οθόνη. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι με την πρώτη αναβάθμιση firmware θα λυθεί και αυτό. Τελικά Νίκο τι είδες σχετικά με τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν απαραιτήτως το μολυβάκι??? Αντικαθίσταται η λειτουργικότητα του κουμπιού αυτού με συνδυασμό των "*", "#" και "options" ή υπάρχει ελλιπής λειτουργικότητα σε κάποιες εφαρμογές??? Ερώτησή μου πριν 1 ώρα περίπου σε Vodafone Shop και Alpha Copy. Η Vodafone ούτε ήξερε για το κινητό. Η κοπέλα στην υποδοχή δεν το συζητάμε, αλλά μετά πήγα και σε κάποιον άλλο τύπο και μου είπε ότι δεν ξέρει τίποτε. Μήπως εννοείς μου έλεγε το Ν81; Όχι, όχι, όχι. Τελικά, πηγαίνω σε 3ο τύπο που έχει μάθει το μάθημά του πλέον* και το ήξερε το κινητό ως δυνατότητες, αλλά δεν είχε πληροφόρηση από Vodafone. Ούτε καν στα προσεχώς δεν το έχουμε μου είπε. Αμέσως μετά, πηγαίνω σε Alpha Copy, ρωτάω τα ίδια και μου είπαν για επόμενο έτος. Σίγουρα μετά τις γιορτές, αλλά το πότε ακριβώς ούτε αυτοί ξέρουν. Κάτι είχαν ακούσει για παραεισαγωγές, αλλά αυτοί δεν κάνουν τέτοια. Ευχαριστώ. * Ο τύπος, όταν αγόρασα το Ν70, μου έπιασε κουβέντα. Αρχίσαμε να μιλάμε για κινητά μέχρι να γίνουν τα χαρτιά και μου λέει ξέρω από κινητή τηλεφωνία. Ωραία του λέω. Ας μιλήσουμε για HLR, VLR, για αρχή και μετά βλέπουμε... Όχι τόσο καλά μου απαντάει... Να διαβάζεις του λέω τα ελληνικά site / forums www.myphone.gr κλπ για ενημέρωση και θα είσαι εντάξει ως προς τις συσκευές τουλάχιστον. Από τότε, ό,τι τον ρωτάω το ξέρει, άρα άρχισε να ενημερώνεται. Κλασσική, συνηθισμένη, αδιάφορη συμπεριφορά από πλευράς της Alpha Copy. Έχουμε καρμπόν περίπτωση με το Ν95 (ας αναλογιστούμε πότε αναμένονταν και πότε ήρθε επίσημα τελικά). Εξάλλου τώρα έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στο να κάνει πωλήσεις το Ν95-8GB. ;) Αν θίγονταν τα συμφέροντα της Nokia με τις παραεισαγωγές, σαφώς και η ίδια η Nokia θα είχε λάβει τα μέτρα της, αλλά προφανώς δεν έχει απώλειες, αφού χονδρικά όσοι θα το αποκτούσαν το τηλέφωνο έτσι κι αλλιώς, είτε περιμένουν είτε το πάρουν ως παραεισαγωγή, τα έσοδα θα πάνε στη Nokia. ;) Το πρόβλημα προφανώς το έχει η Alpha Copy, αφού για κάθε συσκευή παραεισαγωγής που αποκτιέται από κάποιον ανυπόμονο υποψήφιο αγοραστή (στο σημείο που έχει φτάσει η κατάσταση, λογικά είναι ανυπόμονος :mad:), η συγκεκρμένη συσκευή δεν λογίζεται στις πωλήσεις της ελληνικής αντιπροσωπείας, με λογικό επακόλουθο αυτό να επηρεάζει την εικόνα της ελληνικής αγοράς. Μία αγορά που λόγω των παραεισαγωγών εμφανίζει συνεχώς μειούμενη ζήτηση στα τηλέφωνα της Nokia (ίσως να είναι μικρή η διαφορά, αλλά όχι αμελητέα). Κάτι τέτοιο ίσως να επηρεάσει τη συμπεριφορά της Nokia ως προς μελλοντικές κυκλοφορίες τηλεφώνων στη χώρα μας. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Καλορίζικο, και απο μένα, Νίκο το τηλεφωνάκι σου. Δες αν φορτίζει μέσω της θύρας microUSB, αλλά, αν κρίνω απο τις μέχρι στιγμής μαρτυρίες, μάλλον είναι μόνο για μεταφορά δεδομένων. Αναρωτιέμαι γιατί η Nokia συνεχίζει να στερεί απο τα 60άρια της σημαντικά χαρακτηριστικά, την στιγμή που αυτά μάλιστα υπάρχουν ήδη σε series 40 συσκευές. Για στιγμιότυπο οθόνης μάλλον δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια απο τις ήδη υπάρχουσες εφαρμογές μιας και όλες κάνουν χρήση του πλήκτρου με το μολυβάκι. Υπάρχει όμως το pyscreenshot το οποίο είναι κατά την άποψή μου κορυφαίο και βασίζεται στο python. Αν δεν το έχεις, θα στο δώσω το σάββατο. Ας είναι καλά ο φίλος porfyras. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Καλορίζικο, και απο μένα, Νίκο το τηλεφωνάκι σου. Δες αν φορτίζει μέσω της θύρας microUSB, αλλά, αν κρίνω απο τις μέχρι στιγμής μαρτυρίες, μάλλον είναι μόνο για μεταφορά δεδομένων. Αναρωτιέμαι γιατί η Nokia συνεχίζει να στερεί απο τα 60άρια της σημαντικά χαρακτηριστικά, την στιγμή που αυτά μάλιστα υπάρχουν ήδη σε series 40 συσκευές. Δε φορτίζει μέσω usb, αλλά η Nokia έχει βγάλει ένα gadgetάκι το οποίο από τη μία έχει φις usb για να το συνδέσεις στο PC και από την άλλη φις φορτιστή για σύνδεση με το τηλέφωνο. Δεν είναι ακριβώς φόρτιση μέσω usb σαν αυτή που έχουμε συνηθίσει για ορισμένες συσκευές που την υποστηρίζουν, αλλά ένα κάποιο υποκατάστατο. :D Για στιγμιότυπο οθόνης μάλλον δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια απο τις ήδη υπάρχουσες εφαρμογές μιας και όλες κάνουν χρήση του πλήκτρου με το μολυβάκι. Υπάρχει όμως το pyscreenshot το οποίο είναι κατά την άποψή μου κορυφαίο και βασίζεται στο python. Αν δεν το έχεις, θα στο δώσω το σάββατο. Ας είναι καλά ο φίλος porfyras. Καλά το έλεγα εγώ ότι θα μας δημιουργήσει προβλήματα η έλλειψη του μολυβιού. Ας ελπίσουμε ότι οι developers - των σημαντικών τουλάχιστο εφαρμογών - θα λάβουν υπόψη τους ότι το Ν82 δεν έχει μολύβι (όπως και οι περισσότερες μελλοντικές συσκευές φαντάζομαι) και θα βγάλουν σύντομα νέες εκδόσεις των εφαρμογών τους, αν και δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος. :worry: Αν υπήρχε πραγματική ευελιξία από πλευράς των developers, θα είχε λυθεί αυτό το θέμα εν τη γενέσει του, απλά με τη δυνατότητα να ορίζει ο χρήστης ποια πλήκτρα θέλει να χρησιμοποιεί για τα hotkeys των διαφόρων εφαρμογών. Μέχρι στιγμής δεν είχαν ασχοληθεί με αυτό το ζήτημα γιατί οι συσκευές που είχαν αυτή την έλλειψη δεν ήταν αυτό που λέμε ..."πρώτης γραμμής". Τώρα όμως που υπάρχει μία flagship συσκευή στην αγορά χωρίς pencil, θα δούμε πώς θα αντιδράσουν. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 ευχαριστω mirror :) φερτο αν δεν το εχω βαλει μεχρι το Σαββατο :) με το μολυβακι οπως τα ειπε ο mirror. δε μπορει ομως να μην αναβαθμισουν τις εφαρμογες αφου πλεον καταργειται σιγα σιγα το μολυβακι, δε γινεται αλλιως. σημερα το απογευμα με τη συννεφια που εχει, εκανε περιπου 1' να βρει δορυφορους. μετα απο 30' που ξαναδοκιμασα ομως σε αλλη περιοχη εκανε 10" και ενω ημουν στο λεωφορειο. ps: η φωτεινοτητα αυξανεται στο τερμα και οταν χτυπαει το τηλεφωνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Όταν θα έρθουν Ελλάδα πρώτα θα κάνουν εμφάνιση στα μαγαζιά της ΝΟΚΙΑ ή μπορεί να τα δούμε πρώτα στα μαγαζιά της WIND?Και αφού η WIND έφερε πολλά Ν95 παραεισαγωγής γιατί δεν έχει πράξει το ίδιο για το Ν82? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 ....Για στιγμιότυπο οθόνης μάλλον δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια απο τις ήδη υπάρχουσες εφαρμογές μιας και όλες κάνουν χρήση του πλήκτρου με το μολυβάκι....... Με το πλήκτρο C η εφαρμογή Screenshot 2.80 βγάζει μια χαρά screenshots. http://antonypranata.com/screenshot/screenshot-symbian-os Φυσικά είναι ήδη γνωστό αλλά και συμβατό στο Ν82:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 @nikoskat εαν διαζεσαι το PyScreenShot κατεβασε το απο εδω: http://www.rapiduploader.com/413602 Εδω το ειχε παρουσιασει ο @Porfyras :) Το Ν82 τη δεικτη sar εχει? :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Το Ν82 τη δεικτη sar εχει? :) Έχει 0.62 W/kg. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 με το μολυβακι οπως τα ειπε ο mirror. δε μπορει ομως να μην αναβαθμισουν τις εφαρμογες αφου πλεον καταργειται σιγα σιγα το μολυβακι, δε γινεται αλλιως. Με το πλήκτρο C η εφαρμογή Screenshot 2.80 βγάζει μια χαρά screenshots. http://antonypranata.com/screenshot/screenshot-symbian-os Φυσικά είναι ήδη γνωστό αλλά και συμβατό στο Ν82:) Ευτυχώς, υπάρχει τουλάχιστο ένας developer που προσαρμόζεται στις ανάγκες των νέων τηλεφώνων. Η προηγούμενες εκδόσεις της εν λόγω εφαρμογής δεν επέτρεπαν τη λήψη screenshots με τη βοήθεια του πλήκτρου "C". Στην πρόσφατη αυτό επιτρέπεται, και όχι μόνο αυτό. Σαν βοηθητικό πλήκτρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το πλήκτρο της κάμερας. Εύχομαι να το δουν έτσι και οι υπόλοιποι developers. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 re paidia telika me ton dekti gps den mas eipe kanenas pios akrivws einai kai lokarei toso grigora???elpizw se apantisi...!episis kai egw paidia simera piga se polla katastimata opws voda,wind,germanos,plaisio kai kaneis den gnwrize tpt min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 σχετικα με το χρωμα στην φωτο που εχει ο φιλος νερβους ειδα οτι υπαρχει κ επιλογη grey black και καπου σε καποιο λινκ πηρε το ματι μου και φωτο και το χρωμα μοιαζει σαν το gun metal του σιροκο πολυ πιο καλο απο το μπεζ ασημι,το μονο που με χαλαει ειναι το χρωμα αυτο οποτε μολις βγει το γκρι μαυρο το πηρα καρφωτος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 σχετικα με το χρωμα στην φωτο που εχει ο φιλος νερβους ειδα οτι υπαρχει κ επιλογη grey black και καπου σε καποιο λινκ πηρε το ματι μου και φωτο και το χρωμα μοιαζει σαν το gun metal του σιροκο πολυ πιο καλο απο το μπεζ ασημι,το μονο που με χαλαει ειναι το χρωμα αυτο οποτε μολις βγει το γκρι μαυρο το πηρα καρφωτος Πηγα να την πατησω και εγω:O Η επιλογη του χρωματος δεν ειναι για το Ν82 αλλα για το Salomon backpack που δινουν στο adventure pack http://shop.nokia.co.uk/nokia-uk/product.aspx?sku=3759721&culture=en-GB http://img217.imageshack.us/img217/7342/15050888rb2.th.jpg http://img217.imageshack.us/img217/2430/89174409bz2.th.jpg [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts