panosz75 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Παιδιά, ο κανόνας είναι στην Alpha Copy (δηλαδή στα Nokia shops) να έρχονται σχετικά πιο αργά, αλλά σε τιμή λίγο χαμηλότερη από ότι στα άλλα καταστήματα. Το 3230 μου π.χ. το πήρα τον Απρίλιο του 2005 από το Γερμανό (επειδή δεν υπήρχε ακόμα στο Nokia shop) κατά 20-25€ ακριβότερο. Λογικά μέχρι 15-20 Δεκεμβρίου θα έχει έρθει στις αλυσίδες κινητής όπως Wind, Γερμανό κλπ και λίγο πιο μετά στα Nokia shops. Επειδή όμως κάθε κανόνας έχει εξαιρέσεις, ελπίζω να έρθει ταυτόχρονα σε όλα τα καταστήματα και "γνήσιο" (δηλαδή με ελληνικό product code ;) ). Προσωπικά μάλλον θα προτιμήσω το τοπικό Nokia shop εδώ στο Βόλο για την αγορά. Βέβαια αν έρθει κάπου αλλού νωρίτερα θα το δω, θα το περιεργαστώ, θα έχω υπόψη μου και το ελληνικό product code και αν έχω την ευχέρεια θα το τσεκάρω (συνήθως βρίσκεται κάτω από τη μπαταρία). Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 eho kanei syndesi wind tin paraskevi kai tha pao avrio na dialexo to N82 na do pote tha moy to feroune loipon Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Αν τελικά είναι θέμα ενσωμάτωσης καλύτερου GPS module και όχι μόνο θέμα software (λίγο δύσκολο βέβαια να επιτύχεις τόση διαφορά στην ταχύτητα μόνο μέσω software), θα μιλάμε για την καλύτερη συσκευή με GPS της Nokia. Και ακόμα πρόκειται για την πρώτη έκδοση firmware. Αν δεν απατώμαι το Ν95 χρειάστηκε την έκδοση 20 για να έχει θεαματικές βελτιώσεις σε κάποιους τομείς, όπως καλή ώρα τους χρόνους του GPS. Βέβαια όλα αυτά θα φανούν στην πράξη. Ας μην ξεχνάμε και αυτό που ακούστηκε ότι την άνοιξη θα υπάρξουν θεαματικές αλλαγές στο smart2go. ;)Αυτο το τελευταιο περιμενω να δω κυριως παντως εγω πιστευω οτι εχει καλυτερο δεκτη sirf star 3μεσα δεν εξηγειται αλλιως,η διαφορα στο gps sto N95 egine με το firmware 12 το προηγουμενο απο την 20 δηλαδη που βγηκε πριν μια βδομαδα η 20 βελτιωσε πολυ την μπαταρια η 12 εισηγαγε το agps με το οποιο εριξε το λοκαρισμα δορυφορων κατα 2 με 3 λεπτα περιπου ενω αν βρισκεσαι κοντα σε περιοχη που ειχεσ βρει σημα την προηγουμενη φορα ακομα μεγαλυτερη μειωση αλλα αντε να σε βρει σε 1,5 λεπτο δυσκολα πιο γρηγορα μεσα σε μια πολη μιαλω παντα.Οποτε το θεμα οτι βελτιωσε το software αρα και τους χρονους λοκαρισματος τοσο πολυ ουτε για μενα στεκει Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Παιδιά, ο κανόνας είναι στην Alpha Copy (δηλαδή στα Nokia shops) να έρχονται σχετικά πιο αργά, αλλά σε τιμή λίγο χαμηλότερη από ότι στα άλλα καταστήματα. Το 3230 μου π.χ. το πήρα τον Απρίλιο του 2005 από το Γερμανό (επειδή δεν υπήρχε ακόμα στο Nokia shop) κατά 20-25€ ακριβότερο. Λογικά μέχρι 15-20 Δεκεμβρίου θα έχει έρθει στις αλυσίδες κινητής όπως Wind, Γερμανό κλπ και λίγο πιο μετά στα Nokia shops. Επειδή όμως κάθε κανόνας έχει εξαιρέσεις, ελπίζω να έρθει ταυτόχρονα σε όλα τα καταστήματα και "γνήσιο" (δηλαδή με ελληνικό product code ;) ). Προσωπικά μάλλον θα προτιμήσω το τοπικό Nokia shop εδώ στο Βόλο για την αγορά. Βέβαια αν έρθει κάπου αλλού νωρίτερα θα το δω, θα το περιεργαστώ, θα έχω υπόψη μου και το ελληνικό product code και αν έχω την ευχέρεια θα το τσεκάρω (συνήθως βρίσκεται κάτω από τη μπαταρία).Γιατι να το προτιμησεις ενας απροσωπος ανθρωπος ειναι που παντα βγαζει δυσκολιες σε οτι του ζητησεις εξ αλλου οι αλυσιδες κοσμοτε κλπ γνησια φερνουν Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Πάντως αν είναι sirf iii ο δέκτης, γιατί να μην το διαφημίσει? Εδώ ακριβά Htc όπως το tytn ii κτλ και δεν έχουν μέσα sirf iii. Moυ κάνει μεγάλη εντύπωση!!!Θετική βέβαια:) Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Θα το δούμε στην πράξη τι παίζει με το GPS και αν έχει όντως sirf star iii. Τις διαφορές στην πράξη θα τις δουν ιδίως εκείνοι που έχουν κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα GPS phones της Nokia (6110 Navigator, N95, N95 8GB και Ε90). Μακάρι πάντως να έχει πράγματι πιο βελτιωμένο GPS module. Ίσως αυτό να αλλάξει άρδην την κατάσταση. (μήπως να αρχίσουμε να ελπίζουμε και την έλευση του πολυαναμενόμενου Destinator στο Symbian OS??? ;)). Ίδωμεν. :happy: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Ελπίζω να έρθει μέσα στην εβδομάδα γιατί ώρες - ώρες σκέφτομαι να υποκύψω στον πειρασμό και να παω να τσιμπήσω ένα από kinitomania... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Ελπίζω να έρθει μέσα στην εβδομάδα γιατί ώρες - ώρες σκέφτομαι να υποκύψω στον πειρασμό και να παω να τσιμπήσω ένα από kinitomania... Ακούστηκε ότι η kinitomania φέρνει παραεισαγωγές. ;) Υπεμονή λοιπόν... :lol: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Αλήθεια! Εκτός από το Ελληνικό πληκτρολόγιο που δεν με ενδιαφέρει και το product code υπάρχει καμιά άλλη διαφορά στα μοντέλα που είναι από προεισαγωγή και σε αυτα που είναι alpha copy; Αν το πάρω δηλαδή από kinitomania δεν μπορώ να του αλλάξω το product code σε Ελληνικά και να κάνω κανονικά αναβαθμίση χωρίς να χάσω τα Ελληνικα; Επισης με της εγγυήσεις τι παίζει σε αυτή την περίπτωση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Αλήθεια! Εκτός από το Ελληνικό πληκτρολόγιο που δεν με ενδιαφέρει και το product code υπάρχει καμιά άλλη διαφορά στα μοντέλα που είναι από προεισαγωγή και σε αυτα που είναι alpha copy; Αν το πάρω δηλαδή από kinitomania δεν μπορώ να του αλλάξω το product code σε Ελληνικά και να κάνω κανονικά αναβαθμίση χωρίς να χάσω τα Ελληνικα; Επισης με της εγγυήσεις τι παίζει σε αυτή την περίπτωση; Αναλόγως τι product code θα έχει η συσκευή που θα πάρεις. Ανάλογα με το product code της συσκευής, προορίζονταν για συγκεκριμένη χώρα. Αν η συσκευή προορίζεται για χώρα της Ευρώπης, έχεις κανονικά εγγύηση στο hardware από την Alpha Copy, όχι όμως στο software (δηλαδή δωρεάν αναβαθμίσεις κλπ). Αν προορίζονταν για χώρα εκτός Ευρώπης (όπως π.χ. τα Ν95 από Ουγκάντα που πουλούσε η Wind :X), δεν έχεις εγγύηση ούτε στο hardware. Προσοχή λοιπόν τι αγοράζουμε και από πού... Για μένα προσωπικά δεν αξίζει για λίγες μέρες διαφορά, έστω και για 1-2 βδομάδες, να χάσεις τις εγγυήσεις της αντιπροσωπείας, και γενικά να έχεις αβεβαιότητα για τη συσκευή που αποκτάς. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Φοβερά πράγματα γίνονται!! Τι μαθαίνουμε..:blink::wacko: iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Μερικές ερωτήσεις και προβληματισμοί από έναν υποψήφιο αγοραστή που αμφιταλαντεύται ανάμεσα στα Ν81, Ν82 & Ε90 Communicator: :wacko: 1. Πως θα χωράνε στο πληκρολόγιο της ελληνικής έκδοσης του Ν82 ταυτόχρονα και οι λατινικοί και οι ελλήνικοί χαρακτήρες, τόσο μικρός που είναι ο χώρος; 2. Τα ακουστικά που δίνει η ΝΟΚΙΑ (Nokia Music Headset HS-43) βλέπω ότι διαθέτουν τα βασικά (volume, mute, έλεγχο κλήσεων, φαντάζομαι και skip στην αναπαραγωγή μουσικής). Με δεδομένο το ότι το Ν82 έχει λάβει καλές κριτικές στον τομέα αναπαραγωγής μουσικής, αυτά τα ακουστικά έχουν μια ικανοποιητική απόδοση ή είναι κατσαρολικά; Αυτό με ενδιαφέρει πολύ επειδή ακούω πολύ μουσική στο δρόμο και θέλω τα ακουστικά να μου προσφέρουν ευχρηστία στην διαχείριση της μουσικής αλλά και των φωνητικών κλήσεων. 3. Απ' ότι έχω καταλάβει το Ν81 υπερτερεί σαφώς σε αυτονομία σε σχέση με το Ν82. :( Kρίμα, νομίζω ότι με λογική χρήση δεν θα ξεπερνά τις 2 μέρες, δεν είναι πολύ καλό αυτό. 4. Εκτός από το κινητό που έχω σαν avatar (9300i) έχω και το 6300. Ένα ενυπωσιακό του 6300 είναι η λαμπρότητα και καθαρότητα της οθόνης του. Να περιμένω κάτι αντίστοιχο και στο Ν82; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Λοιπόν,το πηρα και γω από Kinitomania και ως πρωτη προτεραιότητα είχα να το μετατρεψω σε ελληνικό με το Nemesis και το ελληνικό product code 0551523(ειχε πριν το 0551515) το οποίο και έγινε σε λιγα δευτερολεπτα,έκλεισα το κινητό,το ξανανοιξα ,το συνδεσα παλι στο Nemesis για επαληθευση και όλα ηταν σωστά,το παραεισαγωγης ειναι πληρως ελληνικό τώρα:);). Μετά το έκανα και update(βασικά έκανα επανεγκατασταση μέσω του NSU και φυσικά μπήκε το ελληνικό firmware 10.0.0.046 RM-313) και έτσι είμαι τώρα ήσυχος.Πάρτε το άφοβα αφού μπορεί να γλιτώσετε μέχρι 60 ευρώ τώρα και πάλι ελληνικό θαναι. Επί της επανεγκατάστασης του ελληνικού λογισμικού μεσω NSU διαπιστώνω ότι πέρασε σωστα αφου πριν στο μενού και στις επιλογές των εικονιδίων>Κινουμενα εικονίδια κλπ. όλο αυτό το κείμενο ήταν στα αγγλικά(φαντάζομαι ότι περασαν το ελληνικό firmware localization με το Phoenix και δεν "έκατσε καλά") και το εικονίδιο Ngage ήταν διαφορετικό,αυτά ως τώρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Περιμενουμε και τις πρωτες σου εντυπωσεις :) ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Μερικές ερωτήσεις και προβληματισμοί από έναν υποψήφιο αγοραστή που αμφιταλαντεύται ανάμεσα στα Ν81, Ν82 & Ε90 Communicator: :wacko: Κατ' αρχήν η σύγκριση και μόνο αυτών των τριών συσκευών εκτός του ότι είναι άδικη (κατ' εμέ) για το Ν81, καθώς είναι ο "αδύναμος κρίκος" ανάμεσα στις τρεις συσκευές, επιπλέον θα ήταν πιο δόκιμο να γίνει στους Διαξιφισμούς. Αν ανοίξεις ένα νέο θέμα εκεί σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί φίλοι που θα σου πουν τη γνώμη τους και θα διευκολύνουν την επιλογή σου. :) 1. Πως θα χωράνε στο πληκρολόγιο της ελληνικής έκδοσης του Ν82 ταυτόχρονα και οι λατινικοί και οι ελλήνικοί χαρακτήρες, τόσο μικρός που είναι ο χώρος; Αυτό είναι ένα πρόβλημα γενικά με τις συσκευές που δεν έχουν qwerty πληκτρολόγιο. Σαφώς και εδώ προβάδισμα έχει το Ε90. Πάντως οι χαρακτήρες των πλήκτρων του Ν82 θα είναι εκ των πραγμάτων εκτός του κάθε πλήκτρου, πάνω στην πρόσοψη, λόγω του μικρού μεγέθους των πλήκτρων. 2. Τα ακουστικά που δίνει η ΝΟΚΙΑ (Nokia Music Headset HS-43) βλέπω ότι διαθέτουν τα βασικά (volume, mute, έλεγχο κλήσεων, φαντάζομαι και skip στην αναπαραγωγή μουσικής). Με δεδομένο το ότι το Ν82 έχει λάβει καλές κριτικές στον τομέα αναπαραγωγής μουσικής, αυτά τα ακουστικά έχουν μια ικανοποιητική απόδοση ή είναι κατσαρολικά; Αυτό με ενδιαφέρει πολύ επειδή ακούω πολύ μουσική στο δρόμο και θέλω τα ακουστικά να μου προσφέρουν ευχρηστία στην διαχείριση της μουσικής αλλά και των φωνητικών κλήσεων. Στα διάφορα reviews των ξένων sites αναφέρθηκε ότι η ποιότητα αναπαραγωγής μουσικής που προσφέρει το Ν82 είναι εφάμιλλη αυτής του Ν81, το οποίο είναι μουσικό κινητό. Φαντάζομαι λοιπόν ότι θα μιλάμε για πολύ καλή ποιότητα αναπαραγωγής, επομένως ένα καλύτερο controller με πλήκτρα multimedia και volume (σαν κι αυτό που έρχεται στο πακέτο του Ν81) θα είναι απαραίτητο μετά την αγορά της συσκευής, αν σε ενδιαφέρει η ακρόαση μουσικής από το Ν82. 3. Απ' ότι έχω καταλάβει το Ν81 υπερτερεί σαφώς σε αυτονομία σε σχέση με το Ν82. :( Kρίμα, νομίζω ότι με λογική χρήση δεν θα ξεπερνά τις 2 μέρες, δεν είναι πολύ καλό αυτό. Αν λάβεις υπόψη ότι και τα δύο τηλέφωνα θα συνοδεύονται από την ίδια μπαταρία (χωρητικότητας 1050mAh), αν χρησιμοποιείς με την ίδια συχνότητα τις λειτουργίες τους, θα έχεις πάνω-κάτω την ίδια αυτονομία. Αν βέβαια χρησιμοποιείς κατά κόρον όλα τα επιπλέον που διαθέτει το Ν82, όπως GPS, το xenon flash της κάμεράς του κλπ, σαφώς μιλάμε για αισθητά μικρότερη αυτονομία από ότι στο Ν81. Πάντως μη νομίσεις ότι θα είναι σε τόσο τραγικά επίπεδα όπως στο Ν95. Υποθέτω ότι θα είναι σε παραπλήσιο σημείο όπως και στο Ν95 8GB (που έχει μεν αρκετά μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά και οθόνη μεγαλύτερη κατά 0,4 ίντσες ;) ) 4. Εκτός από το κινητό που έχω σαν avatar (9300i) έχω και το 6300. Ένα ενυπωσιακό του 6300 είναι η λαμπρότητα και καθαρότητα της οθόνης του. Να περιμένω κάτι αντίστοιχο και στο Ν82; Αυτό μόνο στην πράξη θα μπορείς να το δεις. Κάποιος από τους φίλους που το έχει ήδη στην κατοχή του μπορεί να μας διαφωτίσει. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 το ελληνικό product code 0551523(ειχε πριν το 0551515) Δηλαδή αυτό σημαίνει ότι βάσει του προηγούμενου product code που είχε προοριζόταν για Σκανδιναβία; Οπότε δεν θα έχει τουλάχιστον υποστήριξη στο hardware από την alpha copy αφού προέρχεται από ευρωπαϊκή χώρα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Δηλαδή αυτό σημαίνει ότι βάσει του προηγούμενου product code που είχε προοριζόταν για Σκανδιναβία; Οπότε δεν θα έχει τουλάχιστον υποστήριξη στο hardware από την alpha copy αφού προέρχεται από ευρωπαϊκή χώρα; Ακριβώς. Aν πρόκειται για product code που αντιστοιχεί σε ευρωπαϊκή χώρα, τότε έχεις εγγύηση για το hardware από την Alpha Copy. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Ακούστηκε ότι η kinitomania φέρνει παραεισαγωγές. ;) Υπεμονή λοιπόν... :lol: Μια ερωτηση πανω σε αυτο το θεμα Πανο.Μολις το πηρα απο το συγκεκριμενο καταστημα και εγω.Οπως και το 5610 που ειχα.Ποιο το αρνητικο του να αγορασεις απο εκει?Δεν με καλυπτει η εγγυηση? Σε ρωταω γιατι μου ειπαν και της 2 φορες,πως οτι και αν χρειαστω να παω εκει.Ειτε αναβαθμιση ειτε σερβις. Το κινητο ειναι πολυ καλο παντος,παρολο τα μεγεθος ειναι πολυ ελαφρυ στο χερι(σε σχεση με το Ν81) και τα πληκτρα του τα οποια φοβομουν ειναι αρκετα ευχρηστα.:) Edit Μολις ειδα την απαντηση που ηθελα! Εdit 2 Η κοσμοκαρτα 2 σε 1 δουλευει και σε αυτο το κινητο μια χαρα,για οσους ενδιαφερονται. http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Δηλαδή αυτό σημαίνει ότι βάσει του προηγούμενου product code που είχε προοριζόταν για Σκανδιναβία; Οπότε δεν θα έχει τουλάχιστον υποστήριξη στο hardware από την alpha copy αφού προέρχεται από ευρωπαϊκή χώρα; Ρωτησα σε Nokia Shop φίλου μου και μου είπε ότι από κάθε άποψη καλύπτεται σε όλη την Ευρώπη βαση και του IMEI του,και φυσικά στην Ελλάδα επίσης.Πάντως επειδή από το προηγούμενο κινητό παραεισαγωγής που επίσης καλυπτόταν από την εν λόγω διετη εγγύηση από την ΝΟΚΙΑ(5610) εδώ στην Ελλάδα,είχα επιφυλάξεις που όμως γρηγορα εξαλείφθηκαν αφου σε αντιθεση με αυτό στο Ν82 η αλλαγή κωδικού γινόταν και έτσι σε κάθε αναβάθμιση δεν χρειάζεται να πηγαίνω σε Nokia Shop;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Μια ερωτηση πανω σε αυτο το θεμα Πανο.Μολις το πηρα απο το συγκεκριμενο καταστημα και εγω.Οπως και το 5610 που ειχα.Ποιο το αρνητικο του να αγορασεις απο εκει?Δεν με καλυπτει η εγγυηση? Σε ρωταω γιατι μου ειπαν και της 2 φορες,πως οτι και αν χρειαστω να παω εκει.Ειτε αναβαθμιση ειτε σερβις. Καλά σου είπαν. Το λογικό αυτό είναι, να το πας για αναβάθμιση/service στο κατάστημα από το οποίο το πήρες. Αν βέβαια άλλαξες κανονικά το product code μέσω του Nemesis και μετά κάνεις τις αναβαθμίσεις μόνος σου με το Nokia Software Updater, δεν έχεις πρόβλημα με το θέμα ελληνικών/αναβάθμισης. Για το hardware, αν είναι ευρωπαϊκή η συσκευή, κανονικά στην Alpha Copy, ειδάλλως στο κατάστημα από όπου το πήρες. Το κινητο ειναι πολυ καλο παντος,παρολο τα μεγεθος ειναι πολυ ελαφρυ στο χερι(σε σχεση με το Ν81) και τα πληκτρα του τα οποια φοβομουν ειναι αρκετα ευχρηστα. Έχω πει εδώ και μέρες (και φυσικά δεν ήμουν ο μόνος), μετά τις πρώτες γνώμες των φίλων που το πρωτοαπέκτησαν, ότι το τηλέφωνο με τα τόσα που προσφέρει σε αυτή την τιμή, θα γίνει best seller (και ταυτόχρονα ίσως "θάψει" το Ν81, δεδομένων των όσων περισσότερων προσφέρει το Ν82 σε τόσο μικρή διαφορά τιμής). Με κάθε γνώμη προσθέτετε όσοι επιπλέον το αποκτάτε, αυτή η άποψη απλά επιβεβαιώνεται καθημερινά. :D Το μόνο που ίσως να μην είναι ελκυστικό για ορισμένους είναι η εμφάνιση, αλλά αυτό είναι θέμα προσωπικών προτιμήσεων. Εμένα προσωπικά πιο πολύ με πειράζει η έλλειψη pencil key (και ίσως λίγο η έλλειψη υπερύθρων), παρά η εμφάνιση. Περιμένω πώς και πώς να έρθει σε Πλαίσιο, Γερμανό ή Nokia shop να το αποκτήσω. :) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Με εχει ψησει τρελα το κινητακι... Και ενεκα της επιδοτησης απο WIND περιμενω πως και πως να το φερει...για να δουμε.... Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Με εχει ψησει τρελα το κινητακι... Και ενεκα της επιδοτησης απο WIND περιμενω πως και πως να το φερει...για να δουμε.... Να την προσέξεις την Wind. :!: Πριν κάποιους μήνες είχε διοχετεύσει στην αγορά πολλά κομμάτια N95 με product code από Ουγκάντα, τα οποία στερούνταν οποιασδήποτε εγγύησης της επίσημης αντιπροσωπείας (Alpha Copy), είτε στο hardware είτε στο software. :X Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Τελικα όσοι το πήρατε το κινητό μέσα στο πακέτο υπήρχε κάρτα μνήμης 2GB η όχι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Τελικα όσοι το πήρατε το κινητό μέσα στο πακέτο υπήρχε κάρτα μνήμης 2GB η όχι; Ναι σε εμενα εχει. http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Τελικα όσοι το πήρατε το κινητό μέσα στο πακέτο υπήρχε κάρτα μνήμης 2GB η όχι; Ναι σε εμενα εχει. Να τολμήσω να ρωτήσω ...τι μάρκα είναι η κάρτα??? Nokia??? Επίσης να ρωτήσω τους φίλους που το έχουν στην κατοχή τους: -Κανένας σας δεν έχει εγκαταστήσει ακόμα εφαρμογές???? Για δείτε το, υπάρχουν τίποτα ασυμβατότητες??? - Η αυτόματη περιστροφή οθόνης δουλεύει καλά??? - Η ταχύτητα με την ανταποκρίνεται το τηλέφωνο στο άνοιγμα του καπακιού του φακού είναι μεγάλη??? Δηλαδή η εκκίνηση της κάμερας είναι όντως τόσο γρήγορη όσο διαβάσαμε στα διάφορα reviews??? - Με την αντικατάσταση του κουμπιού με το μολύβι από τα "*" και "#" αντιμετωπίζετε πρόβλημα??? Η όλη διαδικασία γίνεται όπως στα υπόλοιπα 3rd Edition με αυτή την ιδιαιτερότητα (π.χ. 6120, 6290 κλπ) ??? Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts