Storman Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Αν μπορείτε βοηθήστε με με ερωτήσεις και θα τα κοιτάξω όλα! Δεν ξέρω τι να πρωτογράψω!:) <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Αν μπορείτε βοηθήστε με με ερωτήσεις και θα τα κοιτάξω όλα! Δεν ξέρω τι να πρωτογράψω!:) Τα γνωστα !:D Κανε την αρχη εσυ ,και εμεις συνεχιζουμε ..:p Δες οτι εχει γραψει ο matrix μεχρι τωρα.. Καλο ειναι να ακουσουμε και μια 2η γνωμη :) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Λοιπόν το κινητό εκ πρώτης όψεως, αξίζει πραγματικά τα λεφτά του! Η ποιότητα κατασκευής του είναι πολύ καλη, παρότι μας έχει συνηθήσει σε άλλα η Νόκια. Μοιάζει βέβαια με λίγο ψέυτικο, αλλά ευτυχώς δεν υπάρχει θέμα! Δεν ξέρω όμως για το πίσω καπακι, εμένα μου φάνηκε πως παίζει ελάχιστα! Βέβαια είμαι και λίγο εώς πολύ, ψηριάρης! Η μπαταρία είναι στα ικανοποιητικά επίπεδα με το n95 8gb. Μόνο που έχω την εντύπωση ότι με λίγο παραπάνω χρήση του flash, η αυτονομία πέφτει κάτω απο του μαύρου n95. Οι φωτογραφίες είναι στα ίδια επίπεδα με το N95 8gb, αλλά το απλό n95, νομίζω υπερτερεί! Σύγκριση υπάρχει βέβαια μόνο στην μέρα, σε εξωτερικούς χώρους! Σε εσωτερικούς χώρους και νύχτα, είναι εκτός συναγωνισμού! Σε θέματα video λήψης είναι ακριβώς τα ίδια, με την διαφορά να είναι πιο γρήγορο όταν αποθηκέυεις video μεγάλης διάρκειας!! Στο μενού όπως ήδη ξέρετε, είναι πιο γρήγορο και από την τελευταία έκδοση λογισμικου του N95. Το εξωτερικό ηχείο είναι δυνατό στα επίπεδα του n95 8gb. Όχι πολύ δυνατό δηλαδή! Στα ακουστηκά είναι αρκετά πιο δυνατό και καθαρό! Καλής ποιότητας ήχος! Με εφαρμογές, κανένα απολύτως πρόβλημα! Το GPS είναι πολύ πιο γρήγορο από το N95. Αλλά η γνώμη μου είναι ότι η οθόνη δεν είναι και η ιδανική για αυτό τον σκοπό! Μου φαίνεται εξερετικά μικρή με βάση το 8gb, δεν μιλάω για το x7500, καταλαβαίνετε το γιατι! Μετά από πολύωρη χρήση έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία ζεστένετε υπερβολικά πολύ! Προβλημα τα με την ώρα των μυνημάτων δεν υπάρχουν! Είναι όλα οκ! Σε γενικές γραμμές αν κάποιος αγνοήσει την μικρή οθόνη και την εξωτερική εμφάνιση του κινητόυ, είναι η καλύτερη αγορά που μπορεί κάποιος να κάνει με αυτά τα λεφτά! Η επίσιμη τιμή του όντως είναι 570 τελική! Απλά αυτή την στιγμή δεν θα το βρείτε πουθενά σε αυτή! Αχ βρε Nervous πότε θα βρεθεί ένα κινητό ιδανικό για εμενα; <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Με λίγα λόγια μας έπεισες να το πάρουμε!:p Αφου ακούω θετικά λόγια για την κάμερα... Είναι το μόνο που θα μπορούσε να με αποτρέψει πλέον για την επιλογή του.;) Γίνεται να ανεβάσεις κάπου μια φώτο με την μέγιστη ανάλυση σε εξωτερικό χώρο και μία σε εσωτερικό?(μέρα πάντα) Α, και κάτι τελευταίο. Πόση ακτινοβολία έχει ρε παιδια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Α, και κάτι τελευταίο. Πόση ακτινοβολία έχει ρε παιδια? Αν θυμάμαι καλά είχε αναφερθεί ότι έχει δείκτη SAR 0,62 W/Kg 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeorge Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 θα ήθελα να πω και εγώ κάποια πραγματακια για το τηλέφωνο. Μ' αρέσει δεν ξέρω αλλά το είναι πιο πλήρες από το Ν 95 το gps βρίσκει πολύ γρήγορα δορυφόρους Η αίσθηση που αποπνέι το τηλέφωνο είναι καλύτερη από το Ν95 Και τελικά η ανάλυση της οθόνης πάει καλύτερα με αυτή την οθόνη παρά με την 2,8" Αυτα εχω να πω σε πρώτη επαφή . Απλά δεν ξέρω πιο θα χρησιμοποιώ για κάθε μέρα το 8600 ή αυτό Έχει το καθένα τις χαρές του. Απλά σε θέματα αυτονομίας νομίζω ότι είναι νόρις . Κάτι άλλο τελικά δεν το βλέπω να φορτίζει από το usb κρίμα έλεγα ότι θα κουβαλάω ένα φορτίστη στην τσάντα μου. Γιώργος...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Όλα καλά όλα ωραία, όπου να 'ναι έρχεται στην αγορά, αλλά το avatar του ακόμα... :whistle: (μήπως να σπρώξουμε την κατάσταση λίγο φίλε nervous???... :lol:) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Thanks για το mini-review φιλε Storman ;) Αχ βρε Nervous πότε θα βρεθεί ένα κινητό ιδανικό για εμενα; Δυσκολα τα πραγματα... ,μαλλον μονο κατοπιν ειδικης παραγγελιας στην Νοκια :p Όλα καλά όλα ωραία, όπου να 'ναι έρχεται στην αγορά, αλλά το avatar του ακόμα... :whistle: (μήπως να σπρώξουμε την κατάσταση λίγο φίλε nervous???... :lol:) Ο MsK[/member] ειναι υπευθυνος .:ninja: Λογικα μολις βρει χρονο θα το κανει. :) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Ο MsK[/member] ειναι υπευθυνος .:ninja: Λογικα μολις βρει χρονο θα το κανει. :) Ε βοηθήστε τον τον άνθρωπο, τόσοι moderators είστε πια. Όλα από τον Administrator τα περιμένετε????... :p Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 efharistoume ton mihali gia ta review Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Θα γνωρίζετε φυσικά ότι δεν έχει υπέρυθρες...Αντίο δηλ. προγραμματάκια τηλεχειρισμού κλπ....:O Τελικά τίποτε τέλειο στον μάταιο αυτό κόσμο...ματαιότης, τα πάντα ματαιότης...:cry: http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeorge Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Α και κάτι άλλο που δεν έχει δεν έχει λειτουργεία νάρκης κάτι που εμένα προσώπικα μου άρεσε και είχα μια ελπίδα βλέπωντας το Ν 81 αλλά δεν Γιώργος...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Μου φτιάξατε την μέρα με όλα αυτά τα ποστ! Και είχα ξυπνήσει άστα να πάνε! Τα χριστούγεννα θα το έχω στα χέρια μου αν δεήσει η vodafone να το έχει φέρει... Αλλίως ίσως αλλάξουμε και εταιρία!:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Θα γνωρίζετε φυσικά ότι δεν έχει υπέρυθρες...Αντίο δηλ. προγραμματάκια τηλεχειρισμού κλπ....:O Τελικά τίποτε τέλειο στον μάταιο αυτό κόσμο...ματαιότης, τα πάντα ματαιότης...:cry: Ναι, δε λέω, είναι όντως μια έλλειψη. Πάντως ποτέ οι υπέρυθυρες των S60 ήταν τόσο δυνατές ώστε να τα δουλέψεις ως τηλεχειριστήρια από κανονική απόσταση. Το να χρειάζεται να είσαι στο μισό μέτρο για να δουλέψει το iRemote δεν είναι τηλεχειρισμός, αλλά ...χειρισμός. ;) Α και κάτι άλλο που δεν έχει δεν έχει λειτουργεία νάρκης κάτι που εμένα προσώπικα μου άρεσε και είχα μια ελπίδα βλέπωντας το Ν 81 αλλά δεν Καλύτερα που δεν έχει λειτουργία νάρκης, αν είχε δεν θα λειτουγούσε σωστά το screensaver. Μου φτιάξατε την μέρα με όλα αυτά τα ποστ! Και είχα ξυπνήσει άστα να πάνε! Τα χριστούγεννα θα το έχω στα χέρια μου αν δεήσει η vodafone να το έχει φέρει... Αλλίως ίσως αλλάξουμε και εταιρία!:p Όλοι Ν82 !!!!! :D:D:D ------------------------------------------------------------------------------------------------ Υ.Γ.: άσχετο: γιατί το nickname του k_o_n_g_e_o_r_g_e το φιλτράρει το myphone.gr και το βγάζει με **** ????? Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Να κάνω και μιά ακόμα "δύσκολη" ερώτηση : Αρχεία .swf ως wallpaper δέχεται το Ν82;;; Είναι αυτά τα κινουμενα animaton, το νέα S40 τα δέχονται εκτός από screensaver kai san wallpaper, το Ν73 το δέχεται (το βλέπεις) αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα να το κάνεις wallpaper . Σας ανεβάζω και ένα τέτοιο αρχειάκι για να το ελέγξετε (με χριστουγεννιάτικο θέμα) ... http://rapidshare.com/files/75124569/xmas_snowman_animation.swf.html http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeorge Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 :lol:------------------------------------------------------------------------------------------------ Υ.Γ.: άσχετο: γιατί το nickname του k_o_n_g_e_o_r_g_e το φιλτράρει το myphone.gr και το βγάζει με **** ????? είμαι μυστικος πράκτορας:lol: Γιώργος...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Λίγο πιο νωρίς πήγα στο Nokia shop του Βόλου αποφασισμένος να κάνω προπαραγγελία. Κάτι δε μου άρεσε γιατί ο υπάλληλος εμμέσως πλην σαφώς με απέτρεψε, λέγοντάς μου ότι αν γίνει κάτι και αργήσει και θέλω να το αγοράσω από αλλού, δε θα μπορέσω να την ακυρώσω και θα πρέπει να το περιμένω όσο κι αν αργήσει. Όσο για επίσημη ημερομηνία άφιξης στα καταστήματα (τουλάχιστον εδώ στην επαρχία) δεν ήξερε να μου πει. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι τη λύση να το αγοράσω από αλλού, αλλά δεν ξέρω από πού. Έχετε υπόψη σας ποια από τις υπάρχουσες αλυσίδες καταστηματων είναι η πιο αξιόπιστη, ώστε να μπορέσω να το αγοράσω από το κατάστημα (επιπλέον να το δω από κοντά) και όχι να μου έρθει αντικαταβολή (π.χ. e-shop.gr), και επιπλέον να έχει ελληνικό product code και ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο, για να μην πέσω σε καμία παραεισαγωγή???? Το Πλαίσιο π.χ. φέρνει συσκευές από Alpha Copy ή παραεισαγωγές???? Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Λίγο πιο νωρίς πήγα στο Nokia shop του Βόλου αποφασισμένος να κάνω προπαραγγελία. Κάτι δε μου άρεσε γιατί ο υπάλληλος εμμέσως πλην σαφώς με απέτρεψε, λέγοντάς μου ότι αν γίνει κάτι και αργήσει και θέλω να το αγοράσω από αλλού, δε θα μπορέσω να την ακυρώσω και θα πρέπει να το περιμένω όσο κι αν αργήσει. Όσο για επίσημη ημερομηνία άφιξης στα καταστήματα (τουλάχιστον εδώ στην επαρχία) δεν ήξερε να μου πει. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι τη λύση να το αγοράσω από αλλού, αλλά δεν ξέρω από πού. Έχετε υπόψη σας ποια από τις υπάρχουσες αλυσίδες καταστηματων είναι η πιο αξιόπιστη, ώστε να μπορέσω να το αγοράσω από το κατάστημα (επιπλέον να το δω από κοντά) και όχι να μου έρθει αντικαταβολή (π.χ. e-shop.gr), και επιπλέον να έχει ελληνικό product code και ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο, για να μην πέσω σε καμία παραεισαγωγή???? Το Πλαίσιο π.χ. φέρνει συσκευές από Alpha Copy ή παραεισαγωγές???? Το πλαίσιο φέρνει ΜΟΝΟ alpha copy όπως και όλες ή έστω οι περισσότερες γνωστές αλυσίδες...Μόνο όταν βλέπεις "κραχτή" διαφορά τιμής να υποψιάζεσαι πως παίζει να είναι εκτός a.c. Προσοχή σε παραγγελίες ίντερνετ (κάποιοι το "παίζουν κότες" σκόπιμα). Καλύτερα φυσικά να το αγοράσεις ο ίδιος αυτοπροσώπως για να είσαι σίγουρος...Σε κάθε περίπτωση συνιστώ υπομονή...;) http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Το πλαίσιο φέρνει ΜΟΝΟ alpha copy όπως και όλες ή έστω οι περισσότερες γνωστές αλυσίδες...Μόνο όταν βλέπεις "κραχτή" διαφορά τιμής να υποψιάζεσαι πως παίζει να είναι εκτός a.c. Προσοχή σε παραγγελίες ίντερνετ (κάποιοι το "παίζουν κότες" σκόπιμα). Καλύτερα φυσικά να το αγοράσεις ο ίδιος αυτοπροσώπως για να είσαι σίγουρος...Σε κάθε περίπτωση συνιστώ υπομονή...;) Θα συμφωνησω με τον φιλο:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Το πλαίσιο φέρνει ΜΟΝΟ alpha copy όπως και όλες ή έστω οι περισσότερες γνωστές αλυσίδες...Μόνο όταν βλέπεις "κραχτή" διαφορά τιμής να υποψιάζεσαι πως παίζει να είναι εκτός a.c. Προσοχή σε παραγγελίες ίντερνετ (κάποιοι το "παίζουν κότες" σκόπιμα). Καλύτερα φυσικά να το αγοράσεις ο ίδιος αυτοπροσώπως για να είσαι σίγουρος...Σε κάθε περίπτωση συνιστώ υπομονή...;) Θα συμφωνησω με τον φιλο:D Κι εγώ αυτό σκέφτομαι παιδιά. :) Απλά σκέφτομαι να πεταχτώ μέχρι Λάρισα (μένω Βόλο και δεν έχουμε Πλαίσιο εδώ :X) όταν έρθει για να το περιεργαστώ. Εξάλλου τόσον καιρό περίμενα να αλλάξω κινητό, γενικά αλλάζω πολύ αραιά συσκευές. Θα περιμένω λίγο ακόμα, γιατί αν κάνω λάθος επιλογή, θα τρέχω και δε θα φτάνω. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Κι εγώ αυτό σκέφτομαι παιδιά. :) Απλά σκέφτομαι να πεταχτώ μέχρι Λάρισα (μένω Βόλο και δεν έχουμε Πλαίσιο εδώ :X) όταν έρθει για να το περιεργαστώ. Εξάλλου τόσον καιρό περίμενα να αλλάξω κινητό, γενικά αλλάζω πολύ αραιά συσκευές. Θα περιμένω λίγο ακόμα, γιατί αν κάνω λάθος επιλογή, θα τρέχω και δε θα φτάνω. ;) Καλά θα κάνεις...Μη ξεχνάς άλλωστε ότι τα μικροσκοπικά πλήκτρα πρέπει να γίνουν αντικείμενο ιδιόχειρης μελέτης πριν την αγορά, γιατί μετά....θα μας μείνουν τα megapixels!!! :whistle: http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_s60_s80 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Παιδια το συνιστω ανεπιφυλακτα,ειναι κορυφαιο!!! Χωρις να με τρελαινει ιδιαιτερα η εμφανιση,το συνιστω για την ταχυτητα του την καμερα του, το screen rotating του, μου θυμιζει το apple μου. Τωρα περασα και τα Ελληνικα,ολα κομπλε!!! :D:rotfl: Johny Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Απο σήμα πως τα πάει; απλώς ρωτάω επειδή έχει χαμηλό SAR και λέω μήπως δεν έχει και τόσο δυνατό σήμα... Επισης το WiFi το δοκιμάσατε; έχει καλή εμβέλεια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_s60_s80 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Απο σήμα πως τα πάει; απλώς ρωτάω επειδή έχει χαμηλό SAR και λέω μήπως δεν έχει και τόσο δυνατό σήμα... Επισης το WiFi το δοκιμάσατε; έχει καλή εμβέλεια; Εδω στο σπιτι που γενικα δεν εχω καλο σημα πιανει αρκετα καλα εως ΤΕΛΕΙΑ,το wifi ειναι TOP!!! Εχω 2 το ενα το δινω (να βγαλουμε κανα σπασμενο;)) :http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=191885 Johny Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Εδω στο σπιτι που γενικα δεν εχω καλο σημα πιανει αρκετα καλα εως ΤΕΛΕΙΑ,το wifi ειναι TOP!!! Εχω 2 το ενα το δινω (να βγαλουμε κανα σπασμενο;)) :http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=191885 Απο πού είναι αγορασμένο? Αν επιτρέπεται... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts