Hyde Δημοσιεύτηκε November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 12, 2007 Υπάρχει τρόπος να βλέπω ποίοι έχουν συνδεθεί στο router μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Καταρχήν πές μας ποιο ρουτερ έχεις. Στα περισσότερα γίνεται μέσα από την σελίδα ρυθμίσεων του ρουτερ, στο στατους ή στις επιλογές της ασύρματης σύνδεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. November 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Linksys WRT54G v5. Στις ρυθμίσεις δεν έχω δει πότε κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 λοιπόν εγώ έχω το linksys wag200g. μπαίνεις στη σελίδα του, πας status > wireless, πατάς "wireless clients connected" και σου ανοίγει έναν pop up με πληροφορίες για κάθε pc που είναι συνδεδεμένο. http://img119.imageshack.us/img119/4180/59472790td3.jpg Eμένα δεν έχει τπτ βέβαια μιας και δεν το χρησιμοποιώ τώρα ως wireless. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. November 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Εμένα είναι έτσι :( [ATTACH]10753[/ATTACH] Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Na mia idea...Me wireless eisai mesa?Sorry gia ta greeklish...Work computer... Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. November 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Na mia idea...Me wireless eisai mesa?Sorry gia ta greeklish...Work computer... Ναι με wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Πολύ παράξενο... Λέει μήπως πουθενά στα μενού για arp?Για ψάξτο λίγο! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. November 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Νο τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos91a Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Εμένα είναι έτσι :( [ATTACH]10753[/ATTACH] Καμία ιδέα; Πάτα στο local network. Μετά πάτα το ARP/RARP Table. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. November 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Μόνο DHCP Clients Table βλέπω στο local network Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts