dBpanos Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 apla.... ekei pou sas zhtaei kwdiko 8a valete kai oi dyo ton idio, enan eukolo, p.x. 0000....... elpizw na voh8hsa! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος leosedf ( 9 Σεπ. 2004 , 10:35) Το Μ55 δηλαδή ή το Μ50 θα τό κανες μόνος σου? Οχι οτι δεν γίνεται αλλα η iemens ξέρεις δεν εχει στο site αναβαθμίσεις γι αυτά και άλλα κινητα. Δεν είναι τίποτα τα 15 ευρώ. Δεν ξέρω τώρα, αλλά παλιότερα είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Καλά αφού είχε παλιότερα..... Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Ένα χρόνο είναι η εγγύηση ε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Ναι, σε ολα τα κινητα ειναι 1 χρονο, εκτος απο τα siemens που εχουν 2 χρονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dinosss (15 Σεπ. 2004 , 02:05) Ναι, σε ολα τα κινητα ειναι 1 χρονο, εκτος απο τα siemens που εχουν 2 χρονια [off topic] Εδώ και λίγο καιρό και τα Motorolla επίσης.[/off topic] ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DVDMAN Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΩ ΤΟ Τ610 ΜΕΣΩ BLUETOOTH USB?ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση φίλε DVDMAN! Για τυχόν απορίες σου ρώτησε στο thread T610 firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 να το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το πας σε se service... πιθανότατα θα στο κάνουν επιτόπου και 15ευρώ δεν είναι πολλά. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorianos88 Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 Γεια σας παιδια, εχω δυκτιο vodafone με προγραμμα 120 και θελω να το ρυθμισω να κλειδωνει μολις ξεπερνα τα 120 λεπτα. επισεις γινεται να πατισει το καλωδιο απο Ρ900 με το Τ610 για να κατεβασω προγραμματα και παιχνιδια; αν ναι με πιο προγραμμα; ευχαριστω : :) Παράθεση Tk cr@Zy dr\ver Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gerant Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 αγορασα προσφατα το Τ610 θελωντας να αλλαξω το nokia 3200 που ειχα... για επικοινωνια του 3200 με το pc ειχα τη συσκευη υπερυθρων ma620 και δουλευε τελεια με οποιο προγραμμα και να ασχολιομουν.... περνωντας ομως το Τ610 (εχωντας διαβασει στο φορουμ οτι ειναι συμβατο με το ma620) προσπαθω εδω και μια βδομαδα να συνδεθω για να στειλω εικονες και μελωδιες απο το κινητο στο pc και αναποδα αλλα το ma620 αναγνωριζει μοναχα το μοντεμ του κινητου.... τι στο καλο κανω λαθος ρε παιδια , με το fma συνδεεται κανονικα και με το suite της ερρικσον...επισης εχω και τουσ καινουριους drivers για το ma620...(το πισι τρεχει με τα win xp pro) εχω παντου διαβασει οτι μολις αναβω τισ υπερυθρες στο κινητο κι το βαζω στο ma620 τοτε αυτοματα ανοιγει κατω δεξια στην οθονη του πισι το κουτακι για irda επικοινωνια ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΒΓΕΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ :cry: :cry: :cry: :cry: ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 το έχω αρκετούς μήνες το κινητό αλλά είναι ένα πράγμα με το οποίο δεν έχω ασχοληθεί καθόλου: το ημερολόγιο. ξέρετε αν γίνεται να βάζεις γενέθλια (δηλ που να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο)? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 δεν επαναλαμβάνεται εγώ όταν μου χτυπήσει κάποια εγγραφή την επαναπρογραμματίζω για του χρόνου Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 κρίμα... αρκετά σημαντική έλλειψη... ευτυχώς θα το αλλάξω σύντομα... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 θέμα συνήθειας Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Ακούστε απαράδεκτο bug του 610. Είχα κάποια sms στη μνήμη του τηλεφώνου και χρειάστηκε να βγάλω την μπαταρία.... Μόλις την ξανάβαλα και άναψα το κινητό όλα τα μηνύματα είχαν σβηστεί!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (27 Σεπ. 2004 , 14:09) κρίμα... αρκετά σημαντική έλλειψη... ευτυχώς θα το αλλάξω σύντομα... Ποιό σκέφτεσαι να πάρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 έμενα το κάνει αυτό άμα αλλάξω κάρτα sim.. και αυτό σημαντικό bug και χαρακτηριστικό όλων των (sony)ericsson... :mad: άμα δεις στην υπογραφή μου θα καταλάβεις πoιο θέλω :p (S65) Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 2 πράγμα με νευριάζουν με το 610. Το πρώτο είναι το organizer που δεν υποστηρίζει αυτόματη επανάληψη π.χ. στα γενέθλια και το δεύτερο είναι όταν γράφεις sms με Τ9 και δεν υπάρχει η λέξη σου βγάζει το εκνευριστικό μήνυμα "Δε βρέθηκε η λέξη στο λεξικο" για 2 δευτερόλεπτα και κάθεσαι και το κοιτάς χωρίς να μπορείς να το σβήσεις κατευθείαν!!! Τέλος πάντων.... αν το s65 είχε mp3 και ραδιόφωνο θα ήταν το κορυφαίο πιστέυω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος harryal (27 Σεπ. 2004 , 14:42) Ακούστε απαράδεκτο bug του 610. Είχα κάποια sms στη μνήμη του τηλεφώνου και χρειάστηκε να βγάλω την μπαταρία.... Μόλις την ξανάβαλα και άναψα το κινητό όλα τα μηνύματα είχαν σβηστεί!!!!!! Πόση ώρα την είχες βγάλει; Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 ούτε 30 δευτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 παράξενο πάντως εγώ πότε δεν είχα τέτοιο πρόβλημα βγάζοντας την μπαταρία αν δε άλλαζα και κάρτα. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 AN ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ SIM ΟΜΩΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Αυτό με την κάρτα όντως ισχύει. Και για την μπαταρία έχω ακούσει αλλά για καμιά δεκαριά ώρες όχι για 30 secs! Πάντως αυτό με την κάρτα SIM διορθώθηκε στο K700i... :whistle: Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 τι δεν χάνονται τα μηνύματα στο κ700 άμα αλλάξεις την sim? καιρός ήταν... άντε και στο τελικό "ς" Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts