Jump to content

Sony Ericsson T610i

Tomby
 Κοινοποίηση

tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?  

38 members have voted

1. 1. tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?

• NAI
      13
    • OXI
      25

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος leosedf ( 9 Σεπ. 2004 , 10:35)

Το Μ55 δηλαδή ή το Μ50 θα τό κανες μόνος σου? Οχι οτι δεν γίνεται αλλα η iemens ξέρεις δεν εχει στο site αναβαθμίσεις γι αυτά και άλλα κινητα.

Δεν είναι τίποτα τα 15 ευρώ.

Δεν ξέρω τώρα, αλλά παλιότερα είχε.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dinosss (15 Σεπ. 2004 , 02:05)

Ναι, σε ολα τα κινητα ειναι 1 χρονο, εκτος απο τα siemens που εχουν 2 χρονια

[off topic] Εδώ και λίγο καιρό και τα Motorolla επίσης.[/off topic] ;)

να το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το πας σε se service... πιθανότατα θα στο κάνουν επιτόπου και 15ευρώ δεν είναι πολλά.

Γεια σας παιδια,

εχω δυκτιο vodafone με προγραμμα 120 και θελω να το ρυθμισω να κλειδωνει μολις ξεπερνα τα 120 λεπτα.

επισεις γινεται να πατισει το καλωδιο απο Ρ900 με το Τ610 για να κατεβασω προγραμματα και παιχνιδια;

αν ναι με πιο προγραμμα;

ευχαριστω : :)

Tk cr@Zy dr\ver

αγορασα προσφατα το Τ610 θελωντας να αλλαξω το nokia 3200 που ειχα... για επικοινωνια του 3200 με το pc ειχα τη συσκευη υπερυθρων ma620 και δουλευε τελεια με οποιο προγραμμα και να ασχολιομουν....

περνωντας ομως το Τ610 (εχωντας διαβασει στο φορουμ οτι ειναι συμβατο με το ma620) προσπαθω εδω και μια βδομαδα να συνδεθω για να στειλω εικονες και μελωδιες απο το κινητο στο pc και αναποδα αλλα το ma620 αναγνωριζει μοναχα το μοντεμ του κινητου....

τι στο καλο κανω λαθος ρε παιδια , με το fma συνδεεται κανονικα και με το suite της ερρικσον...επισης εχω και τουσ καινουριους drivers για το ma620...(το πισι τρεχει με τα win xp pro)

εχω παντου διαβασει οτι μολις αναβω τισ υπερυθρες στο κινητο κι το βαζω στο ma620 τοτε αυτοματα ανοιγει κατω δεξια στην οθονη του πισι το κουτακι για irda επικοινωνια ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΒΓΕΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ :cry: :cry: :cry: :cry:

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

το έχω αρκετούς μήνες το κινητό αλλά είναι ένα πράγμα με το οποίο δεν έχω ασχοληθεί καθόλου: το ημερολόγιο. ξέρετε αν γίνεται να βάζεις γενέθλια (δηλ που να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο)?

δεν επαναλαμβάνεται

εγώ όταν μου χτυπήσει κάποια εγγραφή την επαναπρογραμματίζω για του χρόνου

Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

c_k / ck_test

κρίμα... αρκετά σημαντική έλλειψη... ευτυχώς θα το αλλάξω σύντομα...

θέμα συνήθειας

Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

c_k / ck_test

Ακούστε απαράδεκτο bug του 610. Είχα κάποια sms στη μνήμη του τηλεφώνου και χρειάστηκε να βγάλω την μπαταρία.... Μόλις την ξανάβαλα και άναψα το κινητό όλα τα μηνύματα είχαν σβηστεί!!!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (27 Σεπ. 2004 , 14:09)

κρίμα... αρκετά σημαντική έλλειψη... ευτυχώς θα το αλλάξω σύντομα...

Ποιό σκέφτεσαι να πάρεις?

έμενα το κάνει αυτό άμα αλλάξω κάρτα sim.. και αυτό σημαντικό bug και χαρακτηριστικό όλων των (sony)ericsson... :mad:

άμα δεις στην υπογραφή μου θα καταλάβεις πoιο θέλω :p (S65)

2 πράγμα με νευριάζουν με το 610. Το πρώτο είναι το organizer που δεν υποστηρίζει αυτόματη επανάληψη π.χ. στα γενέθλια και το δεύτερο είναι όταν γράφεις sms με Τ9 και δεν υπάρχει η λέξη σου βγάζει το εκνευριστικό μήνυμα "Δε βρέθηκε η λέξη στο λεξικο" για 2 δευτερόλεπτα και κάθεσαι και το κοιτάς χωρίς να μπορείς να το σβήσεις κατευθείαν!!!

Τέλος πάντων.... αν το s65 είχε mp3 και ραδιόφωνο θα ήταν το κορυφαίο πιστέυω!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος harryal (27 Σεπ. 2004 , 14:42)

Ακούστε απαράδεκτο bug του 610. Είχα κάποια sms στη μνήμη του τηλεφώνου και χρειάστηκε να βγάλω την μπαταρία.... Μόλις την ξανάβαλα και άναψα το κινητό όλα τα μηνύματα είχαν σβηστεί!!!!!!

Πόση ώρα την είχες βγάλει;

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

παράξενο πάντως εγώ πότε δεν είχα τέτοιο πρόβλημα βγάζοντας την μπαταρία αν δε άλλαζα και κάρτα.

Αυτό με την κάρτα όντως ισχύει. Και για την μπαταρία έχω ακούσει αλλά για καμιά δεκαριά ώρες όχι για 30 secs!

Πάντως αυτό με την κάρτα SIM διορθώθηκε στο K700i... :whistle:

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

τι δεν χάνονται τα μηνύματα στο κ700 άμα αλλάξεις την sim? καιρός ήταν... άντε και στο τελικό "ς"

• The title was changed to Sony Ericsson T610i