Jump to content

Sony Ericsson T610i

Tomby
 Κοινοποίηση

tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?  

38 members have voted

1. 1. tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?

• NAI
      13
    • OXI
      25

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον dreamacid

Otan kleinei to kapaki einai mia xara,apla rwtaw gia na xerw mpas k mou dwsane kamia moufa apo ton germano.

Simvenei k sto diko sou til na min "kleidwnei" i mpataria?

Se poia ekdosi exei ftasei i SW?

R1A081 leei to diko mou einai i arxiki na fantastw...swsta?

Kalws sas vrika!!!!

- Η μπαταρία δεν κλειδώνει χωρίς το καπάκι....

-Η τελευταία έκδοση SW είναι η R1L (γιά περισσότερες λεπτομέρειες δες προηγούμενες σελίδες)- Αναβάθμισέ το δωρεάν στα SE centers, αξίζει! ;)

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον dreamacid

K an xerete pou mporw na to kanw upfate sti Thessaloniki

Αν μένεις προς Ντεπώ, Χαριλάου ή Καλαμαριά έχει στην Βούλγαρη (Βούλγαρη 9 & Κρήτης 92) πίσω από τον Αγ.Ελευθέριο.

Επίσης έχει και στην Δωδεκανήσου 21 για κέντρο.

Ακόμη: στην Μobitel Μ.Αλεξάνδρου 41 στους Αμπελόκηπους,

Τηλεματική - Καρατάσου1 απέναντι σχεδόν από την κεντρική πύλη του λιμανιού.

Τα δύο πρώτα έχουν σίγουρα καλή εξυπηρέτηση. Για τα άλλα δύο δεν ξέρω. :cool:

Pige R1L?? apexei poli apo to R1A e?

Mallon tha paw trexontas avrio gia update!

Posi wra xreiazete to update?Prepei na to afisw kamia mera(elpizw oxi)?

De pisteuw na xasw tpt data apo to til i tin karta?!?

Eipes einai free e?

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο. -------Oscar Wilde

Δεν απέχουν πολύ !!

Η επόμενη είναι.

Ναι είναι free.

Τεχνικά κανά 10λεπτο. Πρακτικά κανα δύωρο έως και να το αφήσεις (χλωμό όμως)

Οχι δεν χάνεις τίποτα. Την κάρτα την παίρνεις. Ή θες μήπως να κάνει τα τηλέφωνά του ο τεχνικός από την κάρτα σου ? :)

Εκτός αν είναι τζιμάνι ο τεχνικός και κάνει master reset (μακριά απ' εμάς).

:)

Αρχικό Μήνυμα από τον kyramas

Τεχνικά κανά 10λεπτο. Πρακτικά κανα δύωρο έως και να το αφήσεις (χλωμό όμως)

Ante na doume poso tha mou vgei to 10lepto.......elpizw ligotero apo mera!

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο. -------Oscar Wilde

Geia sas paidia diavasa arnitika k 8etika sxoleia..k ligo polu sumpeftoun stis apaitiseis mou.

Apla ti gnwmi sas na to agoraza pou paizei mia akri gurw sta 150 euro...ti lete?(mono suskevi fysika e! :whistle:

The airplane would be the safest mean of transportation if we didn't have to drive ourself to the airport

Εμείς εδώ ... θες να σου πούμε όχι ?...σε αυτό το thread !! ,αφού λές διάβασες τα προηγούμενα....

(Η τιμή του είναι άριστη/ποιότητα σε όλες τις περιπτώσεις ή μη επιδοτήσεων αλλά και σε μη Voda customized συσκευές .....η SE δεν προλαβαίνει να παραδίνει στα καταστήματα στην Ελλάδα ....best-selling προφανώς και στην ΕΕ (στην Γερμανία 400χιλιάδες συσκευές σε 20 μέρες διάβασα κάπου.........)

Αρχικό Μήνυμα από τον christ-k

Οι πολλοί νόμοι σε κάνανε να ξεχνάς εύκολα.... :whistle:

Βρε εγώ δε στο έδωσα....; :p

Ένα μυαλό το έχουμε!!! :cool:

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Αρχικό Μήνυμα από τον Daffymaria

Iceman boreis se parakalw na gineis pio safhs ? ...

Den boro na vrw sxetika threads ...

Eyxaristw

Triantafyllos

Τι ακριβώς εννοείς?

myphone.gr Legal Advisor

Αρχικό Μήνυμα από τον BillyMaD

Εμένα μπορεί να μου απαντήσει κάποιος;

Στις περιπτώσεις αυτές καλό είναι να πας σε ένα voda shop ή να καλέσεις το cc της Vodafone για να σου στείλουν πάλι τις ρυθμίσεις....

Δεν είναι τόσο πιθανό να μην είχε σωστές ρυθμισεις από το κουτί του όσο να πείραξες/άλλαξες κάτι εσύ!

myphone.gr Legal Advisor

Παιδιά σήμερα το πήρα το τηλ στα χέρια μου και τρελάθηκα! Κορυφαίο!

Μόνο μειονέκτημα η οθόνη που δε βλέπεται στο φως καθώς και η διάταξη των ελληνκών γραμμάτων (greeklish style rulez).

Μερικές ερωτήσεις τώρα:

1. Η μπαταρία κοντεύει να αδειάσει. Πως πρέπει τελικά να κάνω την 1η φόρτιση; Ανοιχτό/κλειστό, πόσες ώρες;

2. Πως αποθηκεύω στο τηλέφωνο μερικά sms από κάτι παλιές κάρτες sim;

Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41

Παιδιά σήμερα το πήρα το τηλ στα χέρια μου και τρελάθηκα! Κορυφαίο!

Μόνο μειονέκτημα η οθόνη που δε βλέπεται στο φως καθώς και η διάταξη των ελληνκών γραμμάτων (greeklish style rulez).

Μερικές ερωτήσεις τώρα:

1. Η μπαταρία κοντεύει να αδειάσει. Πως πρέπει τελικά να κάνω την 1η φόρτιση; Ανοιχτό/κλειστό, πόσες ώρες;

2. Πως αποθηκεύω στο τηλέφωνο μερικά sms από κάτι παλιές κάρτες sim;

1.Καλύτερα ανοιχτό γιά τουλάχιστον 12 ώρες....και 2-3 φορές αποφόρτιση πλήρης!

2. Απλά στείλε SMS από τη μιά sim στην άλλη....!

1. Okz. Θα το αφήσω 16 όπως μου είπε κι ο υπάλληλος του μαγαζιού.

2. Οι sim είναι απο συνδέσεις που έχουν διακοπεί πλέον και δε μπορώ να στείλω sms. :worry:

Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41

2. Οι sim είναι απο συνδέσεις που έχουν διακοπεί πλέον και δε μπορώ να στείλω sms. :worry:

Μάλλον τότε ξέχνα το...... :'(

Αh, υπέθετα οτί θα είχε καμιά επιλογή να αντιγράφει τα sms στη συσκευή (κάτι ανάλογο με τις καταχωρήσεις του καταλόγου).

Oι (Ελληνικές) οδηγίες λένε 4 ώρες μόνο φόρτιση....και τίποτε για αποφόρτιση . Μάλλον οι τεχνολογίες αλλάζουν και στο θέμα αυτό...

Kαλό είναι για α΄ φορά να την φορτίσεις μέχρι 3 φορές συνέχεια (όπως θες) ,καθε κύκλος φόρτισης κρατά 45'-90' (σβήνει το κόκκινο λαμπάκι).

Tι εννοείς όταν λες "μέχρι 3 φορές συνέχεια";

Eπείδη δεν είναι σίγουρο από την ένδειξη (λαμπακι) ότι η συσκευή φορτίστηκε .Με τελέιως αδεια η μπαταρία το κοκκινο λαμπάκι μέσα σε 90' έχει σβήσει ,η ένδειξη στην οθόνη λέει δηλ ότι είναι full γεμάτη ..,αλλά άμα το χρησιμοποιήσεις λίγο το κινητό αρχίζει και σβηνουν σύντομα οι πράσινες γραμμούλες (ένδειξης μπαταρίας)...οπότε συμπέρασμα δεν είναι

φορτισμένη η συσκευή....και όλες οι ενδείξεις κάπου είναι πλασματικές

(που επειδεινώνεται όσο η μπαταρία με τον χρόνο εξασθενεί...)

Αμα γίνει αυτό 2-3 φορές σε φόρτιση (45-90' όπως βγαίνει κάθε φορά) δηλ η συσκευή φορτίσει συνολικά 4 ωρες όπως οι οδηγίες --δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα με αυτό τον "πρακτικό" τρόπο...

Με 2 ωρες ομιλίας την ημέρα ...κρατά περίπου 72ώρες ανοικτη συσκευή

(προσωπικά έχω πεθυμίσει τον υπόλοιπο χρόνο μπαταρίας που έβγαζε το Τ68 ...σαν ενδεικτικό αλλά και ίσχυε και το ίδιο στην φόρτιση και η ζωή της μπαταρίας έφτασε κοντά τα 2 έτη !)

Δλδ, θα το αφήσω 4 περίπου ώρες στον φορτιστή άσχετα με το αν λέει ότι έχει γεμίσει; (sorry για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά με μπερδεύουν λίγο οι απαντήσεις σου :p)

Eπίσης να την αφήνω να αδειάζει τελείως ή της κάνει κακό;

Σωστά 4 ώρες (σύμφωνα με τις οδηγίες) αλλά κάθε 45-90' (που συνήθως σβήνει το κοκκινο λαμπακι ότι η φόρτιση έγινε δήθεν...) εσύ ώσπου να συμπληρωθούν οι 4 ώρες θα βγάζεις και να ξαναβάζεις το βύσμα ..για να έχεις κάποιο ενδεικτικό λαμπάκι ότι φορτίζει το κινητό.....

Εμένα το κινητό ήρθε με τελείως άδεια την μπαταρία ....

Αμα πείραζε αυτό την μπαταρία στην φόρτιση , δεν θα το έγραφαν οι οδηγίες σαν προφύλαξη ? ...και δεν θα ήταν έτσι από το εργοστάσιο ?

re pedia ekino to 1 log sto flasher tou my t610 ti simeni oti mporo na anabathmiso mono ena kinito??? ego diladi pou exo dio t610 kai ta dio live kai ena t300 pou thelo na tou allakso logismiko ti na kano?

Συνηθως οι μπαταριες λιθιου δεν πρεπει να αδειαζουν τελειως.Ετσι μου εχουν πει απο το service της S.E γιατι ειχα καψει μια μπαταρια ετσι σε ενα T-28 που ειχα.Μετα απο 6 μηνες η μπαταρια ειχε βγει off.

Απο οτι μου ειπανε καλο θα ηταν να φορτιζεται συχνα η μπαταρια χωρις να την αφηνω να αδειαζει.Μονο στις παλιες μπαταριες νικελιου-καδμιου γινοταν αυτο

Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο.

Μέγας Αλέξανδρος

Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.

exw lavei 3 min gia energopoiiisi twn mms alla tpt :(

Mporei na mou pei kapoios tis rithmiseis gia MMS na tis kanw manual?

1 To noumero tou kentrou minimatwn sto minimata-eikona-epiloges-kentro (exw http://195.167.65.220:8002

2 sto minimata-eikona-epiloges-periorism-oikeio diktio k diktio periagwgwn

3 sindesi-epiloges-wap-profilwap-neo profil mms-gprs->epexergasia\dieuthinsi mesw IP kai sto proigmenes\homepage

\user ID kwdikos

\asfaleia \emfanisi eikonas

To deuter.logariasmo stin epilogi mms-gprs einai gkriza k leei "prosorina mi diathesimo"

An k de nomizw na vgalei kaneis akri ap'ola auta, otan kan to help desk tis cote den xerei autes tis rithmiseis!!!!!!!!

• The title was changed to Sony Ericsson T610i