Jump to content

Sony Ericsson T610i

Tomby
 Κοινοποίηση

tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?  

38 members have voted

1. 1. tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?

• NAI
      13
    • OXI
      25

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον Gary Kokkin

Είναι από 100ε τουλαχιστον ακριβώτερη στην επιδότιση + μεγαλύτερα πάγια κλπ

πχ Stet 70' -245e -18 e τελικό πάγιο μήνα

Voda 60' -160e -16e...................μήνα

Voda Live συσκευή T610- 380ε -Νο Live 530ε

375 euro τελική από το Πλαίσιο, και σε 12 άτοκες αν θες...

Φυσικά, σκέτη συσκευή, όχι live κλπ...

Αντώνης

:: www.moschatoweather.eu ::

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ζητάς ενοποίηση μητρώου με υπάρχον νούμερο σου (της ίδιας εταιρίας κινητής) ,μόνο αν είναι στο όνομά σου και το νέο νούμερο (που πήρες με επιδότιση +συσκευή+πάγιο) .Με σχετική άιτηση βάζοντας πρώτο τον αριθμό που θες...έρχεται ένας λογ/μος (με τα δύο πάγια) αλλά προστίθεται ο χρόνος ομιλίας + σου μένει η νέα συσκευή (άμα δεν θες να χρησιμοποιήσεις το άλλο αριθμό)

@JiMk:

Δεν είναι ακριβώς έτσι, η ενοποίηση μητρώου δεν σημαίνει οτι προστίθενται οι χρόνοι δωρεάν όμιλίας των δυο σου παγίων.

O Gary Kokkin μάλλον αναφέρεται στο κόλπο parent-child, όπου κάνεις μια νέα σύνδεση με νέο νούμερο πχ στο voda 600, το ορίζεις "parent" και δηλώνεις το υπάρχον σου νούμερο ως "child" στο "parent", με ένα βασικό πάγιο. Το "child" έχει και αυτό πρόσβαση και δικαίωμα στον δωρεάν χρόνο του παγίου του "parent".

έτσι εκμεταλέυεσαι επιδότηση+συσκευή απο τη νέα σύνδεση, αλλά "τρως" τον χρόνο απο το παλιό σου νούμερο, το οποίο εξακολουθείς να χρησιμοποιείς.

Το έχω κάνει ήδη μια φορά. και έχει ξελασπώσει και 2-3 φίλους αυτό το κόλπο.

Αρχικό Μήνυμα από τον NLS

δεν νομίζω

έξω δεν νομίζω να αντιδρούν όπως εμείς, και έξω είναι η μεγάλη αγορά και εδώ απλά έρχονται ΟΙ ΙΔΙΕΣ κατευθύνσεις

ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΩ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΝ(ΟΙ Κ.Κ ΤΗΣ VODAFONE) ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛ.ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ GOOGLE.COM ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ.

ΚΑΝΕ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αρχικό Μήνυμα από τον vegos

375 euro τελική από το Πλαίσιο, και σε 12 άτοκες αν θες...

Φυσικά, σκέτη συσκευή, όχι live κλπ...

Καταρχήν μακριά άπό το "Πλαίσιο" σ'όλα ....δεν είναι καθόλου αξιόπιστο καταστημα πλέον ........(μην το αναλύσουμε ,εγώ μπορώ ,αλλά το thread δεν είναι γι'αυτό...)

Αλήθεια που το είδες ,διότι εκτός από επιδότιση Cosmote ,ξεχωριστές

συσκευές αποφέυγει να δίνει ,άσχετα αν τις διαφημίζει (όπως πολλά άλλα προιόντα....που δεν έχει τελικά )

http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=13&Catalog_Id=10&Merchant_Id=1&pcount=0&sts_cid=3

Αλλά μην κολλάμε εδώ..... οι τιμές αλλάζουν συνέχεια .....και εξαρτάται από την ποσότητα που παραγγέλνει κανείς στην SE (όπως όλα τα προιόντα χονδρικής) -Eξαλλου λες η Voda να μην πουλά με δόσεις ? - Μέχρι κάρτα Visa, χωρίς συνδρομή για πάντα ,σου βγάζει !

Αρχικό Μήνυμα από τον PP6210

@JiMk:

Δεν είναι ακριβώς έτσι, η ενοποίηση μητρώου δεν σημαίνει οτι προστίθενται οι χρόνοι δωρεάν όμιλίας των δυο σου παγίων.

O Gary Kokkin μάλλον αναφέρεται στο κόλπο parent-child, όπου κάνεις μια νέα σύνδεση με νέο νούμερο πχ στο voda 600, το ορίζεις "parent" και δηλώνεις το υπάρχον σου νούμερο ως "child" στο "parent", με ένα βασικό πάγιο. Το "child" έχει και αυτό πρόσβαση και δικαίωμα στον δωρεάν χρόνο του παγίου του "parent".

έτσι εκμεταλέυεσαι επιδότηση+συσκευή απο τη νέα σύνδεση, αλλά "τρως" τον χρόνο απο το παλιό σου νούμερο, το οποίο εξακολουθείς να χρησιμοποιείς.

Το έχω κάνει ήδη μια φορά. και έχει ξελασπώσει και 2-3 φίλους αυτό το κόλπο.

Eτσι μου το είπανε σε Voda Shop και στις πληροφορίες για λογ/μούς

στο γνωστό τηλ. κέντρο.....ίσως κατάλαβα λάθος αλλά δεν με συνέφερε τελικά (δεν είχα με ποιόν να το μοιράσω εξάλλου .....) -Πάντως κάτι παρόμοιο ισχύει και με τις άλλες εταιρίες μου έιπαν ,και με εταιρικές συνδέσεις με συμφωνία....

Αρχικό Μήνυμα από τον lemanis

μου φαίνεται θα πάω να την βάλω κι εγώ...αλήθεια αυτά που έχεις περασμένα στο τηλέφωνο κρατιούνται?

Σπύρος

Κρατήθηκαν τα πάντα όπως ήταν ,αλλά για καλό και για κακό κάνε τον τηλ, κατάλογο save στην κάρτα SIM...

Αρχικό Μήνυμα από τον lemanis

προφανώς η κάρτα που λέει "κλειδωμένη κάρτα, εισάγετε PIN".

Σπύρος

Nαι , καθυστερεί 1-3'' απ'οτι ανάβει η οθόνη ,να βγάλει αυτή την κάρτα ,με την νέα version R1L

Αρχικό Μήνυμα από τον The Ace

OK, molis phra kapoia apanthsh apo Ellada. Oxi apo ton filo moy poy tha rwtouse sto SE SC, alla apo thn g/f moy, h opoia rwthse sto Customer Support -gia mena- an tha ypoxrewthw na parw Live! syskevi...

Epeidh milhse me gynaikes sto Support, den pistevw ayta poy eipan 100% (gynaika na milaei me gynaika gia texnika themata :D ), alla an katalaba kala to T610 poy tha mporw na parw einai me to SE leitoyrgiko, kai aplws tha mporw na epileksw an thelw na energopoihsw to Live!

Opws eipa, den to pistevw 100%, alla toylaxiston tha exw ena pathma, wste an ontws moy dwsoyn telika Live! syskevi, tha mporw na paw sto magazi ths Vodafone h sto SE SC kai na toys pw oti moy edwsan kata lathos Live! syskevi apo thn Vodafone ;)

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ VODA ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ NON LIVE ΣΥΣΚΕΥΗ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΟΝΟ LIVE ΠΟΥΛΑΝΕ.ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ LIVE!!!!!!!!

Κρατήθηκαν τα πάντα όπως ήταν ,αλλά για καλό και για κακό κάνε τον τηλ, κατάλογο save στην κάρτα SIM...

Στην SIM..... γίνετε save με όλες τις επαφές? δηλαδή ένα όνομα 3-4 αριθμοί και ε-μαιλ? γενικά ρε παιδιά γίνετε να κάνουμε ένα back up το κινητό στο PC?

Motorola MPX220 + 1GB MiniSD Sandisk

http://www.danasoft.com/sig/JiMk.jpg

Αρχικό Μήνυμα από τον leon

ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΩ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΝ(ΟΙ Κ.Κ ΤΗΣ VODAFONE) ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛ.ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ GOOGLE.COM ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ.

Δεν νομίζω να δίνουν κωδικό για ξεκλείδωμα αν είναι με σύνδεση ,κι όχι σαν αγορά σαν σκέτη συσκευή...(και εκεί χλωμό φαίνεται διότι η voda πουλά υπηρεσίες ,η SE τα φτιάχνει ,οπότε μάλλον στην δεύτερη να απευθυνθούμε καλύτερα...)

Αλλά γενικά για το θέμα αυτό δεν έχει αναφερθεί και κανένας διεθνώς σ'ενα από τα πλέον έγκυρα forum που παρακολουθώ :

http://www.esato.com/board/viewforum.php?forum=17

Αρχικό Μήνυμα από τον JiMk

Στην SIM..... γίνετε save με όλες τις επαφές? δηλαδή ένα όνομα 3-4 αριθμοί και ε-μαιλ? γενικά ρε παιδιά γίνετε να κάνουμε ένα back up το κινητό στο PC?

Aνάλογα την χωρητικότητα της SIM . H Voda θα σου πεί τι αποθηκεύει .

Αλλαγή της χρεώνεται ανάλογα....

Τα service έχουν την δυνατότητα backup ,αλλά δεν το κάνουν για ευκολία τους να τελειώνουν γρήγορα .Εγώ τους το λέω (και στο Τ68ι που έχω...) ,είναι και γνωστοί ,δεν ξέρω αν το τηρούσαν ή στάθηκα τυχερός ...αλλά ως τώρα δεν έχασα τίποτε !

Aνάλογα την χωρητικότητα της SIM . H Voda θα σου πεί τι αποθηκεύει .

Αλλαγή της χρεώνεται ανάλογα....

Τα service έχουν την δυνατότητα backup ,αλλά δεν το κάνουν για ευκολία τους να τελειώνουν γρήγορα .Εγώ τους το λέω (και στο Τ68ι που έχω...) ,είναι και γνωστοί ,δεν ξέρω αν το τηρούσαν ή στάθηκα τυχερός ...αλλά ως τώρα δεν έχασα τίποτε !

GARRY ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ESATO ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΜΕΙ?ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 6,7 ΚΑΠΟΙΟΣ "ΗΑΚΙ" ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΤΣΙ!!!!!!!!

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ 1 ΚΑΝΟΝΙΚΟ.ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΙΜΕΙ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

Αρχικό Μήνυμα από τον leon

GARRY ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ESATO ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΜΕΙ?ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 6,7 ΚΑΠΟΙΟΣ "ΗΑΚΙ" ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΤΣΙ!!!!!!!!

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ 1 ΚΑΝΟΝΙΚΟ.ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΙΜΕΙ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

Γειά σου ,

Αρχίζω όμως να το το σκέφτομαι και αλλιώς :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=322&perpage=20&pagenumber=26

.....άλλα έκανα και "άλλους γνωστούς" ρωτώντας...

Καταρχήν μακριά άπό το "Πλαίσιο" σ'όλα ....δεν είναι καθόλου αξιόπιστο καταστημα πλέον ........(μην το αναλύσουμε ,εγώ μπορώ ,αλλά το thread δεν είναι γι'αυτό...)

Αλήθεια που το είδες ,διότι εκτός από επιδότιση Cosmote ,ξεχωριστές

συσκευές αποφέυγει να δίνει ,άσχετα αν τις διαφημίζει (όπως πολλά άλλα προιόντα....που δεν έχει τελικά )

Αντιδραστικός, έτσι; :mad:

Που το είδα; Χμ.. Ααα, ναι, αγοράσαμε από εκεί δύο T610, χωρίς σύνδεση, από το κατάστημα του Συντάγματος, μαζί με άλλον έναν φίλο...

Ααα, και όσο αναξιόπιστο και να είναι το κατάστημα, λίγο με απασχολεί (που δεν έχω κανένα πρόβλημα, στις όποιες συναλλαγές μου μαζί τους). Εγώ, αγόρασα από εκεί μία συσκευή σφραγισμένη. Με την επίσημη εγγύηση της αντιπροσωπείας.

Τι με νοιάζουν λοιπόν τα υπόλοιπα;

Αντώνης

Αρχικό Μήνυμα από τον vegos

Αντιδραστικός, έτσι; :mad:

Που το είδα; Χμ.. Ααα, ναι, αγοράσαμε από εκεί δύο T610, χωρίς σύνδεση, από το κατάστημα του Συντάγματος, μαζί με άλλον έναν φίλο...

Ααα, και όσο αναξιόπιστο και να είναι το κατάστημα, λίγο με απασχολεί (που δεν έχω κανένα πρόβλημα, στις όποιες συναλλαγές μου μαζί τους). Εγώ, αγόρασα από εκεί μία συσκευή σφραγισμένη. Με την επίσημη εγγύηση της αντιπροσωπείας.

Τι με νοιάζουν λοιπόν τα υπόλοιπα;

Σωστά για την εγγύηση....πάντως Καλλιθέα και Πειραιά.... δεν υπάρχουν για δείγμα Τ610 για πώληση ,αλλά μόνο με Cosmote σύνδεση - 1 εβδομάδα παράδοση λόγω έλλειψης -τουλαχιστον την Τρίτη,προχθές-

και ούτε στο site όπως είδες με την τελευταία ενημέρωσή του ...

Σε τι γλώσσες έιχε τα manual ?

Tο Ελληνικό manual είναι τυπωμένο σε ξεχωριστό βιβλιαράκι ή μαζί με το Αγγλικό (ή άλλη γλώσσα ?) -Κάρτα εγγύησης SE Hellas έχει υποθέτω....

To "Πλαισιο" κάνει συνήθως δικές του αμφίβολες εισαγωγές ,έχει προβλημα με τις εγυήσεις του κλπ....αλλά σε SE και δικής του εισαγωγης από Ευρώπη δεν θα εχεις πρόβλημα νομίζω -είναι υπόδειγμα εξυπηρετισης service η SE, σε σχέση με ότι γίνεται στην Ελλάδα γενικά....

Αντίθετα παλιότερα πού είχα επαγγελματική σύνδεση Cosmote από "Πλαίσιο" με Siemens S35 ...η συσκευή ήταν από Ισπανία κλπ..ενώ όλες οι άλλες στην αγορά απο Γερμανία κλπ και πλήρωσα μια βλαβη (bug) που άλλοι δεν χρεώθηκαν....(και μην πάμε στα είδη πληροφορικής.....) -Και προφανώς η Cosmote ξέρει και τι γίνεται με το μεγαλο-dealer της....

Σε τι γλώσσες έιχε τα manual ?

Tο Ελληνικό manual είναι τυπωμένο σε ξεχωριστό βιβλιαράκι ή μαζί με το Αγγλικό (ή άλλη γλώσσα ?) -Κάρτα εγγύησης SE Hellas έχει υποθέτω....

Ξεχωριστό βιβλίο τα ελληνικά, ξεχωριστό τα αγγλικά, κι άλλο ένα που ούτε το κοίταξα...

Το "πακέτο" που προορίζεται για Ελλάδα είναι.. :)

To "Πλαισιο" κάνει συνήθως δικές του αμφίβολες εισαγωγές ,έχει προβλημα με τις εγυήσεις του κλπ....αλλά σε SE και δικής του εισαγωγης από Ευρώπη δεν θα εχεις πρόβλημα νομίζω -είναι υπόδειγμα εξυπηρετισης service, σε σχέση με ότι γίνεται στην Ελλάδα γενικά....

Το καλύπτει η sony ericsson [εγγύηση].

Αντώνης

Είσαι άρχοντας ! - Κανονική εισαγωγή SE (Ηellas)..."Made in China" και πρόλαβες !

...εδώ σε λίγο θα υπάρξει "μαυρη αγορά" αν συνεχιστούν αυτές οι πωλήσεις , και ενώ βρισκόμαστε "στα μπάνια του λαού" και δεν προλαβαίνουν...τι θα γίνει από Σεπτεμβριο που θα επιστρέψουν ενώ το βλέπουν συνέχεια διαφήμιση ?

Ειμαι στο τριτο φορτισμα της μπαταριας την πρωτη μερα με αρκετο παιξιμο του κινητου και περιπου 1 ωρα ομιλιας με την Vodafone (πιο πολυ στην αναμονη και 5 διαφορετικα τηλεφωνηματα) για να μου συνδεσουν το MMS και το GRPS μου κρατησε 2 μερες.Τωρα στο τριτο φορτισμα μετα απο κανονικη χρηση για 12 ωρες που λειτουργει η μπαταρια ειναι ακομα γεματη.Πιστευω πως 3 μερες θα κρατησει τουλαχιστον.

Υ.Γ. Το service της Vodafone ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Για να μου ενεργοποιησουν το MMS με ταλαιπωρησαν 2 μερες και τελικα δεν το εκαναν και σωστα.Μου ειχαν στειλει λαθος ρυθμισεις μεσω SMS και οταν τους πηρα τηλεφωνο μου ζητησαν να τους παρω απο σταθερο (σε κινητο )για να μπορω να βλεπω συχρονος και το κινητο.Φυσικα με δικη μου χρεωση και με ειχαν στην αναμονη για 10 λεπτα περιπου χωρις να απαντησει κανενας.Ευτυχως μπηκα στο site της Sony-Ericsson και απο εκει μπορεις να δωσεις το νουμερο σου και σου στελνουν της ρυθμισεις με SMS αμεσα.Απο τοτε δουλευει το MMS αψογα.Το GPRS δεν καταφερα ακομη.

Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο.

Μέγας Αλέξανδρος

Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.

Δύο ερωτήσεις (για να γίνει πιό ουσιωδης η κουβέντα μας )

1) "Eστρωσε" κανείς την μπαταρία του να μας πεί πόσο τελικά κρατά ?

2) Δοκίμασε κανείς κάτοχος no-live συσκευής και συνδρομητής Vodafone να ζητήσει τις ρυθμίσεις του Voda Live από το κέντρο ενεργοποίησης υπηρεσιών ,να τις αποθηκεύσει με το SMS ,που του στέλνουν ,να δεί αν ενεργοποείται το GPRS χωρίς πάγιο ....και χωρίς Voda menu ! ---Oι υπάρχουσες ρυθμίσεις δεν χάνονται ,αποθηκεύονται όλα σαν option,αλλά και μπορείς να τις ξαναζητήσεις (σαν όπως πήρες νέα συσκευή )

Είμαι περιέργος να εξακριβώσω αν όντως έχει πειράξει και το hardware (για το GPRS) η Voda για τα 256κ μνήμης που χάνονται .Τουλαχιστον έτσι λεγεται....

Αρχικό Μήνυμα από τον memix

....Το service της Vodafone ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Για να μου ενεργοποιησουν το MMS με ταλαιπωρησαν 2 μερες και τελικα δεν το εκαναν και σωστα.Μου ειχαν στειλει λαθος ρυθμισεις μεσω SMS και οταν τους πηρα τηλεφωνο μου ζητησαν να τους παρω απο σταθερο (σε κινητο )για να μπορω να βλεπω συχρονος και το κινητο.Φυσικα με δικη μου χρεωση και με ειχαν στην αναμονη για 10 λεπτα περιπου χωρις να απαντησει κανενας.Ευτυχως μπηκα στο site της Sony-Ericsson και απο εκει μπορεις να δωσεις το νουμερο σου και σου στελνουν της ρυθμισεις με SMS αμεσα.Απο τοτε δουλευει το MMS αψογα.Το GPRS δεν καταφερα ακομη.

Περίεργο μου φαίνεται ,ίσως έπεσες σε "ασχετους" ή επειδή δεν έχεις Live (κακία...)

-Το "13830" --εξυπηρέτιση πελατών χρεώνεται αστική μονάδα και καθόλου από κινητό...Από το site SE βρήκες τι γενικές ρυθμίσεις MMS ή έχει και ξεχωριστές για το Ελληνικο δίκτυο Vodafon ? -διαφορετικά δεν θα δουλεύει σωστά....

Το GPRS πόσο στο χρεώνει το πάγιο και το "κατέβασμα" data σε No Live συσκευή ? (τελική τιμή με ΦΠΑ) και σε τι πρόγραμμα ?

Στο site εχει ρυθμισεις για την Vodafone .Για το GPRS τις τιμες τις ειδα απο το site της Vodafone.

VODAFONE GPRS

Χρεώσεις για Συνδρομητές με Συμβόλαιο

Μηνιαίο πάγιο -

Πρόσβαση WAP 2,5 ΛΕΠΤΑ/ΚΒ

Πρόσβαση στο Internet 0,5 ΛΕΠΤΑ/ΚΒ

Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο.

Μέγας Αλέξανδρος

Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.

Στο site εχει ρυθμισεις για την Vodafone .Για το GPRS τις τιμες τις ειδα απο το site της Vodafone.

VODAFONE GPRS

Χρεώσεις για Συνδρομητές με Συμβόλαιο

Μηνιαίο πάγιο -

Πρόσβαση WAP 2,5 ΛΕΠΤΑ/ΚΒ

Πρόσβαση στο Internet 0,5 ΛΕΠΤΑ/ΚΒ

To SE site.. για Vodafone GR ρυθμίσεις?

-Πολυ καλο αλλά δείχνει και "εξάρτηση" της SE από τον "καλό πελάτη" Vodafone....

Oσο αφορά τις χρεώσεις βλέπω ότι έχει ελάχιστες διαφορές στις χρεώσεις το GPRS από το Live GPRS (και χωρίς πάγιο και στις δύο περιπτώσεις)

http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001040801&vars=0000000000

http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0007050000&vars=0000000000

Γι' άυτό θα ξαναρωτήσω και για τις χρέωσεις και ταχύτητα ανά ΚΒ......διότι αν δεν ειναι θέμα hardware προρυθμίσεων η GPRS ταχύτητα του Internet στο Live ,με τις παρεμφερείς χρεώσεις ,βγάζουμε τελικά το "live" ,και έχουμε με τις ρυθμίσεις GPRS που δίνει η ίδια η Voda, ίδια ταχύτητα και χρέωση GPRS με Live , σε κανονική συσκευή.....

Δεν εχει ρυθμισεις μονο για την Vodafone η SE .Διαλεγεις χωρα και δικτυο που χρησιμοποιεις, δηλ εχει και για Teleset και για Cosmote.

Μέγας Αλέξανδρος

Παρεπιπτωντος μολις εβαλα στο κινητο τα καινουργια MORPH GAMES και επαθα πλακα ποσο πολι ευκολα γινεται.Απλως μεσω και υπερυθρων εστειλα τα αρχεια mpn και το κινητο τα εγκαταστησε αυτοματα μονο του στα παιχνιδια χωρις να κανω τιποτα.Δεν περιμενα να ηταν τοσο ευκολα νομιζα πως χρειαζοταν καποιο προγραμμα για Send file.

Μέγας Αλέξανδρος

Απο τοτε δουλευει το MMS αψογα.Το GPRS δεν καταφερα ακομη.

Αφου δουλευει το MMS αποκλειεται να μην δουλευει

το GPRS :worry: :alien:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• The title was changed to Sony Ericsson T610i