Jump to content

Sony Ericsson T610i

Tomby
 Κοινοποίηση

tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?  

38 members have voted

1. 1. tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?

• NAI
      13
    • OXI
      25

Recommended Posts

An mathw apo to filo moy oti den ginetai, poly apla tha parw kapoio allo kinhto me thn epidothsh apo thn Vodafone, tha to poulhsw ston filo moy sto magazi, tha tsimpisw to T610 apo Telestet me to 0,5 programma, kai tha moy meinoyn kai merika eyrw gia na plhrwsw ta prwta 4-5 pagia ;) Aplo kai eykolo.......

An kai nomizw oti den tha prepei na yparxei problhma.....

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον nikos73

simera to ekana anawathmisi ,mou eixan wali to live eno to kinito to eixa agorasi apo to eksoteriko.piga tous to eipa kai xoris prowlima mou to ewgalan,einai xilies fores kalitero xoris to live.kai ta eikonidia einai kalitera.to kinito doulewi poli poio grigora ap'oti me tin live version.einai poio grigoro.

den nomizo na exete prowlima ean pate na to anawathmisete se mi live version.ego tha to ekana.ean epimenete pistewo oti tha sas to kanou anawathmisi.min ta wazete kato.einai kai gamo ta kinita.T610

Πως το συμπεραίνεις αυτό ? - Τα μενού το ίδιο είναι σε ταχύτητα και σε ποιότητα επικοινωνίας -ανταπόκρισης (με την R1L version) και στις δύο συσκευές όπως το δούλεψα .....(εκτός με την γνωστή ανα-διάταξη και χρωμάτων των εικονιδίων..)

Αναβάθμιση σου έκαναν γιατί είχες πάρει σκέτη την συσκευή Live ή με σύνδεση (Live εξωτερικού )?

Αρχικό Μήνυμα από τον The Ace

An mathw apo to filo moy oti den ginetai, poly apla tha parw kapoio allo kinhto me thn epidothsh apo thn Vodafone, tha to poulhsw ston filo moy sto magazi, tha tsimpisw to T610 apo Telestet me to 0,5 programma, kai tha moy meinoyn kai merika eyrw gia na plhrwsw ta prwta 4-5 pagia ;) Aplo kai eykolo.......

An kai nomizw oti den tha prepei na yparxei problhma.....

Tα υπολόγισες σωστά με την Stet και σε συμφέρει ? - Είναι από 100ε τουλαχιστον ακριβώτερη στην επιδότιση + μεγαλύτερα πάγια κλπ

πχ Stet 70' -245e -18 e τελικό πάγιο μήνα

Voda 60' -160e -16e...................μήνα

Voda Live συσκευή T610- 380ε -Νο Live 530ε

OK, molis phra kapoia apanthsh apo Ellada. Oxi apo ton filo moy poy tha rwtouse sto SE SC, alla apo thn g/f moy, h opoia rwthse sto Customer Support -gia mena- an tha ypoxrewthw na parw Live! syskevi...

Epeidh milhse me gynaikes sto Support, den pistevw ayta poy eipan 100% (gynaika na milaei me gynaika gia texnika themata :D ), alla an katalaba kala to T610 poy tha mporw na parw einai me to SE leitoyrgiko, kai aplws tha mporw na epileksw an thelw na energopoihsw to Live!

Opws eipa, den to pistevw 100%, alla toylaxiston tha exw ena pathma, wste an ontws moy dwsoyn telika Live! syskevi, tha mporw na paw sto magazi ths Vodafone h sto SE SC kai na toys pw oti moy edwsan kata lathos Live! syskevi apo thn Vodafone ;)

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Αρχικό Μήνυμα από τον Gary Kokkin

Tα υπολόγισες σωστά με την Stet και σε συμφέρει ? - Είναι από 100ε τουλαχιστον ακριβώτερη στην επιδότιση + μεγαλύτερα πάγια κλπ

πχ Stet 70' -245e -18 e τελικό πάγιο μήνα

Voda 60' -160e -16e...................μήνα

Voda Live συσκευή T610- 380ε -Νο Live 530ε

Den kserw akribws thn timh toy T610 sthn Telestet, afoy den eimai kan Ellada, kai den mporw na dw apo to site........par'ola ayta, poso mporei na kostizei sto 0,5, as poyme ? 300, 350, 400 eyrw ? Parapanw den mporei. Opote pairnw egw kapoio allo kinhto tsampa logw epidothshs apo thn Vodafone, to poylaw ston filo moy 10% parakatw apo thn retail timh ths syskevis, opote mporw sigoura na kalypsw thn timh ths Telestet.....

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

πρόσεξε ACE γιατί αν κρίνω από τη δική μου περίπτωση η SE και ειδικά η voda ήταν απόλυτη για την αλλαγή από live σε non: δεν μου το αλλάζουν.

αν νομίζεις ότι θα βρεις πάτημα σε τέτοια λόγια, τι να πω?

μετά δε θα θυμούνται ΤΙΠΟΤΑ

Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

c_k / ck_test

Αρχικό Μήνυμα από τον JiMk

Πως τα έβγαλες τα λογότυπα ? και κάτι άλλο .....στην αναβάθμιση χάνεις τα τηλ που έχεις saved στο τηλέφωνο ?

Στο T610 γίνετε να αλλάξουμε όλο το εξωτερικό ? αν έχουμε γρατσουνές κλπ?? όχι ότι το έχω γρατσουνισμνένο...αλλα στο 5210 έλεγα σιγά.. αν το χρυπήσω παίρνω πρόσοψη και over.

Sto T610 allazoun ola ta plastika ejwterika kommatia (dld mprosta prosopsi,pisw kapaki kai to pisw epanw mauro plastiko pou einai h camera....

Oso gia ta nea xrwmata uparxoun, to thema einai ean kapoio SC ths exei parageilei....egw pantws sthn epomenh mou paragelia tha tis sumperilavw standard!!! :) :p :o

http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg

BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!!

και πάλι good luck ACE

θα ήθελα να μάθω τι έγινε τελικά

όταν το πάρεις κάνε πάλι ένα post σε αυτό το thread

thanx

Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

c_k / ck_test

Καλησπερα απο Ρόδο.

Πριν απο 5 μέρες πηρα το τ610 (οχι LIVE) εκδοση ευτυχως λογώ του FORUM απο αυτα που διαβασα.Του εχω κανει και την αναβαθμιση σε R1L και δουλευει φανταστικα .

Αυτο που εχω να πω ειναι οτι το τηλεφωνο το πηρα cash απο Κωτσοβολο και η διαφορα τιμης ηταν μονο 20 ευρω απο την LIVE εκδοση.

382,00 το πηρα εγω και 362,00 η LIVE

Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο.

Μέγας Αλέξανδρος

Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.

Αρχικό Μήνυμα από τον memix

Καλησπερα απο Ρόδο.

Πριν απο 5 μέρες πηρα το τ610 (οχι LIVE) εκδοση ευτυχως λογώ του FORUM απο αυτα που διαβασα.Του εχω κανει και την αναβαθμιση σε R1L και δουλευει φανταστικα .

Αυτο που εχω να πω ειναι οτι το τηλεφωνο το πηρα cash απο Κωτσοβολο και η διαφορα τιμης ηταν μονο 20 ευρω απο την LIVE εκδοση.

H διαφορά τιμής είναι φανταστική αλλά δεν ισχύει μάλλον γιατί θα "ακουγόταν"........(θα ήταν για λίγες μέρες όπως συνηθίζει το κατάστημα)

Τι διάβασες για το LIVE τελικά στο forum και σε ενόχλησε με τις "διαφορές" του ώστε να αξίζει να το πληρώσεις περισσότερο να το αποκτήσεις (από την επιδότηση + άλλο νούμερο +χρόνος ομιλίας ) ?

Καλησπερα απο Ρόδο.

κι εγώ πριν ένα μήνα, το πήρα απο τελεστέτ σέντερ 390 νομίζω, τότε το live έκανε 380, και με δώρο ένα τελεστέτ For all με 9 ευρώ χρόνο ομιλίας μέσα. Δεν τους έκανα τη χάρη να πάρω το @#^@%^#%&&&*#$live me τίποταhttp://www.langkawi.dk/l13.gif

Σπύρος

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

Mας εξηγείς και σύ γιατί να αξίζει να το πληρώσεις περισσότερο να το αποκτήσεις (από την επιδότηση LIVE + άλλο νούμερο +χρόνος δωρεάν ομιλίας επιδότισης ) ?

α)δε μου χρειάζεται άλλο νούμερο (έχω ήδη 3...)

β)δε μου χρειάζεται άλλος χρόνος ομιλίας (έχω ήδη 7 ωρίτσες σε βόνταφον)

γ)δε μου χρειάζεται να πληρώνω άλλο πάγιο

δ)δε μου χρειάζεται, ή μάλλον καλύτερα με απωθεί το ηλίθιο, γεμάτο άχρηστα shortcuts menu του vodafone-live .

Σπύρος

1)Δεν σε υποχρεώνει κανείς να το χρησιμοποιέις το νούμερο...αλλά ο χρόνος ομιλίας σου προστίθεται στο δικό σου νούμερο θα ήξερες...

2) Πάγια +επιδότιση χρόνου+νούμερο ήταν φθηνότερο (..οι τιμές αλλάζουν..) από τιμής συσκευή "no Voda"

Συμπέρασμα δηλ. : μόνο "Οπτική διαφορά".....αλλά χάνεις GPRS

ταχύτητα χωρίς πάγιο κλπ

Θέμα γούστου λοιπόν η οπτική πλευρά (ή συνήθεια)

οχι όμως και η λειτουργική πλευρά ( που αλλάζει και με αναβάθμιση software) ..... αλλά εσύ πληρώνειs....

Εγώ ρε παιδιά το πήρα σκέτη συσκευή cash... απο vofafone shop.......390 euro..... alla tote to site htane down kai den eixa kanei post gia na mou peite..

Motorola MPX220 + 1GB MiniSD Sandisk

http://www.danasoft.com/sig/JiMk.jpg

Αρχικό Μήνυμα από τον Gary Kokkin

1)Δεν σε υποχρεώνει κανείς να το χρησιμοποιέις το νούμερο...αλλά ο χρόνος ομιλίας σου προστίθεται στο δικό σου νούμερο θα ήξερες...

Το εξηγείς λίγο αυτό γιατι με ενδιαφέρει?

Ευχαριστώ.

Το πηρα cash γιατι δεν ηθελα να αλλαξω αριθμο τηλεφωνου αλλα και με επιδοτηση να το παρεις μεσω συμβολαιου στο τελος παλι τα ιδια θα πληρωσεις αν βαλεις και το παγιο που θα πληρωνεις για ενα χρονο.

Η διαφορες που εχει με το LIVE δεν τις γνωριζω γιατι δεν εχω δει LIVE σε λειτουργεια εκτος απο αυτα που εχω διαβασει στο FORUM.

Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι ειδα μεγαλες διαφορες απο την R1A που ειχε το κινητο οταν το πηρα με την R1L που εβαλα μετα απο 3 μερες.

Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο.

Μέγας Αλέξανδρος

Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.

Το εξηγείς λίγο αυτό γιατι με ενδιαφέρει?

Ευχαριστώ.

Ζητάς ενοποίηση μητρώου με υπάρχον νούμερο σου (της ίδιας εταιρίας κινητής) ,μόνο αν είναι στο όνομά σου και το νέο νούμερο (που πήρες με επιδότιση +συσκευή+πάγιο) .Με σχετική άιτηση βάζοντας πρώτο τον αριθμό που θες...έρχεται ένας λογ/μος (με τα δύο πάγια) αλλά προστίθεται ο χρόνος ομιλίας + σου μένει η νέα συσκευή (άμα δεν θες να χρησιμοποιήσεις το άλλο αριθμό)

Το πηρα cash γιατι δεν ηθελα να αλλαξω αριθμο τηλεφωνου αλλα και με επιδοτηση να το παρεις μεσω συμβολαιου στο τελος παλι τα ιδια θα πληρωσεις αν βαλεις και το παγιο που θα πληρωνεις για ενα χρονο.

Η διαφορες που εχει με το LIVE δεν τις γνωριζω γιατι δεν εχω δει LIVE σε λειτουργεια εκτος απο αυτα που εχω διαβασει στο FORUM.

Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι ειδα μεγαλες διαφορες απο την R1A που ειχε το κινητο οταν το πηρα με την R1L που εβαλα μετα απο 3 μερες.

Τι διαφορές είχαν οι 2 εκδοσεις?

Kρίμα χάνεις μερικά πράγματα.....(αλλά σε άλλους ίσως δεν αρέσουν

anyway..-Διάβασε προηγ. σημερινό post μου για mini σύγκριση που έκανα...

Η νέα έκδοση R1L βελτιώνει την συσκευή κατά 30% κατά την γνωμη μου

σε όλες τις περιπτώσεις ....(και τι θα έρθει ακόμα !)

Τι διαφορές είχαν οι 2 εκδοσεις?

Exει αναφερθεί στην αρχή του thread αναλυτικά......

H R1L από την R1A περιληπτικα :

Γρηγορότερα μενού -Java -Eπιπλέον λειτουργίες κάμερας από πλήκτρα 1-4 -Αρνητικό μόνο αργεί να βγεί ενώ αναβει, κατά 1-3'' η κάρτα να βάλεις κωδικό κάρτας-συσκευής...

μου φαίνεται θα πάω να την βάλω κι εγώ...αλήθεια αυτά που έχεις περασμένα στο τηλέφωνο κρατιούνται?

Σπύρος

προφανώς η κάρτα που λέει "κλειδωμένη κάρτα, εισάγετε PIN".

Σπύρος

• The title was changed to Sony Ericsson T610i